Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
válasz
Timyyy #29818 üzenetére
Én nem rinyálok, azok rinyálnak akik egész nap ezt a szopóágas baromságot tolják. Én csak annyit észrevételeztem, hogy arról a rohadt tankról pattogok orrba szájba(SPershinggel még oké, mert szar az ágyuja) de hogy az is3 top lövege pattog róla, mikor weakspotokat lövök, az a fos meg mindenhol átlő menet közbren zéró célzással. Ez csak egy észrevétel.
Amúgy ma tényleg sok a krumlpli a játékban, és ahogy észerveszem egyre több. Le sem írom, milyen szobanövényekkel játszottam ma.
De egy említésre méltó van. Áll vk3601-el egyedüli túlélőként az éppen foglalás alatt lévő bázistól kb 700 méterre, és fürkészi a pixeleket, mintha COD-oza, hogy hátha látja a foglalót. Megy rà egy is me egy proto, meg sem moccan, csak figyeli a bázist 400-as effel és 3000 csatával a háta mögött. Mondanom sem kell, nem fordított a csatán.
Az ilyen amúgy kinyomja a gui-t bezoomol sniper nézetbe, és úgy játszik? Nem értem.
Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest