- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
Ez mondjuk igaz, de ne felejtsük el, hogy randomban az ellenfélnél is hasonló problémák vannak. Többek között szokás nem egy tankra koncentrálni a tüzet. Legalább abban reménykedhetsz, hogy nem téged a kétlövésezhető AMX50 120-at, hanem a közvetlen melletted álló full HP-s maust lövi a bénázó ellenfél. /Merthogy ő olyan profi, hogy a veszélyesebbet lövi, meg nem a kill-re hajt./ Akárhogy is, de a több előnyben van a kevesebbel szemben, még randomban is. Még ha nem olyan lendületesen és hibátlanul haladnának mint egy összeszokott csapat. A 9 lemming elbíbelődne a 6 ellenféllel, de a másik oldalon ugyanígy elbíbelődne a 6 támadó a mi 4 védőnkkel.
Oké, randomban el lehet felejteni a csata előtt ilyen taktikát előadni. De, ha véletlenül lemmingvonat alakul ki, akkor nem kell sírva fakadni – mint itt sokan –, hanem amennyire lehet kijavítani a szokott hibáit. Ha sikerül még győzhetnek is. Csak ehhez kommunikálni kellene, amit én nem szoktam.
Megjegyzem én sosem játszottam valamire való kláncsatán, vagy században. Több mint valószínű én is néha lemaradnék, megállnék célozgatni, összeakadnék menetközben.
Szóval így magyarázok.
(#27856) Stauffenberg Te megnézted őket? Tárgyaljuk már ki az egyik utolsót.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Playstation Portal
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest