Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #25672 üzenetére
Szerintem közepes tankkal kötelező E0-nál lévő házakhoz menni és ott megküzdeni az ellennel...ha esetleg nem jön arra senki (általában azért szoktak), akkor jobbról megkerülve hátba támadni az ellent. TD-vel én szintén ezt a részt szoktam fedezni, támogatni a medeket. Az a tapasztalatom, hogy ha az a rész elveszik, akkor bukta a csata, hacsak a foglalás nem sikerül, de ez eléggé ritka.
Arty-val tényleg sok pálya nem az igazi (megoldás:arty-val nem kell játszani és mindenkinek jobb
)
Redshire, Serene Coast és Sand River TD-vel is nagyon jó, utóbbi kettő még med-del is, pláne ha jó a gun depression.
South Coast, Dragon Ridge úgy ahogy van, hulladék, még akár Airfield is, nem szeretem őket.
Lakevill-lel nekem semmi bajom.
Szerintem nem lett rosszabb El Halluf sem az átalakítással, sőt, most végre nem az van, hogy az északról indulók beveszik magukat A2-nél és onnan ki nem piszkálja őket senki alulról. Most végre egy értelmesebb artista tudja lőni őket, max. 1-2 tank tud fent úgy elbújni, hogy nem lőhetők tüzérséggel.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Stílus és erő egyben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest