Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 
			  Mobilarena Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

vbbb őstag válasz  Kucsek

üzenetére Kucsek

üzenetéreNekem is jól adta ma, bár én mindennel megyek vegyesen. (20 tank jelenleg) Ez utóbbihoz fűzném hozzá, hogy lehetne jobb is a statisztikája mindenkinek. Csak és kizárólag azzal a 3-4 bevált, teljesen kifejlesztett gépjárművel (legénységileg is) kéne gurulgatni pár száz kört amit szeretünk és kész. 
 Ha mindent alapról fejlesztünk 75%-os legénységgel, akkor meg örülhetünk az 50%-nak (nyerés-vesztés-találati arány stb.) is, főleg ha több nemzetet meg ágat is cibálunk. Ezt annak tudom be amúgy, hogy holnap jár le a prémiumom - tudom semmi előny a csapatleosztásban stb. - és ezzel akarnak ösztökélni: 
 Na vegyél még fiacskám, ugye milyen jó volt az utolsó napod prémiummal?Valamiért a prémium lejárta előtti napok mindig erősen pluszosra jönnek ki...de biztosan csak beképzelem...végül is mindegy.  
Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest