- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Most már tényleg ez az ARL V39 egy marha szar tank.
Tudom leírtam már 60x, de azt magyarázza meg nekem, hogy menjen ez TD T8-ba, amikor még a top löveggel is pattog saját tierjében? Egy csatán belül 3 pattanóm volt mind nálam kisebb tankokról. Az oké, hogy a T-34 a VH2-ben egy nagyon jó kis tank volt, de az, hogy 212 átlag átütésű löveg pattanjon róla, szerintem az nagyon valótlan. Gondoltam, hogy oké, random faktor meg minden, még ha papír tankról is. Második pattanóm az AMX 40-ról, igen arról a 4-es francia kacsa szarról volt, akkor már majd nekivágtam a laptopot a falnak. Még mindig ugyanabban a csatában volt még egy pattanóm, az új kis Matildáról. Most komolyan... Mindegyikre teljesen rászűkítettem, nehogy mellémenjen (mert arra is gyakran hajlamos), erre ezt kapom. Ráadásul mire ez a lassú célzású szappan alakú dolog rászűkül, addig a T-150 mindvégig kilövi előlem a célpontokat.
A legláncolt ellenséges T-150-et érő 0 dmg-kről már nem is beszélek.
Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest