Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
sanya67 #22901 üzenetére
ÓÓÓ ilyen nekem is volt tegnap. A vicc az volt hogy én gőzöltem be és én jöttem ki jól belőle:
IS-8-cal mentem az Amerikai pályán a városba. A városban átverekedtem magam pár tier 8-as tankon és mentem egyenesen a hátul kempingező 9-esek felé. Ott voltam mögöttem egy fullos ellenséges Löwével. Velem szemben 2 fullos tier 8, mögöttük IS-8, mögötte 2 arty és egy Ferdi. Amikor arty leláncolt és mindegyik felém irányzott, mondtam magamban, hogy "Ezt elkúrtam...". Erre: Löwe szemből, belém trafált rendesen. IS 8 lepattant (Én is róla LOL). Mögöttem levő Löwét kinyírta a csapat, de nem tudtak jönni segíteni, mert oldalukban ellen T30 volt. Mielőtt ott hagytak meghalni, a velem szemben levő két tier 8-ast segítettek kinyírni. Fogtam magam és full gáz az ellen IS-8 felé, aki folyamatosan húzott a Ferdi csapdájába. Időben megálltam. 1 Artyt kiszedtem. Az ellen IS-8 megint lepattant, ezért kiszedtem a másik artyt is. Erre kinyírtam IS-8-cat. Alig sebződtem. Ferdinek nem mertem nekimenni, csak mikor betalált rajta az Artynk. Őt is kiszedtem. Elindultam foglalni, mert erősen bukó volt a kör. Bázisunk elesett. A foglalókörben pár méterre megjelent még egy tank. IS 3 vagy IS 8 volt.(nem emlékszem). Ketten összecsomagoltuk, de maradt 70 HP-m és jött rám a T30. Nem ért oda.
4 kill, és leírhatatlan mennyiségű mázli, hogy ennyi (4-5 IS 8 lövés) lepattant rólam.
Napfénysüti
Az a neve,hogy 40 MM POM POM. komolyan. Valami 40 millis Bofors légvédelmi löveg, ha jól emlékszem. Rövid egymásutánban 2 lövést ad le, majd még kettőt, majd kifogy és 9 másodperc töltés. Hasonló, mint a franciák csak itt tier 2-nek már van. Láttam amint valaki tier 5 tankkal a KV-2-öt ezzel ölte meg. Gondolom gold ammo, de akkor is vicces volt.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest