Hirdetés
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
HungAryan #21164 üzenetére
nono,nem így volt
nem döntöttem el semmit.
korrekten kérdeztem,hogy van-e értelme feltenni....EGY KORREKT VÁLASZ JÖTTkis idő elteltével,kaptam 2 számomra nem megfelelő stílusú választ.
erre én bebunkóztam,és írtam egy nem korrekt hozzászólást.erre megjelentek itt páran kötekedni velem,és most már te is ezek közé tartozol
köszöntelekérdekes módon,én nem szoktam más szarába nyúlkálni...erre most 4 ember hirtelen megteszi ezt...de hát én vagyok a köcsög kemény kötekedős...
"Egy sebzés múlhat rajta, vagy akár az életed azon a +2 fok forduláson..
Ergó, fejleszd ki...
Vagy ne játssz vele, ha idegbeteg leszel tőle, és aztán itt vezeted le... "mondandó első felét köszönöm,segítesz vele.
De a második része nem igaz...totál nem vezetek le itt semmit,és még csak nem is idegből írtam a lánctalpra vonatkozó kérdésem.pusztán kérdeztem,teljesen normálisan.
Aktív témák
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest