- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Windows CE fórum
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz picur10 #61776 üzenetére
Szép lesz ha az RNG bedobja a 175 pent neki. Egy beforgatott KV-1-et nem tud majd kiszedni egy lövéssel. Ha jó napja van a nyolcas arty-nak, akkor dobálom a 900-as sebzéseket, a pihe-puha tankocskákat meg 1800-ról (BC) egy lövésezem. Most meg ezt a szerencsétlent a nevetség tárgyává teszik. Ezután egy ISU komolyabb ellenfél lesz. Egy kezemen megtudom számolni, hányszor kaptam nagy sebzést FV-től.
Ez benne van a pakliban: ha van egy FV183 akkor megpróbálunk nem kimenni elé.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
rlazol
veterán
válasz picur10 #60713 üzenetére
picur10 - tökéletes észrevétel, és köszönöm a segítő szándékot. Egy fórumtárs most a szárnyai alá vett és szakaszban harcolva segít javítani a hatékonyságomon. Alapvetően túlságosan elöl megyek, ez a baj. A video nézegetés jó ötlet, meg is fogadom.
SHiZUOKA és Mogyesz75- Köszönöm, már hozzá is látok a telepítéshez.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
csaba17
senior tag
válasz picur10 #60711 üzenetére
lehet hogy még korán van de nem értem.
kilövöm a cheatet mert csak a köszöngetések meg a nyavalygások mennek olyanoktól akik meghaltak, legtöbbször szakasszban megyek, ts-en beszélünk, a többiek irogatása nekem nem fontos, vannak gombok, minimap(én szoktam figyelni)szerk: jaaa jó, látom, elírtam a chat-et cheat-re
mostmár csak megjegyzem.[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
-
Simi37
őstag
válasz picur10 #60074 üzenetére
Nekem B-C 155 55öm van. Kicsivel pontosabb a másik ágyú 6 helyett 5,5öt céloz a töltésidő gyorsítóval meg 100%as legényekkel 26,83. És a legfontosabb a forgótorony ha térkép egyik oldaláról a másikra célzol akkor olyan mint a többi spg várni kell a célzásra. Ellenben ha egy fix spg legyen ez a lorr 155 51 már nem tud arréb nézni egy tankra ami kilőg a látszögéből, mert elérte az ékpontot. Ez tud mivel nincs ékpont 360° és alig tágul ha kicsit vagy lassan mozgatod. Annyira sokat számított ez nála h lorr 155 51el 4500, ezzel meg (155 55) 6000 fölött van a max sebem. KaLeun meg csak szerencsétlen. Az 155 58 kicsit pontosabb lesz meg a tár. Átütés/sebzésben nincs változás csak DPMben. ÉS ha nem találsz el semit a tárral akkor sebzel 100 körül a tárral. Az 155 55el ritkán dob 10esbe de wtf e100akat lehet lőni 1200 tuti meg a td-k hátulját hát az e100, is7, e5 ezek már kemények de kis szerencsével simán belelősz 400at 1!! lövéssel nem egy tárral (tesztszerón kipróbáltam, és a jelenlegivel is tapasztalom). A maus amibe csak 200-300at lősz de csak ha szar helyen találod el. Az egyetlen amiről pattogni szoktam az a T11E03 mégis sebez akkor is 100 alatt arra nem is szoktam lőni kivéve ha oldalt vagy háttal van...ezzel az ággal csak akkor célszerű rá lőni, vagy ha nagyon kevés a HPja.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
sequator
senior tag
válasz picur10 #60077 üzenetére
Ugyanannak az ágyúnak általában a töltés/célzás idő, pontosság szokott változni a későbbi járműveken.
wotdb.info-n meg tudod nézni hogyan változnak pl a 210 mörser 18/1 tulajdonságai. (a T10esen már a 18/2 ágyú van, de a sebzése ugyanannyi)sautia
sequator
-
Diarmand
senior tag
válasz picur10 #58935 üzenetére
Látott és felőled kérdezett
Egyébként szeretem, hogy ilyen esetekben mindig előbújnak a barlangból az önjelölt igazságosztók és egy pohár finom meleg tejcsi után a monitor előtt kalimpálva megmondják a tutit
Részemről befejezve, jót röhögtem mindannyiunkon
Lehetséges, hogy lesz még az IS6/SP-hez hasonló akció vagy ez a kettő most csak ilyen kivétel volt? Az amcsi szerón ha jól tudom T34-et lehetett megszerezni.
-
iwu
addikt
válasz picur10 #58516 üzenetére
hát nekem szvsz az is7 jobban bejön.
meglett az is4...mondom akkor st-1 módra roham a közepébe...hát izé, szemből normál ap-vel a tigris2, centurió és az is3 is átlött...nah, ilyen az is7ttel még nem volt.
nekem egyelőre nagy csalódás az is4, bár az ágyúja fasza (meg még csak kb 10 csata van vele, pár napos.) de egyelőre szívesebben megyek az st-1el a 10es csatában, mint ezzel...st1 nagyon nagy kedvencem az sokkal bejövősebb volt, mint az is8...meg is tartom.SSJmeszes, meden én a gyorsabb pontosabb ágyút szeretem...
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Balika23hun
aktív tag
válasz picur10 #58516 üzenetére
Hát az ST-I-ben nincs tapasztalatom de az IS-4 megvolt (még akkor szereztem meg amikor tier 9-es volt) és amikor 10-es lett igen hamar túl is adtam rajta.Borzalmasan rossz volt a többi 10-es tankhoz képest, persze ez már régen volt lehet azóta módosították (de ha csak azt vesszük hogy igen ritkán látom akkor válszeg nem).
Jelenleg 15k xp kell az IS-7-hez, már várom nagyon.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Enzolord
addikt
válasz picur10 #58326 üzenetére
Én is megyek..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jano_77
nagyúr
válasz picur10 #55058 üzenetére
Megjelenítés távolsága, Textúra, Tárgyak kidolgozottsága: Max
Növényzet, Lombozat, Környezet: Minimális/Alacsony
Árnyékok, Extra effektek, Extra effektek mesterlövész módban: KikapcsolvaEzeket most sajnos csak emlékezetből írtam, majd meló után, ha haza érek megnézem pontosan és megírom, ha még érdekel.
(#55175) Looserke: nekem sem volt bekapcsolva sosem a Vsync és 40-60 FPS között mozgott. Ha haza érek kipróbálom ezt a Vitiris által linkelt megoldást és majd beszámolok, hogy hozott-e vmit.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
McSico
senior tag
válasz picur10 #55054 üzenetére
Én HD5870-en tolom. Simán viszi a max grafikát. Szerintem akkor annak is vinnie kéne. Mondjuk a szűk keresztmetszet még mindig az, hogy csak egy folyamatszálat használ a játék.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz picur10 #55058 üzenetére
De hol, miben gyorsabb 30%-al? Szintetikus tesztekben, más játékokban vagy konkrétan a WoT-ban?
Először medium beállításokkal próbálkozz, aztán finomíthatod ízlés szerint.
A vizet, növenyzetet teljes nyugalommal álltsd a minimum környékére, mert így is jól fog kinézni.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Snowboard topic
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM