-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
Barret001 #185795 üzenetére
Nem, sajnos ez így van. Mindig nézem és ha nincs wn8 módosítás akkor nagyon picit de lefelé megy, ha meg jön egy akkor meg fel. Mivel nagyon sok csatám van így azok mindig pozitív hatással vannak a statomra
Olyan 2200 körül tudok csinálni ami nekem negatív, de már nem vágom a pályákat és úgy meg nem lehet 3000 körüli wn8 at hozni
-
xAttilax
őstag
válasz
Barret001 #185782 üzenetére
ááá izgultam mint állat
a wn8 még a régi időkből maradt már csak egy erős átlag vagyok.
galervin93 ezt túlzás lightnak hívni pár éve egy erős med lett volna.
vepe persze, power creep szemét ahogy az összes újabb prem tank. Nem is tudom, hogy fogja ezt fokozni a WG, hogy az emberek még vegyenek tankokat... talán jön a lézerágyús kerekes maus wt-E100, is3a töltőrendszerrel..
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #185579 üzenetére
Túltoltad ... tudod Te miről van szó . Egész biztosan nem arról , hogy mindenki 1000 csata után kapjon egy X-es tankot . Én -ahogy Papooo fórumtárs is írta- kihúzom free XP-ből a tankot tier VI-VII-ig . És nem kell azzal jönni , hogy nem mindenkinek van free XP-re pénze , mert nem azokról a játékosokról van szó .
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #185538 üzenetére
Azt mondanám, hogy már többször futottam bele ebbe a "hibába", bugba. Ma is volt ilyen, hogy megnyomtam gyors egymás utánban az 5-ös gombot, mert ezen van a javítás, de nem javított, hanem továbbra is virított a sárga lánctalp, miközben kaptam a lövéseket és hiába nyomogattam az 5-öst, nem reagált rá.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #185457 üzenetére
Egyébként nekem is ez velük a bajom. Az, hogy sokszor eltalálnak futtában, az egy dolog, kezdem megszokni, meg hát az APCR-jük gyors, mint állat, nem nagyon kell elém célozni. A nagyobb bajom az, hogy őket nehéz sebezni, mert aránytalanul nagy a kerekek miatt az "only critical" felület a ténylegesen sebezhetőhöz képest. Pláne, ha a tornya meg épp felém van fordulva, mert akkor meg még ott a lövegpajzs, meg maga a cső, ami szintén nehezíti a sebzést. Mindezt akkora tempónál, hogy esélyed sincs gyenge pontot célozni.
Ha látom, hogy van esélyem eltalálni őket, mert elég közel szaladgálnak, akkor inkább áttöltök repeszre, azzal sokszor nagyobb kárt lehet okozni bennük, de az sem jön be mindig, mert azt meg különösen szereti felvenni a kerék. Szóval nekem nincs más bajom velük a bigobert által leírtakon kívül, minthogy nehéz őket sebezni. -
IMIIKE1998
őstag
-
KISDUCK
addikt
válasz
Barret001 #185281 üzenetére
A mobilnet minősége mindentől függ, bár kicsiny falum a világ peremén túl van, ott ahol a laposföld hívők szerint csak éter található, de a telenor hálózata egész használható. Futtattam kis speedtestet mobilnetre:
Amsterdam Serverius Connectivity ping 65ms D: 23.12 Mbps U: 6,48Mbps
Munich Contabo GmbH ping 65ms D: 28,35Mbps U: 4,85Mbps
Mobilnet teszt:
WoT EU1 pingelése
Pinging 92.223.1.92 with 32 bytes of data:
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=67ms TTL=45
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=52ms TTL=45
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=48ms TTL=45
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=47ms TTL=45Ping statistics for 92.223.1.92:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 47ms, Maximum = 67ms, Average = 53msWoT EU2 pingelése
Pinging 185.12.240.150 with 32 bytes of data:
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=73ms TTL=49
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=55ms TTL=49
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=57ms TTL=49
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=55ms TTL=49Ping statistics for 185.12.240.150:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 55ms, Maximum = 73ms, Average = 60msTelekom DSL teszt:
WoT EU2:
Pinging 185.12.240.150 with 32 bytes of data:
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=56ms TTL=49
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=59ms TTL=49
Reply from 185.12.240.150: bytes=32 time=71ms TTL=49
Request timed out.Ping statistics for 185.12.240.150:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 56ms, Maximum = 71ms, Average = 62msWoT EU1:
Pinging 92.223.1.92 with 32 bytes of data:
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=50ms TTL=52
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=52ms TTL=52
Reply from 92.223.1.92: bytes=32 time=51ms TTL=52
Request timed out.Ping statistics for 92.223.1.92:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 50ms, Maximum = 52ms, Average = 51msHát ja nekem is csomagvesztés van vezetékes netről. google.de és google.com pingelése tökéletes, a wot szerveri felé van problémám a kapcsolattal. Nem baj, amíg van mobil netem tudom csapatni a vesztes meccseket így is.
ON:
Leporoltam a jó kis CDC-t, első két meccs elég frankó volt csak a csapatom előbb elfogyott mint az egészséges lett volna a tankomra nézve. Nem rossz tank, amúgy csak nem is jó.
Kis buff ráférne, kaphatna olyan lövegpajzsot mint ami az AMX 30-nak van, az már sokat dobna a használhatóságán.
A T54 mod 1 meg egy vaddisznó zsinórba voltak olyan meccseim vele, hogy 2k és 2,6k-t pattintott a kicsike. Az évezred bisznisze volt a T34B-t becserélni érte. A Lor40 még jó lenne, ha a wg megdobna egy 30%-os kuponnal lehet hogy meg is venném.Dr.Én: a magyarázat e-kopogó szellem, nekem is van. Ha bekapcsolom a hangfalat van hogy kikapcsolja a monitort pár másodpercre, van hogy alvó módból felébreszti a gépet.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Barret001 #185285 üzenetére
Nekem a mostani előtte rádiós netem volt, a vége felé eléggé sokat szenvedtem a laggolással.
azt mondja meg nekem valaki, mi fene lett a technikával...?
recsegni kezdett a hangcuccom, de ha ki húzom az össze kábelt amikor nincs áram alatt a gép, akkor utána megszűnik..majd kis idő múlva neki kezd újra..
A másik, most telekom netem van , optikai szál, szuper gyors 1000/1000-es csomag...most alig jön a net, laggol is játék ma rendesen..
mellé ha elkezdek letölteni valamit amikor jó net és maxon megy a letöltés akkor beszaggat a gép, fagyni kezd
( minden alkatrészt leteszteltem, HDD, proci, memória, vga..minden mükszik rendesen ha benchmarkolom)Csak szimplán érdekességként írtam ide...holnap se unatkozom
-
KISDUCK
addikt
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Barret001 #185063 üzenetére
Én ha kihúztam egy tankot akkor eladom, vagy nem játszok vele, 2. vagy 3. gunmarkra nem szoktam hajtani, esetleg a tank ász érdekel. Viszont 0 ról szoktam húzni, nem freezem. De ez jelenleg lehetetlen, mivel amikkel mostanában játszok 20-40% os wr em van, és tök mindegy melyik tankot viszem el egy körre.
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #185057 üzenetére
Ha megnézed a kódot, abban nekem úgy tűnik, hogy a konkrét sor a twitch csatornájuk linkjének a formázása. Nem tudom, hol van helyileg a kódban, meg azt sem, hogy a felületen, de lehet, hogy valahol a mod beállításainál ott van hármójuk csatornájának a hivatkozása.
Csupán infóként van benne. -
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #184824 üzenetére
Dehogy .... jó játékos , de egy bizonyos szintű véennyóc esetében , annak szinten tartásában kell a segítség . A 3000 és felettei WN8 értéket összelövöldözni , szinten tartani lehetetlen lenne segítség nélkül . Szerintem account függő , hogy kit mennyire sújt az RNG .
-
nanus
senior tag
válasz
Barret001 #184682 üzenetére
"Mikor jó köröket megyek,akkor meg zsinórban vesztünk" = Vakok közt félszemű a király!
"Én nem látom a hozzáadott teljesítményem javító hatását a csata kimenetelére."
= Egy fecske nem csinál nyarat....., de leszarhatja(kilőheti) az összes ellenfelet, tedd ezt
A játék nem csal, csak úgy befolyásolja a játék eredményét ahogy neki tetszik, és ezt világossá is tették mindenkinek(rng,MM) ebbe minden belefér, ezek után ha tetszik játszik ha nem tetszik nem játszik
-
xAttilax
őstag
válasz
Barret001 #184682 üzenetére
amúgy tényleg ilyen, kb az a csapat nyer akinél van 3 nem teljesen bot játékos releváns tankokban.
ma brutál bukó napom volt, 17 csatából 5 nyertem és tényleg az volt, hogy a csapatok nagy része 50% WR alatti világtalan és ahol volt 1-2 jobb játékos hozták is a csatát.
De ez ilyen, el kell fogadni, akinek nem tetszik annak van egy csomó más lehetőség randomon kívül -
-
Viktoár
addikt
válasz
Barret001 #184596 üzenetére
Valaki magyarázza meg az alábbi "anomáliát" . Elkezdtem játszani, lejátszottam 25 csatát amiből 13 győzelem.
Mivel volt még időm így beaktíváltam pár tartalékot. Ezután 7 meccsből 6 bukó. Ha most valaki azt meri mondani hogy véletlen az tényleg nem látja a fától az erdőt.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Barret001 #184582 üzenetére
Hétköznap délután munkaidőben, 2-kor? Szerintem az a meglepő, hogy ennyien tudnak játszani ilyenkor.
(#184585) Gyuri27: Nem hinném, hogy ez a játék hibája. Nem hiszek konteókban. Pénz feldobással is tudsz egymás után tíz fejet dobni, a játékban is tudsz tízszer egymás után kikapni. Van ilyen. Sok csatát mentem ezzel a játékkal, folymatos siker és hullámvölgy szériákkal. Nekem az lenne a meglepő, ha folyamatosan ugyanazt az eredményt érném el.
(#184591) inferno88: Igazad van végső soron a WR a legfontosabb mérője egy játékos képességeinek. De nagy számú mintán a WR és a WN8 jól kéz a kézben jár, megfeleltethetők egymásnak.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Barret001 #184196 üzenetére
Ne szívd mellre. Játék. - 10 hónapja játszom, még egy tankomban sem sikerült kifejleszteni 100 %-ra az első skilleket a személyzetnek. És gyakran 1-es tierben is veszít a csapat 15:0-ra. Ha nyerünk 15:1-re, én vagyok a hősi halott általában.
De úgy minden tizedik-huszadik csata élvezhető, ezért vagyok függő.
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #183973 üzenetére
Én nagyon ritkán találkozok a csatában "friss" játékossal . Igaz , hogy tier 8 alatt nemigen játszok .
Viszont hemzseg a játék 20,30,40 K-s játékosoktól , akik nem tudom hogyan , de nem fejlődőképesek . Megragadtak egy gyenge szinten . A minap láttam egy "piroskát" ( vérvörös ) X es tankban . Mondtam is magamban , hogy ez a játékos nagyon előre szaladt a fejlesztésekkel . A csata végén ránéztem a lapjára ... 63K csatával volt vérvörös statisztikája . Ezt hogyan csinálja ?Én egy béna játékos vagyok és nem meta tankokkal játszok , de egy gyenge közepes statisztikát én is össze tudok kaparni .
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #183915 üzenetére
Érdekes ... én is rendszeresen tolom éjfél után , de semmi ilyet nem tapasztaltam . Talán az arty-nál telik több idő , mire csatába rak , de semmi komoly csúszás .
Hajnal 3 körül kezd lassulni a csatába jutás és ott is csak tier7 alatt számottevő . Én ezt tapasztaltam . -
galervin93
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #183531 üzenetére
Régi szép idők amikor még több ezret lehetett pattintani a JT-vel és a JT8.8-cal is ha jól forgattad. Azóta sajnos nagyon elszálltak az átütés értékek.
Eredetileg ezek roham TD-k voltak vagyis az volt a szerepkörük, hogy a heavy-k mellett tolják a frontot az első és második sorban. Ma sajnos nem tudják betölteni a szerepük, mert elértéktelenedett a páncéljuk és a lövegük sem akkora visszatartó erő mint régen. -
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #183374 üzenetére
Szerintem nem ökörség ... simán belefér az összképbe . Az , ha az ellenség reseteli a bázisfoglalást tiszta sor . Talán egy dolog zavar benne ..... ha nyerésre állunk , de a gyengébb játékosok bázist foglalnak , holott simán levadászhatnánk az ellen csapatot mind egy szálig . De nem... ők befoglalnak és így nem marad idő a teljes győzelemre . Az más tészta , ha vesztésre állunk , és így még marad kevéske esély a győzelemre .
-
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Barret001 #183228 üzenetére
Senior tag vagy, ezért furcsálom, hogy nem vagy tisztában a fórum moderációs szabályaival:
"III/12/4/2: Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."
Van mód egy kommentben több személy kérdéseire válaszolni. Szép példa Vartanus kommentje, amivel pont neked válaszolt:
Tehát nem kell egymás után 3 kommentet beírni 2-3 szót tartalmazva.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Barret001 #183222 üzenetére
Nem kellett nagyon visszakeresnem, csak az utolsó lapon 6 db olyan dupla kommented van, amelyek megírása között kevesebb mint 5 perc telt el (182112-183113; 183130-183131; 183164-183165; 183178-183179; 183196-183197; 183215-183216). Ergo írhattad volna egy kommentbe, vagy szerkeszthetted volna a kommentedet, amíg le nem telik a szerkeszthetőségi idő.
-
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #183184 üzenetére
Azt írtam , hogy kb 5000 csata után kezdtem el tier VIII ban játszani . Nem azt , hogy tier 4-5 ben leragadtam .
Amúgy itt a statisztikám , hogy milyen megoszlásban látogatom a szinteket .
Nem hinném , hogy rossz játékos vagy ... egy csiszolatlan gyémánt , amin még csiszolni kell !
Amúgy meg nem mindegy ? Amíg élvezed a játékot és nem a winnyócra hajtasz , addig lényegtelen a WN8 érték . Igaz ? Igaz !
-
Dr.Én
veterán
válasz
Barret001 #183138 üzenetére
Nekem tegnap artyval sikerült nagyott sebezni két csapattársba.. Ellen a törmelék fal másik oldalán volt, nagyon mögé céloztam és sikeresen a törmelék fal innenső felébe lőttem...
Szóval elnézést kértem...
Tegnap a kukas kocsival semmit se találtam el... Annyira szivatta az RNG... -
Raysen623
addikt
válasz
Barret001 #183017 üzenetére
Ez a papírforma, csak nem ez van a játékban. Tőlem 5 méterre jelennek meg a semmiből ellenséges tankok. A ház sarkán túlra nem látok el, csak amikor kinézek veszem észre hogy 5 ágyú mered rám mivel ők már rég látnak. Miért nem működik ez normálisan?
T34-el egy ideig most nem fogok menni, mert semmi értelme. A felderítőt meg kicsit fel fogom tuningolni.
-
válasz
Barret001 #182974 üzenetére
Nincs román akcentusa. Szerintem arra gondol , hogy erőlteti az amerikai (talán bostoni) kiejtést. Mondjuk én nem érzem erőltetnek.
Nálam egyébként Circon, Sirfoch, skill4ltu a sorrend. Az első kettőnek ráadásul közel olyan a kiejtése, mintha anyanyelvük lenne az angol.
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #182969 üzenetére
Te youtube-on nézed?
Oda mindenki a jól sikerült, általában ász csatáit tölti fel. Twitch-en szoktak élőben streamelni és ott lehet visszanézni 2 hónapig a teljes adásaikat. Tanulás szempontjából sokszor hasznosabb a rosszul sikerült csatát megnézni, mert lehet tanulni belőle, hogy mit rontott el. Persze sokszor az ász körökből is lehet tanulni.
Orzi adásai: [link] -
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #182955 üzenetére
Én azért ragadtam le skill-nél, mert nem elég jó az angolom amit ő mond azt viszont szinte mind értem.
Ezzel persze magammal cseszek ki, mert mióta rendszeresen nézem tök folyékonyan tudok angolul beszélni csak szinte mindent rossz nyelvtannal mondok és rosszul ejtve mint ő.
Illetve ami fontos volt, hogy nagyon sokszor csata előtt elmondja mit fog csinálni és csata végén is elemez ha elrontott valamit, hogy mit kellett volna máshogy csinálnia.Paradoxon, hogy bár quickybaby angol és jól érthetően is beszél, mégsem értem meg annyira amit mond mint skill-nél, mert sokkal gazdagabb a szókincse és sokszor használ olyan szavakat amit én nem ismerek. Mondjuk ha az angol nyelvem fejlesztése cél lenne akkor nyilván inkább őt kéne néznem.
Dakival is az a gondom azon kívül, hogy alapból nem szimpi a személyisége sok esetben, hogy valami amerikai gettós szlenges angolt használ és még mellé gyorsan is beszél, ezért szinte semmit nem értek abból amit mond.
Orzira régebben megorroltam amikor volt az a wg-s 3v3-as verseny ahol Orzi-Circon-Skill volt a sztárcsapat. Orzi rosszul lett ,majdnem be is hányt az adásban, kérte hogy helyettesítse valaki és lelépett. Igen ám, de annak ellenére, hogy elvileg rosszul volt, nem ment el pihenni, hanem fogta és 7 óra hosszan streamelt utána egy másik játékkal (escape from tarkov). Ez nem volt szép tőle, szerintem nem volt nagy baja csak unta a versenyt és kibújót keresett. Azóta viszont sok pozitív meglepetés ért Orzitól így megbocsátottam neki. Például annak ellenére, hogy román, elég rossz véleménnyel van a románokról ami plusz pont nálam.
Ebben egyébként hasonlóak skill-lel, mert skill is rossz véleménnyel van a litvánokról. Többször mondta már, hogy ha nem neki kéne egyedüli gyerekként eltartania a szüleit már rég otthagyta volna az országot mint a litván fiatalok többsége. [klip](#182956) @ooloo:
10-es tankokra 15% szokott lenni. ToTT-ban szkott lenni 30% illetve talán fekete pénteken volt tavaly szintén 30%. -
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #182961 üzenetére
Az igaz , hogy nem egy basszbariton hangú emberke .... de nem változtatna a véleményemen és nem kedvelném jobban , ha mély hangja lenne . Nekem is van olyan hang tartomány ami kivágja a biztosítékot és menekülőre fogom , de az Ő hangja még bőven a vállalható tartományba tartozik .
-
kchryss
veterán
válasz
Barret001 #182940 üzenetére
Nem is kell hozzá gyakorló: Camo calculator
Fenti oldalon lehet kísérletezni, hogy melyik tankkal, milyen felszereléssel, milyen legénységi skillekkel, fogyócikkekkel, bokorral vagy anélkül hány méterről spotoljátok egymást.
Például két chaffee, mindkettő optikával és ventivel felszerelve, amelyik legénységén van 100%-os camo skill azt kb 50m-rel később spotolja az amelyiken nincs.
Ugyanez az 50m mondjuk egy tigris esetében mozgás közben csak kb 10, állva 20 méter. Vagyis jól látszik, hogy a lightok, med-ek és bokor td-k esetében nagyon fontos a camo skill, míg egy heavy esetében nem annyira.
Az is látszik, hogy messze a legnagyobb befolyása a bokornak van a camo-ra. Például ugyanez a két chaffee ha mindkettő 100%-os camo skill-lel rendelkezik akkor az amelyik egy közepes(25%-os) bokor mögött van 100m-rel később spotolódik. A bokor után a camo skillnek van legnagyobb befolyása és utána jön csak az álcaháló ami ráadásul csak álló helyzetben működik. Ezért alapvetően nem éri meg álcahálót használni, csak akkor ha kifejezetten valami felderítős küldetésre gyúrsz.
A camo skill pedig nagyon fontos ezért light-okra, med-ekre és td-kre már az első sorban érdemes ezt tenni az összes tagra.A múltkor ugye azt írtam, hogy "Túl sokat gondolsz a legénységről. Persze ad egy kis előnyt, de nem olyan nagyot mint amennyit belelátsz." Ezt lehet, hogy kicsit félreértetted. Nem azt jelenti hogy nem ad előnyt. Én arra gondoltam, hogy te azt szoktad felhozni, hogy alacsony tierben a sok csatás fókavadászok a jó legénység miatt darálják le az újoncokat. Erre értettem, hogy túl sokat látsz bele. Általában 60%-ban az op tank miatt darálnak, 35%-ban a meglévő tapasztalatuk miatt (tudják melyik pályán hol vannak a jó pozíciók) és csak 5%-ban a jobb felszerelés és legénység miatt. Vagyis az esetek 95%-ában ha teljesen alap, képzetlen legénységük lenne akkor is ugyanúgy dominálnának, mert sokkal jobb tankban ülnek és tudják merre kell menni.
Magasabb szinten és ha két már tapasztalt játékosról beszélünk akkor ott már jobban kijön a legénység közötti különbség. De itt is tankja válogatja. Van amelyik tank igényli a jó legénységet (például a legtöbb light, med ilyen) és van amelyik nem. Például egy IS-3-mal, löwé-vel, tigrissel simán lesebezném átlagban a saját hp-mat akkor is ha skill nélküli alap legénység ülne bennük, max 10-15%-kal lenne csak rosszabb a teljesítményem velük, mint fullos legényekkel. Míg mondjuk egy ELC-vel alap legénységgel nem nagyon tudnék játszani.Álcázásról lehet írok egy kis gyakorlati szösszenetet, mert úgy látom vannak kis apróságok amik nem tiszták mindenkinek.
(#182951) @Bobyjack:
Skill4ltu adásait már kb 2 évre visszamenőleg lementettem és folyamatosan archíválom magamnak. Folyamatosan nézek vissza belőlük dolgokat és kivágom ami érdekes. Nem vesz el olyan sok időt mint amennyinek tűnik. Nyilván nem nézem vissza az összes adását, csak áttekerem őket és ami érdekel abba nézek bele. Így is kb fél évvel le vagyok maradva a jelenlegi adásairól.
Több mint 800 kivágott kis klipem van róla ami vicces vagy érdekes volt, szóval van anyag amiből néha bedobok ha témába vág.
Előző év végén gyűjtögettem a többi streamer mókás jeleneteit is. Az volt a terv hogy szilveszterkor bedobok egy válogatást belőle aztán havi rendszerességgel csináltam volna egy ilyen kis összeállítást mindig az elmúlt hónap eseményeiről. Aztán folyamatosan csúsztam a dologgal és a végén inkább úgy döntöttem hagyom a fenébe. Ha van rá igény lehet újragondolom és előveszem a könyvjelzőim.(#182952) @jano_77:
Most pont van időm sok mindenre, mert hetek óta nem játszom. Még az 1.5-ös patch-et sem tettem fel. -
Eugene Roe
őstag
válasz
Barret001 #182940 üzenetére
1,78% egy legénységen a camo. 5 főnél már 9%, ami egy magas base camos (hetzer / e25) harckocsin már sok-sok méter.
Ha jól értem a camo működését (nem biztos!), akkor egy 445m látótávú ellenségnél -9% az olyan, mintha csak 410 méternél venné észre. Egy bokor kb 15% + egy jobb td az alapból 30%.
De valaki javítson ki, ha tud. Ezért is kell 445m felé menni a látótávval, hogy ellensúlyozd a camo-t.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Barret001 #182897 üzenetére
Eleve a +40m látótáv, illetve beépített függőleges stabilizátor azért nem semmi. Ahogy a full javítás, vagy full camo is érdemi változást ad. 20 helyett 27,5-30 camo az pont 40m ami a felderítéssel kis szinten összesen 80m-es first shot difit tud jelenteni egy derp gun hetzerrel.
-
Viktoár
addikt
válasz
Barret001 #182906 üzenetére
Ja igen, de sajnos az xp nem számít a toborzó programban.
Egyébként pont most végeztem vele, 244 csata a kv1-el és összejött a 1500 pont.
Végül az AMX M4 mle. 49 mellett döntöttem mert a nehéztank talán jobban fekszik. Reménykedem hogy öcsém is megcsinálja mert mégegy tankot nincs kedvem "összepedózni". Örülök hogy ennek vége és már saját accomon fogok haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest