-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
Ritka az olyan tankom amivel több ász kört is mentem de egy etap alatt kettő pláne nem volt.
Churchill VII személyében ez is összejött mire épp kihúztam a BP-t.
Ismét egy tracken tartós és egyben sebzős meglepi.Szerk:
Tegnap előtt kaptam ismét egy kupont az "egy igazi ász vagy" teljesítményre.
Gondoltam mégis megnézem mit nyújt, 15% mindenre.
és tényleg -
kchryss
veterán
Miután befoglal az egyik csapat még 4-5 mp-ig megy a csata, ha ez idő alatt van kill akkor tovább hosszabbodik 5mp-cel minden kill után. A hosszabbításban behúzta a másik csapat is a bázist így döntetlen. Ha nincs reset vagy kill akkor 6 mp különbségnek kell lennie a két cap között, hogy ne legyen döntetlen. Ez eddig is így volt.
Viszont valamit változtathattak azzal az esettel ha befoglalsz és utána lövöd ki az utolsó életben maradt ellenfelet. Múltkor volt egy csata ahol a fórumtársak a hosszabbításban kilőtték az utolsó tankot mégis a bázisfoglalás miatt megkapta az ellenfél a győzelmet hiába halt meg tőlük mindenki. És ugyanez előfordult ma is. Mindkétszer normál 2 bázisos módban. Régen szerintem úgy volt, hogy ha kilőtted az utolsó tankot a foglalás után akkor győztél.
[Vereség] pedig az [összes ellenséges tank megsemmisítve].
Winrate nálam rendben van. Maraton óta 60% körül van. Főleg 6-osban nyomom op tankokkal gyorsan pörgetve őket.
-
ooloo
őstag
Én sem tartom helyesnek , ha hátul kempingezik a társaság , de a sebzésük fel sem merül bennem . Nyilván különbözünk . Az idegeskedéssel többet árt magának mint gondolná . Nem mellékesen az Idegbajos állapot esetén a környezete , családja is kaphat néhány repeszt ...
Még mindig kérdezem : A Francia prémium kerekes jól hozza a kreditet ?
-
e-newsee
addikt
Én nem is jártam eddig Ghost-on, csak csapatozás közben párszor. Azt sem tudnám megmondani, hogy változott-e valamit, vagy egy az egyben átemelték randomba.
Vasárnap elindítottam a játékot úgy egy hét után, és első csatára oda rakott. Nem mondok véleményt, mert alig játszottam rajta, és ezzel szerintem a játékosok nagy része így van, akik csak randomot tolnak. Majd rájönnek az emberek a trükkjeire, addig csak hentelés lesz rajta, mert bárki bárhol előfordulhat. -
peterson79
őstag
Miért adod fel ilyen gyorsan?
Nem kell semmi mást csinálni, mint osztani a sebzést és lehetőleg minél tovább életben maradni. Kicsit sem másabb, mint a random, csak annyiban max, hogy nagyobb a terület, de előbb-utóbb megtanulod, hogy hol mikor jó és ennyi.
Lehetőleg legyél közel a foglalási pontokhoz, mert ha támadóként foglalsz, akkor arra adja a legtöbb XP-t, illetve ha védő vagy akkor meg a körben lévőket kell lőni, mert akkor meg arra adja a legtöbbet.
Ennyi, nem egy nagy ördöngösség. Jó, kell pár óra mire rájössz a lényegre, de ez erről szól, XP farm és kész. Nem itt kell letenni a diplomát. Csak legyen sima liba, a többit meg adja a gém. pííísz meeeen. -
jano_77
nagyúr
-
lacibacsi
addikt
Éppen nem neked céloztam amit írtam, hanem egy tegnapi FB bejegyzés jutott eszembe, ahol hozzászólások tucatjain keresztül éltették az artyk halálát, majd amikor felvilágosították őket a kérdés lényegéről, még meg voltak sértődve, hogy hát mi-az-hogy-nem-veszik-végleg-a-játékból...
Egyetértünk abban, hogy az arty bosszantó tud lenni, de ez csak addig tart, amíg nem te vagy artyval. Tudom, hogy te elvből nem kezdted el ezt az osztályt, de vannak még olyan noobok (mint én is), akik igen...
Artyra szerintem szükség van a pályákon, de abban egyet értünk, hogy sokan vannak. Bőven elég lenne kettő is oldalanként, de ez egyelőre biztosan nem lesz így. Viszont még te is emlékezhetsz arra az időre, amikor 5-5 volt oldalanként és akkor még simán működött a oneshot. Ahhoz képest ma kánaán van.
A "műhold-nézet"-nek titulált nézet pedig igenis része a játéknak, hiszen a tüzérség a valóságban is hasonlóan lát. Ezt valamikor egyszer régen már leírtam itt a fórumon. Megtaláltam, itt írok róla...
-
vJokka
aktív tag
Köszönöm, a többieknek is. Ez most nem annyira a "yolo"-ról szólt, egész értelmesen játszottam
Alap fiókom volt, ezzel a csatával csináltam meg egy két nap prémet adó küldit.(#178389) Puculo: Azért nem olyan sűrűn szoktak rám írni, és szerencsére akad köztük pozitív is.
Közben feltettem youtube-ra: link
-
lacibacsi
addikt
-
kchryss
veterán
Na látod nálad is 3-4 körből mevan az az xp. Ráadásul a P43 nem prém tank. Ha ugyanezt a legénységet leszorzóznád progetto-ban is lehet már ki is jönne 40e legénységi xp.
Prém tank 50%-os szorzó, de az szerintem az egészet szorozza, majd kiszámolom pontosan. Egyébként én régen is 3-4 szorzós kört írtam saját tapasztalatra alapozva. Ennyiből kijön ünnepi bónusz nélkül is, az x5 szorzó a lényeg és a prém fiók ha van.Azt írtam is, hogy a löwés kör jól sikerült. 1364 alap xp, ritkán jön össze ennyi pont szorzós körben nálam is. De 700-800 alap xp az egyáltalán nem ritka egy nyertes csatában.
-
Dr.Én
veterán
-
Chris0321
veterán
Én szinte csak a troll-al használtam a KV-1-et, nekem tetszett az ellenfélnek nem mindig. Egy kisebb tierű vékony páncélzatú tankot akár egy lövésből ki lehet vele szedni vagy eléggé lesebezni. A japán heavy ágon is a troll-t használom ahol lehet.
Stigma.HC: Én is akkor kaptam a T34-et, még időben megvettem és még a láncot és a tornyot is összehoztam rá.
-
BÁ Nutrition
addikt
asszem, a troll loveg, kukibebinek volt egy videjoa h kezdett egy free to play accot amin ezt hasznalja, venti, optika, csigaszem kombot raktam ra, meg meno festest
kikapcsolodasnak jo, fele annyira nem stresszes mint mas tankokkal. masodik mark mar nincs messze, kv1-s ugyanigy felszerelve, arra mar megvan.
Kv1: 122mm U11
Kv1s: 122mm howitzer S41
teljesen ugyanaz a ket loveg csak kinezetre mas. az elso egy vekony rovid cso, a masik meg egy nagy bumpszli
ja annyi h a kv1nek 7fok a gundep -
notika77
senior tag
Mert az nem a darabot jelenti, hanem hibás az oldal. A jelvények számozva vannak 1 - 3. osztály, 2 - 2. osztály, 3 - 1. osztály és 4 - ász. A Wotzilla ezt a kódot is kiírja és nem csak a jelvényt rajzolja ki.
(#176281) peterson79: Ez volt az a hozzászólás, amire ooloo utal.
-
HellGreg
őstag
Mert az aranyat miből vettem? Épp ez az hogy már így se tudok mit kezdeni a golddal annyi van. STG meg csupasz Libertét nem fogom megvenni csak azért mert nincs rajta festés, gyűjtő vagyok de azért nem elmebeteg.
Mindegy inkább nem írom le mit kívánok nekik mert karácsony van.Nektek viszont nagyon boldog és békés karácsonyt!
-
jano_77
nagyúr
Születésnapkor is vagy WG Feszt vagy hasonló alkalommal is? Azért kérdezem, mert a T95-ön gondolkodom, hogy megvegyem-e, de annyira nem fontos, tehát simán tudnék várni egy ilyen alkalomra csak, hogy spórolni tudjak - spúr vagyok
Napi küldetés: sebezz 2500-at. Csatában elért sebzés: 2498
-
zodo
nagyúr
Este toltam még a mai szerzeménnyel 1 órás +50 kredit +200-as legénység turbóval.
Második kör mi más lett volna mint X-es de csak tettük a dolgunk amúgy az etap is jól sikerült a két bot csapatot leszámítva.
Jó vásár volt.Ez meg őrület, sosem volt még ekkora fizetségem egy átlagosnak mondható körre. 1, 2, 3. oldal
-
Ispy
nagyúr
A p43 ter kihúzva, jó legényekkel már elég jó kis tank, sokszor vagyok vele top tier, lehet vele kaszálni, pár nap alatt most összekalapoztam 40k xpt, így gyorsan meglesz a panthera.
De nagy ágyú nélkül felesleges vele játszani.
Más:
A tavalyi kalendárium festéseket meg lehet nézni még valahol?
-
jano_77
nagyúr
Mert ez úgy müxik, hogy gondolok egyet és kibérelek egy tankot egy adott intervallumra!?
(#175216) Jokerdapro: várok én is az akciókra, mert biztos lesz karácsony környékén akció - bár nekem is van 32M+ kreditem most.
(Igazából amik ki vannak fejlesztve jelenleg - T95, T92 HMC - nem nagyon akaródzik megvenni, régóta várják a vételt) Ami közel van, AMX M4 54 - érdemes hajtani érte, megvenni? Vhol azt olvastam vagy hallottam, hogy talán gyengébb mint a 9-es, igaz ez? - illetve SU-14-2, Type5, FV4005, 50TP, Maus, GW.E100 tankok vannak jelenleg elindítva - vagyis őket igyekszem elérni, de mindhez viszonylag sok XP-re van még szükségem.
Ami biztos, hogy a karácsonyi díszítős kedvezmények közül a X-es a Kukáskocsi lesz, a 9-es pedig az 50TP!
8-as és 7-esből még nem tudom melyik ágra essen a választásom - kínai TD, francia TD, angol arty, angol torony nélküli TD.Mondjuk most hogy végig néztem, hogy mik vannak még vissza, láttam, hogy a 8-as az valszeg az orosz arty lesz majd.
DE mivel most az új pöccsel ugye bekerültek a kerekes járgányok a franciákhoz, még azon is elgondolkozom. -
Emu
őstag
Ha szeretnél feleslegesen költeni akkor hajrá, végül is leárazva olcsóbb nem?
Viccet félretéve: gyakorlatilag egy prémium Pershing, semmi olyan statja nincs amiben jó lenne. Sniperkedéshez pontatlan, és kevés az átütése; tornyozáshoz nincs toronypáncél, flankeléshez nem elég gyors. Annyira igényli a prémium lőszert mint egy T54, úgy meg mi értelme van, ha a profitot ellövöldözöd?
-
lacibacsi
addikt
Nem. És szerintem nem is fog. Kiírta ugyan, hogy jóvá fogják írni, de ha ennyi idő nem volt elég rá, akkor nem hiszem, hogy meg fog még történni. Mondjuk a WG helyében nem is írnám jóvá az ilyeneket, de azért bíztam benne, mert valakinek itt már volt IS-6-tal ilyen akciója és ott megkapta a jóváírást...
(#175126) wwenigma : Én szándékosan vettem meg. Azt hittem, hogy a magyaros lelemény győzhet... De úgy látszik, hogy tévedtem...
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen gyakorolj, mert nem azt a kerdest teszed fel hogy mit csinaltal rosszul hanem azt hogy hádemérkellartyajatekba. Azt meg nem tudhatod hogy mit csinalt, nem latod milyen medalt kapott, illetve mivel rohadtul nem ismered a classt téves következtetéseket vonsz le 1-1 dologbol. Biztosithatlak nem jellemzo annyi XP egy normal csatara...de nem tudom minek magyarazom hádeakkorishulyearty, igaz? Pedig itt tipikusan az a bajod hogy beledugtad a nemesebbik szerved a hangyabolyba es panaszkodsz hogy csipnek....
kchryss: Csak és kizárólag az artyk tudtak meglőni és ők meg is tették ezt Te magad irod, tették a dolgukat ami kellett a nyeréshez. Aka hulldown camp letörés. Egyebkent ha bemesz kozepre szamolj ezzel. Ha nem szereted, opció van a repeszpáncélra amit el tudsz rakni a tankra...
-
Chris0321
veterán
Én mint majom egyrészt nem értem, hogy 10-es csatában miért te mész egyedül előre 8-a meddel plusz miért csodálkozol azon, hogy téged lő az arty mikor tökéletesen tiszta helyen állsz gyönyörűen felspottolva.
kchryss: Nem osztom a véleményed. Ha nyílt terepen vagy lényegében akármi meg tud lőni akár felspottolódás nélkül ha van olyan aki már felspottolt téged. Azt az indokot sem értem, hogy nem tudsz rájuk visszalőni mert ez előfordulhat más tankosztály esetében is mikor ő lát téged de te nem látod őt.
-
wwenigma
Jómunkásember
Hűha milyen opok! Sebezni mertek! Azt inkabb hagyjuk miert mentel oda a masik tárassal öngyilkos küldetesre...
Sírás helyett hagyjatok abba a jatekot tuntetőleg vagy tanuljatok meg egyutt jatszani velük esetleg egy kis "map awareness" nem ártana...Mindkét csapat kap arty-t.
-
jano_77
nagyúr
Még1x köszi! Azért ha az ember tudja, hogy mit kell csinálni és aszerint választ tankot, mennyivel könnyebb teljesíteni a feltételeket! :-) Elég volt két ilyen lövés a Type4-el
Szerintem egyik sem volt túl boldogSZERK:
Mi ez az új "elqrt" fjícsőr, hogy mikor kilőnek engem vagy vkit, akkor kibaszottúl nagy villanás lesz és kimerevedik egy kis időre a játék?!? Rohadt zavaró, miért kellett ez?!? -
lacibacsi
addikt
Nem nagy meló!
(#174523) Bobyjack: Pontosan erre gondoltam. Nem kell túlkombinálni.
(#174524) zodo : Aki meg akarja szerezni a tankot, az a küldetésre fog koncentrálni. Emiatt nem lesz benne az én statisztikám (sem), mert mostanában csak pár csatára van időm. Kifejezetten azokat kellene vizsgálni, akik a tankra hajtanak.
(#174526) e-newsee : Az amit a szakaszok végén levág a rendszer statisztikailag elhanyagolható.
(#174530) kchryss: "Előző maratonban 534 xp-t számoltam átlagnak" 534 átlag. Pedig te egy jó (átlag feletti) játékos vagy. Ezért mosolygok azon, amikor valaki 700, meg 1000 átlaggal számol...
-
kchryss
veterán
Nem is írtad, hogy megvetted az E50M-et.
Sok sikert hozzá!
Ezt a videót lesd majd meg, 3 egymást követő csatában 8k körüli sebzés: E 50M - 4 meccs, 89,83% WR, 94,10% Gunmark haladás (by QYUN1QUE0) -
jano_77
nagyúr
Na itt kezdődnek a bibik és az akadályok: NYERNI kell, mert különben lófasz XP-t kapunk csak. NYERNI pedig nem lehet! Legalábbis engem nem enged, mert 4/4 bukó eddig, pedig volt, hogy 3K+ sebeztem és 2K+ pattintottam is Obj.705A-al. Meglett volna a 850 XP, ha nyerünk, de NEM nyertünk.
5/5 LOSE
-
Emu
őstag
én csak 8-as szintig számoltam, de az is 160k xp...Ha az első pár T10-ben is gyorsan teljesíthető küldit leveszem belőle, akkor is kell 140k xp-t farmolni...ami múltkori átlaggal számolva is minimum 200karika...plusz az első küldik körei.
Még jó, hogy időközben meglett a kukásautó, tegnap 3 lövésből topxp, top sebzés, és még a köröm sem lett minuszos -
jano_77
nagyúr
Én felmentem és megnéztem a beharangozó videót és ott láttam annak a végén egy teljesen új pályát, ahol elég nagy "tűzvihar van"! Erre gondoltam. De akkor biztos ez lesz a Grand Battle módos.
Szerintetek létezik, hogy ennyi XP-t gyűjtsünk egy adott tankkal vagy ez egy bug:
Ki sem tudom mondani ezt a számot már -
jano_77
nagyúr
Jól értelmezem, hogy különböző küldetések lesznek minden nap és nem tankok mint a korábbi években?Megtaláltam az általam is érthető oldal hírét is.
Illetve hol a link a naptárhoz? -
e-newsee
addikt
Lehet, hogy az lett a nerfje a régihez képest, hogy most mát tier 6-os lesz. Meg ugye változott a játék is azóta, így ezzel meg is van oldva a "balansz" (
) anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni a tankhoz.
(#174279) robogo81:
Én szerkesztettem a gyári notepaddal is (TotalCommander -> F4) anno, amikor még mindig a régi wn8 expected value link volt a Kopi féle verzióban. Rendszeresen kicserélgettem az xvm-es linkre. Simán működött úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest