- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #105446 üzenetére
Kettő van ! Egy amit rám ruháztak és még be sem léptem , már több mint egy éve inaktív ! Ezen gondolkodom , hogy ha már úgy is ott áll akkor beáldozom és lenullázom. Van rajta sok tizes tank +T34-Typ59 így lehetne vele mit kezdeni . Amúgy én szeretek a TYp59-el játszani .Lassan 5 skilles legénység lesz benne és nem olyan rossz. Ha ellövöm az öt goldot és sebez mellé pedig sebzek még párat máris megvan a Nettó 50K , ami szerintem nem rossz.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #105374 üzenetére
"Illetve abban esetleg tud vki segíteni, hogy a minimapon az utolsó pozíciót jelző vmit hol lehet konfigurálni? Jelenleg sajnos csak a tank nevét jelzi, nincs se kis pötty, se kis téglalap, ami hiányzik!?"
Azért csak a tank nevét jelzi mert kutyultak valamit a fontkészleten és akinek a régebbi verzió van azoknak hiányzik.
Töröld a "DamageLog Regular" és az "XVM" betűkészleteket windowsból aztán tedd fel ezt a fontot.Az eltűnt tankokat most egyébként a legtöbb modban átszínezett tankikonokkal jelzik:
Ha a régi pöttyös megoldást akarod akkor minimapLabelsTemplates.xc-ben "vtypeLost"-nál írd át így a format sort:
"format": "<font face='xvm' size='8' color='{{.minimap.labelsData.colors.lostDot.{{sys-color-key}}}}'>D</font>" -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #105347 üzenetére
"Tudna esetleg vki abban segíteni, ötlete, hogy mitől lehet az, hogy az új patch óta, amikor csak ASLAIN van fent teljesen üres res_mods mappába bemásolva, akkor vmiért a zoom-al baj van!"
Használj másik fajta zoomot az aslainból vagy ne aslaint használj."hogyan lehet megkeresni egyszerűen azt, hogy melyik sorból hiányozhat az a </font>? "
Notepad++ keresés fájlokban res_mods mappát megadod *.* fájlokban keresel és keresendő kifejezésnek azt adod meg amit hibásan kiír ingame a hiányzó </font> miatt. -
emre
veterán
válasz
jano_77 #105275 üzenetére
0.9.12\scripts\client\mods\MultiHitLog\expD.json a neve és monitor középtől számol, negatív érték balra viszi.
"Center", "x": -440, "offsetX": 0,
Nálam így néz ki a fenti értékkel, a kép még az előző patch alatt készült.
-
törölt tag
válasz
jano_77 #104943 üzenetére
Tavaly volt valami hétvégi T7 heavy akció, ami miatt zsinórban tett be olyan csatába ahol 13-14 T7-es heavy volt oldalanként, mert szinte mindenki azokkal tolta.
Szerintem a legrosszabb felállás ami csatában lehet:
4-5 tizes arty, 4 táras scout 5-6 csillagromboló td, és egy szerencsétlen balfék (mármint én) Maussal Prohorovkán.
Az ellennél nem volt heavy és med.
5:3-as döntetlen lett a vége, és persze a maus a csata második percében elpárolgott az artyk össztüzében. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #104943 üzenetére
Pedig viszonylag gyakori az ilyen leosztás, és szinte mindig nehéztankokkal, nekem is volt tegnap ilyenem, 12-12 db Tier 7-es nehéz Karelián. Általában este szokott ilyesmi előfordulni, de nem törvényszerű. Nem is bug. A MM nem tankokat válogat, nem tudja milyen tankok vannak a kalapban. Érdemes visszakeresni, itt a fórumon is többször volt már szó róla.
-
Télapó_
tag
válasz
jano_77 #104647 üzenetére
Látod milyen a szerencse?Még nekem sem sikerült megcsinálnom, de én sem fogom feladni amíg nem sikerül.
Nagyon sok függ a csapattól is, ha sok a jó játékos vagy ha a rossz az is okozhat némi gondot.
Szóval kell a szerencse is nagyon a tudás nem elég.Mondjuk én nem tartom magam jónak, átlagos lehetek.
Sok szerencsét a küldikhez. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #104647 üzenetére
"a light-osból még a Stugos LT-15 sem tudtam letudni sajnos"
Te biztosan nem örülsz ennek és hidd el, hogy én sem kárörvendően mondom, de engem az ilyen dolgok nyugtatnak, amikor tizenezredszer megyek neki a STUG LT-15-nek és még mindig nem sikerül... Ha a nálam sokkal jobbak közül is szenvednek vele, akkor talán még van remény. Amúgy a topiklakók véleményei alapján a Chaffee-mat és a Bulldog-omat átalakítottam passzív scout-ra (csigaszem+álcaháló), így ha bead egy jó pályát, akkor meg-megcsillan néha egy kis reménysugár... A minap Malinovkán alig pár tucattal maradtam le a 4 ezerről. De majd legközelebb...
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #104451 üzenetére
Én kaptam egy mailt, hogy az új kliens-be épített szűrő segítségével megpróbálják a fanatikus wot függőket egy kicsit távol tartani a játéktól, mert az hogy a feszültséget nem tudják kulturált emberhez méltóan levezetni nagyon gyorsan egy érzelmileg túlfűtött állapothoz vezet és ez a túlzott ingerültséget nem tesz jót a játék szellemének.
Eu1:45, Eu2: 57, ezek szerint én játszhatnék. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #104426 üzenetére
Most voltam 17:55-től EU1-en próbaképp, nincs gond.
Várakozás a játékosokra alatt az első másodpercekben láttam 400 és egyre csökkenő értékeket de ez csak 5 másodpercig tartott, szóval mire elért a 25 mp van hátra kijelzésig már a szokásos átlag 30-at írt és a csata alatt sem volt semmi kiugró. 20-30 max 40(#104433) Lanash
Igazán nincs mit.
Különben meg ráér szerintem az V-ös szint is igaz nem árt.
Anno rohantam az adott ágon hogy minél hamarabb elérjem a sor végi X-es tankot mire rávilágítottak a többiek hogy az azért nem úgy megy vagyis nem annyira javasolt folyamat.
Ekkor már a VII szintű Szovjet IS-nél tartottam persze stock állapotban amivel kb free frag voltam minden csatában.
Jobb kiismerni a játékot, megismerni a pályát, tankjainkat a tovább lépés előtt teljesen kifejleszteni mármint legalább azt ami a következő lépcsős tankkal kompatibilis.
Azt mondják VI-VII esetleg VIII tankokkal élvezetes a játék mert fölötte még tudás birtokában is költséges/veszteséges lehet a csatázgatás. -
Warton
őstag
válasz
jano_77 #104369 üzenetére
Tökmindegy. Az is tökmindegy, hogy mekkora a rof, van-e skill/perk akármi, vagy hogy melyik tankkal mész. A küldetés szempontjából teljes mértékben indifferens minden. Az egész a mázlifaktoron múlik. Nekem Leopard1-el lett meg. IS7-et és egy M103-at gyújtottam fel. Ha az első tankot felgyújtod utána érdemes erőltetni a dolgot, az első tűz előtt meg el kell felejteni, hogy milyen küldetést csinálsz, mert nagyon görcsössé tesz. És görcsösen úgysem fog sikerülni.
A legtrébb küldetések egyike ez.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #104376 üzenetére
Az E1 nem a legjobb erre a célra, de néhányszor azon múlott, hogy a második lövést már nem tudtam bevinni, ilyenkor jó lehet egy táras gép.
(#104375) szbalogh
CDC-vel nem próbálkozok ilyen küldetéssel, mert nagy és túl papír hozzá. Meg egyébként is egyre szarabbul megy vele a játék.
(#104377) h1mpi
Én meg már nem tudom, de lehet STB-vel vagy batmobillal lett meg.
(#104378) Akcok94
Nem tudom, ritkán játszok az fv meddel. Nem ismerem annyira a képességeit.
De ezt gyakorlatilag bármelyik meddel meg lehet csinálni, csak jókor kell jó helyen lenni. -
emre
veterán
válasz
jano_77 #104369 üzenetére
Pontos, nagy tűzgyorsasággal rendelkező vagy táras gépet javaslok, aminek olyan mobilitása van hogy megfelelő pozícióba lehet kerülni a lövéshez.
Cromwell, Cromwell B, Fury, AMX CDC,
Type59, Obj.416 (még nem fullos), WZ-120, Type61,T54E1, T54, Obj.140, T-62A,FV4202,E50M, Leopard1,M48A1 PattonFélkövér: javasolt, Dőlt: talán, Áthúzott: meg sem próbálnám.
-
Pete55555
addikt
válasz
jano_77 #104283 üzenetére
Én már az ARL-en kifejlesztettem a DCA45-öt, bár azt még jobb a 105-össel használni, de az M4-45 határozottan jobb a deka 45-el. Pláne, hogy az 50-100-on ígyis-úgyis ki kell fejleszteni, és T8-ba már kell az a 212 átütés. Persze lehet goldozni az F3-al, ha valakinek van rá való...
-
szallasi007
őstag
válasz
jano_77 #104236 üzenetére
Tegnap felraktam az xvm-et bár hogy minek nem tudom és képzeld el volt hogy 1 csatában háromszor állt meg mint a cölöp a játék. Előtte kb 1 órát semmi gond, aztán 3 szor meghalt a játék majd megint kb 1 - másfél órát megint jó és megint meghalt, nem tudom van e valami cache az xvmbe vagy hasonló de azzal lesz itt a gond vagy ipari hülyeséget írok
Szóval ha megint elkezdi neked akkor tudd hogy már az alap xvm is megöli.
Ha már nem áll fent nálad a probléma akkor tárgytalan
-
wwenigma
Jómunkásember
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #104111 üzenetére
Osszes fajlban, ami tartalmazza.
Mivel nekem oldschool konfigom van, igy eleg volt az xvm.xc-n tolni egy Ctrl+H revealed Enter spotted Enter-t.
Konkretan ezeken babraltak.
Elhalálozott tagokhoz hogyan tudom a dead halálfejet rendelni?
Pont ebben a nightlyban babraltak a texts.xc-t is, ott a pelda a halalfejre.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #104104 üzenetére
Egy hete nagyon faragtak az XVM minimapot, de a vegleges 6.1.5-ben visszatettek a korabbi bealllitasokat.
Par nappal korabbi nightly a tankok nevei helyett mindenfele roviditeseket pakolt a minimapra.Ja, XVM konfigban le kell cserelni az osszes revealed stringet spotted-re.
Valoszinuleg emiatt nem megy rendesen a spot jelzes.Egyebkent kb. a 6.1.3 ota egyszer sem fagyott ki a WoT, szoval XVM is okozhatta a rejtelyes desktopra dobasokat.
Egyebkent meg itt a full log, hogy mi valtozott ket nighly kozott.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #104106 üzenetére
Changes in latest version 6.1.5:
— Minimap label settings was completely reworked. See minimapLabels.xc file.
— “mapSize” config section moved to the root of the “minimap” and “minimapAlt” sections
— * “revealed” renamed to “spotted” everywhere * Added option “minimap”/”iconAlpha” – vehicle type iconsRead more http://worldof-tanks.com/xvm-full-mod/
Ehh a kolléga gyorsabb volt nálam
-
zozyk
addikt
válasz
jano_77 #104106 üzenetére
Bár néha megnézné valaki az XVM changelog-ot...
Kiemeltem a lényeget.XVM-6.1.5:
* Minimap label settings was completely reworked. See minimapLabels.xc file.
* "mapSize" config section moved to the root of the "minimap" and "minimapAlt" sections
* "revealed" renamed to "spotted" everywhere
* Added option "minimap"/"iconAlpha" - vehicle type icons transparency on minimap
* Added macros: {{vtype-key}} - vehicle type table key value {{sys-color-key}} - key value for system color table These macros can be useful in conjunction with {{.}} macro
* Increased config version to 6.1.0
* Personal missions: added "Incomplete" filter (Started + Improve)Source: http://www.modxvm.com/en/download-xvm/
Azért tölti az alap villanykörtét,mert nem tudja értelmezni a "revealed" változót...
-
kchryss
veterán
válasz
Ha eddig jó volt akkor minek frissítetted?
xvm-ben a text.xc-ben vannak a spotted rész után a jelzett ikonok elérési útvonalai ha képekkel van megoldva, vagy a karakter kódja ha fontkészlettel van megoldvaA text.xc jónak tűnik. Gondolom a hozzá tartozó script lett hibás az új xvm-ben. Megvárod míg kijavítják egy újabb verzióban vagy visszateszed a régit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
igyekeztem mindent egy képernyőre kitenni, hogy miként is néz ki a texts.xc file tartalma és hogy az elérési útvonalon milyen ikonok találhatóak az adott néven. Vmiért mégis az onmap.png aktiválódásakor nem a kis zöld "szemet" teszi ki, hanem a nem létező fehér villanykörtét!? Tudja vki, hogy mi lehet az oka ennek?
Nagyon megköszönném, ha tudna vki segíteni! -
kedvesgabor
tag
válasz
jano_77 #103938 üzenetére
Már fullos, félúton vagyok kb a T57-hez...
...de a nagy ágyú 210-es penetrációja elég kevés(nekem) tier 9-ben szemből, a mobilitás meg nincs meg ahhoz hogy megkerüljek bármit is...célozni meg ezzel gyenge pontokat nem nagyon lehet(nyilván lehet, csak nem az én szintemen), lassabb mint a töltés, még úgy is, hogy fent van a venti,stabilizátor és a célzásgyorsító is.
Ennél a tanknál kezdtem el "rendszeresen" goldot használni(persze kreditből, amit még az anno kiizzadt T34-el farmolgatok össze). Azzal már nem olyan rossz a helyzet, csak a tárazás miatt szar belenyomni a sok kreditet, egy "puha" célpontba, amit utána rendszeresen az orra alá tolják az embernek.
Én általában a "lándzsa hegye" szoktam lenni, na ezzel ez baromira nem működik, csak a hiénázás. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #103950 üzenetére
Naa azért szánalmasnak nem nevezném. CW-re gyakoroltunk ahol mindenki golddal lő, ha van rá kreditje miért ne lőne azzal, gyakorolja a gold használatot
Én sajnos nem tehetem meg, mert folyamatosan kredit hiányban szenvedek.
Az sokkal viccesebb volt, hogy egyik kollégánál véletlen HE volt betöltve gold helyett amikor találkoztam vele ltwt vs ltwt. Azzal az egy he lövéssel ment el neki a párharc ellenem, utána szépen tudtam szedegetni a heavyk oldalát és a végére top sebző lettem anélkül, hogy 1 goldot lőttem volna. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #103904 üzenetére
Én azért hagytam abba a 2nd accon, mert prémtank híján nem tudom kifarmolni az RHM árát. Még a St. Emil a nagyágyúval elmegy főleg, hogy nem kell figyelni a statra, de akkor is....
Akinek megvan a nyereménytank leírná a véleményét róla?
jagada: azért valami hibájának kell lenni
-
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77 #103640 üzenetére
Mert kicsit más stílus mint a Borsó és szeretem a változatosságot.
Nekem meg aztán lehet beszélni, van vagy 22 tank a garázsomban, abból 3-at vettem (T34, E25, DMax), de a többit már nincs szívem eladni.
Amivel úgy érzem, hogy jól megy és hatékonyan lehet játszani, azt megtartom. Sajnos régebben csak rohantam végig az ágon és adtam el sorba az összes korábbi tankot. Pl. a 110-et el akartam adni, mert ott az IS3, viszont van benne egy garnitúra legénység, ezért inkább megtartom és így tudnak a srácok fejlődni. A kínai közepesben ha elérem azt, hogy a WZ120 elite legyen, akkor beizzítom majd a light vonalat is és addigra a 110-ben lévő tagok elég tapasztaltak lesznek, hogy egy könnyű tankban is helyt álljanak (6.érzék). Na utána viszont nincs menekvése a 110-nek, megy a levesbe. És az csak egy a sok magyarázat közül. -
joergie
őstag
válasz
jano_77 #103603 üzenetére
Köszönöm hogy segíteni akarsz, de ha nem tudsz, ne erőltetsd. Azért kérdezem, mert választ várok, ha visszakérdezel, mert pontatlanul fogalmaztam, az még jobb. Mint írtam, 6.24-ben megvan, szóval még mindig a választ várom, hogy hol találom, azóta megint végignéztem 2szer, mintha találtam volna valamit, ami tényleg spoter, de az nem az, amit én keresek.
Tehát amit keresek ingame van, zölddel, a damage panel és a cspattársak listája között, a chat mögött. Ott írja mi a küldetés, hogy per pillanat mennyit teljesítettem belőle. Zölddel.
Lehet nem is az a gond, hogy nincs benne a 6.28-ban, csak véletlen kivettem,és nem tudom visszarakni, mert nem találom. -
válasz
Én már a kérdést sem értem. Nekem pl megvan az összes orosz, amerikai és német heavy (kivéve még a német tier 10-esek), mégsem érzem úgy, hogy el kéne adni bármelyiket is. Mindegyik heavy más játékstílust igényel a maga kategóriájában, mások a gyengeségeik és erősségeik, és pont ez teszi változatossá a játékot. Máshogy kell játszani a KV4-gyel, az IS3-mal, a T32-vel, de példának hozhatnám szinte bármelyik tankot. Tier 8-as prémiumom meg pl 4 db van (bár 2-2 med és heavy), de ott is mindegyikkel máshogy kell játszani.
-
galervin93
addikt
válasz
Pl. van olyan küldetés, hogy be kell vinni X sebzést anélkül, hogy fel lennél spotolva... Na ez nekem az istenért nem jön össze JP-rel. Ezért fogok menni az Emillel, illetve hogy kihúzzam az RHM-et hasonló célokból. JP II-höz sem kell már sok, és lesz két.nyolcas TD-m. Az egyik arcbamászós, a másik papír, másra valók.
-
mrszitya
senior tag
válasz
jano_77 #103581 üzenetére
Megpróbálhatod az én modjaimmal is a dolgot, nagyjából megvan az átfedés. Csak akkor írj rám privátba, mert 9.10-re nem frissítettem az oldalt. Összedobnám akkor esetleg egy modpack formájában.
Screenshotok az oldalon: link
Célzórendszer modok
AcélFal Színes Infopanel
AutoAIM IndicatorTaipan Célzó (zoom + dmg indicator)=> Kellerman BlueXVM modok
Aslain's XVM => csak az XVM, nem a modpack
Hang és szinkron modok
AGQJ Music Mod
Alarm hatodik érzék mod
Sauron hatodik érzék mod magyar hanggal
WWIIHA történelmi ágyú- és motorhangokDamage panel modok
Xft Split Damage Log
Ikon modok
RaSeven 3D tank ikonok
Tomsa's Contour tank ikonokEgyéb modok
AcélFal Simple Session Stat
AutoEquip (Automatikus felszerelés telepítő)
Chat & Ping Spam Blocker
Módosított debug panelTextúra modok
Átszínezett vasúti vagonok
Hangár modok
Prémium hangár
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #103581 üzenetére
Ha szoktál az aslain pakkon kívül más modokat is használni, először próbáld meg csak aslainnal. Abban is annyi minden van, a harmadát se használom.
Amiket felsoroltál, azokkal is egyetértek nagyjából, viszont a célkereszt mod is csak csicsa. Sokáig használtam többféle célzót, de amikor elkezdtek bugolni visszatértem a gyárira. Semmi gond nincs vele. A zoom meg a többi viszont tényleg kell, ez nem kérdés.adamgreen: aztaq!!44!
-
Kucsek
aktív tag
válasz
jano_77 #103550 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni, de szeritnem mod-ok nélkül is ledobál majd.
Nálam csak a yansen stat volt fennt, most azt is levettem és dobott már le, mondjuk beragadós fagyásom nem volt mint korábban.
Amúgy nem értem mi ez a nagy mod függőség. Jobb lenne az összeset letiltani, szerintem negatív hatással van a játékra. Amikor indult ez a játék akkor még használni kellet hozzá az agyat is kicsit, pl: nem számolta helyettem senki az ellen töltés idejét (eleve f...g, számold magad wazzeg), felspotolt tankok típusa
/utolsó pozíciója, ultra-nooooooob-zoooooom, xvm - egyre többször látom, hogy pl medek nem mennek a helyükre adott pályán mert az ellen jobb stattal rendelkezik. Pedig lehet, hogy tudna meglepetést okozni.
Bár, ha belegondolok abba mennyi tomato van még így is a sok mod ellenére, el sem merem képzelni mennyi lenne mod-ok nélkül -
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jano_77 #103526 üzenetére
Köszönöm. Igazából semmi extra, először javarészt passzív spot, utána meg raptor...
Tényleg, valaki említette, hogy modokat ne telepíts. Akár egy másodlagos accounttal is, ha a statodat nem akarod befolyásolni, de mindenképp célszerű lenne pár napig vanilla klienssel tesztelni.
HGyu
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #103394 üzenetére
Vedd meg nyugodtan, nem rossz vas. Mozgékony, pattogós és még az egyel kisebb lövege is használható.
D-25T a stock csuzlija.
Az IS-en meg kiraly, de T8 heavyken mar nem igazan hasznalhato a 175 pen+borzalmas celzasido miatt.
Legalabbis ki nem allhatom az IS-6, WZ-111, stock 110 kombot miatta.Szembejon egy IS-3, aztan ott allok elotte letolt gatyaval, becelozni sem tudom, nem hogy sebezni.
[szerk:]Ja, hogy a 110-en kifejlesztheto 100 mm 62-100T-re gondolsz?
Ott sajnos meg nem tartok. -
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #103319 üzenetére
Aki megcsinalta az elmult negy hetvegen a 35k XPt, az oktober 31-ig kap par extra duplazasi lehetoseget:
Tier6 nemetekre kapsz 6 extra duplazast, ha nyertes korben benne vagy a csapat top 6-jaban.
T7-re hetet, T8-ra nyolcat, T9-re kilencet, T10-re tizet.Elvileg mindegy melyik vassal csinalod, ha benne vagy a top x-ben, akkor eggyel csokken a meg rendelkezesre allo duplazasok szama.
Gondolom celszeru addig felretenni az eppen nem huzott tankokat, nehogy azokra lodd el az extra XPt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robogó, kismotor
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest