- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
ollie #208359 üzenetére
Nem konteózok hanem, tapasztalat.
Tudom hogy működik a spot rendszer meg azt is hogy történnek furcsa dolgok. Nem azt mondom hogy játszhatatlan a játék, de azt állítani hogy jól működik hát.... nagyon optimista kijelentés. Bár nézőpont kérdése, az én nézetemben valami ha csak ritkán is de bugos, már akkor sem működik jól.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #208248 üzenetére
Nem aukció volt, sima Black Market. Rengetegbe került, de semmi extrát nem tud a kinézetét leszámítva. Pont ugyanazokat a bónuszokat nyújtja, mint bármelyik másik prémium tank.
(Ha jól tudom, kínai szerveren a prémiumokhoz képest is megemelt kredithozama van, vagy mi. Talán 2x-es az 1,5x-eshez képest, nem emlékszem.)szbalogh:
Mi a Black Market? Nagyjából, amit a neve is mutat. Eddig kétszer volt. Egy hétig naponta kétszer (reggel és este) jött valamilyen ajánlat nagyrészt valamilyen ritkább tankra. Limitált darabszám volt, hol goldért, hol kreditért lehetett megvenni. Általában elég hamar elfogyott sok ezer darab. Volt, hogy egy-két perc alatt elkapkodták. Így lehetett megszerezni pl a Type-59G-t is, de volt LefH, Foch 155, FV215b 183, Pz IV Hydro, stb., és emellett normál prémium tankok is előfordultak.
Nagy várakozás tölti el ilyenkor a játékosok szívét, mert mindig remélik, hogy majd így visszakerül egyszer a WT E-100 is. -
hulp01
senior tag
válasz
ollie #207962 üzenetére
Legyen, ezen nem veszünk össze.
Mindenesetre szinte érződött az 500dmg-es lehellete a parancsnok tarkóján.
Amúgy szerintetek elég nagy nerfet kaptak (mármint az ebr-ek)? A kereket ért találat után durván belassul, ez igaz, de a sokat sebző lézerágyúja még mindig elég félelmetes. És mondjuk a battel ellentétben max. sebességnél is eltalálja a célt. Bár a rankeden szerettem rájuk vadászni battel, mert elég sokszor eltaláltam őket én is. Persze csak állva, gondosan bezélozva.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #207961 üzenetére
Sejtettem, hogy ez felmerül érvnek, de akkor még nem volt divat, hogy a prémium tank sokkal jobb, mint a tech tree verzió. De ugyanebben a rendszerben voltak más maratonok is előtte, amik szerintem hasonló szinten voltak. Meg a nehézséget az sem indokolja, hogy azóta jobbak a maraton tankok, mert volt egy Skoda T-127 (vagy mi), amit azóta sem nagyon látni randomban, pedig az is már a seggelős volt. Egyszerűen annyit változott a világ, hogy az emberek többet költenek online játékokra, mint régebben, és ezt a WG kihasználja. Plusz csökkent a játékos bázis, akiket a gép előtt kell tartani, mert akkor nyílik jobban a buksza.
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie #207941 üzenetére
Az szerintem kizárt. Nézd meg ezt a csatát! Nem az enyém, egy random csata wotreplaysről.
A Pudel szó szerint nem csinált semmit. 0 lövés, 0 sebzés, 0 assist, de győztes csapa, így kapott 279XP-t. A másik csapat legalja egy T34/100, aki legalább sebzett 329-et. Azon kívül semmit, de annyival is több, mint a Pudel. Ő mennyi XP-t kapott? 141-et. Magyarul a kevesebbet hozzátevő játékos 2x annyi XP-t kapott, csak mert győzött, mint az, aki még sebzett is valamennyit.
Vagy ott van ugyanebben a csatában a győztes Bugi vs. vesztes E25. A Bugi kb másfélszer annyi XP-t kapott annak ellenére, hogy fele annyit sem sebzett, és csak 1 killje volt. Ennyit számítana a tier? Hogy kompenzálna +1 killt, és 2x annyi sebzést?Kétlem. Pont az ilyenek miatt írtam, hogy egyben kellene nézni a játékosokat.
[link] -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #207832 üzenetére
Ja ja, nem nyertem meg csak esélyt hogy a gamescom után hátha benne leszek a limitált 2020 db tulajok közt.
Amúgy elteszem emlékbe és egyszer majd eladom ha majd már nem lesz WoT.Néztem még egy fél órát a stream-et de nem jött semmilyen értesítés aztán kapcsolták Skill-t akit szintén kb. fél órát néztem.
Beléptem a játékba és ott fogadott 2 féle álcafestés + 10 csoki. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #207737 üzenetére
Amúgy szerintem ezzel a maratonnal cseppet elkéstek szerintem. Legalábbis magamból indulok ki, már ki van fejlesztve a 10es med is, így pl arra, hogy legénységet képezzek oka fogyottá vált - mondjuk eddig is volt a másik prémium tank - kreditet farmolni meg nincs szükség az n+1 tankra.
Gondolom mikor bekerültek a lengyel medek mindenki neki ugrott az ágnak tehát kb a 9ig el is juthatott a többség. -
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #207734 üzenetére
Jól látom hogy napi 1et lehet megcsinálni a szintek közül?
Renegadenél nem úgy volt hogy többet is lehetett? Keverem valamivel? Itt meg korlátozva van?Úgy emlékszem első nap már kész volt nekem az első 5 szintű küldetés és 2 nappal a maraton befejezése előtt már megvolt a tankom.
-
nomic
aktív tag
válasz
ollie #207670 üzenetére
Hát igen, régen azért más volt a játék. Persze az MM is, volt hogy 1-1 tízes jutott mindkét csapatnak, aztán alatta néhány 8/9 a maradék meg 6/7, tier 4 lightok mentek tier 10be, lényegében kivétel nélkül csak OP szovjet tankok, voltak érdekes dolgok.
Persze most már más problémák vannak helyettük.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #207663 üzenetére
Igazából semennyire nem értem miért kellett megváltoztatni azt az ágat, a T29-T32-T34-T30 vonal nekem tökéletesnek tűnik, passzolnak egymáshoz és saját tierben mindegyik kifejezetten használható lenne 1-2 kisebb buffal
(#207664) nomic: Az E5-öt le lehet írni a mostani buffja után úgy, "nem-túl-super-conqueror"
Eddig egy sokkal szarabb Super Conqueror volt, most már csak egy valamivel szarabb SupConQ -
Fücsök007
őstag
válasz
ollie #207417 üzenetére
Nem egészen így van. A magyar ágat már berakták/berakhatták volna mostanság, ha a felső két tier-be lett volna régebben jelölt. WG-nél nem állították, hogy soha nem lesz/lehet magyar ág, csak azt, hogy ők amikor még kutattak nem találtak jelöltet tier IX és X-be. Egyébként a lengyel ág létrejötte sem a WG érdeme, mert lengyel levéltárosok kutatták ki és adták át a tervrajzokat, ami nélkül nem lenne fejlesztési águk. Nem tudom mennyi ideig húzzák a jelenlegi ágak kibővítését, de azok után megint szükségük lesz új fejlesztési ágakra, ami gyakorlatban már csak a miénk és a svájci ág lehet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #207348 üzenetére
Szerintem azt sem. Nem kaptam én sem semmit. Írtam is a WG-nek, hogy ennyire szarul megy a szekér, hogy már ezeket a kis "megbecsülés" ajikat is elfelejtik, elsunnyogják? Kaptam is egy választ, ami szerintem egy AI által megírt maszlag, hogy majd továbbítják a levelem a fejlesztő csapatnak, de addig is ott a fórum, oda írjam meg a hasfájásomat, bla-bla-bla.
-
popey37
addikt
válasz
ollie #207214 üzenetére
nem tudom, lehet, de ha nem lenne üres garázshelyem akkor is lennének event tankok, tehát nem értem miért vesz el 5 helyet a sajátomból, tegyen ideiglenes helyeket az event tankok alá.
ha most ugy állnék, hogy tele lenne az összes hely, azért nem tudnék tankot venni mert a wot kisajátít 5 helyet a megvett helyeimből. a sóher
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #207086 üzenetére
sima szerveren engem is ezek fogadtak meg az 1 nap prémium illetve fura volt, hogy mikor elindult a játék, akkor a Rangsorolt csatákban elért eredmény töltött be és nem a garázs először!?
Ki kell választani az Acélvadász módot és akkor meg lehet nézni a tankokat a garázsban -
kchryss
veterán
válasz
ollie #207037 üzenetére
Az szép ő ritkán megy 10k feletti kört mert nem a sebzésre szokott menni.
(#207038) Argh!
Nem véletlenül akarta az első napokban megcsinálni. Ketten tudták megcsinálni az elején Daki és Cygan utána úgy felmentek az elvárt értékek hogy lehetetlen lett 3 markolni.
A legjobb kombija marty_vole-nek van vele, 4500 dpg 1100 assziszt, vagyis 5600 kombi átlagban és ezzel csak 86%-on van a kiválósági jele. -
e-newsee
addikt
válasz
ollie #207011 üzenetére
Nem hiszem, hogy csak egy jelvényt ad. Ott a mondat a fenti képen, hogy "Aki összegyűjt 5 kulcsot, az valami igazán értékes leletben reménykedhet." Azt viszont én sem hiszem, hogy tankot adnának érte. Vagy ha igen, akkor valami ritkaságot még a WoT kezdeti korszakából. Legalábbis erre utal, hogy a kulcsok a legelső (2011-es) garázst képesek kinyitni.
A fene tudja, nekem egy kulcsom sincs, szóval nem aggódom, csak figyelek, hogy mi lesz.
Ami leginkább érdekel, az az, hogy mikor áll helyre a rend Minszkben, mert addig meg kell elégednünk az apró sütivel kárpótlásként. -
Thrawn
félisten
válasz
ollie #207007 üzenetére
Az elejétől kezdve ott volt a leírásban, hogy valami "értékest" lehet szerezni az 5 kulccsal, meg persze valami jelvényt:
A kulcsokat nem lehet beváltani semmire, ha megvan a 3. akkor automatikusan megkapod a T30 skint. Azért mondjuk pipa leszek kicsit (de majd elmúlik) ha az évfordulós pontokkal lehet szerezni mást is, mint a boltban lévő festéseket/emblémákat, mert azokat elköltöttem egyből.
-
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #207005 üzenetére
Nem tudom, csak lehetségesnek tartom hogy meglepetésként ha őszegyüjtötted az 5 kulcsot meg X pontot akkor adnak valami bónusz ajándékot.
Nem azt jelenti hogy pontokból vehetnél tankot hanem hogyha begyüjtötted az X mennyiséget akkor valami bónusz ajándék.
De nekem nagyon jó a fantáziám. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #206988 üzenetére
Ez a sebesség vmi vicc lehet amit a tanks.gg ír egy medre!?
Biztosan ki fogom vinni a garázsból ha tényleg ennyi előre a sebessége.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #206916 üzenetére
A kollega az nem errol beszelt, hanem hogy akiknek jo statjuk van a gold spam miatt azokat megnezne hogy ervenyesulnenek gold ammo nelkul.
Nyilvan resze a gold ammo annak a dolognak, hogy a WG probalja csokkenteni a kulonbseget jatekos es jatekos kozott de szerintem peldaul a palya design meg a peak damager TD-k es arty-k sokkal hatasosabbak erre. Manapsag mar nem kell kockaztatni hp-t es be lehet lovoldozni legtobb palyan a kulcspoziciokba a sajat bazis kozvetlen kornyekerol. Errol mar irtam is sokszor.
Egyebkent remelem nem gondoljatok, hogy en spammelem a goldot orrba-szajba attol, hogy a vedelmembe vettem.
Egyedul a Super Conquerort es az E50-et hasznalom full golddal, meg tier 10-ben ott tenyleg sokat lovok mindennel. Egyebkent peldaul akkor toltom be azt mikor 8-as tankkal berak tier 10 ellen vagy ha tulero ellen harcolok. Es ezekben az esetekben peldaul orulok, hogy van eselyem sebezni 2 szinttel nagyobb tankot meg a tulero elleni harcban csokkentem az RNG befolyasat.
Szoval szerintem a gold ammo nem ordogtol valo es aki nem hasznalja az a sajat dolgat neheziti meg vele. A gold spammerek meg nem zavarnak, spammeljek csak ha van ra kreditjuk.
-
nomic
aktív tag
válasz
ollie #206883 üzenetére
Aha. Mondjuk szerintem annyit nem ér, hogy lecseréljem rá bármelyik standard heavy felszerelésem, kivéve talán a szuperheavyknél, de azok meg úgysincsenek meg.  (mondjuk annyira nem is értem az új felszerelés rendszert, nekem meg semelyik tankról nem szedett le semmit a játék)
Dobi, engem továbbra sem zavar annyira, mint mondjuk a kerekesek, de mi van, (bár nem. látok rá sok esélyt) ha a WG tényleg meglépi az ammo rebalanceot? Akik a goldhoz vannak szokva, azok jó ideig szenvedni fognak, feltéve ha nem elégednek meg az alacsonyabb sebzéssel, ami meg ugye sok esetben 1v1 vereséggel jár. Lehet goldozni, aki megteheti, nyugodtan, de azért nem feltétlen van jó hatással a játékosokra. (mondjuk, szerintem mindenki örülne ha egy rebalance után hosszabb csaták lennének, és nem 3 perc alatt tolná le egyik csapat a másikat)
Sajnos ilyen vagyok, lehet ha én is sokat használnám, nem zavarna. De, nem használom.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #206849 üzenetére
nem . ezeket kell meg adni
Mi a fiókod beceneve?
Van hozzáférése fiókja e-mailjéhez?
Fizettek-e a számlán?
Van telefon társítva a fiókhoz?
Használtál már bónuszkódokat?
Mi a regisztrációs városa?
Mi volt az internetszolgáltató a számla regisztrációjakor?
Kérjük, adja meg a fiókban lévő korábbi e-mail címeket (ha vannak).
Kérjük, adja meg a számlán szereplő korábbi telefonszámokat (ha vannak).és ha valamit nem adsz meg helyesen nem csinálnak semmit. még a várost is épp csak harmadszorra találtam el.
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #206659 üzenetére
Tudom, hasonló élményben volt nekem is részem. Egyébként nem nagyon számít, csak unatkoztam
Lényegében sosem tudod, hogy a másik milyen felszerelést, milyen legénységi képzést használ, ezáltal 400 vagy 600 méter az effektív látótávja :)
De legalább felborult az asztal, a kempelőket meg lehet büntetni, de rendesen.
Skill szerint jó dolog, tegnapi stream-ben is említette, hogy legalább változatosabb a játék, növeli a véletlent vagy ilyesmi, nem emlékszem a pontos kifejezésre amit használt. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #206659 üzenetére
Akkor nyilván mindenki ezt fog rakni a light tankjára vagyis akkor mi fog dönteni a 2 light közül? Ugyan ott fogunk tartani, ahol korábban voltunk a sima optika/periszkóp esetében - persze, ha mindkettőn ugyan az volt. Ez akkor tud különbséget okozni, ha egy tudatlan játékos a régi cuccal használja, aki meg utána olvasott az az újjal. Rosszul látom a dolgot?
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #206641 üzenetére
Egyébként 2x voltam prokhorovkán. A dombra nem mentem még, mindkétszer középre mentem. De nekem úgy tűnik hogy sokkal nehezebb középről ellőni a dombot. Nem arról volt szó, hogy az északi oldal hátrányban van ezért gyengítették délről a domb pozícióját? Nekem középről úgy tűnik, hogy pont hogy erősebb lett mert most már el sem lehet lőni a déliek előre tolt spotterét a dombon.
-
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #206572 üzenetére
Én jártam iskolába és elárulom hogy végig kitünővel végeztem matekból. Én értem hogy te mit mondasz , azt nem értem hogy te miért nem érted az én nézőpontom
A példám ott van levezetve tök egyszerűen.
Odamegyek hozzád E100-al és 60 sec-en belül rád lövök 3000 damaget, nem értem mit nem lehet ezen érteni?
2347 DPM és rád lövök 60 másodpercen belül 3000 damage-t, érted ?
-
Argh!
aktív tag
válasz
ollie #206566 üzenetére
De magyarázd meg nekem kérlek mert nehéz a felfogásom.
Mire először találkozom egy tankkal már be vagyok töltve.
1. lövés 0 másodpercnél
2. lövés 19 másodpercnél
3. lövés 38 másodpercnél
4. lövés 57 másodpercnél
4 x 750dmg az 3000 damage, akkor ez hol 2347 DPM?
Azért irtam hogy becsapos a DPM érték ami oda van irva mert első lövést nem számolja.
De miért nem kell számolni?
A lényeg az hogy amit ir a játék DPM ahhoz hozzá kell adni még az alfa sebzést és az az igazi érték. És nagy alfás ágyukkal az rengeteget számit. -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #206531 üzenetére
vagyis tök mindegy, hogy miket rakok a 2. és 3. slotba!? A lényeg csupán az elsőnek a kategóriájára és ne foglalkozzak, hogy mit ír ki, mikor egérrel ráállok?
Benéztem, hogy a cucc neve alatt írja, hogy Kategória: Tűzerő (erre gondoltam, de közben rájöttem, hogy ez a cuccra vonatkozik. Benéztem
)
Ettől függetlenül, nem kellene jobbnak lennie a töltés időmnek akkor ha az 1-esben van, mint ha mondjuk a 3-ba tenném a töltésgyorsítót?!? -
Thrawn
félisten
válasz
ollie #206431 üzenetére
Majd megszokjuk ezt is, én már az EBR-eken sem bosszantom fel magam.
vJokka: előbb-utóbb nálad is elkezdi előtölteni, gondolom a terheléselosztás miatt nem egyszerre küldik ki mindenkinek. Szerintem a patchelés sem lesz kész a beígért időre, az utóbbi időben mindig volt csúszás. A tankrewards-os küldikkel is csúsztak egy napot, így pont lemaradtam a tier V-ös cuccokról...
-
hulp01
senior tag
válasz
ollie #206383 üzenetére
Azt már értem, hogy a spotra is ad, és ezért is lehetett neki több összesen, mert a múltkor ezt már megbeszéltük. Én azt nem értem, hogy azt miért az assistban számolná el. Az miért nem a normál xp-n van, meg rankeden valamennyi bónusz a harmadik sorban. Külön ki van emelve, hogy mennyi az assist dmg. Nekem az lenne logikus, ha ott nincs semmi, akkor nem kap semmit assist xp-t. De az a wg, ezeknél semmi nem működik normálisan.
vJokka, köszi a kódot, nekem elfogadta.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #206349 üzenetére
Számomra eddig ez tűnik minden idők legrosszabb patch-ének. Nagyon nem várom. A progetto nerfet és az új felszerelés rendszert sem gondoltam volna hogy elérik az éles szervert, de tévedtem.
Ha nagyon rossz lesz még az is lehet hogy abbahagyom a játékot. Nem abba az irányba mennek az újítások amerre szeretném.
Az új felszerelésekről még mindig nem olvastam sokat. A lila, kötvényért vásárolt felszerelésekkel mi lesz? Kiveszik őket a játékból vagy megmaradnak? Érdemes most kötvényért felszerelést venni vagy nem?
Az is szép dolog, hogy sokan csak azért vették meg a battle pass-t hogy a leszerelhető fejlesztett felszerelést megszerezzék, abból mi lesz például? -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ollie #206317 üzenetére
Azt sejtettem, h miért fulladtam meg, csak a lövést nem értettem. Tanulság : Lag előtt a sziklafal felé kell kormányozni a tankot...
Kipróbáltam, meddig lehet várni a Tank Rewards jutalom kiválasztásával. Buktam 3 garázshelyet, meg némi prém napot. Megmutattam nekik, mint a Judean National Front a rómaiaknak. -
Dobi 562
addikt
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #206142 üzenetére
Igen, angolul az és tank XP van aktiválva, nem legénységi.
Már többször kérdeztem ezt itt, de ez most megint nem tiszta, hogy miért ír mást a mod ami fel van rakva. Nekem jó, mert így több jön, nem csak a 4023, hanem még azt szorozza, már ha tényleg jó a mod és a számítási képlete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged