- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jano_77 #111161 üzenetére
Be kell pofátlankodni a zúzdába a heavykhez, és bekapcsolni az agresszív vérpisti üzemmódot.
Egy kicsit dupla vagy semmi, de nekem elég jól működött a napokban, bár ma is megkaptam, hogy "lucky kamikaze ax".
A közelharci bónusz, és az esetleges spot elég jól megdobja az xpt. -
-
kchryss
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #111151 üzenetére
az a WN8, asmiről te beszélsz.
Az XP-t pl a spot jelentősen befolyásolja, amiből neki van 411 - a másikat nem tudom.
A sebzésből, killből nem látni mibe megy, te csak 9-est lőttél, ők meg 10-est?
Túlélés - ez is komoly bónusz.
Ezzel együtt valóban meglepő, h 3000 sebzés + 2 kill nem elég 750 xp-re... -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #110955 üzenetére
őszintén szólna nem tudom, nem velük voltam elfoglalva, én is csak a csata végén láttam, h sebzés nélkül zártak. Azt se tudom, melyik részén volt a pályának.
h1mpi, te emlékszel rájuk?a táblázat alapján a fő különbség a spotterekben van: a mi 3 spotterünk összesen nem spottolt 2k-t (191+0+1576), náluk csak az amx 5620-at (+a Wz 1372-t), de még ez is belefért volna.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #110789 üzenetére
jano_77: nem értem, mit értettem félre? A kérdező panaszkodott, hogy őt egy lövéssel kilőtték a Marderben (később írta is, h 165 hp ról).
ezt írta HáGé: "Vagy van a trollágyú-szerű 6 fontosa és HE-vel lőtte telibe."
erre írtam én: "a hatfontos alfája még HE vel is csak 90, a Marder II hp-ja 165. Ha full hp-n volt (én úgy értelmeztem a leírást) akkor ammorack."HatFONTOS ágyú eleve nem lehet német tankon. Nem értem, mit értettem félre, Te is azt mondod és a kérdező is megerősítette, Marderben ült és az ő halála a kérdéses.
amúgy replay, anélkül biztosat nem lehet mondani, vagy egyszerre kaptál két lövést vagy ammo rack.
EQMontoya: egy ilyen opció a játék halála lenne. Mindenki beikszelné, mert nem ad annyi plussz XP-t a +2T, hogy megérje. Innentől viszont épp, hogy a normál csatára kéne többet várni. És jelentősen csökkenne az egész izgalmi faktora, nehézsége. A +2T másik szerepe, hogy fokozatosan hozzászoktat azokhoz a tankokhoz, amik a következő szinten már sokkal gyakoribbak lesznek. Nem sűrű a +2T, sokkal ritkább, mint amennyit panaszkodnak rá az emberek (kb minden 4. csata),akkor is csak (általában) 3-4 "nagy" van. Így elkezded megtanulni, hogy hol kell belőni, melyik milyen gyorsan lő/fordul stb., de így is van bőven elég kisebb tank, amit tudsz lőni. Ha csak +1T lenne, hirtelen szakadnának rád és sokkal gyakrabban és sokkal nagyobb számban.
#110797 - a pályák nem nagyobbak, lévén ugyanazok. Egy-két olyan pálya van (Mittengard), ami tier limites, mert kisebb. A nagyobb tankok ui. gyorsabbak is, így ugyanolyan gyorsan érnek a nagyobb pályán is keresztül. A csata azért húzódik el jobban, mert jobbak a játékosok, nehezebb sebezni, jobban féltik az emberek a hp-t.
Túlerő pedig nincs. A Te oldaladon is vannak +2T tankok és az ellenfélnél is kicsit. Nem állítom, hogy az MM mindenképp jól balanszol, sőt, de az "ekkora túlerő" kifejezés erős túlzás. -
Warton
őstag
válasz
jano_77 #110658 üzenetére
Szerintem értelmezd újra:
"Earn a total of 75,000 XP over any number of battles
Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings)"Csak a sorrend megállapításánál nem számít bele, de a 75.000 xp-be igenis beleszámított az x2 meg a prémfiók, ha az alapXP-d alapján benne voltál a top10-ben.
-
kchryss
veterán
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #110502 üzenetére
Katasztrófa!!44 Szegény Janó, hogy kib@cctak veled...
Tegnap este leállították a tesztet.. Biztosan valami olyan hibát találtak, ami miatt jobbnak látták felfüggeszteni a 9.14-et. Hétvégén már nem valószínű, hogy újrra elindul, de jövő héten biztosan menni fog, Meg valószínű utána is, vagy két hétig...
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #110411 üzenetére
Valóban, nincs garázshely és 50%-os legénységet adnak.
Amúgy Circon az FV4202-t lehúzó videója végén megemlítette pont ezt az Excelsiort, hogy az nem igazából nem is annyira rossz (25 perc körül).
Megjegyzés: nem 375, hanem 438 goldért vettem a Matilda BP-t tavaly, csak arra emlékeztem hogy 75% leárazás volt rajta.
vhw: + a lilákokat gold spam nélkül kevésbé lőnék át (mint mindenkit), így tovább életben maradnának, lehet hogy nem is nagyon csökkenne az átlagsebzésük.
-
athomi
veterán
válasz
jano_77 #110356 üzenetére
Összesítettbe nem kiemelkedően magas a win rate-em vele (61%), de ha csak azt az utolsó 40 csatát nézem, amióta fullos, igen (74%). Ha tier9-be kerülök vele, akkor viszont érezhetően nem sok múlik rajtam a csatába, ha nincs mellettem a szerencse is, akkor elég tehetetlen vagyok vele.
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #110393 üzenetére
Előferdülhet, ezelőtt napokig nem tudtam játszani, az utóbbi három napban végre igen, aztán az is sz*rul kezdődik, na ne... :-D
Nem szívesen sirámolok, csak elképesztő, hogy mire képes a random, illetve hogy egyik percről a másikra én is másként teljesítek, mindegy melyik irányban.
A Gyurcsokos hsz. persze poén akart lenni, csak nem sikeredett.
Na jó, túltárgyaltam, befogom, ne rólam szóljon a topik. :-D
Inkább egy kis érdekes olvasnivaló: [link] -
Mister_X
nagyúr
válasz
jano_77 #110350 üzenetére
Nekem megvan és rajta az ász plecsni, szeretem. Azért vettem meg, mert kíváncsi voltam, hogy milyen az, ha egy Matilda BP kaliberű tank (az Excelsior ágyúja rosszabb valamivel) tud mozogni is. Van rajta páncél bőszen, sidescrape az elöl levő torony miatt nem mindig sikerül, de megesz szinte minden top tierként.
Megnéztem QB Revalorisé bemutatóját, ő dícsérte az ágyú miatt. Elcsábultam, tényleg nem olyan rossz, az alfa sebzése tényleg baromi jó. Első menet:
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jano_77 #110350 üzenetére
Totál új legénységgel kezdenéd?
Használható legtöbb esetben, tier limites, többször van 5-ösben, mint 6-osban. Én a három és fél skilles FV215b (most már Conqueror) legénységgel használom, elég szörnyeteg tud lenni. A tier 5-ös 75-ös ágyúk lövéseit legtöbbször pattintja, tapasztalatom szerint 130 fölötti pen már beviszi. A tornya sem annyira gyenge, mint egy Cromwellnél vagy Churchillnél, nagyon jó ágyúsüllyedése van, tierjében korrekt pontosság és szűkülési idő, gyenge átütés (T 25 például már gondot okoz neki, KV-kal kellemesen pattogtatni fogjátok egymást). Ami viszont kiemeli a többi heavy közül, az a hihetetlen mozgékonyság, nagyjából olyan, mint a KV-1S volt régen. Én szeretem, mert nagyon troll tud lenni (pattint a segge is). Viszont pénzt ezzel nem fogsz sokat keresni sajnos, bár ez mindegyik 5-ösre igaz. -
Mister_X
nagyúr
válasz
jano_77 #110337 üzenetére
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/
És igen, a revalizé árát elírtam, na.
-
válasz
jano_77 #110290 üzenetére
"Miből van ez a kis franszia?!? Lehet, hogy ezt mégis megveszem és "buzulok" kicsit alacsonyabb tier-ben. Érdemes?"
A H35 is hasonló, de nem túl gyorsak, és az ront a használhatóságon.
A R35-nek meg belőhető a tornya szemből, ha nem valami ultra low penes ágyúval próbálod.
Akkor inkább Pz II, jó legénységgel vicces tankVagy Cruiser III, elég papír, de jó ágyúi vannak.
Mondjuk egyik sem nagy össszeg, a legénységképzés meg a felszerelés jóval többe kerül
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
jano_77 #110290 üzenetére
Szerintem nem érdemes. A CDC-vel gyorsabban tudod húzni a BC legénységet mint a lightokkal + extra oda-vissza átképzési költség. A BC-nél a 3 skill az alap hogy meglegyen (6. érzék, full álca, BIA, pillanatkép, sima utazás). Az ELC legénysége amúgy is csak kétfős, ott érdemes kihúzni a 6. érzékét a parancsnokon és csak utána tovább menni. Szerintem.
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #110051 üzenetére
Én is csak nem használom. De azért jólesett.
-
DVlad
őstag
válasz
jano_77 #109875 üzenetére
Egy td-vel sem lehet annyira befolyásolni, legalábbis a nagyokkal. Nagyon kiszolgáltatott helyzet egyedül, randomban tédézni. Amíg volt a jó kis t82, addig azzal viszonylag sokszor tudtam érezhetően befolyásolni a csatát, mert viszonylag fürge volt, egy lövéssel intézte az ellent kis tierben és nem is töltött lassan. A jpe100 lassú, lassan tölt, nincs álcája és a legritkább esetben vánsotol ellent, mivel leginkább 10, 9 tier ellenfelek vannak. Szóval a hármas t82-vel még lehetett, de ezzel az győzelmi arányom a pályán lévők eredményét tükrözi.
Ez elég jól kifejezi a vesztes csatában nyújtott teljesítményem 0 értékét.
-
Enzolord
addikt
válasz
jano_77 #109814 üzenetére
Igen, az is táras, és valóban nem volt rossz, amikor nem téged lőttek, mert amúgy nem túl fürge, és papír..
Ami a hetesben borzasztó, hogy az alap ágyú nem üt át semmit hetes szinten sem, ha meg feldob kilencig, akkor vége, mert a 85ös ágyúja sokkal rosszab értékekkel bír, mint a hatos orosz ágyúja.. -
-
Jolet
őstag
válasz
jano_77 #109664 üzenetére
egyetlen artym sincs még és a foch155 is hiányzik, nincs lelkierőm megvenni a t7-est
az új angol TD is ki van fejlesztve, de még nem vettem, mert nincs rá 6 milkám
a cseh 10 is ki van fejlesztve, de erre sincs most kredit
a japán 10-es nehézhez pedig kell még 100k XP, de azt az ágat csak szorzózom
a kínai kivételével az összes 8-as light bent áll a garázsban, de az is jön most már hamarosan
szóval egyelőre nem tud kitolni velem a WGde kredit az nagyon kellene, hiába van elég sok prém tankom nem bírom idegekkel, hogy vagy lassú vagy nem lő át semmit, vagy unalmas, így a type64-el szoktam farmolni azt legalább élvezem
de a legnagyobb élvezet tényleg a cseh 9-es, ma ez a legjobb csatám eddig, nekem nagyon izgalmas volt igaz az elején kicsit kivártam
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #109624 üzenetére
ahogy jozefgucci1 is mondta, más csinálja meg neki. Haverságból vagy üzleti alapon. Bennem is felmerült, h a napi 750 xp-re az FV4202-vel megkérek valamit, mert még soha nem értem el vele annyi alap XT... Tudom, 10es medhez béna vagyok még. A 9eseket már kb megszoktam.
ami a manipulálást illeti: kb a csaták 20% SPG mentes, körülbelül minden 4. csatában találsz 2-2 és minden 5-ben 3-3 leosztást. Én tegnap kapcsoltam be az LT-vel ölj 3 SPG küldit, kb 10-15 csatát mentem LT-vel, 2 alkalommal volt 3-3 leosztásom, tudom, mert most néztem. Sajnos mindkettőt elcsesztem. De pl a bekapcsolás utáni csatában egyből 3-3 volt.
De bármikor (a csütörtöki PhD védésem után) készségesen kielemzem neked a TE replayeid, hogy lássuk, mennyire térnek el a Te adataid az átlagtól. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #109565 üzenetére
Ácsi, nem kell felkapni a vizet ahogy én sem teszem ha életem legjobb körét sikerül megfutnom és le pedóznak!
Szerintem nem feltételezi senki (én biztosan nem meg különben is semmi közöm hozzá) hogy a gold használat = veled. Szimplán rákerestem a tank nevére és legtöbb esetben te hozzászólásaidat dobta a rendszer. Ennyi. -
emre
veterán
válasz
jano_77 #109349 üzenetére
Valamit félreérthetsz. Ez nem javaslat volt, hanem leírás hogy csináltam. Fenn a replay, nézd meg a linkelt hozzászólás körüli hsz-eket is. 9.10-es kliens kell hozzá. Délről a spot bokor utáni sziklához kell állni, és sem a bázisról sem a városból nem tudnak bántani ha nincs arty. Aki rádmegy azt meg a városban levők segítségével pillanatok alatt el lehet intézni. Nagyobb gépet már nem lehet eldugni és olyannal sem érdemes próbálkozni aminek nincs spaced armorja. Az st1 ide tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged