- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #114844 üzenetére
nem értek hozzá, deúgy látom, a Wot nem szereti, ha csak beleszarsz egy-két dolgot a mods mappába. Jobb neki a clean install. Végtelen féle komináció van aaz aslainban, hogy mi és hogyan legyen fenn, bizonyára neki - mivel egyedül van - ez a legegyszerűbb és legcélszerűbb módszer. Kijavítja és letölthetővé teszi az egészet, nem baszakodik azzal, hogy patcheket irogasson. Helyette javítgatja, fejlesztgeti a meglévőt.
-
Szasinka
tag
válasz
jano_77 #114826 üzenetére
A 8,8 cm vz. 41N-el. Azzal egész jó DPM-je van és az ágyúkezelés is rendben van.
Biztonságos elhelyezés: mivel a töltőnek amúgy se sok értelmes skillje van így szerintem érdemes kiképezni erre. A Skoda T50-el tényleg több ammo rack sérülést szed össze az ember érzésre pedig a modul health ugyanannyi a két tankon (220). Talán mert magasabb tier több olyan ágyút lát, ami kisárgázza. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #114831 üzenetére
jano_77 - nem tudom a választ, de a kérdést se értem. Igaz, már többször megbeszéltük, h teljesen másképp állunk dolgokhoz. Nekem rendben működik minden, amire szükségem van. Következésképp - ami jó, nem javítom meg elv alapján - fel se tűnik, h új verzió van, nemhogy a patch notes okat olvasgassam...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #114779 üzenetére
OB268 nekem már rég nincs meg . Nem véletlenül alig játszanak vele , így eladtam és egyszer visszaveszem inkább az OB704-et ! Utóbbi időben a TD játékmód amúgy sem fekszik nekem . Szeretek ott lenni a középpontban egy jó meddel és csapatni .
Na jó most kicsit meghazudtolom magam , mert a kis szeretett M44-em -el pedig hátulról osztom az észt -azaz akarom mondani a goldot .Lassan meglesz a 2. csillag .
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #114769 üzenetére
Jó, hát ebben az is benne volt, hogy még a nagyobb ágyút sem sikerült rátenni, a következő tank pedig fényévekre van. (Igaz, még csak 24 csatát tettem bele, de sokkal többnek tűnik. : ) Nehéz úgy haladni, hogy a saját XP-m-et se sebzem le vele. No de csak túllépek majd rajta. (Gondolom a nagyobb csőtől sem fog megtáltosodni.)
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #114676 üzenetére
Nem kellett volna megnyernetek:
"Once capture is complete, the round does not end immediately. There is a delay of at least 5 seconds before victory is yours (unless the battle timer runs out earlier). According to Overlord this delay gets extended each time a vehicle is destroyed. The following outcomes are possible:All friendly vehicles are destroyed within the delay: Enemy team wins.
All vehicles of both teams are destroyed within the delay: Draw
Enemy completes base capture of their own within the delay: Draw.
All other cases: Your team wins."Battle Mechanics - Base Capture
Miután kiírta a foglalást még 5 mp-ig megy a csata, ha eközben kilőnek egy tankot akkor további 5mp-cel meghosszabodik. Ha minden tankot kilőnek akkor nyilvánvalóan az az oldal nyer amelyik kilőtte őket.
-
nightmare13
őstag
válasz
jano_77 #114608 üzenetére
Nem, nem keverem a két nemzet tankjait (20k csata után azért vicces lenne), azt viszont nem tudom biztosan megmondani, hogy Turánnal voltam-e abban a csatában, mivel ha elgurul a gyógyszer leszáll a rózsaszín köd az agyamra (de az okfejtésed alapján akkor biztos, hogy nem az volt!)
KV-220 testét meg se próbáltam, viszont szemből csak a torony két széle felé akarta átütni, illetve oldalról a torony felsőbb felét akarta átütni, máshonnan szépen lecsúszott... lehet, túl távol voltam, fogalmam sincs, de megszenvedtem vele.
Egyéb:
A játékban továbbra is élnék azzal a lehetőséggel, hogy a PH közösség tagjaival platoont alkossunk, mivel egyedül marha idegesítő a játék a felhígult közösség miatt. nightmare1367 a nickem, általában 6-8 között tudok játszani hétköznap.
-
nightmare13
őstag
válasz
jano_77 #114598 üzenetére
Én is szeretem a Turánt
Sebessége is van, de sajnos a páncélzat az nuku.
Az ágyú 100 körüli sebzése meg 110-es átütőereje saját Tierben szuper, de amikor 7-es, 8-as ellen dob be, akkor már nem vagyok olyan boldog
Jelenleg nálam 3,38 azt hiszem az újratöltési idő, ez fullos legénység, venti, a brothers in arms nincs még aktiválódva
Mindent összefoglalva szuper gép, kicsit hasonló játékfelfogást kíván, mint a Chi-Nu-Kai.
-
-
Argh!
aktív tag
válasz
jano_77 #114275 üzenetére
Biztosithatlak hogy kommentjeidböl kiderült hogy nálad több eszem van
----
jano_77 :imádom, mikor úgy képben vannak a csapattársaim, hogy mit is kellene csinálni az adott csatában!
sok retard **szkalap - kár, hogy csak 10 reportra van lehetőség, mert nekem most erre a csatára kellett volna ennyi.Rengeteg agyhalott barmot tett a játékba, mert katasztrófa, hogy mi van most délelőtt!? De ha sem este,
sem délelőtt nem lehet játszani a nyomorékok miatt, akkor mikor lehet?!?Te mekkora észkombájn lehetsz basszus! Gratulálok, remek meglátás. Azt inkább nem írom le, amit valójában gondolok,
mert félek kibasznának innen!
----Én viszont leirom a véleményem, szerintem ez szánalmas...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #114271 üzenetére
"De ha sem este, sem délelőtt nem lehet játszani a nyomorékok miatt, akkor mikor lehet?!?"
Minden nap 7.01 és 7.03 között. Nem túl nagy időintervallum, de amit ezalatt tudsz játszani, az garantáltan nem lesz vesztes csata (igaz másmilyen sem...). Tényleg feltűnően sok az az összecsapás, ahol a WN8-am alapján (1070 kb.) benne vagyok a top háromban. És nem csak kis tierben. Viszont olyan is volt a minap, hogy velem együtt összesen vagy öten voltunk 2k WN8 alatt, mindenki más kék, meg lila színben játszott... Nem kicsit frusztrált a dolog...
Egy másik csatában viszont a mi csapatunkban mindenki 1000-2000 között volt, az ellenségnél pedig egy három fős überlila lengyel Cromwell szakaszt kivéve mindenki 500 alatt. Ráadásul nálunk 6 HT, náluk csak 1! Na ki győzött? A lengyelek...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #114184 üzenetére
Aimbot. Ugyanolyan mint amit korabban linkeltem. A problema az hogy mélyvöröstől unikumig használják.... alapból nem eros de ha egy kicsit is tud jatszani és helyezkedni a jatekos akkor szörnyeteg lesz belole ezzel..... kiszurni csak replayből lehet, ha a viewpointot és az aimpointot nézed. (mashova ugrik a celkereszt mint ahova éppen néz, nem egyszerre egymast követve megy...)
-
Motyi
senior tag
válasz
jano_77 #113691 üzenetére
És miért zavar ha épp bukóban vagy? A sebzés a lényeg, a többi jön hosszútávon. Én szívesebben megyek egy vesztes csatát sok sebzéssel mint egy olyan nyerteset mint amit említettél (T9-ben 1500dmg mert lerohantátok a parikat). Amúgy meg azért kerülsz folyamatosan agyhalott csapatokba, mert a játékosok többsége egy hurka értelmi képességeivel rendelkezik főleg így hétvégén így nem nagyon van választék.
-
Black_Sheep
tag
válasz
jano_77 #113601 üzenetére
Ez a Béla 12k-s köre, alatta pedig a sikertelen IS-7 eredménye:
Egyszerű: az alsó lemez nem gyenge pont. Ha nem TD áll szemben veled, akkor a frontról pattogni fog, vagy áttér goldra. Ha beforgatod, és csak a frontot dugod ki, akkor a gold is pattog, hacsak nem dob nagyot. A tornyot könnyen beverik, de a hátsótornyos felépítésnek köszönhetően tudod rejteni. Miután ellőtték magukat, előregurulsz lőni. A jó eredményhez nem árt, ha városban harcolsz gyenge ellenfelek ellen, illetve a csapattársak is jobb, ha gyengék, mert így marad idő lepattanót gyűjteni és sebezni.
-
-
Motyi
senior tag
válasz
jano_77 #113504 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, hogy a linkelt oldalon nem a hivatalos színkiosztás található, hanem a leggyakrabban használt. Megtisztelő, hogy 2500 feletti pro gamernek gondolsz aki lenézi a nála gyengébbeket, de igazából még 1900+ -nál járok overallba, így még zöld sem vagyok. Mellesleg, pont emiatt érzem, hogy a színkiosztás a linkelt oldalon gyp-s játékosoknak van, hogy minél elöbb elmondhassák, hogy ők már zöld/kék/lilák.
Nálam így van belőve nagy vonalakban:
0-1500 piros
1501-2000 sárga
2001-2500 zöld
2501-3000 kék
3001-3500 lila
3501- super unicumAz idáig letolt 10k csatám alatt úgy vettem észre ez reális, és nagyon jól lehet következtetni belőle egy játékos meccs alatt várható teljesítményére, a csatára gyakorolt hatására (persze néha nem, de a kivétel erősíti a szabályt).
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #113508 üzenetére
E100-zal játszottál már? Szélsőséges példa: várod hogy kijöjjön eléd mondjuk egy másik E100, tudod hogy ott van a sarkon, ezért áttöltesz heatre. Kijön eléd egy leopard, egyet belelősz, aztán a csapat vagy szétszedi vagy nem, de valószínűleg az E100 is ki fog jönni előbb-utóbb. Visszaváltassz ap-ra?
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #113504 üzenetére
Jó mindenki legyen büszke magára mehettek fappolni hogy mennyire/mennyire nem spammelitek a goldot
mit kell emiatt ennyit verni a klaviatúrát, mindegy melyik oldalon van valaki, nem értem. Úgy sem fog senki sem változtatni. Én is ellövök egy szerintem tűrhető mennyiséget, globálisan valahol 5 és 15 % között lehet saccra, de változtatni a vitátok miatt nem fogok rajta.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #113346 üzenetére
sry, ha a a tankok szerepét félreértettem, de a lényegen nem változtat.
bekékültél, ő csak kihasználta.vitán kívül, ha azt nem akarsz, magyarázd el kérlek, ahogy más is mondta: én hogyhogy nem kékülök be? akár safeshot nélkül se? pedig ma is lett volna alkalmam csapattársba lőni, miután egy idóta tigris addig maszatolt Ruinbergen a halálutcában, hogy kikerültem a sidescrape pozíciómból és egy csomó lövést bekaptam...
De nem lőttem bele! Sőt, ki se toltam.
Reportoltam oszt mentem a dolgomra.ez nem vitakészség dolga, hanem azé, h belátom, mindenképp én járok rosszul, hát a kisebbiket választom.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #113341 üzenetére
ne haragudj, de csak magadat okolhatod!
először is nem véletlenül kékültél be.
ha nem lettél volna kék, a Ru se akaszkodott volna rád!
És ha nem lősz bele mérgedben, akkor hiába csúszik bele az arty a lövésedbe, ne banolnak ki.
Nem sajnálni való alak vagy kékként, akivel kibaszott a rendszer, hanem BOHÓC.A kék azt jelenti: LEHET VELEM SZÓRAKOZNI!
és ezért szórakoznak is.
pöcsfej rohadék óvodás az ilyen?
Az. Azért keresi a BOHÓCokat.
De attól még te lettél büntetve.Sokkal jobb vagy ennél.
Told ki a tűzvonalba és el van intézve. Velem egyszer próbálta meg valaki, én tigrissel voltam, ő stuarttal. Kitoltam a francba a tűzvonalba, le is szállt rólam.a rendszer meg amúgy jó, mert nincs akkora kapacitása a világon senkinek, h megnézzen minden egyes csapatsebzést, lévén majd minden csatában előfordul ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged