- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #151465 üzenetére
Köszönöm és neked is Czmorek! De igazán nem kell gratulálni. Nem véres munkával kaptam meg a tankot, mint itt többen is, hanem "csak" a megkapott parancsaimnak köszönhetően.
Amúgy az vicces, hogy a 16 szükséges parancs az ajándékkal lett meg, de a jogosan járó 16. parancsot még most sem kaptam vissza... Mondjuk, most már nem is izgat...
Már csak azon töröm a fejem, hogy hová tegyek négy csajt. Az ajándék csajszinak van helye, de a képzettebb négynek még nincs. Viszont ráérek gondolkodni, legfeljebb addig nem tudok javítani az eredményeimen.
(#151466) zodo :
-
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #151435 üzenetére
Nem is sebezni akartam. Mission miatt spotolni kellene 5000k-t. Meg ugye a szokásos t10 game. Only.
Az érdekes, hogy a spotolás marhára megéri. Jobb lenne wn8 szempontjából goldal lövögetni hátolról.Az érdekesség:
Az only t10 környéki átlag (mint mindig) sose 8 körül van.
Az, hogy spot xp-re, kreditre, wn8-ra közelít a nullához. Mert remekül ki van találva a rendszer.
Kb mindig ugyanígy tolom. De máskor mikor fogykosokkal rak össze akkor 25% wr és ennyi wn8 bőven nincs. Mert ugye hirtelen hal mindenki és nem lövik a spotot.hemaka: közmunkából nem is lesz.
-
robogo81
senior tag
válasz
jano_77 #151420 üzenetére
Pedig lehetett volna az opciók felén indítani:
Legjobb hang: van/nincs...
Legjobb folyamatosan frissülő játék:hetente micropöcs....
Legjobb akció/kalandjáték/verekedős/harcolós: lehet hegyet mászni,bokorba bújni,a csapattársakkal/kat lőni ,kitolni,rammolni gyönyörű kék színű nyeremény tankkért ,ugratni stb...
Legjobb RPG játék: RNJesus, ennyi....
Legjobb stratégiai játék: mindenki egy oldalra....
Legjobb sport/versenyjáték: a lájttal(vagy bármivel,akár artyval is) full gázzal az ellenfél bázisa felé... -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #151385 üzenetére
Mondjuk az MM is dobálhatja a pozitívat, ha olyan kedves kékséges honfitársunk van a csapatban, aki Malinovkán Type-64-el kempel D0-ban a piros vonal mellett. Ahol ugye a talaj lebukik hátrafelé, tehát onnan mindent lehet, csak kilátni nem. Amikor pedig valaki megpingeli, és beírja, hogy go spot, arra meg azt válaszolja, hogy "I wont spot for retards". Mindezt pár perc után levette a többiekről. Hát gratulálok, ilyen a tipikus statpadder bunkó, aki egy hangyányit sem nézi a csapat érdekeit.
Polkorrektül ezt hívják úgy, hogy "sebzésorientált", vagy Scheff cikke alapján "eredményes" játékos. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #151295 üzenetére
Ezért írtam múltkor, hogy szerver oldali hiba lehet a cset, mert minipatch-től függetlenül hol van hol nincs barátlista és cset. Nálam a klán cset tűnt el tegnap egyik csatáról a másikra.
STRV-t mocsok nehéz belőni ha nem overmatch-eled. Általában a hasa helyett inkább a tetejét kell lőni, de ez attól is függ milyen szögben áll. Amikor behozták a tervek szerint kivették volna a 3x kaliber szabályt a játékból, most gondolj bele milyen op páncélja lett volna úgy. Többet pattintott volna a papír páncéljával, mint egy maus.
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #151105 üzenetére
Hogy milyen öngól?
1: A közös acc statisztikájából általánosítasz a játékomra. Mellesleg mi is egyszerre húztunk 10-12 ágat.
2: Fröcsögsz hogy hátul kempelek, mintha olyan sokat játszottunk volna együtt. Nem is játszok lightokkal az átalakítás óta
3: Azoknak szoktam néha odaszúrni, akik feltűnően sokat sírnak. Valamiért úgy érzed, én csak azért írok, hogy beszóljak. Vajon van-e a kettő között összefüggés?Ha akarod folytathatjuk, de inkább privátban. Ja és egy ingyen jó tanács: a csapattársak kilövése nem növeli a győzelem esélyét!
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #151082 üzenetére
Ez jó nagy öngól volt főnök
jól emlékszel hogy hárman játszunk, de arra is emlékezhetnél, hogy a háromból apum az egyik, és ő szokott TD-vel meg artyval játszani. Na így nézd meg még egyszer azt a statot, főleg tier 10-ben, úgy látom az annyira nem megy neked, nem úgy mint a statpaddolás a lightokkal.
Ezt a videót meg ajánlom figyelmedbe (szinte biztos vagyok benne, hogy malinovkáról beszéltél az este).
-
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #150636 üzenetére
Komolyan mondom már számomra az lenne a legnagyobb ajándék a wg-től, ha kapnánk egy működő játékot karácsonyra, olyan érzésem van mintha valami beta játékba szerepelnék.
Barátlista állandóan bugos, sztereó hangról átvált monora a játék ~ fél óra játék után, néha a javítás bugos vagyis escape és újra le kell nyomni a bill kombinációt, új MM kereső néha 2-3 percig nem csatlakozik szerverhez csúcsidőben.... -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #150464 üzenetére
Ma délután is játszottam, nem volt az átlagnál rosszabb leosztás.
Sőt szavam sem lehet az elmúlt időszakra. (magamhoz képest korrekt)
7/1-et próbálom húzni, fél AX már meg van.
Ma lett volna az utolsó munkanapom az előző helyen de ahogy betekertem közölték hogy tekerhetek is haza ha úgy gondolom.
Most megyek játszok még egy kicsit hisz ilyen már rég volt hogy hétköznap csúcsidőben lehetőségem legyen.po1son
Én ennek csak örülni tudok ha igaz lesz, köszi az infót!
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #150424 üzenetére
Jelentem, én már minden küldetéssel készen vagyok!
A Leviathan kilövéshez szemtelennek kell lenni. Be kell állni egy tuti lespozícióba és a végén csak várni, hogy a többiek legyengítsék szegényt, majd az utolsó pillanatban megadni a kegyelemdöfést...
(#150427) kchryss: Nyugtass meg, hogy a másodlagos ágyúval elég lesz egyszer kilőni és nem tízszer!
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #150424 üzenetére
Én még 1x sem lőttem ki a rohadékot, mindig lelopják hiába sebzek 10e felett.
Jövő héten lesz olyan napi küldetés, hogy lődd ki a leviatánt másodlagos ágyúval, na az lesz majd az igazán szopatós küldetés.(#150420) @Tarill:
Minden nap jön egy új küldetés, de ezek csak ládát adnak, nem vesztesz semmit ha kihagyod.
A fő küldetéshez amihez a tokenek kellenek és 4-es ládát ad majd, a 2. heti küldetéssel jönnek a tokenek és 1 heted lesz rá megcsinálni, mint most az első heti küldetéseket. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #150271 üzenetére
Szerintem mocsok nagy szerencséd volt a 2x 1 nap prém nyereménnyel. Én 7 ládát nyitottam és nem volt benne semmi értelmes. Ezek voltak a jutalmaim: 1 db kis javítókészlet(ez konkrétan pofátlanság a wg-től), import olaj, végsebesség határoló és 1 órás személyes bónuszok.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #150079 üzenetére
Én örülők neki, biztos jó móka lesz és kapunk egy csomó bónuszt.
hemaka - Hát legjobb nincsen, attól függ melyik játékstílus fekszik neked, de jelenleg a tier 8-as heavy prémium tankoknál a defender a legjobb és utána követi a patriot.
Lowe sem rossz csak türelmesen és okosan kell vele játszani, mivel nagyon lassú és előre megfontolt játékot követel.
Egyébként amit ajánlani szoktunk elsősorban az a strv s1, skorpion, Lorraine, wz 120 stb... Ezek jól is keresnek és egy fokkal erősebbek a saját szinten lévő tankoknál. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #150079 üzenetére
Is.
Micropatch 0.9.20.1_2
kchryss és Emu-nak köszönöm a HE -s válaszokat.
Ha egyszer odajutok azért kipróbálom de tudom hogy a középső löveg ajánlott. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #149815 üzenetére
Klántársak meg tudják hívni egymást, mert a klán látszik a szakaszmeghívónál. Illetve van egy kis trükközés. A csatornáknál létrehozol egy chat csatornát, oda belép akivel szakaszozni akarsz, aztán jobb klikk a nevén a csatornában és szakasz létrehozása.
Egyébként nem gondoltam, hogy ilyen sokáig tart nekik egy ilyen szintű hiba javítása.(#149814) @zodo:
Billentyűkiosztást sosem szokta elfelejteni, mert azt nem a nálad lévő fájlokban tárolja hanem a szerveren. Ugyanúgy mint a célzó és marker beállításokat. -
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #149815 üzenetére
Hozz létre egy csatornát (szövegdobozos gomb balra lent, második fül) névvel és esetleg jelszóval. Add meg a haveroknak a csatorna nevét és jelszavát. Ha beléptek, akkor jobb gombbal a nevükre kattintva szakaszba lehet őket hívni.
ui.: a haverok pedig ugyanott, de az első fülön tudnak rákeresni a csatornádra. Célszerű egyedi nevet megadni, hogy könnyebb legyen megtalálni (pl. janonajani77)
(#149816) Chris0321:Modok nélkül sem működik és elég sokakat érint (ha nem mindenkit). Ráadásul nálam EU1-en még klán cset sincs, EU2-n legalább az működik. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #149461 üzenetére
ITT van ni a leírás:
"Új jutalmakA 15 küldetés kitüntetéssel történő teljesítéséért három egyedi álcafestést is kapunk jutalomként, melyeket a jutalom tank fejlesztési fájában található bármely tankra felhelyezhetünk majd.
A 15 küldetés elsődleges feltétellel történő teljesítéséért ugyanezen álcafestéseket kapjuk, de így kizárólag a jutalom tankra helyezhetjük majd fel azokat.
Minden egyes hadművelet teljesítéséért jelvény is jár majd, amiből több verzió lesz majd (elsődleges teljesítés/kitüntetéssel teljesítés).
Ha az első kampány minden hadműveletét kitüntetéssel teljesítjük, ugyancsak egy egyedi jelvényben részesülünk majd." -
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #149421 üzenetére
Nekem és a gyermekemnek ugyan ez a gondunk volt ,de nem egyszerre két külömboző gépen. Bármit állítottam tiltottam le a háttérben nem javított szépen lassan eltünt a hely aztán volt , hogy visszamászott. Egy win10 újratelepítés oldotta csak meg mind a két gépen.
Zolee_70 : A2MBZ nem PH klán az a 2NPH vagy mi .
-
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #149421 üzenetére
Leginkább soha többet nem használod a géped. Viccet félretéve sehogy, vagy időnként kiüríted, vagy leszedsz egy clean programot amit ütemezhetsz hogy mikor ürítse, mondjuk naponta vagy hetente egyszer (lehet hogy magában a Windowsban is van, de mivel nincs SSD-m nem érdekel). Mondjuk érdekes, hogy van benne 151 giga szar, azért Temp mert temporary, de ezek nagyon nem ideiglenesek
Drivenak meg gondolom van egy beállítások menüpontja ahol ki tudod kapcsolni a szinkronizációt, vagy éppen a Google Photosnál, nemtudom, MiCloud van egyedül nekem, de hetente talán 1x ha bekapcsolom a szinkronizációt (magában a Miuiban) -
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #149418 üzenetére
Temp törölhető. Barátomnál hasonló volt a helyzet minap és ott a OneDrive tolta tele a log fájljait, mert nem tudott valamilyen adatbázishoz csatlakozni. Konzekvensen csak két sort írt bele de ezt percenként többször. Több 10GB-os log fájlokat gyártott. (AppData/Microsoft..-ba talán.)Persze barátom nem is használta a OneDrive-ot, így ment a kukába és most már okés minden.
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #149399 üzenetére
A 15-ösre négy kell mindenképpen. Viszont az előtte lévőket nem kell kiváltanod. Sőt, azzal a néggyel sincs teendőd, mert a rendszer automatikusan rátesz 4 parancsot a nem teljesített utolsó küldikre. Ha azt vissza akarod kapni, akkor mindenképpen meg kell csinálnod, méghozzá kitüntetéssel...
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #149394 üzenetére
Eddig jó a matek? Igen.
Egy tokennel egy sima küldetést lehet kiváltani, a 15-ös küldetésekhez pedig 4 token kell. Nem kell mind az 5 típussal végigcsinálni a küldetéseket a tankért, viszont ha tokennel kiváltasz valamit az csak az elsődlegest adja meg, és az továbbra is él, hogy ha egy típust ki akarsz hagyni, akkor a másik négynél kitüntetéssel kell megcsinálni a 15-öst.
Eléggé megbonyolítják, az a lényeg hogy ezek a vackok régen ajánlások voltak, 20 kell egy tankhoz, ha minden megvan kitüntetéssel akkor 25-öt lehet szerezni, tehát tankonként 5 ajánlás megmarad. Most semmit nem csináltak, csak azt hogy a 20 feletti ajánlásokat tovább lehet vinni küldetés kiváltására.
A tévedés jogát fenntartom
mostanában keveset játszok, az elcseszett küldetés/személyes küldetés stb felületeket meg nem is nézegetem mert felcsesz hogy miért kell ilyen átláthatatlan szar grafikát adni nekik.
-
sequator
senior tag
válasz
jano_77 #149382 üzenetére
Ne feledd, hogy 4 tokenért a 15-ös küldetés azonnal kiváltható, nem kell előtte egyet sem megcsinálni az adott ágon.
Ha stug, htc, t55 minden ágon kitüntetéssel megvan a 15-ös, akkor kapsz 15 tokent, amiből az obj260nál 3 15öst azonnal kiválthatsz és marad 3 token más küldetésekre. Így csak 2 ágat kell végig vinni, hogy megkapd.sautia
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #149323 üzenetére
Köszi pont ezért kérdeztem. Igazából a RU-val a küldiket csináltam és meglett a Rheinmetall Panzerwagen.
Eddig is elit volt már, mert még korábban kifejlesztettem csak nem mentem át a Leo Pta-ra, mert nem mozgat az az ág. Akkor marad kifejlesztve max majd egyszer megveszem ha balanszolják kicsit jobban -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #149312 üzenetére
Nekem is...
Ez annyira ritkaság nálam, hogy ha csak fele ilyen jó napjaim lennének, akkor is sokkal jobb statisztikám lenne, mint most van... Azért a kicsi lelkivilágomnak jót tett...
(Only light üzemmód volt és bár a light-okhoz van a legkevesebb tehetségem, tegnap mégis meglett az első csík a RU-ra is és a 13-90-re is...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest