- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dobi 562 #234022 üzenetére
Konkrétan annyira OP a T56, hogy egy az egyben lehetnének T9-es tankok egy kis HP buffal. Teljesen felborította a tier 8-at, szerencsére mindig gondol az ilyenekre a WG, hogy ne élvezzük maradéktalanul a játékot. Amúgy kifejezetten szánalmas azzal snipe-olni, még tier 9-ben is.
-
válasz
Dobi 562 #233924 üzenetére
Ez mondjuk így van. Nekem viszonylag szerencsém van, napi 8 órát dolgozom nagyon jó fizuért, a gyerek 13 éves, már alig kell vele foglalkozni, így van időm 70-80%-ra kihúzni a maratonokat, de mondjuk 100-ra nincs.
Persze kell hozzá egy olyan feleség is, aki nem nyaggat állandóan, hogy csak vele foglalkozzak. -
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #233728 üzenetére
Van egy aránylag szofisztikált preferenciarendszer, és ebben mindenkinek van egy kis elcsúszás. Meg pl cw-re a hp boost, töltésgyorsító turbo hármas a standard.de ha rankedben látok egy 2k hp-s krant ideges leszek, 2.2k-nak kéne a minimumnak lennie, és tudom hogy hátrányban leszünk miatta, mert elég suta a csapattárs ahhoz, hogy ne tudja.
Nálam kb így néz ki a random tier10 preferenciarendszer:
Randomban a venti-vertstab-töltésgyorsító az alap. ha nincs vertstab, akkor irm. ha magas a hp, akkor venti helyett hp boost.(2400fölött) ha táras, kiesik a töltésgyorsító, lesz verstab+IRM(forgási). ha nagyon lassú (30kmh topspeed alatt), akkor kötelező a turbo ebben a metában, rendszerint venti helyett. ha jó az ágyú sofstat(mozgás, toronyforgás közben se esik szét nagyon), akkor visszateszem a ventit a verstab helyett, és jön mondjuk valami camo boost(medeknél lehet). lightnál borul minden ,mert az alap az optikai. sokaknál meden is gyakori, én nem vagyok oda érte, mert
stílustól is függ. én szeretek annyira előre menni a tankkal, amennyire lehet, és ott annyira nem jön ki a spot, inkább más előnyre gyúrok.
De pl grillére raktam optikat a töltésgyorsító és IRM(forgási-mert nem lehet verstab) mellé, mert szar a camoja, viszont kell neki a távolság. ez is alapvetően offenzív gondolkodás sztem.
Szóval kb egy káosz ez így leírva, de érzésre megy. ha nem érzem, akkor megnézem a softstatot(talajellenállás, hp/t, forgási sebesség, ágyústatok), kipróbálom egy setuppal, és ha nem jó, megnézem skill mit használ. vagy cheff.
A lényeg, hogyha egy tanknak valamilyen szinten nagyon kirívóan rossz statja van, azt ellensúlyozni kell, ha az megvan, onnantól lehet stílushoz igazítani. -
válasz
Dobi 562 #233586 üzenetére
Ez akkor a legszebb, amikor csak az ellenségnek van bázisa, és el kéne foglalni. Aztán lejár az idő, és pislognak, hogy de miért lett vesztes a csata.
A másik véglet, amikor csak nekünk van bázisunk, de egyik oldalon megindul a védők nagy része, és szabad prédának hagyja a saját bázist.
Amúgy az utóbbi fél évben azt vettem észre, hogy tényleg egyre több a hülye a játékban, és ezért egyre nehezebb jó játékosnak lenni. Ugyanis a hülyéknél lehetetlen megjósolni, hogy mit csinálnak, azért nem tudsz arra alapozni, hogy te ezt meg ezt tennéd az ellenfél helyében, és annak megfelelően tervezni be, hogy te mit csinálsz. E miatt egyre több jó játékos is inkább csak camppel, mert annak sokkal kisebb a kockázata, mint bármi másnak.
-
Warton
őstag
válasz
Dobi 562 #233525 üzenetére
Szerintem ennek a játéknak a lényege az, hogy játszod a saját játékod és próbálsz meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ha a nehéz tankok nem mennek, akkor te sem mész. Ha egy oldalon túlerőbe kerül az ellenség akkor menekülsz. Ha jó fej vagy rányomsz a társadra, hogy Visszavonulás, aztán eldönti, hogy mit kezd vele.
A másik meg nem igazán látsz bele a másik játékos fejébe. Én mostanában nem játszom könnyű tankkal, de időről időre beadja a spottolj 3 tankot egy meccsen küldtetést. T50-2, aztán R gomb benyom, yolo azt csá, jöhet a következő csata. Tudom a murvaanyám.
-
Swinegod
őstag
válasz
Dobi 562 #233525 üzenetére
Chems ezt tökéletesen elmagyarázta, a Tornvagn-t hozta fel példának, hogy az egy T34 csak az extra fogyatékosoknak, ami arra lett kitalálva, hogy mr 30k csata 46% wr emberke beáll a kis hulldown helyére és teljesen immunis lesz mindenre, és ha esetleg még annál is nagyobb selejt vagy és véletlen kirakod a tested is hulldown közben, az is tök mindegy, mert a felsőlemez is nagyon erős. Cserébe a tank összes többi statja vészesen szar
-
BigBear
senior tag
válasz
Dobi 562 #233496 üzenetére
Ez most nagyon finom volt, de valóban, kaptam már szép cizellált kedvességeket is.
Most az volt az érdekes, hogy egymás után durrantottam le a 2 tagot, majd meccs után szinte egyszerre írtak, majdnem ugyanazt. "Full HP trash, noob camper." "Full HP shit, f. camper".
Mondjuk különösebben nem zavar, gondolom agyvérzéssel küzdöttek, vagy az egeret rakosgatták éppen össze vagy ilyesmi. -
Balion
senior tag
válasz
Dobi 562 #233399 üzenetére
Az én lövedékem 29-nél csattan el, 24-nél valaki más lő
Az enyémbe pont a tank közepével szalad bele a célkereszt közepébe.
Természetesen a szó szerinti következő meccsen ezt beadja.
Nagyszerűen jutalmaz a játék a pontos célzásért. Ez derül ki a videóból Melorin, amihez nem kell látnod a sniper nézetet.Ha játszanátok tippelőset, mit mondanátok, melyik lövés lesz találat?
avagy
?
-
Balion
senior tag
válasz
Dobi 562 #233326 üzenetére
Majd lecsillapodik kicsit szerintem a szitu, most még sokan a field modokat farmolják.
Közben meg rá jönnek, hogy mindenki rájuk fókuszál (már ha játszik a csapat) és elegük lesz belőle
A saját csapata meg mindig nagy elvárásokat támaszt a chiefezővel szemben, ez is fárasztó lehet. -
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #233268 üzenetére
Köszönöm. Nagy öröm ez számomra, mert eddig a 2-es DIV-nél tovább nem jutottam - igaz nagyon nem is erőltettem, mert a cél mindig az volt, hogy a bolt elérhetővé váljon és először a Kpz50t-t majd a Concept 1B-t ki tudjam venni illetve ezekre a speckó festést.
Nagy többségében Kranyóval én is, de volt hogy 3-4 csata is botrányos volt, akkor váltottam Progetto-ra vagy STB-1-re. Az 1-es DIV-ben pedig igyekeztem a kapott bónusz csatákat letudni, így amin még nem volt elhasználva azzal mentem. Volt Obj.140, Obj.277, EBR105, Leo1, de aztán itt is Kranyo-Progetto párost erőltettem.
Asszem 1-es DIV-ben volt, hogy oldalanként nem volt ritka a 4-4 vagy 5-5 Kranyó!!!
Viszont a ligában meg fura volt, hogy többségében medekkel jöttek az emberek vagy csak így kaptam a sorsolást, de az dominált. Igaz volt 1 olyan csatám is, ahol 1-1 med és lighton kívül csak heavyk voltak. -
-
tasiadam
veterán
válasz
Dobi 562 #233186 üzenetére
Ohh, mindenhol ez van, LoLban konplett iparág van rajta, hogy bosstoljanak ki, általában a középszar gold-ig, ahol kapnak skint meg keretet. De nem egyszer van h a teljesen haszontalan
, bocsi, szexista megnyilvánulásomért, nőistreamerek az 5ös csapatban halnak a legtöbbször, de plat, dia és master szinten vannak, pedig teljesen balfaszok. -
-
Balion
senior tag
válasz
Dobi 562 #233186 üzenetére
Kicsit utána olvastam, elvileg az ilyeneket nem szórja ki a wg, az account sharing nem egy durva ToS sértés (vagy inkább egyáltalán nem az), de az illető accountjáért a wg nem felel, ha esetleg ellopnák, a felelősség a játékosé.
Hogy fizet, vagy nem fizet, meg, hogy ez hogyan derülhetne ki... az más kérdés, de ahogy nézem, az account megosztásért nem jár ban.Ha ketten akarnék valakivel játszani az accountommal, megtehetném.
A "ne oszd meg senkivel a jelszavad" figyelmeztetések csak biztonsági okokból vannak.
Szóval a rossz hírem az, hogy nem lesznek kiszórva. Szerintem.
-
-
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562 #232048 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem csak nekem hektikus, pont ugyanez van nekem is, néha 1xxx az átlag, máskor meg 3xxx. Aztán hiába a szpot, 3 jelhez azért kellene sebzés is. Én most nagyon visszaestem vele, fáradtan toltam bele a köröket, de tényleg ilyen T8 szinten, az meg nem éppen GM-barát. 4-5k kombival már lehet haladni, de most már csak akkor fogom elővenni, ha érzem hogy fordult az "rng" (inkább MM - amikor beindul a nyerő széria).
phoenix
A 13k az már komoly.Ilyen 5-7k szpot viszonylag gyakran összejön vele, általában van mellette 2-4k sebzés is, de hát hiába, ha a többi csata fosch.
Persze én se vagyok pro, de dögöljek meg addig nem teszem le újra a játékot amíg rá nem kerül a jel...
-
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562 #231942 üzenetére
Őszintén? Semennyire. Alappal is áthugyozzák, persze pattint néha, de nem tudsz úgy kinézni, hogy biztos lehetsz abban, hogy pattintani fogsz. Még csak közelharc se kell, messziről is sokszor, sokan... Rekesz ettől persze sárgul bőven, megfejelve az amúgy sem túl baráti töltésidőt.
Én sem tudom miért szeretem.Talán a külleme.
Ja meg az ágyú, az alap rng-t lenyelve pöpec kis cucc!
Sunnyogós szpottolós tank, semmiképpen sem közelharci. -
Thrawn
félisten
-
Argh!
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207468 üzenetére
Most játszottam először a Steel Huntert, 1 másodpercre se tudott felidegesiteni pedig randomban néha vannak zaklatott gondolataim finoman szólva.
4-5 Óra alatt meglett a 15 szint, nem tudom előzőkben is igy volt e de nem lehet szintet se veszteni.
Szerintem ne hagyd kiEasy mod volt nekem Harbringerrel, gyorsaságra , mozgékonyságra fejlesztve. Az utolsó két fejlesztésre meg páncélozott torony és nagyobb alfa sebzés. DPMből mindent lenyom.
-
nomic
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207059 üzenetére
Na igen, az arty is jó dolog.
Múltkor T-54el voltam Arctic Regionon (nem tudom most mi a neve). Percekig lőttük nyugodtan távolról egy STB-vel a kis 8asokat, aztán egyszer csak a három arty észrevette, hogy csipegetjük a csapatát, azt egyből mindhárom rámhányt.
-1400, lövész, sofőr halott, ammorack sérült, mindkét track lelőve, motor szintén halott. Nagyon örültem, csoda hogy kihúztam a meccs végéig.
-
nomic
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207053 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek... jó ideje nem. Ha meg is halok az elején, mert valami orbitális baromságot csinálok, azért 1-2 lövésre általában van idő, mielőtt kifüstölnek. (kivéve oneshotokat természetesen) De itt IS-3mal meg Skorpionnal haltak, amik tök jó tankok, és ezen a szinten mindent átütnek, nem is értem mit csinálhattak.
Az IS-3nak meg páncélja is van, főleg 7esek ellen.
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Dobi 562 #207020 üzenetére
Én még nem játszottam a patch óta és azon gondolkodom megéri e a Progetto 65 ezek után. A kilences megvan, még kell kb. 90e XP a tizeshez, tehát ki fogom húzni, csak az a kérdés érdemes e kreditet gyűjteni a megvételhez. Attól tartok, hogy az ágyú agyon lett nerfelve és nincs kedvem még egy sokadik hulladék ágyúval felszerelt tankhoz. Van már elég belőlük.
-
-
nomic
aktív tag
-
peterson79
őstag
válasz
Dobi 562 #206967 üzenetére
Amiket láttam abban semmi olyan nem volt amitől hanyatt dobom magam. Oké, tudja hova kell lőni, bár Premium-mal valószínű könnyebb..ugye? De ezen kívül nem nagyon kellett megerőltetnie magát. Nem azt mondom, hogy megcsinálnám utána, de nem is tűnt olyan kivitelezhetetlennek. Neked például simán menne...ja, hogy ezért vagy Te a jobb játékos..értem..
-
válasz
Dobi 562 #206884 üzenetére
Teljesen mindegy mennyien lőnek gold lövedékkel, attól még nagyon rossz a játéknak, mert eljelentékteleníti a tudás alapú játékot. De persze pont ez a célja a WG-nek, hogy a hülyék is tudjanak érvényesülni, ha ezzel még több pénzt költenek, az meg jobb. Nem látom be, hogy miért ne lehetne reklamálni miatta?
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #206909 üzenetére
Nekem nem az a bajom, hogy én nem használhatom a prémium lőszert. Hanem azzal van a gondom, hogy a páncélra építő tankok legfőbb tulajdonságát nullázzák le. Ez olyan, mintha lenne olyan drága lőszer, amivel te is visszalőhetsz az artynak a pálya másik feléről. Ezzel teljesen értelmetlenné tennék azt a kategóriát (mondjuk velem együtt sokan örülnének ennek
).
A dolog gazdasági részébe meg kalkuláld bele, hogy átlagon felüli játékos vagy. Nekem a ranked szezon kb. 3-4 millió creditembe került. Azért tudtam végigcsinálni, mert volt két t9-es tankom, amit el tudtam adni. Ja, és mindezt úgy, hogy talán egyszer-kétszer lőttem prémium lőszert. Nekem nincs is fenn az a mod, ami mutatná, hogy éppen golddal lőttek-e át, vagy nem, mert tök lényegtelen. De mondom, nekem nem a gazdasági részével van gondom. Én választottam a freetoplay módot, szóval csak annyi prémiumom van, ami eventekből összejön. És nem is szeretnék semennyit költeni a játékra. T8-ig azért simán megy a pluszos játék (credit-ügyileg), t10-ben meg csak akkor játszok, ha azzal el is lehet érni valami extrát (pl. ranked). És ezzel sem értek egyet, hogy mész egy kört a t8 prém tankkal, és spammelheted a goldot. Ez csak prémium account mellett igaz. -
Eugene Roe
őstag
válasz
Dobi 562 #206909 üzenetére
Free to playt mondtam
prémium nélkül nagyon jó kör kell 60k kredithez. Meg 2 év kellett mire kijött egy kötvényes T8 Patriot prémium tank. Ez azért nem kevés idő belépőnek, de tény hogy előbb-utóbb azért összejön. Most vettem észre egyébként, hogy letelt a prémiumom és elment a kredit T10 tankra, hogy 2-3 T10 körönként kell mennem 1-et Patriottal, hogy meglegyen a pénz nem full, hanem 3-4 goldra úgy, hogy azért szépen lassan növekedjen is a bank. Az új felszerelésekre pl nem jutott már pénz, harckocsik félig csupaszok.
Te messze jobb vagy az átlagnál, és sokkal többet is játszol, úgyhogy ne magadból indulj ki.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Dobi 562 #206884 üzenetére
Nem elérhető valójában.
T10-en S. Conquerorral 4,2k dmg, ~600 sérülés, egyetlen prémiumlőszer elhasználása mellett +13,500 kreditet ért. Egy erősen győztes csata alatt 3db gold ammo-t se tudtam összegyűjteni a következő vesztes, vagy akár csak 2000dmg-s csatára.
Egy átlag embernek T10-ben meccsenként 1db gold jut free to play, maximum 2db, T8-ban sem jut 2-4-nél több, és ehhez a stazhoz is kell 1700 wn8.
#nomic: szerintem a legutóbbi TP60-as ranked forduló óta a heavy spall liner nem kicsit felértékelődött. Szinte minden csata domb körül játszódott, és kupolák is alig látszódtak, nem hogy az igazi gyenge pontok. Félig Free to play pedig nem fogok 3-4 goldot ellőni 1-2 kupola találatért.
-
nomic
aktív tag
válasz
Dobi 562 #206880 üzenetére
Leopard 1el teszt szerveren játszottam, tudom, egy csata nem releváns, de itt kaptam vérszemet, hogy nekem KELL a Leopard 1.
(Egy goldot nem lőttem el)
Chieftainem úgyse lesz soha. Amúgy meg nincs prémiumom, hogy legyen pénzem fenntartani a goldozást, csak akkor használom, ha sok múlik rajta. Inkább csak azt érzem, hogy akik full goldoznak, azok "hazudnak" maguknak. Megnézném, mire mennének mondjuk full normál lőszerrel. Nem tudom ismered e Taugrimot , egy amerikai unicum csávó (3000 overall), videókat csinál, és csak normál lőszert használ. Ha neki megy, másoknak is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged