- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
zozyk #162474 üzenetére
Őőő ha én ezt most megveszem akkor tudom használni a wows-ban is?
Azt írja hajó, tehát ha nem akkor lehet írni ticketet a wg-nek?
Szerk.: Ha már nem lesz limites, akkor plussz hosszal(ezáltal hp-val) buffolják?
Vagy esetleg el tudnám még képzelni a kukáskocsi ágyújával.
Szerk2.: Enter65 isten bizony valaki bejátszhatná...
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #162338 üzenetére
Akkor nem szóltam. Nekem úgy rémlett limites.
Így viszont jó vétel. Erős tank a szintjén. Régebben 8-as 10-es csatákban ment és ehhez volt egyensúlyozva, a light-ok mm változása óta viszont 7-9-es csatákban megy változatlan paraméterekkel mivel a prém lightokat nem nerfelték. -
CirrMee
addikt
válasz
zozyk #162170 üzenetére
Nekem anno a Skorpion G(éza) volt a nagybetűs prémgép, még Rosszpénz videóit nézegetve tetszett meg. Jó ideig nem volt olyan prémgép, amire azt mondtam volna: na ez most kell nekem.
Aztán jött az ELC 90, amit anno Ciff is tesztelt, de akkor nem győzött meg (nem kevés paramétere miatt). Viszont amikor találkoztam vele élőben, nem gondolkodtam azon sokat, hogy kell e - megvettem (sokat nyomott a latba az akciós kupon is, amit felhasználtam
), és őszintén szólva nem bántam meg. Amikor Malinovka mapon beül a tóparti bokorba az ember, már bőven 6k spot damage felett jár pár perces ücsörgés után, és a szomszéd bokorban ülő M41 görlfrend' nem vesz észre, az az érzés megfizethetetlen...
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
zozyk #161633 üzenetére
Ez hogy működik?
Végig rakosgat az összes pályán vagy van ahol ki kell választani hogy melyiket szeretnéd esetleg teljesen random melyik pályára kerülsz?Eddig három csatám volt azok sorba jöttek a küldetés fülön látható sorrendben.
Valamint új küldetés ugyanazon pályán ami már kész csak 6 óra befejezési idővel. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
zozyk #161474 üzenetére
Ha felteszem az általa fordított YK stat modot az ASLAIN modpack után, szerinted öszekutyulja a dolgokat?
Ott is a YK van bepipálvaMÁS:
Nem tudjátok, hogy ASLAIN-ben miért nincs benne az alap bázis kör színét megváltoztató mod?
9.22-n belül volt egy Content/Interface mappa és azon belül pedig CheckPoint. Ez elképzelhető, hogy nem működik az 1.0-al!? Nekem az alap fehér nem tetszett és havas pályákon nem is lehetett látni - szerintem. Én mindig megváltoztattam nemzeti színűre. -
kchryss
veterán
válasz
zozyk #161459 üzenetére
Gondolom ha színvak módot bepipálom akkor ez is marad piros. Gondolhatnának rám és sorstársaimra a wg-nél, mert én ebből a piros kerítésből nem sok mindent látok. Régi pályákon már tudtam fejből hol van a széle és úgy is volt megcsinálva, hogy sejteni is lehetett hol van. Most viszont ahogy néztem direkt nagyobbra vették a pályán túli teret ami nagyon jól néz ki, de sok gondot fog nekem okozni. Lehet vadásznom kell majd hozzá modot ami kiszínezi.
-
e-newsee
addikt
válasz
zozyk #161444 üzenetére
Na arra én is kíváncsi vagyok. A videók alapján tetszik a változás, nem tudom, élőben milyen lett. Anno a kétféle lehetőséget bemutató videónál is ez tetszett jobban. A régi (vicces ezt így leírni ma) verzió nekem nem jött be. Nagyon a völgyön múlott minden. Na most ennek a fele eltűnt, hát... meglássuk.
-
e-newsee
addikt
válasz
zozyk #161409 üzenetére
Ez jó lesz, köszi!
Majd délután kipróbálom.
De egy kérdés:
Kicserélted a wn8 elvárt értékes linket az xvm félére? Vagy a gyári YK már alapból ezt hozza? Én a Kopi félét használtam eddig, ott a régi van, még tavaly márciusról. Mindig magamnak szoktam cserélgetni, mert ha már napi stat, akkor legyen up-to-date.Ui.:
Bocs, tudom, nem járt le a szerkesztési idő, de beleszaladtam véletlenül. -
zodo
nagyúr
válasz
zozyk #161251 üzenetére
Ha jól számoltam ez eladási áron (ha majd lemegy a hétvégi akció) ismét 2.120.000 kredit.
Ehhez ha hozzátesszük a két hét alatt összegyűjthetőeket, talán az egyik legjobb kiírás sikeredett belőle.
1. hét: 7x 2 db fogyócikk + tokenekért 30 db = 440.000 kredit
2.hét: 4x 2 db fogyócikk + tokenekért 30 db = 380.000 kredit
+ egy rakás személyes tartalék.Szóval akár egy Tier VIII jármű + felszerelések vagy akciós ágon Tier IX jármű árát is össze lehetett ezzel szedni.
Bocs, nekem ez többet ér mint a számtalan hétvégi ilyen-olyan xp gyűjtős kiírás.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
zozyk #160904 üzenetére
Én is reménykedve kattintok rá az ilyenekre, hátha egy finom beszélgetésem az egyik retardáltal az utóbbi időben amikor rámírogattak
Ejj, jobbulást. A jobb térdszalagom most jött helyre, úgy ahogy.... decemberi síelésnél sikerült rendesen elintézni.
(#160909) notika77
Ha holnap szerencsém van és tartom az eddigi nyerő szériát, ami már lassan nem igazán rajtam múlik (75%)
Akkor csak elég lesz a 15 pont. 12-es szinten vagyok 48 csatából -
notika77
senior tag
válasz
zozyk #160844 üzenetére
Hétfőn már nem lesz ranked, mert reggel ér véget a szezon!
(#160854) jr1994: Köszönöm a választ!
Nálam 13-14. szinten még mindig szinte minden csatában van viselkedése alapján 1-2 botszerű játékos.Ezek legtöbbször type5-ben ülnek és egyedül elmennek a "heavy oldalra" vagy ha többen is vannak akkor viszont maximum ketten és ha van arty is, akkor az is megy utánuk és persze nem a harcolókat támogatja, hanem a nyomikat, akik különváltak (mod mutatja a minimapon, hová céloznak a saját arty-k, hogy legyen esélyem elkerülni a lövésüket). Vagy megbeszéljük csata elején melyik oldalra megyünk és 2-3 tank csak azért is másfelé indul vagy ha ugyanarra indul is a csapat, akkor a medek az ellent meglátva rögtön elszaladnak és megállnak a heavy-k mögött 300-400m-rel, hogy véletlenül se tudjanak lőni semmire, amíg a heavy-k élnek, ahelyett, hogy megpróbálnák őket megkerülni. Ez leginkább Highway alsó bázisára igaz. Mineson, meg a hegyre felmenéstől fossák össze magukat és utána sem kerülik sem a hegyet, sem a sziget felé nem mennek, hanem álldogálnak a hegy aljában, mert majd úgyis jönni fognak.
(#160884) kchryss: Persze-persze, te már a léteddel is hátrányára vagy a csapatodnak, mert nem veszel prémet, ezért nem tudsz jó tankkal a csatába indulni, de azokat a csatákat, amikor a csapat nem lő ki 5 tanknál többet, nem lehet egy ember nyakába varrni. Tegnap nálam 19 csatából 8 ilyen volt.
-
jr1994
addikt
-
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #160398 üzenetére
A +1 arra vonatkozott hogy az igazság bajnokai jelzővel marhára nem értettem egyet én sem és hogy szerintem is a tiltott modok között lenne a helyük. Arra nem vonatkozott a +1 hogy csaló vagy, mert mint írtam korábban már rengetegszer és ma is épp elégszer, amíg legális addig nyugodtan használd, nem vagy csaló. Felületesen olvastam a fórumtárs kommentjét, így nem +1 hanem +0,5.
-
kchryss
veterán
válasz
zozyk #160381 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy te vagy bárki más használja ezeket a mod-okat. Nem is tartalak miatta csalónak, mivel jelenleg engedélyezett modok. Nekem a wg illetékeseivel van bajom akik ezeket a modokat a legális kategóriába rakták. Azzal kezdődik az egész mod politikájuk, hogy minden mod ami túlzott előnyt nyújt az alap játékhoz képest az tiltott. Az én szememben az említett három modból minimum 2 bőven a túlzott előny kategóriában van.
Egyébként azt nem értem, hogy csak azért mert én más kategóriába helyezem ezeket a mod-okat attól még miért vagyok szerinted igazság bajnoka vagy agyhalott.
Gondolom ha lenne olyan legális mod ami egy gombnyomásra kilövi az összes ellenséges tankot te azt is ugyanilyen nyugodtan használnád, mert legális, miközben az alap játékkal játszokkal szemben behozhatatlan előnyöd lenne. -
válasz
zozyk #160367 üzenetére
Ha arra vetemedsz, hogy használod, akkor azt is fogadd el, hogy biza jó pár ember szemében csaló leszel....
* És ha még e mellett el is engedsz egy kellemes "agyhalottazást", akkor azon se lepődj meg, hogy még eme kérdéshez semlegesen álló fórumozók számára is ellenszenves leszel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest