- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
jano_77 #186689 üzenetére
Maximálisan támogatom a köcsög XVM letiltását, mert elegem van abból hogy sokan az XVM által megjósolt nyerési esély szintjén állnak hozzá a játékhoz és ha vesztünk akkor az azé me' az xvm aszondta. Undorító az egész és sokan összekeverik a statisztikát a valósággal.
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #186689 üzenetére
Persze , letiltják . Eddig nyilvánvaló volt , hogy remek érzékkel tud a WG olyan csapatokat felállítani egymással szemben , ahol az egyik csapatnak semmi esélye . Azaz egyenlő a nullával !
A letiltás után ez is kendőzve lesz . Azért szívesen látnék olyan statisztikákat , ahol a zöld , kék vagy lila játékosok véennyóca drasztikusan visszaesett , mert folyamatosan fókuszt kapnak . Hagyjuk már a rizsát . A jó értékekkel rendelkező játékosok egyébként is léghajlítók . Taszítják maguktól a lövedéket .
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #186544 üzenetére
Ha nincs meg a T-54 First prototype (mod. 1), akkor OK.
Ha megvan, inkább más tankra költsd azt a pénzt (pl. EBR vagy LT-432). -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #186517 üzenetére
Még 5 napig van 15%-os mindenre jó kuponom. Nem akarok most semmit venni szóval ha kell majd valakinek a nyári akciókra és paypalon tud utalni akkor írjon privátban.
Holnaptól lesz egy mini event is ami az amcsiknál volt eddig és állítólag elég népszerű volt. Pontokat lehet majd gyűjteni random csatákkal és a pontokat beváltani jutalomra:
Bringing Tank Rewards to Europe -
AlexHerceg
tag
válasz
jano_77 #186442 üzenetére
Köszönöm,hogy feltöltötted.
Ezek után csak egy kérdésem van:a 'noob'ozó, idióta, 'nagymegmondó' ember véleményét miért nem engedted el? Az ilyen IQ 50-es dumákba nem kell beleállni. Te tudod, hogy részedről ez a csata rendben volt (most már én is), akkor engedd el a Beszólogató Jánosok mondandóját. Berohangáltad az egész pályát, villantottál, de nem lőtték a spotod,sőt a td betolta magát a spotbokrodba (lövésem sincs, mit akart melletted) - ezúton is külön grat nekiAmikor kellett áthelyezkedtél az F0-ás vonalra. Ez a játék -hál istennek- igen messze volt a most divatos 'hátul kemperkedek a lighttal, hogy tudjak lőni és xart sem spotolok, mert jaj a wn8-am' harcmodortól.
Annak azért volt egy kedves bája, ahogy az artytok másodpercenként számolt vissza a csetben
Grat még1x,ez igen szép játék volt !
Az meg, hogy az ellenséges arty csak akkor villant fel, amikor elmentél mellette...na bumm...van ilyen. -
Raysen623
addikt
válasz
jano_77 #186391 üzenetére
VI-os prémet nem veszek. Inkább ezt. Frontline-ra ideális.
-
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #186401 üzenetére
Itt mind a ketten elég szépen sebeztetek, nem is értem miért egymást hibáztatjátok. Mondjuk Szerintem tök felesleges a szájkarate. Mondjuk light tankkal a te sebzésed azért acélosabb eredmény, nem vitás. (Szerk: Ja nem ő volt az object-tel, akkor ez így sztornó.
Csak egy sima kis balfasz aki mindig mást hibáztat mert béna. Sima ügy. )
A többiek meg...hagyjuk is. Persze tudom, hogy ő kóstolt be, de elküldöd anyjába és banra teszed.
Felesleges idegeskedni.
Esetleg mindenféle cset kikapcsolása és bele sem futsz ezekbe. Ha meg pittyeg, némítás. Sokkal szebb így az élet.
-
Barret001
addikt
-
AlexHerceg
tag
válasz
jano_77 #186273 üzenetére
Az elejéhez nincs mit hozzátennem.
Azt hiszem, sokan és sokszor érzünk hasonlót.
Együttérzésem.
.
A szakaszozós észrevételed a mostanság csata közben is villámgyorsan létrejövő - én is szoktam szakasz meghívókat küldözgetni (plusz free xp),pláne jobban sikerülő meccsek közben- dinamikus szakaszok miatt talán nem feltétlenül igaz - tiszteletben tartva, hogy Te így érzed. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #186147 üzenetére
- 232 tank
- 33 tier10 (ki van fejlesztve és megvételre vár még kb 7db, de nagyobb akcióra várok mint 15% és kreditet gyűjtök)
- 110 prém tank (reward tankokkal együtt), ebből 35 tier 8Sajnos most kihagyjuk a klános kampányt így nem fog begurulni az M60 a már meglévő obj907, VK72, 121B, Chieftain mellé.
-
válasz
jano_77 #186119 üzenetére
Igazából most van 13500 aranyam és 30nap aktív prémium még. Előbbibe még belefér 5 hónap, szóval decemberig ki is tudnám húzni, aztán jön majd a lootbox party, szóval meg próbálom kibírni, a kupon még 3 napig érvényes.
Vagyok olyan perverz, hogy még a 112 kínai prémen gondolkodtam, amiről mindenki azt mondja, hogy elég fosch.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #186015 üzenetére
Azt tudtam, hogy egy állat vagy
Már írtam, fejben dől el. Meg az van amit Barret ír. Mit szeretnél csinálni?
Vagy-vagy..
Egyébként érdekes a dolog, mert amióta így állok hozzá sokkal kevesebb a 15-1-es csata vagy többnyire Én vagyok a győztes oldalon. Pont pár napja írtam, hogy 60%-on van a winrate-em az utóbbi napokban, de lassan már egy hete. Ez eléggé meglep. Ez is valami placebo vagy nem tudom mi. De engem nem is érdekel ez a része. Pár napja is volt egy olyan csatám T100-al, hogy simán be tudtam volna húzni az LT15 küldit, pár pont hiányzott, de elcsesztem a dolgot és senkit sem hibáztathatok,csakis magamat. Jó, persze, lőhették volna a többiek a spotomat jobban, meg stb, de nem így alakult, a végét viszont Én csesztem el, két helyen is, este felrakom a replayt, van belőle tanulnivaló. Fogtam a fejem utána,mert tényleg izgalmas volt és gyöztünk is - azt hiszem -... -
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #186017 üzenetére
"Miből gondolod, hogy nincs kedvenc tankom!? " Ez egyszerű! 1 kattintás a lejátszott csatákon.
42000 csatád van,es egy tankod sincs,amivel mentél legalább 1000 csatát.Aki meg folyamatosan tankot fejleszt,annak nehéz lesz felzárkózni az unikumok szintjére.Neked ez a célod,ehhez kell tankot választani!
Van az a kifejezés,hogy meta tank.Kiemelkedik a többi közül.wn8 húzásra akármelyik tank jó,sőtWinrate húzásra nem.Nagyon siralmas volt a winrate százalékom.Kerestem hozzá megfelelő tankot.Felvittem 50% fölé.Na jó mondom,megtanultam játszani.Elkezdtem újabb tankokat,meredek zuhanás.Leesett a havi winrate átlagom több mint 10%-ot! Szerinted miért? Most tankot húzzak,vagy winrate%-ot? Ezt ÉN döntöm el! Tankot,mert kell egy kis változatosság.Le van szarva a stat,játszani szeretnék. Rontottam is sokat! Persze sokat sírok én is,de megtehetem,mert a narancssárga wn8 statom feljogosít rá
Ritkán döntöm el egy csata végkifejletét.Pedig az milyen jól esik náha,az feldobja a hangulatomat egyből!
Aki a tankokat gyűjtögeti,nem ér rá statot javítani.Főleg a Te szinteden,ahová már kell a tapasztalat.
Gyűjtögetsz tovább,vagy statot javítasz? -
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #185996 üzenetére
15v15 ahol van rng, net kapcsolat, pc-k közötti eltérés, személyi eltérés. (Részeg, gyerek, beteg, fáradt stb ) Ennyi változó mellett isteni közbenjárás kell egy kiegyenlített csatához. Főleg magas tierben ahol van tűzerő, kinézel a sarkon és már el is olvadt a hp. 🙃 A fent leírtak tükrében még mindig nem értem miért örlöd magad emiatt(tartósan!), persze némi fusztráció benne van a pakliban.(ha valami nem úgy jön ki, én is elmondok egy cifrát
) Szóval relax és élvezd a játékot! (Van elég dolog az életben ami miatt idegeskedhet az ember, "egy" játékért felesleges.)
-
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #186015 üzenetére
Ha ennyire a teljesítés a lényeg,nem a játékélmény,akkor nevezz ki magadnak egy kedvenc tankot.Hidd el,nagyon nagy százalékban javítani fogja a statisztikáidat.Természetesen olyan tankot válassz,amivel szeretsz,és lehet is eredményesen teljesíteni! Neked nincs kedvenc tankod,véletlenszerűen próbálgatod őket.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #185996 üzenetére
Csakis a Magam példáját tudom Neked felhozni. Ugyanezt láttam évekkel, hónapokkal ezelőtt, amikor több-kevesebb időre fel is hagytam vele. Aztán persze megint elkezdtem, de nem igazán jöttek a sikerek úgy ahogy vártam. És rájöttem valamire amit már részben leírtam Neked az előbb, a többi részét viszont nem tudom leírni, mert ezt nem lehet.
Egyszerűen elengedtem a játékot. Hagyom futni a maga medrében, figyelek persze, hogy mikor hol adódik lehetőség és megpróbálom kihasználni, aztán vagy sikerül vagy nem. Ez néha 0 sebzés, néha Top Gun és Ász kör, de többnyire ott vagyok az erős középmezőnyben és ez tetszik. Kívülről tudom szemlélni az eseményeket és nem hagyom magam berántani a Harag örvényébe. Nagyon sokat tanultam másoktól és persze a saját játékomból és a hibákból, de még a WG oktatóvideókból is, valamint többnyire olyan tankokkal játszok amikkel tudok is, mert azok szórakoztatnak. Persze, vágyom Én is még sok mindenre, de nem rohanok és görcsölök rajtuk, semmi értelme, már belátom Én is, de ezt fejben kell eldönteni. Amióta így állok hozzá, sokkal jobb lettem, sokkal többet tudok elérni egyes szitukban és ez rendkívüli módon motivál.
Remélem Neked is sikerül átlépni azon amiben most vagy és más szemszögből tekinteni az egészre, mert hidd el, lehet így is csinálni -
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #185985 üzenetére
Van egy jó tanácsom, aztán vagy meghallgatod vagy nem.
Picit dőljél hátra és olvass vissza pár napot vagy hetet miket irkálsz be ide a fórumba. Téged ez a játék nem szórakoztat, ez tény, már régen észrevettem, de szerintem más is.
Viszont akkor el kellene gondolkozni, hogy hol a hiba és elsősorban ne másokban keresd. Mielőtt felkapod a vizet, nem csak Te lehetsz a hibás, nem erről beszélek, de ezeket a dolgokat el kell engedni, mert ezekre nincs hatásod, az RNG, a többi "bot", az időjárás...soroljam még?
Te megteszed a dolgod és ennyi, ezt kell benne meglátni, hogy adott szituban hogyan szerepeltél és kész, nincs tovább, jöhet a következő kör, az előző hibáiból meg tanulsz, kész... -
peterson79
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #185824 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a 12 tekintély pont nem 12x30-at jelent?
Az 1. 30-ért 1 pont jár, utána a 2.-6.-ig 2 pont, aztán a 7.-8. 3 pont, 9. 4 pont, 10. 6 pont.
Magyarul az Emil-hez 7x30-at kellett csinálnia annak aki kiváltotta, mert 1+2+2+2+2+2+2=13 pont. Most van az 5. frontline hét, ezalatt meg lehetett csinálni 7x a 30-at.Egyébként én is jól le vagyok maradva. Az 5 frontline hétből 3-at teljesen kihagytam, most pótolom az előzőeket.
Most tudok egy kis mérleget is vonni a 4 nap alapján.
34 frontline csatát mentem. 2 744 000 kredittel kezdtem, most 12 165 000 van. Vagyis 9 421 000-et kerestem, ami csatánként 277 000 kredit átlagban. Prémium fiók és személyes +50%-os kredit tartalék folyamatosan volt. Klános +30%-os kredit bónusz kb 8 csatában volt. -
ako001
aktív tag
válasz
jano_77 #185828 üzenetére
Én valamilyen oknál fogva élvezem ezt a játékmódot,annak ellenére,hogy egy grindelös sz..rt csináltak belőle az előző szezonhoz képest.
Az Emil1951 egy ipari hulladék,az ágyú karakterisztikája borzalom.
Ezt randomban senkinek sem ajánlanám használni,Fl-ben el lehet pötyögni,de ennyi.
Itt már leszoktam róla,hogy Lt.k re lövöldözzek vele,kerekesekre meg pláne nem -
ako001
aktív tag
-
e-newsee
addikt
-
ooloo
őstag
válasz
jano_77 #185731 üzenetére
Az agyhalottakról jut eszembe .... igazán kitalálhatna a WG egy ösztönző dolgot , hogy minden tank a szerepének megfelelően játsszon . Nem büntetni kéne a szellemi fogyatékosokat , hanem egy csekély XP-vel jutalmazni azt , aki "rendeltetésszerűen" használja az adott tankot . Nem veszem nagyon a lelkemre , de kissé unalmas , hogy akár tierX-ben , akár tierIX-ben nehéz tankként (Conqueror ) egyedül vagy 1-2 csapattárssal kell felvennem a fölényes túlerővel érkező ellenséggel a harcot .
A két utolsó csata kezdő map-ja
-
-
Jokerdapro
senior tag
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #185667 üzenetére
Valóban elég szitu függő a dolog, én pl ezért is nem avatkozom bele, ha nagyon messze vagyok, vagy esetleg bokor mögött vannak, így csak a sziluetteket látom. Csak akkor szoktam lőni ilyenkor, ha nagyon biztos vagyok a dolgomban, esetleg úgy áll a párharc, hogy ha véletlenül a csapattársat találom el, akkor sem okozom ezzel a vesztét.
De fordított helyzetben én sem szoktam anyázni, max morgolódok, de nem látom az ő helyzetét, így megítélni sem tudom, hogy balfék volt-e, vagy csak szimpla véletlen.
A jelzés nélkül párharcba lövő artyktól viszont ki tudnék futni a világból. Nem kellenek zongorista ujjak, hogy megnyomjuk azt a nyomorult T betűt, és akkor esetleg messzebb megyek, ha van rá lehetőségem, vagy eleve rá sem yolozok, ha látom, hogy lőni fogják. Nekem is könnyebb, ha egy bekábított ellenfelet kell egy egészséges tankkal flankelni. -
Jadro
veterán
válasz
jano_77 #185658 üzenetére
A nap csúcsa az volt, amikor lebotoztam a gyereket és ő tök komolyan visszaírta hogy ő nem bot és csak odaült a barátja gépéhez játszani. Fogalma sincs mi merre meg hogy kell játszani. Mindezt Tiger P-vel. Nem ám tier 1-2ben. Na ilyenekkel van tele. Kösz, kösz de nem kedves WG.
Meg kéne venni a Farming Simulatort és nyugiban kertészkedni meg malacot nevelni.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #185540 üzenetére
Van akinek nem működik és van akinek duplán működik. Vagy lehet Daki meghekkelte a szervert és ellopta a javító készleteket: daki and his double repair kit
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #185506 üzenetére
Nálam úgy működik, hogy ha mozgatom az egeret, akkor remegnek az ikonok, mintha ráznák őket össze-vissza. Persze csak pár millimétert, de lehet zavaró valakinek. Nekem személy szerint nem volt az. Az első csata első percében még foglalkoztam vele, de onnantól egyáltalán nem zavart. Ahogy eddig, ezután is alatta kerestem a tankot, ha nem láttam a modelljét, az agyam seperc alatt kiiktatta, hogy az ikon mozog. Hogy valaki ettől belehányjon a billentyűzetbe... hát az akkor mástól is kizökken. Ettől függetlenül jó lesz, ha javítják.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #185481 üzenetére
Pont ezért akarom megszerezni a T-100-lt-t, jó pár ehhez a szituhoz mérhető videót láttam és saját szememmel is tapasztaltam, hogy mikre képes némelyik ember vele. Remélem az Én kezemben is jól fog muzsikálni.
A T-54 ltwt kifejezetten szenvedős volt nekem, a végére éreztem rá egy hangyányit és még így is megcsináltam vele két nehéznek mondható light küldit, aminek roppantul örültem
Amit nemrégen belinkeltem ELC-s videó, amikor beállt egy akkora bokorba, mint amilyen Ő maga - azaz roppantul kicsi - Én azon lepődtem meg a legjobban. De legtöbbet a WG oktatóvideóból tanultam - azt is láttam pedig már régebben, de jó volt átismételni - szóval abban megmutatják, hogy hogyan is működnek a bokrok illetve az egyéb tereptárgyak. azóta sokkal hatékonyabban tudom kihasználni a pályát, sokkal bátrabban állok oda, amiről azt gondoltam lehetetlen, hogy ne vegyenek észre és az esetek 90%-ban tényleg nem vesznek észre
A lényeg ugye, hogy ha takarva van minden olyan pontod amit figyel a rendszer, akkor maximálisan működik az álcád és csak a legjobb spotter tankok fognak észrevenni, azt is már csak az utolsó pillanatban.
Egy időben az aktív spot-ot is nyomtam, főleg a francia és az amcsi light-okkal, most az oroszoknál átszoktam a passzívra. Aztán persze mikor mit kíván a helyzet...
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #185399 üzenetére
Így én is lőttem már szépet lightba. Sőt, úgy is, hogy egyáltalán nem volt spoton, hanem egy másik lightot próbáltam eltalálni, erre a mellette szaladgáló, még fel sem spotolt enemy kapta az áldást abszolute blind módon futtában. Ez a fehér holló esete.
De azért olyan többször van, amikor a célzókörből csupán egy pötty "akad fent" a sziklán, de tuti, hogy oda szór a lövés, és még csak nem is kábítja a tankot.
Szóval ezen ne (ezen se) akadj fent, ez egy játék. Ha nem tudod élvezni, töröld le! -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #185400 üzenetére
Asszem ezzel a kilences francia heavyvel megint csak én nem tudok játszani.
50 meccs után úgy adtam el, hogy csak úgy zúgott. Mindenki szétszedett kupolán keresztül, nekem csak botok ellen adta, akik csak kopogtatták az amúgy tényleg kemény kobakot. Minden más esetben szétkaptak mint foxi a lábtörlőt, még a jobb 8-as heavyk is (Caern, Defender, de még a jó öreg IS-3 is ott hugyozta át a kupolát ahol akarta.)
Bár sok tapasztalatom nincs más 9-es heavyvel, de az E75 szerintem is jó cucc, mindenféle megerőltetés nélkül tettem rá hat csíkot. Persze azóta változott a világ, de úgy veszem észre jó kezekben ma is ütős járgány. Jó is hogy mondjátok, lehet vissza is veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest