- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #188550 üzenetére
Nem halottam.
Türelmi időszak jár le de pontos dátumról nem tudok."A mostani prémium fiók egyszerre ad bónuszt a Wargaming trilógiájának mindhárom darabjához, de a World of Tanks Prémium Fiókot innentől különválasztják, és megspékelik egy nagy adag bónusszal. Természetesen lesz egy átfutási ideje a váltásnak, ami alatt mindenki, aki a megadott időszakban rendelkezik Prémium Fiókkal, automatikusan megkapja a World of Tanks Prémiumot is."
Részlet: Esport1 / Scheff
Azaz ha a türelmi idő után is WG prémium fiókkal rendelkezel, nem kapod meg a WoT prémium fiók bónuszait.
Szerintem! -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #188482 üzenetére
Igaz nem vagyok angolos de fordítóval én is így értelmeztem a lehetőséget, plusz annyi hogy csak aznap tudod ki és be tenni büntetlenül a tankot amelyik nap akciós.
Tehát ha ma beteszed a Lorr-t és mondjuk három nap múlva kiveszed és még sem jön jobb ajánlat avagy megbántad hogy kivetted akkor hiába mész a garázsban lévő Fesztivál naptár adott tankjára már nem tudod vissza tenni akkor sem ha az már egyszer bent volt a tarsolyba.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #188461 üzenetére
Jah a mutánst lehet én is bezsákolnám. Ezen kívül talán a T44-100, nerfender, IS3A. Tetszene a lori meg a souma is de a franciákkal már megvagyok. (Kivéve a ht részt , de oda meg van a referal progiból prèm gép.)
Az acc témára meg annyit, hogy ha az ember megveszi akkor elvész az élmény, persze tudod nyomni azzal amivel akarod de mégsem érzed a "saját munkádnak".Szerk: cw tankot én se várnék... Akkor tuti lenne lázadás.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #188464 üzenetére
Tank + legénység + garázshely + 15db 5x xp boost a tankhoz miután szorzóztad és top 10 xp szerző közt vagy.
(#188467) Bobyjack
Shop-ban is ritkán van, goldért meg pláne ritkán pl. nagyobb ünnep/esemény kapcsán.
Pl.: Tavaly advent kalendáriumban is 11k gol volt de legalább volt a csomagban + 30 nap prém. -
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #188415 üzenetére
Nem játszom a móddal, pont elég volt mikor a kódokra vártam és Daki ezzel játszott kb. egész nap.
Esetleg nézz be hozzá, hátha megtalálod hogy ő mit választ. -
Chris0321
veterán
válasz
jano_77 #188405 üzenetére
Ez a lefoglalás nem rossz ötlet mert úgysem valószínű, hogy 4-5 tankot akarna valaki venni így viszont a 3 közzül ki lehet választani melyiket szeretné jobban.
Imilenni: Az e-25-öt meg lehetett nyerni decemberben is, én is akkor kaptam így szerintem többen hozzájuthattak.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #188268 üzenetére
Nem gond
úgy is kiderült volna.
Közben megnéztem mit ajánl Skill4ltu a friss Pz.Kpfw. III Ausf. K szerzeményhez.
Coated Optics, Rammer, Binos (ajánlott)
Ventilation,, Rammer, Optic / Binos (alternatíva)2200 gold ár azért megérte szenvedni a kódokkal, mégis csak egy prémtank vagy + 440.000 kredit ha rögtön eladásra kerül.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #188243 üzenetére
Ha az vigasztal en nem a Tiger 131-el jatszok es megis szerencsetlensegeket kapok magam melle.
Azert az elobb vicces volt mikor a bazisunkon kempelo full hp med a vegjatekban megindult, megolte egyesevel a maradek ellenfeleket akik mar mind le voltak sebezve (1-2 lovesnyi HP) es Top Gun-nal zart.
-
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #188128 üzenetére
Fuk fuk fuk, kicsúsztam a szerkesztèsből... 🤬
Nah igen ez nekem is felmerült, hogy erre vajon lehet, vagy érdemes e ticketet nyitni? (Mert az oké ha félóra múlva kifut a mennyiség, na de hogy egyből... Pontosabban egyből szerver túlterhelés, gondolom én.)#adrian360: áhh köszi, akkor majd később ránézek a garázsra. Az tuti hogy próbáltam mind, de csak egynél írta, hogy el is fogadta.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
jano_77 #188111 üzenetére
Ez ugyanaz ami kb 1 eve volt elerheto talan sandboxon vagy vmi tesztszerveren?
Ha igen akkor Sheff, dez, es kukibebi videoit nezd vissza. Hasonlo mint a pubg, egyre csokkeno palyan kell egymast nyirni, random tankomkal es felszerelessel, kepessegekkel ammovsl stb. Eleg erdekes volt bar hosszu tavon szerintem olyan lenne mint a frontlany -
-
válasz
jano_77 #188015 üzenetére
Nem tudom, hogy a beváltás hogy fog működni, későbbre ígérték a részleteket. A WZ-vel még jóval a buffja előtt játszottam, nem volt túl jó, és csak azért volt meg, mert egy maratonban ki lehetett farmolni (valami 80% kedvezménnyel vettem meg). Párat játszottam vele, majd az első alkalommal beszámíttattam valami másik prémiumba. De szerintem, az jelenthet valamit, hogy a játékban sosem találkozni velük annak ellenére, hogy frontline-ban viszonylag könnyen meg lehet szerezni. Mindenesetre próbáld ki, kvázi ingyen van, legfeljebb majd te is beszámíttattod valami más prémiumra, amikor megint van ilyen lehetőség.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #187946 üzenetére
Azt jelenti, hogy "translated by Google fordító".
Azzal a FB csoporttal pedig tessék vigyázni, mert ami ott folyik, attól az ember IQ-ja szigorúan monoton csökkenni kezd. De néha legalább jókat lehet röhögni.
#187939 (lacibacsi): Céges gépen a WG oldala sem megy nálunk, ezért mobilról mobilra másolom. Nem mondom, hogy egyszerű, de megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged