-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
jano_77 #256093 üzenetére
Egyik stílus sem fexik
Nagyon sok év kihagyás után tértem vissza.
Nagyon szar vagyok, de nem érzem azt, hogy újra meg akarok tanulni játszani. Megváltozott a játék, szinte teljesen egészében, és nagyon sok idő lenne ennyi kihagyás után, amíg újra lendületbe jönnék.
Ezért is érdeklődöm, hogy melyik tankokat érdemes kihúzni, mert ha esetleg újra magamra találnék, akkor biztos nagy élvezetet nyújtana a játék, és akkor biztos újra aktívan játszanék hosszú távon, akkor viszont kilátásba helyezném 1 normális klánba lépést, és ott miket preferálnak csapatjátékokra. -
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255942 üzenetére
Én nem csodálkozom,ez a karácsonyi időszak engem is kikészít,na nem a játék,hanem eza karácsonyi készülődés meg egyéb istenverése,tegnap mentem két jó csataát,majd tartottam egy kis kényszerszünetet és utána már idegesen kb magasról tojtam mindenre,csak legyen meg az x csata amit kér küldi és kész.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #255876 üzenetére
Szeretem én is, de a mostani meta-ban elég nehéz vele érvényesülni. Sokkal jobban szeretem a 1357-et, gyakorlatilag egy jobb, gyorsabb E-25, aminek forog a tornya. És adott idő alatt (tár) sokkal nagyobb sebzést tudok kirakni.
Tegnap Prokhorovkán, nem értette meg a sok agyhalott, hogy 110 hp-val azért bokorkommandózok, mert így sokkal többet tudok segíteni a csapatnak. Kispottoltak egy ellenséget és szinte azonnal ledaráltam, gyors, pontos ágyú, igaz a setupom is most lett tökéletes. Sok száz csata van benne mit, hogy
Ugyanakkor tisztán látszik, hogy mennyivel hatékonyabban is lehet játszani a 1357-el, de meglepő, hogy mégsem azzal, hanem a T71DA-val a legjobb a statom. Mivel ez overall stat, így benne van az első 5000 csata bénázásom is... -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #255869 üzenetére
Napasztmek.
Köszi. Ezt nem tudtam.
Gyorsan megvettem a 8-ast teli áron. Mondom első csata, ilyenkor kegyes az MM, telerakom golddal aztán hagy jöjjön az xp. Csata visszaszámláláskor olyan fura alul... Hát nem raktam semmi elsősegélyt meg ilyesmit.Nyilván legelső lövésre track, letolt gatyával meg kiszedett egy ISU.
Ennyit a first battle xp gyűjtésről.
-
zozyk
addikt
-
-
válasz
jano_77 #255593 üzenetére
Van a dobozában USB-C -> USB-A konverter, direkt e miatt.
Dedikált hangkártya modelltől függően jobb és rosszabb is lehet. Ez annyival jobb, hogy nem kell beletenned a gépbe, és nem lesznek esetleges kompatibilitási gondjaid.
Amúgy én egy belső hangkártyát cseréltem erre, pont a kompatibilitási gondok miatt. A belső nem mindig működött normálisan, a külső kártyával soha nem volt semmi gondom. Amúgy nem feltétlen kell azt megvenni, ami ajánlottam, van ezerféle abból is.
-
válasz
jano_77 #255586 üzenetére
Vagy külső DAC-t, ahogy h1mpi írta, vagy USB-s, jó minőségű fülest célszerű venni (utóbbi esetben a fülesben van a DAC).
De amúgy a kérdés, hogy milyen fülest használsz. Mert ha már most USB-s, vagy rádiós, vagy BT-s, akkor a fülest kell cserélni, mert a gépben levő hangkártya nem csinál semmit ilyen esetben. A gépben levő hangkártya csak akkor számít, ha jack dugós fülest használsz a géphez, minden más esetben a fülesben levő DAC állítja elő az analóg hangot.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #255577 üzenetére
Mentem vele én is 2K+ kört, de nem ez a jellemző. Még próbálkozok a setupokkal, melyikkel milyen. Egyelőre a venti, rammer, célzásgyorsító jön be, de lehet a venti helyett felteszek egy turbót. Akkor lehet vele érvényesülni, ha tudsz menni a HT-k mögött, mert a 2.6 mp reloddal elég beteg és 100-at sebez. Mire észrevesz egy KV1, már lecsíptél róla 400-500 hp-t.
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #255540 üzenetére
12 évet toltam le szerdzsóként.
Láttam rettegett századost leülni a fübe könnyes szemmel, miközben azt motyogta a beosztott állományának: "Elegem van, ne szopassatok többet"
Vagy amikor az ember az őrnagy úrnak a reggeli jelentés után csendben odaszóltam: Jól szétcsaptad magad az éjjel!Jött egy új szakaszparancsnok (jófej volt), bemutatkozott: Sziasztok, Peti vagyok, ha lehet ne szopassatok nagyon.
A sorkatonaság arra jó volt, hogy a jószág megtanulta a rendet, fegyelmet, a csapatmunkát, és hogy pofázás nélkül csinálja amit mondanak neki.
A felnőtt életben is erre van a legnagyobb szükség. -
válasz
jano_77 #255534 üzenetére
Szerintem a szülőknek kéne rendre,életrevalóságra stb nevelni a fiatalokat, nem a katonaság dolga ez. Én voltam sorkatona. Sokat nem tanítottak. Tüzér voltam,egyszer se lőtünk,mert nem volt rá pénz. Csak tologattuk az ezeréves vackokat.Alkoholista tisztek, magukat kis királynak gondoló tiszthelyettesi állomány stb. Mondjuk a társaság jó volt, meg fiatal voltam,mindent is les.zartam
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255534 üzenetére
Lehet hogy ciki,de nekem is okostelefonom van,azt is megmondom mennyi az átlagos napi telefonhasználati időm,mert kiírja:26 perc.
Egyébként tudom,a gyerekek úgy függnek rajta hogy az már egészségtelen,jó ez csak a lányokra igaz. Tiktok meg egyéb hülyeség nélkül meg sem lennének. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #255492 üzenetére
Mára sokat esett az elvárt xp szint ennél a tanknál.
Tegnap: 1900 - 1715 - 1403 - 1099
Ma: 1610 - 1377 - 1111 - 819Csak hát vesztes csata lett így nem csoda. Buktad a 1.5x -ot.
842 helyett 1263xp lett volna ami nem sokkal jobb hiszen top tier voltál, nem tudtál nagyobb tankokat sebezni ami még dobott volna a teljesítményen.
Közreműködés 0 ami még sokat nyom az xp számításba de szép kör. -
-
tboj
tag
válasz
jano_77 #255406 üzenetére
Dropokkal kapcsolatban néhány tanács, hogy ne forduljanak elő ilyenek:
- Először is érdemes tájékozódni a hivatalos weboldalon az adott napra vonatkozó streamek menetrendjéről, napra lebontva előre meg vannak adva az időablakok, így lehet velük tervezni. Ha két stream is van adott napon, akkor mindkettőn számolni fogja az időt a teljesítéshez a twitch, amíg meg nem szerzed a dropot.
- A dropokat csak a hivatalos EU csatornán és a hivatalos ukrán csatornán lehet megszerezni.
- Egyszerre csak egyetlen stream legyen megnyitva a böngészőben, különben előfordul, hogy megakad vagy belassul a számláló, emiatt nem érdemes összevissza kattintgatni sem a streamek között.
- Ha mégis megnyitottál közben másik streamet, akkor érdemes ránézni, hogy megy-e tovább normálisan a számolás. Ha nem vagy benne biztos, érdemes bezárni és újraindítani a böngészőt, majd csak egyetlen streamet elindítani benne, ekkor ismét helyesen fogja számolni.
- Tévhitekkel ellentétben ezenkívül a streamet nyugodtan le lehet némítani, nem kell hogy az legyen előtérben a monitoron és akár tálcára is nyugodtan le lehet tenni a böngészőt, ezek nem befolyásolják a dropokhoz szükséges nézési idő számlálását.Mindezeket betartva, sosem lesz több problémátok a dropokkal kapcsolatban.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
jano_77 #255406 üzenetére
Minden nap van mystery drop a következő időszakban és délután indul (talán 2-től, már nem emlékszem pontosan) a hivatalos WoT csatornán. Semmikép sem este fél 12-kor indult, ahogy írtad.
Mindig is úgy működött, hogy amíg a WoT stream ment, addig tudtad begyűjteni, ami nem egyenlő a twitchen írt végdátummal. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #255320 üzenetére
Statam megbízásaiból 18 sikerült teljesítenem a 20-ból a nyersanyagoknak köszönhetően, amivel az alábbi % sikerült elérni
Állandó kredit bónusz: 40/50
Választott harci XP: 40/50
Legénységi XP: 80/100
Szabad XP: 160/200Kaptam 3 hölgyikét is és csak mondom, hogy nem a tavalyiak, hanem újak!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #255281 üzenetére
mielőtt a seggére vernétek a tokeneknek, lehet érdemes lenne megvárni a kalendárium ablakait, mert pl ma is adott egy tokent.
Plata említette a minap a tesztvezetést. Azt hittem csak vmi jó anyagot szívott reggel, de most vettem észre a shop-ban, hogy nekem is van ilyen opcióm.
Egy tankot lehet kiválasztani csak vagy esetleg lehet kettőt is, tudja vki? Ha egyet, akkor melyik a jobb TD - Kanonen JPz105 vagy az AMX CDA 105? Szemezgettem már mindkettővel és most ha ingyé kipróbálhatnám, akkor nem biztos hogy kihagynám ezt a lehetőséget.
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255200 üzenetére
Hát ezért kérdeztem hogy ez most mi,vacak a mod vagy a type ennyire talicska?
Ugyanebben a csatában keresztbe lőttem char ágyúját és 0 sebzés.
Sajnos a mod kilépés után nem tárolja a csatát.
Így újabb képet nem tudtam lőni.
De ez is fura.Ettől meg elszégyelltem magam.
Nem rá lőttem,de rosszkor futott be közénk.
Azt hiszem magyar volt,mert azt hiszem valami maci volt a neve. -
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255194 üzenetére
Print screen kép nem olyan jó mert szemből csináltam,amit fényképezős progival csináltam azon sosem látszott a sebzés.
De elméletileg a battle hits megőrzi a régebbi csatákat,ha fel tudok menni a játékba megint akkor esetleg megnézem hogy megvan-e. Most jutott eszembe.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #255184 üzenetére
Ráérsz, holnap is át lehet venni!
Szerk:
Ha kihagysz egy napot, az adventi ajándékot másnap is begyűjtheted – az aznapival együtt. De ne felejtsd el, hogy mindegyik adventi ajándékot csak 48 órán át veheted át!
(Ez alól kivételt képez a december 31-i ajándék, amely csak egyetlen napig lesz elérhető.)Plata
Itt a 23 évi cikk, (féloldalt görgetve) max. el tudom képzeni hogy token árán lett több Prémium nap
-
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255104 üzenetére
Bocsi,tényleg nem tudom,valami dupla csöves ág,hogy angol-e vagy amerikai,azt fejből nem tudom.
De ha lesz időm utánanézek. De most nincs.
Hülye black friday miatt vettem egy szuper hajó csomagot és most tök lefoglal hogy a kiszemelt karaktereimnél beállítsam őket,húzzam traitjeiket meg felszereljem.Így most wot-ra sem maradt időm. -
-
válasz
jano_77 #254978 üzenetére
Nem mondtam hogy hazudsz. Azt mondom hogy az amit állítassz nem igaz. Téves a következtetésed. A győzelmet nem tudod elválasztani a sebzéstől. A magas sebzés hozza magával a győzelmi arányt. Nem alakul ki olyan szituáció amiben dönteni kell sebzés vagy győzelem. Az van hogy a nap végén amikor azt látom hogy a győzelem 20/2 vagy 20/15 nem fontos a gunmark szempontjából. A lényeg az átlagsebzés. Nem állítottam azt sem hogy te ne találkoztál voltál ilyen esettel. Én csak a túlnyomó részt ilyenek részre reflektáltam. Ha a super unikumok streamjet is nézem nem volt olyan eset hogy neki döntenie kellett volna hogy nyer e vagy többet sebez. Nem ilyen a gondolkodás. Aki így gondolkodik én szerintem nem is lehet belőle unikum.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #254754 üzenetére
Karácsonyi eventkor ládákra költött pénz ebből az 1.191.109 Ft-ból (mert az utolsó vásárlásom még nincs lekönyvelve
) 358K. Mindez 2012 óta.
2016 - 22.687 Ft
2017 - 50.464 Ft
2018 - 71.549 Ft
2019 - 43.567 Ft
2020 - 74.696 Ft
2021 - 6.223 Ft
2022 - 40.031 Ft
2023 - 48.576 Ft
2024 - ??? -
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #254704 üzenetére
Tier4-5-ről volt szó, megtartottam pár tech tree tankot, ami tetszett, legénység nincs hozzá, bár ez nem is igazán tier függő, kevés tier1-9 tech tree tankhoz van külön legénységem. Ezért várom a sokszor beígért fejlesztést, hogy 1 legénységet 3 tankra ki lehessen képezni.
Egyébként van néhány érdekes setup és olyan tankos, ami/aki csak prém tankhoz van dedikálva, mert máshova nem kell. Pl rádiós a brit könnyű tankon. De orosz közepes rádiós se kell, ha jól emlékszem tier6 után, viszont több prém tank meg kéri.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #254687 üzenetére
Biztos nem lesz a kedvenc tankod...
Az ágyú jó rajta, aránylag oda mennek a lövések ahova célzol és lőszer sebesség is rendben van. Másik pozitív és egyben utolsó jó tulajdonsága, hogy a sebessége turbóval kellemes, meccs elején gyorsan kulcs pozícióba lehet vele érni vagy tudsz menekülni, ha kell.A tank sötét oldala
- Nincs normális camo, +400 méter felett spotolnak néha a lightok, messziről kell vele tartani a távolságot nyílt pályákon
- Sokszor sárgul az üzemanyagtartály, de ami ennél is rosszabb, hogyha a kerekek kapnak "defektet" és nincsen javító, akkor alig lehet mozdulni a tankkal hosszú másodperceken keresztül
- Nincs páncél, de olyan szinten, hogy engem mai nap stb1 szemből HE lőszerrel simán átütő-t
- Nagy profilja van, könnyen eltaláljak és az ellenfél arty játékosok is előszeretettel szeretik lövöldözni
- Alacsony a DPM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest