- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcan
tag
válasz
ollie #138206 üzenetére
A Super Pershingnek semmilyen páncélja nincs az utóbbi néhány patch óta. Most már alap lőszerrel belövi tier 7-től bárki szinte bárhol. Eddig elől a frontot semmi nem vitte át, kivéve, ha szemből nézed volt egy kis kitüremkedés, na ott átment a skuló. Most? Már célozni sem kell. Épp most mentem vele párat majd utána néztem csapattársat vele játszani, tele volt lövésnyomokkal a frontja. Toronyfrontról ne is beszéljük.
Volt egy idő, mikor felbuffolták még mutogatták is videón, hogy húú még az E5 lövéseit is felfogja. Nagy parasztvakítás volt.Más: A 6-ik érzéknek, nem kéne minden esetben felvillanni? Akár meglőnek, akár nem? A lényeg, hogy észrevesznek, eltelik 3 mp és villan. Nem így működne?
-
Stanislav84
tag
válasz
ollie #138206 üzenetére
Szerintem ez még jobb hír:
"We will provide answers regarding the questions surrounding World of Tanks becoming P2W and the Premium T8 situation during the Grand Finals. We will make sure that the communication is properly distributed and we're working on an open Q&A for those who won't be joining the Grand Finals."
-
h1mpi
félisten
válasz
ollie #138157 üzenetére
Ez engem nem érdekel. Pontosan tudom hogy az accom nem az enyém, mert az EULA szerint akár holnap el is vehetik. Engem a mai napig szórakoztat a játék, minden patchben megtalálom azt ami nekem fekszik. Most pl. nem artyzok mert nem szimpi ez a kábítgatás szinte 0 dmg mellett. Most lightozok az fun. Lehet azért látom így mert átlag heti 4-6 órát van időm játszani.
-
h1mpi
félisten
válasz
ollie #138145 üzenetére
Majd lesznek megint jó akciók, gold, prém, ajándék tank és nyugalom lesz
Én megértem a haragosokat (bár valahol nem értem továbbra sem, mert a WG egy cég aki profitot termel), de higyjétek el akit szórakoztat a játék pont letojja hogy ki streamel vagy ki nem. Ahogy én is! Ameddig szórakoztat játszok vele, ha már nem akkor keresek mást -
Stanislav84
tag
válasz
ollie #138133 üzenetére
Jingles is kilépett a CC programból végül, amit egy új videóban kijelent, meg egy másik CC is kilépett nem sokkal Jingles előtt. Szerintem a nap folyamán még többen fogják követni őket, legalábbis Circon majdnem biztos.
(#138138) Dr.Én
Épp írni akartam én is, csak nem akartam duplázni.
De várható volt a tendenciából. Mondjuk sokkal drágábban adják, mint amikor tavaly megvettem, akkor körülbelül 7500 fizettem, igaz kevesebb goldot is kaptam érte. A rudy viszont nagyon jó vétel volt most nekem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #138064 üzenetére
Tegnap este QB folyamatosan nézegette a jatekosok statjait akik Chryslerrel tolták valamelyik oldalon, átlagsebzésben a dontő többségük megegyezett vagy alattamaradt egyéb Tier8-as prémium járgányaikkal szemben viszont a páncélhasználat meg magasabb volt.
Illetve durva hogy sok botnak mennyi prémjárgánya van...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
ollie #138064 üzenetére
Tegnap délután SH-ban már elég sok Chrysler volt ,de nem okozott gondot beütni szemböl . Nem szoktam Defenderrel goldot lőni sh-ban azonos szintű tankokra és csóri forgathatta nekem akkor is belőttem . Direkt néztem csaták után , hogy ki mennyit pattintott és a Defender még mindíg jobb szerintem.
-
h1mpi
félisten
válasz
ollie #137913 üzenetére
Sajnos igen, azt szerintem mindenki érzi, hogy a játék elment elég rossz irányba, talán túl is van a csúcspontján. Gyakorlatilag az összes változtatás arra megy ki, hogy pénzt költsél így vagy úgy.
Az első ilyen a pontosság nerf volt, hogy még több prém lőszert használjanak a játékosok. Aztán utána jöttek a túltolt prémium tankok, akár 2 féle festéssel stb... És ez a Chrysler a legékesebb példája annak, hogy mit is akarnak. Azt hogy a player érezze magát biztonságba a túltolt páncél miatt, de azért lője a prém ammot is.
Ehhez persze prém fiók kell stb.Ugyanakkor mint értékesítéssel foglalkozó ember ezt megértem. Csak azt a határt nagyon nehéz megtalálni, hogy még fizess, de ne érezd azt, hogy már lehúznak. És szerintem mostanában tolta túl a WG, ha van eszük kicsit most vissza vesznek.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #137662 üzenetére
én pl hiányolom Dragon Ridge-t és Hidden Village-el sem volt megoldhatatlan gond.
Pearl River, Severogorsk, South Coast is játszhatóak voltak véleményem szerint. Kár volt a kivételük, mert legalább nem a megszokott sablon mapok voltak.(#137667) Viktoár: tökéletesen egyetértek Veled, osztom a véleményed!
(#137670) jozefgucci1: "mocskos" számító vagy!
-
Viktoár
addikt
válasz
ollie #137662 üzenetére
Azt a szót hogy balance-olva szerintem nem is ismeri a WG.Nyugodtan visszalehetne tenni őket mert a legrosszabb esetben is mi történne azokon a mapokon,kikapnánk 15:0-ra vagy 15:2-re?
Ja ilyen eredményeket a meglévő térképeken is produkálunk nem is kis százalékban pedig "balance"-olva vannak mert ezeket hagyták meg.A helyzet hogy nem lehet balance-olni egyiket sem mert nem a térkép játsza a meccset hanem a játékosok (és az rng).A tudás/nem tudás az ami sokat nyom a latba,nem az a pár tizedszázalék különbség a térképen az egyik oldal javára.
Inkább a bukó csata jó/változatos játékélménnyel mint évek óta ugyanaz a 6 térkép ami már dög unalmas tud lenni.Sokszor már lefutottak a meccsek pedig az ember mégcsak a visszaszámlást nézi a kezdőkörben.
-
jr1994
addikt
válasz
ollie #137421 üzenetére
Kitüntetés nélkül könnyű
Amúgy végül nem vettem a HTC helyett Panther/M10-et, úgy sem nagyon játszanék vele. Funolni most leköt a 9-es Skoda, farmolni meg ott vannak a 8-as prémiumok. Viszont becseréltem a WZ111-et Rev-re, eddig tetszik, bár néha nagyon francia az az ágyú rajta, lehet hogy kéne bele kávé.
(#137432) Carasc0: úgy vettem észre, hogy 45% győzelmi arány alá menni általában nem szokott menni az embereknek, szóval a 40%-od az elég hihetetlen teljesítmény. Továbbra is azt tudom javasolni hogy tier5-ben, vagy legfeljebb 6-ban gyakorolj, és ha mondjuk már zöld szinten játszol, akkor menj feljebb.
-
Carasc0
őstag
válasz
ollie #137420 üzenetére
Köszönöm a további megerősítést. Hát tényleg jó lenne ha ez augusztusig tartana (bár kétlem), mert akkor csak a csillag végett is megéri a tank akár nekem is, bár nekem elég annyi van.
To all:
Úgy érzem sokat fejlődtem, a játékban. Valaki ezt megerősítené a WN8 meg egyéb paraméterek alapján? (R0ttmayer)... Nem hiszem hogy valaha is leszek lila, de azért próbálok átlagos lenni.
-
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #137344 üzenetére
Gondolod sírna a szám, ha lenne Mausom? :-)
Igazából nem is a 15-ös küldetés tűnik vészesnek (izomból T57-tel talán meglehet), a 3-szoros pattintás van bent már hónapok óta. T29 és T32 egyszer sem adta be (közel sem), IS-3-mal meg voltam már egy lövésre, de végül egy stock ágyús IS-3 az utolsó szükséges lövésnél átütötte a tornyomat (hihető, hogy pont beadta neki...).
A fenti gépeken kívül csak egy Tigris II-vel szopatom magam a heavyk közül.
Maushoz T5-ig vissza kellene mennem, meg olyan fos gépekkel menni, amihez nekem nincsenek idegeim. Pedig a Maussal szerintem egy délután alatt lerendezném az összes visszalévő heavy küldetést...
Csak az bánt hogy tudom, simán menne a küldetés, csak a megfelelő gép hiányzik... -
Joe.36
addikt
válasz
ollie #137212 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
mindenkinek ! Megéri becserélni a VZ-t ? Mert jó a páncélja, de az ágyúja sztem gyenge az átütése, pontatlan, és nincsen cső lehajlás. Ezeken kívül mire még a jó választás ? De nem akarok nagyon sokat rádobni. Ez a tank is gyakorlatilag ingyen volt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
ollie #137095 üzenetére
Nem hiszem .Tegnap feljött klántárs ts-re , hogy mos nagyon megy az IS6 gunmark és gyorsan pár csatával meg is lett a 3. nekik. Mint írtam nem kiemelkedő csatákkal és ők mondták , hogy bugos. Mind a kettőnek 90% alatt volt és össze is hozták pár kör alatt nem szakaszban ez azért elég furi ? Majd jön Xlag és elmeséli , mert ő volt az egyik
Dr.Én : Neked megvan a kettő is csatánként ?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
ollie #137082 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Mindkettő megvan, igaz, nem olyan sok csatával, de nekem az IS-4 jobban tetszik. Annyival nem lassabb, mint az IS-7, főleg, ha jól helyezkedsz, és a páncélja nagyon jó. Sokan azért nem tudnak vele játszani, mert félnek bedönteni. A KV-4-hez tudnám hasonlítani, olyan durva szögben kell vele sidescrapelni. Na meg az ágyú: Nekem az IS-4 agyúja sokkal jobbnak tűnik, célzás gyorsítóval nem olyan rossz a szűkülése és ha rendesen becélzod, viszonylag pontos középtávra. Plusz az a 258 mm átütés sokkal jobb, mint az IS-7 250 mm-e, ami még össze-vissza is hord és át se üt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #137074 üzenetére
Szerintem az az erős, akik a kivételét forszírozzák az osztály ismerete nélkül úgy hogy nem is akarják megismerni, pusztán zavarja őket. Igy persze nem csoda hogy váratlanul kapja el őket... Support, az a dolga és azt teszi...aki tud játszani azt így már nem kéne hogy zavarja.
Én teljesen nyugodtan megyek Type5-tel, legalább magamra vonom a tüzérségi tüzet és addig a csapat lehozza. Újratöltődő med/repair kit segít ha nyílt terepen kap el, utána meg a sarkokon megoldható hogy csak minimális stunolást okozzon.
-
Emu
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #136964 üzenetére
Szerintem nem fogják bevezetni. Fel szokott lázadni a wot közösség ha ilyen buffolós dolgokat akarnak bevezetni. Az emblémák bónusza is megbukott, ez is hasonló lenne.
Más téma:
Tegnap kiadták az új elvárt értékeket a wn8-hoz.
Itt (katt) lehet bogarászni. A delta értékek jelentik a változást az előző verzióhoz képest.
Annyit látok hogy a 30 napi wn8-am az 1800-ról 300-ra esett. De van a klánomban akinek 1700-ról 17000-re emelkedett.
Totál wn8-ban is vannak változások szóval úgy néz ki nem új tankként kezelik az új light-okat és arty-kat. Ki kéne számolni melyik tankoknál lett emiatt fals wn8 érték a régi tankok eltérő mivolta miatt pozitív és negatív irányban.Ahogy nézem olyan hatalmas változások nem lettek. Ltwt-vel például 100-zal kell többet sebezni, amx 12t-vel meg 15-tel kevesebbet például.
Type 64-nél 72-vel alacsonyabb lett a léc. Ezt valaki elmagyarázhatná hogy jött ki. Változások nélkül lekerült gyakorlatilag 1 tier-rel lejjebb és kisebb az elvárt érték mint eddig. Ennyire kell őket komolyan venni. -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #136886 üzenetére
Dilemmám csak annyi hogy nincs elég kredit az E5-re.
Legközelebb nyilván csak karácsonykor lesz top tier akció.
Nem rossz az M103 de már kezdek ráunni free xp nélküli húzására és ha nagyobb fun a X-es akkor mennie kell.Ha más nem akkor most IX-es Skoda és idegőrlő fejlesztési fázis.
(legényeket már korábban átképeztem) -
K6000
aktív tag
válasz
ollie #136815 üzenetére
Majdnem olyan mobilitás? Egyszerűen nem látom a dologban a logikát.
Hasonlítsuk össze ezt a tankot a Fury -val. Motorerő mind a 2 tank esetében 500 a Tunderbolt vastagabb test páncélja miatt lényegesen nehezebb így nem meglepő módon a motorerő / tömeg aránya is rosszabb 13.51 (Fury esetében ez az érték jóval barátságosabb 14.50)
A WG mind a két tanknak ugyanazt a talajellenállás értéket adta, bármely talajfajtát is nézzük.Adott tehát két egyforma talajparaméterű, egyforma motorú, ugyanúgy kinéző (még talán az áramvonalasságban is egyforma értékű) tank, a fő különbség az hogy az egyik nehezebb, mint a másik.
A találós kérdés az, hogy akkor melyik tank a gyorsabb?
Naná, hogy a nehezebb! -
jr1994
addikt
válasz
ollie #136815 üzenetére
A cw goldból a legtöbben már nem vesznek semmit. Tavaly nyáron még jó volt, akkor volt olyan hónap, hogy vagy 150k gold jött a mi klánkasszánkba is, amit részvétel alapján szétosztottunk, nekem is jutott vagy 2500. Aztán elvette a wg a területek gold hozamát, tier10-es területek is kevesebbet hoznak mint régen a 8-asok. De tök kevés a 10-es provincia, és hatalmas értük a verseny.
-
Stanislav84
tag
válasz
ollie #136815 üzenetére
Minden állításoddal egyetértek, egyedül csak azzal nem teljesen, hogy "statpadder" lesz. Ha megnézed a Cromwell B-t is, sokkal magasabban vannak a WN8 paraméterei, mint a sima Cromwellnek, azaz ugyanazzal a sebzéssel sokkal kevesebb "statot" érsz el.(a tank ász tekintetében is) És ugyanez igaz lesz erre a tankra is szerintem. Ettől függetlenül tényleg aratni lehet vele majd alacsony tierben, főleg ha hozzáértő játékos játszik vele. Már az E8-at is imádom, ezekután ez is egy jó tank lesz. Ennek ellenére én most inkább egy Rudyt fogok venni, mert azt már egy ideje tervezem.
-
Viktoár
addikt
válasz
ollie #136697 üzenetére
Ez igaz viszont ha a másik oldalról is nézem a dolgot akkor két lehetőség közül válaszhatok:
1 - Vagy szopok egy nagyot mondjuk egy vesztes csata után,hiába a jó kör.
2 - Vagy vásárolok prémiumot de ugyanúgy veszteséges lesz egy-egy bukó csata csak kevésbé. (megint szopok)
Igaz itt több xp jár esetleg kredit bár ha goldot kell lövöldözni mert a sima kevés (+2 tier top löveg nélkül) akkor még ez is cumi. Szóval oda jutottam mint írtam előzőleg. T9-T10 prémium nélkül nem kifizetődő ezért marad a t8 és alatta. Nem vagyok szarrágó,nem különösebben érdekel az a havi ~4k-t de csak 1-2 tizes tankom van másrészt nem vagyok jó játékos.Így részemről kár beleölni azt a kis pénzt is. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #136439 üzenetére
A zunikumokat eddig azt zavarta hogy direktbe sebzi oket az arty. Most az zavarja hogy bestunolja és a csapat tudja sebezni. Persze hogy megy a sírás. De annyi eszük nincs hogy hagyni kéne a fenébe a régi űber helyeiket és át kéne helyezni a csatát oda ahol megint előnybe kerülhetnek, ahol a saját arty tud supportolni és az ellen hatástalan...meg ugye nem artana ismerni az ellenfelet de sokuk csakazértsem jatszik artyval igy nem tudja hova mit lehet alkotni velük.
A fentiek miatt jelenleg - bár nem sebzek - roppant szórakoztató ahogy bujkalnak mindenhol.
És az a csapat nyer aki hamarabb felismeri a helyzetet.
Illetve ami fontos, mindkét csapatban ugyanannyi arty van, szóval...
Imilenni: szórakoztatóbb lett az tény, de nem damage dealer, ami meccseim voltak nagyobb sebzéssel azok nagyon hosszuak voltak...a többieknek meg alkalmazkodni kéne ehhez, van ujratöltődő csomag és csapattárs arty. Ráadásul sok pályán már tényleg hasznavehetetlen igy ebben a formában.
-
Flatron710
tag
válasz
ollie #136379 üzenetére
Igen! 2 napja is ugyanez volt. Szakaszban játszanánk és 5-8-10 percig számol az MM és SEMMI!
Nem lehet kilépni a szakaszból, nem lehet a keresést megszakítani.
Ha kilépünk a játékból akkor még 5-10 perc után is visszatölti a szakaszunkat ami még mindig számol és ismételten nem lehet belőle kilépni.
Szánalmas. Ilyen dolgokat a patch előt azért nem nagyon produkált a játék. -
-
notika77
senior tag
válasz
ollie #136053 üzenetére
20 nap alatt az ArtyLog mod ezt rögzítette nálam. A totalDamage értéket nem értem, a többi a logolás kezdetének dátuma, a csataszám, a találatok száma, a sebzés összege, majd ezek tank osztály szerinti bontása:
"totalDamage": 205682,
"date": "07.04.2017",
"battles": 198,
"hits": 34,
"damage": 15392,
"hitsSPG": 0,
"dmgSPG": 0,
"hitsATSPG": 6,
"dmgATSPG": 2277,
"hitsLT": 8,
"dmgLT": 3530,
"hitsMT": 11,
"dmgMT": 5965,
"hitsHT": 9,
"dmgHT": 3620Kíváncsi vagyok mit mutat 20 nap múlva.
ui.: a light azért ilyen magas, mert 2x lőtt ki full HP-ról arty. Először rámentem egyre és ügyesebb/szerencsésebb volt, másodszor meg Prokhorovkán száguldottam 72-vel keresztbe a pályán, mikor kaptam egy barátfelkérést
szerencsére még a csata elején, szóval egy kis káromkodás meg hitetlenkedés után mentem a dolgomra
-
notika77
senior tag
válasz
ollie #136018 üzenetére
Ezt azért lehetett látni előre, hogy a splash sebzés területének sokszorosára növelésének komoly negatív hozadéka lesz a rengeteg láncolás és az arty safe helyek csökkenése. A sebzés sugara ~2x-esére nőtt, ráadásul az alap lőszerrel, artyval már nincs is értelme goldot lőni, mert annak csak kb. 10%-al nagyobb a sugara. Ezekre még rájön a pontosság, a célzás és az újratöltés gyorsaságának növelése, na és persze a kábítás.
Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy ezt előre lássa az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged