-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
popey37
addikt
válasz
Barret001 #225388 üzenetére
szerinted biztosan. a 17 és a 41 között azért van ám különbség, kicsit nézz utána.
ha én állok dupla bokor mögött 40-es álcaértékkel és te jössz felém 17-es álcaértékkel, akkor kb. 200 méterről látnom kellene téged. ha nem hiszed menjünk be gyakorlóba és meglátod.az 50 méter az a kötelező spott távolság, jelen esetben nem játszik szerepet. ha végignézed az esetet rendesen, láthatod, hogy bőven 50 méteren belül volt amikor villant.
ja, és a kpz 07-nek 10% a mozgo camója. [link]
-
Geller72
veterán
válasz
Barret001 #225311 üzenetére
Nekem ma sincs meg a 20% eddig.
.
Az utolsó csatában artyztam a napi kritikus sebzéses küldi miatt. Egész jól haladtunk, a végén beálltak a csapattársak védelmi poziba. Hatan voltunk 4 ellen, ebből ott is egy arty...Mondom, miafa? És elbuktuk. Mondom, megnézem már, kikkel voltam egy csapatban..
Nincs több kérdésem. 3 csatával...úgy kezdte, hogy vett egy Cromwell B-t és egy Excelsior-t és go play..
. T6-ban.
Apropó. Muatattam már T3-ban a 3 arty-t:?
. Oldalanként 3 Tier 3-ban.
Tier 8-ban oldalanként 8-10 nehéz van, T5-6-ban meg egy... G.J. MM.
.
..Most nézem, hogy a napi általános bónusz küldi, hogy nyerjek meg 5 csatát. Hahahahaha
. Az első kilencből is csak egyet nyertem.
.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barret001 #225110 üzenetére
annak nincs értelme. tudom sokan veszik meg a 279 e -t is vagy a 260 at de én saját erőből akarom. akkor legalább elmondhatom hogy igen ezt az eredmény ént értem el, és jogosan lehetek rá büszke. Bár igaz párszor megkaptam már hogy vettem az accountom meg hogy rengeteg pénzt bele öltem a játékba vagy épp apuci, pedig eggyiksem igaz. sokan nem tudják hogy rengetek tankot ingyen lehetett szerezni és igaz hogy tele vagyok prémtankkal de a 99% át ingyen szereztem vagy kaptam.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Barret001 #225005 üzenetére
Ha nem a piros vonalnál kempel végig, akkor olyan sok tudás nem kell az aimbot használatához. Megkeresi a gyenge pontot helyetted, illetve vannak előre programozott algoritmusai, hogy pl terepakadályokat is figyelembe vegye valahogy.
Azt is tudja, hogy mozgó ellenfél elé céloz, de az a durva benne, hogy a célzási folyamat folyamatos még mozgó ágyúcső mellett is. Kézzel ez lehetetlen, annyira finoman kéne mozgatni az egeret. Állítólag vannak gémer egerek, amik tudnak olyant, hogy kisimítják a mozgást, de azok nagyon drágák és én is csak olvastam róluk.
Még régen amikor nem voltak banok ilyenért, kipróbáltam az akkori verizóját. Hát tényleg csak annyit kell csinálni vele, hogy célra állni aztán ennyi. Sőt volt olyan bekapcsolható funkciója is van, hogy magától lőjön, ha gyenge pontot talál. Illetve az is bekapcsolható, hogy megkeresse az ellenfelet azon a környéken, ahova néz a játékos.
Én 5-6 éve próbáltam, azóta szerintem sokat fejlődhetett a program. Ha azt gondolod, hogy nem ad jókora előnyt, akkor rosszul gondolod. Főleg most, amikor arany lőszerrel durrogtatnak a játékos.
Egyedül az RNG ami beleszólhat, de ahogy írtam a szórás és a célzókör a lehető legminimálisabb, olyan finoman mozgatja a célzókört, ágyúcsövet. Kézzel ilyent szinte lehetetlen, sőt szerintem lehetetlen is, maximum spéci gémer egerekkel lehet valami hasonló célzókör mozgatást csinálni.
Én tegnapelőtt egy farmbottal futottam össze és ki is lőtt kettő idióta csapattársamat is. Azt csinálta a tank, hogy állt a kezdőkörben és minden látható ellenfélre rácélzott és lőtt. Kilőtt 2 csapattársamat is. Ráadásul ez fejlettebb verzó volt, mert takarásban voltam és kilógó tornyomra célzott.
Régen nagyon gyakoriak voltak az ilyen farmbotok, most 2,5 hónap játék után ez az első, amivel találkoztam, de ez okosabb, mint a régiek. A régiek pl a mozgást nem tudták lekövetni. Ez a rohadék meg megkeresi a gyenge pontot, megkeresi a takarásból kilógó pontot és szerintem előre is céloz ha mozog az ellenfél, mert egyik csapattársam teljes sebességgel ment és kilőtte.
Vagy xp-t vagy kreditet farmolt vele a gyerek, mert prém tank volt, skoda t40.
Sőt van vagy volt még fejlettebb verzió is, ami mozgott, előre hátra kicsit, hogy a wot botkeresőjének ne tűnjön fel. Ez amivel találkoztam viszont nem mozgatta a tankot, csak állt a spawn helyen, ahol a csatát is kezdte és belelőtt mindenkibe, aki megjelent. -
Baltazár123
őstag
-
-
jano_77
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
Barret001 #224916 üzenetére
Szintiszta média
wotlabsnet oldaláról ollóztad a "24 órás" statisztámból a legrosszabb wn8 értékeimet.
Oldal halott 02.04.-én frissült utoljára és a 24 órás napi stat 384 csatát mutat amiból tényleg van pár rossz köröm.Minden nap van rossz csatám persze hogy van de nem tank/wn8 alapján érkezik a wr ami engem bosszant.
Kicsit hitelesebb forrás és láthatód hogy milyen wn8 sem elég a győzelemhez. -
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #224702 üzenetére
Néha napján vannak ilyen csaták. Most pl nekem is beadta a kis szaros és ettől még fos A46-al a Tank ÁSZT (8. csatára)
Előtte pedig a Skoda T50-el szintén egy Tank ÁSZ
Mondjuk ennél csodálkoztam, mert a végén sajnos a Top Gun nem lett meg, mert nem értem oda az utolsó tankhoz, így semmi plecsnit nem kaptam.
Mondjuk itt kárpótolt a WG, mert az ezt megelőző körben szintén a Skoda-al, semmit nem adott be. Ellőttem 4-5 tárat úgy, hogy hiába találtam, semmi nem sebzett. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Barret001 #223176 üzenetére
Akkor ez rám nem érvényes.
nomic: nem, valami B betűs kimondhatatlan neve van, de legközelebb megnézem… gyors és a semmiből lövi az aranyat, meglepően gyorsan, ezért gondolom, hogy táras, de tech tree-ben nem láttam, szóval valószínűleg prémium vagy jutalom tank lehet. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Barret001 #222585 üzenetére
Mentem most eleget low tierben, sokkal több a kezdő és gyenge játékos, mint statpadder.
Egy 75%-os, full kezdő, skill nélküli legénységgel bucira vertem mindenkit és 1100 átlagot sebzek a Marder 2-vel lassan 30 meccse...
Ha valaki funolni akar Hetzerrel, Pz. I C-vel, az ok, én most húzom az ajánlói programot és itt lehet a leggyorsabban gyűjteni a pontokat, de stathúzásra lemenni a fókák közé... felesleges.
Nem kell low tierbe semmilyen skill, csak türelem meg minimális map ismeret (melyik bokorba állj be) és csapkodhatod is a fókákat. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Barret001 #222473 üzenetére
Egy lényeges különbség köztük, hogy a WN7 számítása nem tankalapú volt, míg a WN8 már igen, szóval a WN8-nál hiába tier 6-os mondjuk a Churchill GC meg a Hellcat is, más a követelmény hozzájuk.
Gyanítom elég jól mentél valami underpowered tankkal, amivel alacsony a WN8 kritérium. -
-
-
nomic
aktív tag
válasz
Barret001 #221709 üzenetére
Én is egyszemélyes hadsereget játszok ma
Ez a meccs egyébként nyerhető lett volna papíron, de nagyon rossz helyre kerültem a végén, és nem volt elég HP-m túlélni.
Lekopogom, de ma 70% körüli winratem van... gondolom a szokásos, több hónap szünet után elkezdek játszani és kényeztet a WG, hogy maradjak.
-
szabferi
tag
válasz
Barret001 #221647 üzenetére
Hát én most mecharrior onlineba kezdtem bele, de őszintén szólva, WOThoz képes maga a mennyország. Ugyanaza grindelős játékmenet, de a csatákban az RNG szerepe 0.0%. De komolyan, a lövedékek oda mennek ahova a célkereszt mutat, ha nem találom el a célpontot az csak és kizárólag az én hibám.
Itt nincs olyan , hogy furmányosan meglepek valakit hátulról, és amikor elkezdem osztani 0s critical, meg földbe lövés, meg holdba lövés.
Nincs randomisten hogy véletlenül ellőnek valamit mert a kocka úgy dönt hogy igaz hogy hasba lőtték a mechet de ezért a jobb karom lévő ammorack.
5-6 órát le tudok nyomni úgy hogy egy szitokszó nem hagyja el a számat, ha megszivok valamit vagy mellélövök az csak az én hibám, senki másé... -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Barret001 #221576 üzenetére
Szép kör grat, de inkább kettő lőszer hiányott bár egy kis hittel vagy gyújtással lehet meglett volna
Amúgy Tier V-ben brutál jó kis meccseket lehet menni, nem is játszottam V-ös tankokkal mostanában de a héten mentem párat és nagyon élvezetes volt, néha érdemes kigurítani ezeket a tankokat is
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Barret001 #221576 üzenetére
A pálya- és tankismeret tényleg csillagos ötös, viszont beleesett a tipikus E 25 hibába: csak azért, mert van sok lőszered, nem kell állandóan lövöldözni.
A BDR-re ellőtt vagy 20-at tök fölöslegesen, csak nyilván akkor még nem tudta, hogy kelleni fog később a lőszer.
-
tasiadam
veterán
-
Viktoár
addikt
válasz
Barret001 #221350 üzenetére
Nem nagyon ment át amit írtam.
Éppen azt jegyeztem meg hogy ne a győzelemhez legyen kötve a több xp illetve credit. Ha mész egy jó kört de bukó akkor díjazzák a teljesítményedet.
Bad Pritt : Ha szerinted nincs különbség xp és kredit jutalmzás terén a csata végkimenetelét illetően én nem foglak győzködni. Játsz nennek tudatában.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Barret001 #221000 üzenetére
Folyt.: jó legénységet tier 5-ben, vagy tier 6-ban tudsz fejleszteni. Tier 5-ben elég jó xp-ket lehet már szerezni és aránylag gyorsan lehet fejlődni, tanulni, tier 6-nak viszont van egy olyan előnye, hogy tudod gyűjteni a battle pass pontokat és onnan is tudsz szerezni legénységi könyveket, amik elég szépen meg tudják dobni a fejlődést, de ott azért bele lehet már szaladni masszív szopás csatákba.
Magasabb szintre biztos nem mennék.
-
Swinegod
őstag
válasz
Barret001 #220722 üzenetére
Ha írnék is neki valamit az lenne, hogy kapja be vagy valami, de chatbanolva vagyok
Más: Hogy működik az a rendszer, hogy ki kapja az assistot spotért? Most mentem kocsival, én spotoltam fel a max hp-s GSOR-t, fél pillanattal később halott volt, de egy büdös darab assistot nem kaptam annak ellenére, hogy én voltam az aki először felvillantotta
-
phoenix1989
őstag
-
Balcsix
senior tag
válasz
Barret001 #219367 üzenetére
Mindenkinek vannak rosszabb szériái. Ez egy multiplayer játék, ahol 30 ember harcol egy csatában, és hiába teljesítesz kiemelkedően a csapatban, ha a másik 14 ember csak mozgó célpont, netán hátráltat téged...
#219368Viktoár
Hát ezt csak a WG tudja, de valószínűsítem, hogy szimpla üzletpolitika, mert ha nem lenne ekkora az RNG, akkor a vérpistikék nem tudnának alkalmazkodni, ami kevesebb játékost eredményezne. Ami meg ugye nem kell mondanom, hogy miért nem lenne előnyös a WG számára... -
EQMontoya
veterán
válasz
Barret001 #216353 üzenetére
Ne viccelj már, kérlek!
Skilles az a tank, amivel könnyen meg lehet halni, de lehet vele sok sebzést okozni. Pl. Bourrasque.
De ez? Hát ez max akkor jo, ha T3-ba került vele, mert ott jól fog működni a páncélja, és belősz mindenkit. De ahhoz semmi ész nem kell.
T5-ben viszont olyan szinten használhatatlan, hogy arra nincsenenk szavak. T5 medeket oldalról nem viszi be. De úgy, hogy az autoim sem talál rajta pontot, amin egyáltalán lenne esély belőni.
nomic: én is azt hittem amúgy, hogy cuki és használható lesz. Mert hogy gömbölyű, jó páncélja van, kis "mini t29".
De ettől mi sem áll távolabb, mert egy szüzességet nem lehetne elvenni ezzel az ágyúval.
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Barret001 #215730 üzenetére
wn8 1250 nem nagy szám ! lehetne több is magamt 1600 sorolom be ,de én ellenben sok játékossal megyek segíteni ha kell és próbálom húzni a játékosokat randomban, megyek előre és stb. De ez az aimbot felbaszott ,mindig hallottam róla de nem idegesített csalók mindig lesznek de hogy a wg árulja...na ez kiveri a biztit ,ezért kérlek mutassatok egy ilyen linket mert nem hiszem ,és ez nem segítség kérés csak meg akarok győződni róla...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Barret001 #215474 üzenetére
Mivel a Leopadom közel van a 2 markhoz (80% fölött, megszólítva érzem magam)
1) Második sorozatod a PZ 3 J-be. Türelem, tornaterem. Gyakorlatilag rántottad a célkeresztet, és lőttél. Ha vársz egy másodpercet, valószínűleg be tudod célozni rendesen, és beleversz legalább 250-et.
2) Ha kevés marad a tárban, lődd ki, reload. 12:53 van hátra a meccsből, 2:1 állás, Te fedezékben vagy, és nem töltesz újra. Használd ki az időt. Lassan töltesz újra, de cserébe pillanatok alatt osztasz 300+ sebzést. Amikor teheted, tölts újra.
3) #2 miatt a KV1-be csak 29-et sebeztél, pedig - ahogy a két esemény időbeli távolsága is mutatja - bőven lett volna időd újratölteni.
4) Miután a Hetzer pattant rólad (ez amúgy rohadt nagy mák, mert a Leopardnak gyakorlatilag nincs páncélja), én rámentem volna. 291 hp-ja maradt, az lőhető egy sorozatból.
5) A Luchs kivégzése szép volt, hibátlan kivitelezés, nem lehet belekötni.
6) Utána viszont a KV1-hez érdemes lett volna kerülni és oldalba lőni, ahogy a csapattárs SU-85 is tette.
7) Ezek után viszont nem csinálsz semmi hasznosat. Nézelődsz, campelsz, pedig ez egy gyors tank. Neked kell lennie annak, aki ilyen állásnál (már viszonylag kevés tank van a pályán, Neked pedig sok hp-d) megy spotolni.
8) Spottolt a Covenanter, de meghalt. Itt mehettél volna nyugodtan tovább előre az épület takarásába. Ezt aztán megtetted, de a két páncélvadász spottolt helyetted.
9) Az előző miatt a SU-85 felspottolta az artyt, és mellette a medet, ez igazából a Te dolgod lett volna. Utána elindultál segiteni neki, közben felspottoltad és kilőtted a másik artyt, ez megint szép, nem lehet belekötni.
10) Az M41 kilövése után nem érte meg szerintem hátrálni. Akár a Grille, akár az strv leszedhető lett volna a következő tárból, ha balról indulsz. Te megindultál jobbra, egy Marderrel szembe.
11) Ezek után megtaláltad azt a kettőt, akire érdemes volt menni, kilőtted a Grillét, szép.
12) Az strv halála után ismét hátrálsz. Hová, miért? Mehetsz a SU felé, a következő sarokig, addig szépen betölt a következő tár. Amikor betöltött, előbukkansz és beletolod. Végül így is ez történt, de itt adtál +10 másodpercet a csapattársaknak leszedni őt.A fentit nem lefikázásnak szántam, ne értsd félre, kérlek, egyáltalán nem játszol rosszul, sőt.
4 kill mindenhogy szép!
Dióhéjban összefoglalva a fentit, szerintem az a probléma, hogy nem használod ki a gyorsaságod, hanem inkább akkor mész be valahová, amikor már valaki a csapatodból ott van, és felderítette. Nyugodtan mehetsz előre spottolni és aprítani.
Illetve #2 nagyon fontos: ha van idő tárat cserélni, tedd meg! Viszont ezt kiválóan megteheted út közben, ha tudod, hogy hová tartasz. -
EQMontoya
veterán
válasz
Barret001 #215429 üzenetére
Passziv spotban is ritkan allsz szerintem 10mp-t egy helyben.
Hacsak nem ugy, hogy felmesz valami pontra, es megvarod, hogy odaerjen az ellen.De Prohorovkan pl. en ugy szoktam passzivan spotolni, hogy megyek vegig a volgy mellett a bokorban.
Jo camo, plusz ugye vegig a bokorban mesz.A megyek vegig ugy ertendo, hogy par masodpercenkent elore megyek egy tanknyit. Nyilvan kis lepesekben, hogy az ellen ne spottoljon fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged