- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
jano_77 #233959 üzenetére
Hát akkor csak én nem tudom a titkot...sidera nem jó, gundep zéró, ha szemből látját a kupolát vagy a hasát már kapod is. Hogy a tökben kéne ezzel játszani? Sőt valamelyik meccsen az ágyú melletti részen farmoltak szét.
Tigris egy pedig az egyik kedvenc tankom, jókat lehet vele aprítani, de a 9.2 seces töltéssel ezzel még ezt sem tudok.
-
weres78
senior tag
válasz
jano_77 #233915 üzenetére
Adott xp-hez nem mindenkinek kell ugyanannyi csata... Azért phoenix nem egy átlagos játékos. Most nem ismerem, és nem is akarok bevágódni nála, csak az eredményeit nézve.
Zozyk: gg! Utáltam azt a fost. Néha adott egy jó csatát 15-ből,amikor a szúnyog f@szán a pattanást is, de amúgy....
-
Skyhunter
őstag
válasz
jano_77 #233821 üzenetére
Én értem mit mondasz. Mondjuk hivatalos oldalon nincs határidő írva, csak, hogy április 8-tól lehet csapatot választani. Hétfőn szereztem 3 küldetést twitch dropból, meg is csináltam, tokeneket adott, de most a Homefrontban a Twitch-es bolt sem jön be.
Szerk : hihetetlen. Végső próbálkozásra átállítottam a nyelvet angolra. Lőn világosság.
-
Skyhunter
őstag
-
Ispy
nagyúr
válasz
jano_77 #233786 üzenetére
Én kettő 0-val kezdetem skoda t50-el, kettő pislogtam és garázs....aztán jöttek jobb körök, de mehh.
Rájöttem az arti a király, no stressz, csak katt-katt, közben elolvasod a hírek, röhögsz a hülyéken, ahogy szivatod őket, nem halsz meg csak a csata végén, písz. Igaz két lövés közben kiolvasod a háború és békét, de legalább valami hasznosat is csinálsz közben.
-
-
Balion
senior tag
válasz
jano_77 #233481 üzenetére
Azért eddig egy ilyen szituban nem feltétlen tudtad pontosan arcszélen lőni a Maust pl.
Meg nem tudtad pontosan, mi van egy rombolható objektum mögött. Mint pl. a képen, mögötte van egy rombolhatatlan. Azt nem tudhattad, pontosan milyen formájú mondjuk az oszlop alja. konkrétan beépített maphack.
Prokhorovkán vajon már nem tudsz elrejtőzni egy elpusztított tank mögé, mert mindenki látja, mid látszik ki és pontosan oda lőnek? Elvileg az sem fog működni. Az azért kemény.Plusz mivel a HE már át megy a rombolható dolgokon, a kukás sem fogja visszafogni magát, tisztán látja, hová lőhet.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #233473 üzenetére
40 azaz 1 xp és sose fogjuk megtudni.
Nekem ma volt egy Tier VIII csata szóval nem játszott a nagyobb tier-t sebzek, stb.
Bourrasque szakasz (8k+ wtr mindhárom) közül kettő xp egyenlőség, míg a harmadik lényegesen kevesebbet kapot.
Én voltam a top 4. sebző Progetto-al és kevesebb sebzés/kill-el is több xp-t kaptam pedig a csata elejét td módban toltam.
Részletes csatajelentőm nincs meg mert nem gondoltam rá hogy jól jönne.
Elemezgesd.
-
Balion
senior tag
válasz
jano_77 #233456 üzenetére
Lesz egy negyedik chapter, ami a Battle Pass vége felé lesz elérhető. Nem kell megcsinálni hozzá a másik 3 chaptert, hogy elkezdhesd. A végső jutalma egy tier 8 tank és 3d skin.
Egy battle pass chapternek álcázott marathon tulajdonképpen.
A végső ára a tanknak azon fog múlni, hogy mennyi állomást csináltál meg a chapterben.
ha nem csinálod meg végig és meg akarod vásárolni a fennmaradó részt, csak akkor teheted ezt meg, ha improved passt vásároltál / vásárolsz. -
weres78
senior tag
válasz
jano_77 #233367 üzenetére
Tegnap volt egy meccs, ahol volt egy t8 nehéztank tőlem 150m-re. Ő spoton volt, én nem. Sarok mögül kitolattam, szögeltem ahogy kell az e75-öt. Nyilván spotolt, de oldalt állt nekem, és az ellenkező irányba nézett, így céloztam, majd bummm mielőtt rámfordult, akkor már testtel is, és lepattantam. Ő abban a pillanatban lőtt ahogy rámfordult, és kiszedett. Gondoltam aimbot vagy ilyesmi. Aztán meccs végén megnéztem az ellenfelet, 3700 személyes értékelés, 44% win, 17k csata, valami 48% találati arány. Egyszerűen beadta neki.
Egyébként én is arra forgatom a tornyot ha török előre, amerre állni szoktak. Velem is előfordul sokszor amit írsz, de én betudom annak, hogy én befeszülök, amíg az ellenfél lendületben van, és egyszerűen beadja neki. -
köpet
aktív tag
-
Balion
senior tag
válasz
jano_77 #233333 üzenetére
Nagyon remélem, hogy minél hamarabb.
Jól fog jönni egy kis tisztogatás a chatelők / gyökérkedők között.
chatban/ban, nem fogok értük könnyet ejteni, a többségnek kellemesebb lesz a játékélmény.#233332Ispy: artival instant pozícióban vagy
Én megpróbálom felmérni, hogy a csapattársaim le lesznek e darálva. Ha igen, nem maradok velük, hátrálok. Chat off, mert az emberek nem szeretik, ha nem darálódsz velük.
#233334tasiadam: a botokat, vagy akit te gondolsz botnak? Mert ha a második, akkor az nagyon nem fun.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #233327 üzenetére
Nem lesz jobb. Nekem is most lett meg, és a csifi egy brutális gyilkológép randomban. Nem mintha narancs lennék, de annyival jobb még az earlinél is, hogy...szvsz ezt nem szabadna hagynia a wg-nek, hogy ilyen formábana játék része legyen.
A mindenki arra fókuszál dolog nélam úgy szokott kinézni hogy hamar leesik vele a hp-m 1k alá...aztán elkezdek odafigyelni és csinálok 4k-t úgy, hogy nem vesztek hp-t(Ha az artinak van némi sütnivalója akkor folyamat engem lő-itt egy csata ahol jóformán csak az ellen csifit lőttem obj261-el, nem sok eredménnyel) -
2thletme2day
őstag
-
tasiadam
veterán
válasz
jano_77 #233135 üzenetére
Az menet közben nem is találja el, mert annyira már nem pontos, azt tudom, hogy onnan pattantam. Utána mégegyszer. Mikor odaviszem az egeret, azt jelzi hogy zöld, de a szerver még a közelébe sincs bitbox oldalon, majd megnyomom az egeret, pont annyit mozdul a késés miatt, egér késése, plusz az agyam, plusz a net, hogy addigra már rég nincs a jó helyen a célzás.
-
weres78
senior tag
válasz
jano_77 #233088 üzenetére
Tapasztalt valaki olyat, hogy random, akár csata közben, akár a garázsban kidob a játék az asztalra?
Korábban volt már ilyen, aztán "magától" megszűnt. Most megint elkezdte. Jellemzően olyankor dob, ha kilőnek, kilövök valakit, vagy lenne valamilyen effekt. Garázsból is általában akkor dob, ha történik valami, pl vége lett egy csatának egy korábban bent maradt tankkal, vagy kapok valami fiszfasz "éles kard" stb-t.
Mod nincs fent semmi. Driverek frissek. -
galervin93
addikt
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #232871 üzenetére
ez azért nem teljesen igaz mert rengeteg olyan pálya van ahol nem tudhatod hogy hátulról támogatják e az elől lévőket vagy körbe mentek ez a kis idő elég hogy körbe menny. azt meg azért valljuk be nem egy összeszokott 10 fős csapatot kapsz és nem is full lila játékosokat. én sose megyek a leming hordával mert felesleges. abból csak a baj van. blokkolnak kitolnak nem férsz el stb stb
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #232832 üzenetére
Igen, az előző körben nekem is nagyon jól ment a Krannal. Ezért most is azzal toltam. És nem a tankban volt a hiba. Egyszerűen nem tudok azzal mit kezdeni, hogy mire odáig eljutok, hogy egyáltalán küzdeni tudjak az ellenféllel, arra tőlünk már ketten meghaltak, vagy 7 ellenfél vesz körbe hármunkat. Live Oaks-on pl. írtam, hogy mindenki húzzon le a vízbe, különben vége. Az északi oldalról kezdtünk. Az elmúlt időben már nagyon sokszor tapasztaltam azt, hogy a déli csapat nagyon nagy előnybe kerül, ha áttolja a vízen. Hárman le is mentünk, az ellenféltől is hárman voltak, szóval sikerülhetett is volna. Csak nálunk a maradék 5 fennmaradt, az ellenféltől meg nem. Szóval 3 tankunknak annyi volt. Innen már borítékolható volt az eredmény. Persze ketten megint elmentek gombát szedni.
Szerintem kaptam vagy 3 bónuszcsatát. Nem is néztem, léptem ki, amilyen gyorsan csak lehet. Az előző körben meg kaptam asszem kilencet. Gondolom elfelejtettem játszani, vagy nem tudom. -
po1son
addikt
válasz
jano_77 #232738 üzenetére
1.0 előtt szerintem rendben volt a játék.
Ez is egy napi kedvenc lövésem, szerintem 5-6 másodpercig vártam, hogy összeszűküljön a célkereszt teljes mértékben és ne hibázzam el vagyis 100%-ra mentem.
Álló tanknak a test közepe becélozva TD-vel 242 méterről, természetes földbe ment.
Nem az a gondom, hogy sok lövés mellé megy és nem railgun pontosságú az ágyú, de őszintén szólva közel 100%-os pontossággal leadott lövés ilyen távon találjon már be...Dobi 562 - sajnos én is azt veszem észre, hogy rengeteg esetben az ellenfélnél a papíron jóval gyengébb játékosoktól, hihetetlen lövéseket kapok, be amiket nálam 10 alkalomból 9 mellé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged