- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #238064 üzenetére
Végigkattintottam az ismertetőt és az utolsó oldalon volt olyan hogy az átváltás részletei, ott hozta elő.
Az ismertetőt újra elő lehet hozni ha a tartalék aktiváló oldalon az információra kattintasz:
#238059 phoenix1989
Tudom hogy nem kaptunk többet hanem arányosan váltották át, vonták össze őket. Arra voltam kíváncsi hogy kinek mennyi gyűlt össze az évek alatt. -
xAttilax
őstag
válasz
jano_77 #238037 üzenetére
ott van egymás alatt. A BIA csinálja azt (alap képesség növelés) és a mentor meg tapasztalat.
Ha bele gondolsz, hogy mindenkinek BIA kell 5% növelésért vagy a pótkaja 20k ért 10% akkor ahogy írtam nagyon erős lenne a mentor képesség és nagy eséllyel mindenki használná és te biztos tudnál róla. Régi motoros vagy, amiket nem nagyon ismersz vagy használsz az nem véletlen
Ez max akkor lehet jó, ha van valami fullos parancsnok de a "parasztokat" húzni kell mellé -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #238031 üzenetére
Persze, hogy mindegy csak így szép rendezett.
Hanglokátor 2-3 legénységen van meg, és szerintem jó skill és hasznos. Jó lett volna ha már így csinálták legalább lehetett volna térítésmentesen választani helyette. Majd elvernek erre is jó pár aranyat az emberek szerintem ez a cél, merthogy nem a kezdőknek szól az biztos.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #238029 üzenetére
A hanglokátor 100%-os képességnél működik. Így hiába van 66-on semmit nem érek el vele.
Pug: Elvesztettem egy képességet a parancsnokról, mert nem választhatok másikat ami működik is rajta. Az álca számomra nem hasznos így értelmetlen ami csináltak. Ennyi erővel következőleg bevezethetik, hogy törlik az egészet, mert támogatni kell a sok nyomit. Nekem az is fontos, hogy az egyforma skill egy oszlopban legyen, mert az így van rendben, mert ezt szeretem. Belenyúltak, elrontották és ez nem rinya hanem így van.
-
manu75
aktív tag
válasz
jano_77 #237999 üzenetére
Van az a kábító lövedéke, azzal elég csak a tornyot eltalálni, ha mögötte állsz akkor is stunt ad és reseteli az időt. Előszeretettel használtam én is.
phoenix1989: volt nálam is ugyanilyen kör 4 batchat is volt bent és ripityára szedtek, ha bevittek egy plazmát mind ott termet és szó szerint szétzúztak, mint valami profi csapat, végén megnéztem és a "legjobb" is alig 2000+ wot értékeléssel bírt és alig volt 1-2k csatájuk max. volt amelyiknek az ezret sem érte el.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #237974 üzenetére
Még 1 Panther M10 Tank ÁSZ
-
Elit3Zotya
addikt
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #237999 üzenetére
"pár 100 vagy épp 1-2 ezer csatás kezdőkkel ez elég nehezen teljesíthető"
na én wt vel voltam ilyenek ellen és szétkaptak mint a szart. átlag 100 sebzéses játékosok voltak. a végén mikor megnéztem őket nem akartam elhinni. hajszálon múlt hogy nyerek de elbuktam. nem is értettem hogy játszottak ilyen rohadt jól amikor alapból olyan játékosok hogy csukott szemmel jobb köröket mennék.
amúgy én meg csináltam tegnap. szerencsém volt. jo csapatot kaptam illetve jó fej wt-t egyik körben nem csinált semmit csak állt. néha kilőtt egy tankot aztán megint csak állt.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #237976 üzenetére
Tegnap aktiválták azt a bónusz küldetést hogy nyerj 3x a wt ellen és legyél a top3-ban sebzésben és akkor kapsz még 1 wt kapunyitót.
Mivel nem elég nyerni hanem az első 3-ban kell lenni a sebzésben ezért mindenki önzőzik. Rohadjon meg aki ezt a küldetést kitalálta egy olyan módban ahol össze kéne dolgozni a győzelemért.
Tegnap volt egy csatám ahol a WT rendes volt és nem csinált semmit, felemelte az ágyúját és hagyta magát lövetni. És képzeld el hogy annak ellenére hogy afk volt az egész csatában nem sikerült nyernünk, mert mindenki a botokat vagy az afk wt-t lőtte a plazmát meg nem vitték be hanem azzal is sebzést farmoltak ... -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #237744 üzenetére
Én is találkoztam több ilyennel is. Először azt gondoltam hogy ruszki játékosok akik áthozták az acc-jukat eu-ra és még nem migrálták a statisztikáikat. Azt olvastam hogy már 400 ezren átjöttek. Viszont ők elvileg csak úgy lehetnek eu1 és eu2 szerveren ha szakaszba meghívja őket egy eu játékos.
A másik elméletem az hogy rerollok és újrakezdők. Most remek alkalom ez nekik új acc-ot kezdeni mert ezen az eventen ha szerencsések akkor nyithatnak prém tankot ingyen.
Ha olyan idióta lennék hogy újrakezdeném és stathuszár akarnék lenni akkor azt csinálnám hogy regelnék 10-20 acc-ot, mindegyikkel orrba-szájba nyomnám ezt a wt eventet aztán a végén amelyik acc-on a legtöbb és/vagy legjobb prém tankot nyitnám ki az ingyen kulcsokkal, azt tartanám meg vagy azt lehetne eladni később valami hülyének aki lila acc-ot akar venni.
Két WT játékos is volt ma ilyen stattal, de biztos hogy nem új játékos volt egyik sem mert elég jól játszottak. Nem is volt esélyünk nyerni ellenük.
Az első az új reg, a második viszont 2020-as de valószínűleg resetelte az acc-ot és az egyetlen tankja egy astron rex amit biztos most nyitott. -
válasz
jano_77 #237703 üzenetére
Nem tudsz generátort elpusztítani olyankor amikor a wt pajzsa lent van. Az is megoldás amit Viktoár irt ha látod hogy a csapatodnak sikerült generátort elpusztítani akkor hagysz hp-t a botokban . Viszont ha már felvetted akkor két dolgot tehetsz vele. Vagy 50 km/h-t meghaladva szaladgálsz vele mert így nem jár le olyan gyorsan és talán kihúzod vele a kövi generátor spaw plusz a spawn utáni generátorvédelem lejártáig. A másik lehetőség hogy megtámadod a wt-t mert nagyobbat sebzel bele ha van nálad plazma. Persze ha megöl és elszívja a plazmát az neki hp-t tölt vissza.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #237703 üzenetére
Ha bevisztek egy plazmát a generátorhoz akkor 1 percig nincs pajzsa a wt-nek. Ilyenkor érdemes csipkedni róla a hp-t. Utána talán még egy perc mire újból lesz generátor de azt előre jelzi a térképen hogy hol lesz, illetve.van egy visszaszámláló is. Tehát nem kell őrült módjára agyonlőni a botokat mert egy sikeres leszállítás után 2 percig nincs hova vinni. Én szoktam hagyni 1-2 lövést az utolsó botba hogyha lesz generátor akkor gyorsan felszedhessem a plazmát. Az már más kérdés hogy a csapat ezt nem nagyon érti meg.
-
tasiadam
veterán
válasz
jano_77 #237665 üzenetére
A wt auf e100 ebben a formaban 1 szar.
A map masik vegerol spotolnak.
A map masik vegerol megkerulnek, mire betoltesz.
A map masik vegebol hamarabb ver rad 900at az arty, mint fordulsz el elole.
1v1ben nem lehet vele megolni egy jagdtigert. Ha 1x pattansz, veged.
Ezek tudataban kezeld ugy, mint egy classic TD-t. Akkor lojj, ha a kozelesben 5 masik tars van, maskulonben veged.Rovidebb toltesi idovel, valami pancellal, esetleg +1 golyoval jobb lenne.
De ehhez kepest "jaj illegalisan jo tank".
Kurvara elveztem a chifi protoval a CC1 elleni 1v1et hulldownban. De persze es halal normalis, es a waffentróger tul jo
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #237438 üzenetére
Köszi.
Áhhh, inkább fordítva, élvezem amit csinálok.
Megláttok a pályán egy célpontot pl: farkasjano [VTEPS] játékost 60 TP-vel hulldown pozícióban, ilyenkor finoman összedörzsölöm a tenyerem célzókörszűkölés közben és lövés/találat esetén elkönyvelem magamban ez csemege volt.xAttilax - Páran már a pokol bugyraiba kívántak chatbe, lehet tényleg ott végzem...
Múltkor egy kedves honfitársunk kívánt sok jót anyukámnak, szerintem nem volt olyan perc a játékában, amikor nem volt stun alatt, nem értem miért akadt ki -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #237405 üzenetére
itt a következő Cromwell B Tank ÁSZ
Elég izgalmasra sikeredett csata volt. Nagyjából ketten tartottuk az enemy-t, illetve a T78 a KV2 segedelmével a bázist tartották, míg én elmentem a 2 artyért.
-
xAttilax
őstag
válasz
jano_77 #237312 üzenetére
És ezt csak gondolod vagy bárminemű statisztikai adattal alá is tudod támasztani?
Tök fura, hogy kb 6 éve hallgatom, hogy ennek a játéknak vége, ez az utolsó felvonás, vègkiárusitás..stb de valahogy Twitch alapján nem ezt látom. A másik kettő tankos játéknak tized annyi nézőszáma nincsen összesen. Bár az is lehet, hogy a Twitch semmit nem jelent és neked van igazad... De igazán azt sem értem, hogy sokan olyan örömmel mondják ezeket mintha nekik bármivel jobb vagy rosszabb lenne ha csökkene a játékos állomány vagy netán be is zárná a WOT. -
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #237316 üzenetére
Nem vagyok pro játékos. Pályafutásom eddigi legtöbb damage-e 7,8k volt. Azóta sem sikerült ennyit vagy ehhez közelit összehozni. Akkor ilyen 4000 körüli wtr-es játékos voltam. Lehetséges, hogy mégsem én voltam, hanem valaki játszott helyettem amikor ez összejött? Simán lehetett szerintem, hogy minden klappolt neki és bemákolta.
-
-
xAttilax
őstag
válasz
jano_77 #237258 üzenetére
Nálad teljesen megértem, sőt igazából azt nem értem, hogy miért akarod még a BP-t letudni. Olyan indulatok vált ki belőled a játék, hogy én nálad tényleg nem akarom elhinni, hogy ez jó neked. (lásd az utolsó menüpontos dolog..). Persze téged is sajnállak, főleg, hogy klántárasak vagyunk
De tényleg semmi nem ér ennyit, főleg nem egy számítógépes játék.
-
Raysen623
addikt
válasz
jano_77 #237216 üzenetére
4 óránként lehet újrapörgetni. A 7 kritikustól meg ne ess hanyatt, szerintem ez arty-s küldi inkább. Váltogasd a tankjaid, bár tudom te könnyű és közepes tankokkal játszol többnyire.
#237218Dobi 562: Szerintem se add fel ilyen könnyen, én teszt szerveren néztem meg és ez a tank valami állat volt. El is neveztem önjáró lóf@sznak a nagy ágyúja miatt.
-
zodo
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #236937 üzenetére
Arra jár ami a leírása.
Feltehetően 0 sebzéses modulsérüléses asszisztod volt. Például spotoltad az EBR-t, ellőtték a kerekét 0 sebzéssel (ami elég gyakori a kerekeseknél), ez a modulsérülés miatt sebzésnek számít amit a te spotodra lőttek és így beleszámít a medálba, de a csatajelentő nem jelzi az assziszt sorban mert 0 assisztod lett belőle. Spotoltad, meg is sebezték mert megsérült a modulja, de HP-t nem vesztett.
Gyorsan átnézve wotreplays-t például ilyet találtam, nézd meg a csatajelentőt: [link]
Szintén őrjárat, szintén csak 5 tanknál van jelzett hozzájárulás. Viszont nézd meg hogy van két tank ahol az egész sorban nincs semmi jelzett dolog mégis belekerült a csatajelentőjének az első oldalába. A KV-1 és a Bishop. Hogy lehet az hogy a 7 féle jelzett eseményből egyik sem volt látszólag azok ellen a tankok ellen mégis listázva vannak? Valószínűleg azok is 0-ás hozzájárulások modul/legénység sérüléssel.
Vagy itt van ez tigris akinek sikerült 4 jelzett asszissztal őrjáratoznia: [link] -
po1son
addikt
válasz
jano_77 #236906 üzenetére
Ha jól informált vagyok, elég papír a tank, így arra hagyatkozom, hogy álcával láthatatlan leszek a pályán és én leszek a nyerő.
G@csi - Köszi, mentem Gsor-al is, szerencsére pont kettő első osztállyal kezdtem (egyik Redshire), utána viszont szenvedtem és végül utolsó 10 csatát Conway-el akartam, amiből szerencsére csak kettő kellett menni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77 #236880 üzenetére
Beta ota kb ossz jatszottam 3 evet “folyamatosan” amivel kezdtem accot meg utanna eladtam,ujat kezdtem stb.Ha vegig toltam volna azota nyilvan minden is meglenne nekem is.Most megint elkapott par honapja,de hogy mikor unok ra megint passz.Ezert is nem eroltetek nagyon semmit.Annyit ossze farmolgatok,hogy fussa a T10-ben valo jatekot,esetleg ha erkezik valami szamomra erdekes tank azt megveszem.A -160k-s csata miatt se hisztiztem,mert nyomtam a vigyorgos fejet
Amugy mar max rangon jol adja meg bukosra is.Tegnap volt egy 10-12 perces csata amit nyertunk,jott rajta netto 110k.
De amint latom rendesen ra vagy gorcsolve,ezert is engedtem el,engem is evett a kefe anno ha nem sikerult valami,mert a kedves rng beleszol.Obj 260-hoz 2 kuldetes hianyzik,majd egyszer meg lesz,nem fogok rajta rugozni. -
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77 #236876 üzenetére
Ahogy elottem is irtak en se veszek sose,nem
erzem szukseget.Azert csesszek el ~2 hetet farmolgatassal,hogy legyen ravalo,inkabb nemFoleg igy,hogy hetkoznap max 2 orat/nap jatszok,amikor jobban van idom az vasarnap.Most 5M osszejott miota megy a frontvonal,inkabb veszem vissza a tankokat,meg gyujtok az olasz td-re.
-
válasz
jano_77 #236837 üzenetére
Ezért engedtem el a fenébe a dolgot. 85%-ig minden eddigi tankommal elvoltam , szépen emelkedett a %. Aztán azokkal amikre nehezebb a 95%-ot megcsinálni 85%-tól jön a befeszülős grind. Nah ez a rész ami nem kell a gunmarkolásból köszönöm szépen. Amíg a 2 jel rákerül addig nagyjából ki is ismerem az adott tankot aztán viszlát. Nem mellesleg lássuk be sok olyan tank van amihez a képességeim nincsenek meg hogy megcsináljam a 3 jelet. Így hát minek is kínlódni vele?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #236822 üzenetére
Régen is szerettem ezt a kis dögöt, de nem változott semmit.
Újabb T71 DA Tank ÁSZ
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #236803 üzenetére
egy újabb T71 DA Tank ÁSZ - ma már lehetett volna egy, de ismét előfordult, hogy épp annyi XP-t kaptam, mint az elvárt érték volt és nem adta meg rá)
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #236806 üzenetére
RU szerveren a másik csomagban nem több skin stb van hanem egyetlen skin 777.777 induló kreditért.
Más:
Tegnap volt a fiók szülinapom.
Ma adták a jutalmakat.
Éves összefoglaló, 3 nap prémium fiók, 6 db ezermester matrica és a -30% -os majdnem mindenre jó (kivéve: akciós és gold csomagok) kupont.
Ami meglepett hogy 90 napig lehet felhasználni. -
tasiadam
veterán
válasz
jano_77 #236683 üzenetére
Én tegnap 10kor letültem még játszani az SU152-vel. 2 fajta csata volt: 1: Mindent átlő és eltalál. 2: semmit nem lő át és semmit nem talál el.
Ekkor gondolkodtam el, hogy ennyire 2 féje RNG létezne? Egyszer bármit, egyszer semmit se. Egyszer rálövök leopard 1-re 995dmg, másikszor a somua 130as fontját nem ütöm át (250mm pen HEAT), mert RNG.
93.5%ról 89.5%-ra estem vissza a sorozatos ilyenek miatt.
Persze KV1-el folyamat nyitottam kifele a tankokat HEAT-el. 1 meccsen 3 ammorack -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #236683 üzenetére
Szerintem a kpz50t soha nem volt igazán pontos. Német viszonylatban meg főleg nem. Engem elég sokszor felhúzott a mellélövéseivel (főleg menet közben volt pontatlan). Csak a medhez képest jó páncélja miatt be lehet menni vele a darálóba, és ott kevésbé tűnik fel.
#236687BigBear Itt nekem több dolog se világos. IS3-mal 4260-as átlagsebzést hozott a nap végére? Hát akkor eléggé megérdemelte a 8k wn8-at. Öten milyen csapatban mentek? Milyen játékmódban? Nem 3 ember lehet maximum egy platoonban? A wn8-ba a spot assisst nem számít bele, a sebzés, a győzelem és a kill (meg talán a first spot) viszont igen. Ha tudod, beírhatnád ide a játékos nevét, esetleg tomato.gg linkkel.
-
-
BigBear
senior tag
válasz
jano_77 #236645 üzenetére
Már elnézést, az 5-6e csata miért is kezdő? mert valaki nem nonstop ebben a fostengerben élő monitorfejű alternatív valóságot élő "gjémör", az már gyomnövény meg idióta? Számolgassunk csak... Heti 50 csatával két év alatt ~ 5000 csata jön össze. Ettől függetlenül simán lehet, hogy lemos a 3,14csába. Rohadtul nem ez határozza meg, hogy jó-e valaki vagy sem.
Láttam már 30+e csatás béna játékost is, meg 200 csatás gyerkőcöt aki sorra mosta a régóta játszókat.
Szerintem a nagy többsége a fogalmatlannak tűnő játékosoknak szimplán bot. -
köpet
aktív tag
válasz
jano_77 #236647 üzenetére
A 20 tényleg sok, de nekem is volt olyan tegnap, hogy a progetto 66-al két tárból tudtam egy azaz 1 db találatot bevinni, mindenkinek sugárpajzsa volt, vagy ez lehetett a Stalker következő részének promója, nem tudom.
Sorra lőttem a képernyőképeket, mert nem hittem el, hogy ilyen csordák vannak a világon. Nekem ebben kell fejlődnöm, ezt tudom, az "unortodox" bukó szitukhoz való alkalmazkodás nem erősségem, de a mutatók szerint alakul.
Bár most már az a szokatlan, ha nem a közlekedőedények szintjén mozog a csapat. -
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #236630 üzenetére
Gyors, mozgékomy, jó átütés.
Hátránya, hogy hosszabb csata alatt elfogyhat a lőszer, és hogy nem érdemes távolról sniperkedni az ágyúja miatt.
Volt olyan csatám, hogy kb 400 méterről 8-10 lövésből egyszer sikerült eltalálnom egy oldalát mutató E100-at, mert a többi mind mellé ment.
200 méter körüli távról viszont kellően pontos, és ha toptrier vagy, akkor még a páncélra is számíthatsz. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #236610 üzenetére
Epp most volt a csataban mindket oldalon egy-egy Obj 703-II, jatekosok csatai 100 alatt osszesen. De csapatni kell tier 8-ban mert az a meno. Mondjuk az egyik leadott 2 darab sebzo lovest.
Egyebkent rengeteg kezdo bevasarolta most magat tier 8-10-be, a rekorder akit talaltam 6 csatas jatekos volt de mar megvette a 703-II-t meg a Mutant-ot.
Na mindegy, lemegy a szuletesnapi akcio aztan majd kikopnak lassan ezek a plejerek.
#236611tasiadam
Most te vagy a f**z jobbik vegen, elvezd ki amig lehet! -
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #236536 üzenetére
Nem kupon. Az idei szeonban az első amiben az összegyűjtött battlepass pontokat be tudod váltani valmaire. Jelen esetben korábbi battlepassok 3d style-jaira, legénységi tagjaira vagy, bondra. Viszont ezt csak akor tudod beváltani ha mindháron része kész van a battlepassnak. Akkor nyílik csak meg a pontbolt. Na ezek a pontok nullázódnak a következő battlepassra. A tokenek megmaradnak.
-
hulp01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest