- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Dobi 562 #194753 üzenetére
"Egyebkent a tier 8 a premium tankokrol szol, ha Stauffenberg kollega akar penzt kolteni akkor tudnank ajanlani tobb tankot ebbol a tierbol."
Túlzás, hogy akarok pénzt költeni, szerintem drágák ezek a tankok, simán elkérnek egy AAA játéknyi pénzt egyetlen szaros tankért (amire aztán semmi garancia, hogy később is használható lesz). Szóval ha lenne megint trade-in akció, simán szabadulnék az AMX CDC-től.
Egyébként nem kell feltétlenül szarrá páncélozni egy medet, hogy számomra élvezhető legyen. Nekem az egyik legnagyobb kedvencem a T20 volt régen. Ott ugráltam a heavy csapattársak körül, flankeltem és ha egy-egy maflást bekaptam még nem dőlt össze a világ. Utána a Pershing már jobban igényelte az észjátékot, de már akkoriban is az volt a baja, hogy nagyon határeset volt a penetration prémium lőszer nélkül (sőt sokszor még az is pattant a fenébe), igényelte az ellenség oldalba támadását, csak ehhez nem volt túl mozgékony, de egy dombvidékesebb mapon szépen el lehetett vele darálni. Mióta ismét játszom, még nem vittem ki, de el tudom képzelni mire lehet elég egy mai leosztásban.
(#194763) KISDUCK: Nem vagyok egy nagy TD játékos, az amerikai forgótornyosok még bejöttek, de anno a T25/2-nél elhalt ez az ág, már a maga idejében sem volt túlzottan szerethető és nem volt már türelmem kifarmolni a következő tankra elég XP-t. Most már még szarabb neki. Svéd vonalon anno bent voltak már a TD-k, de inkább érdekelne a medium és heavy vonal.
-
kchryss
veterán
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #194498 üzenetére
Tegnap T1 heavy-vel voltam Prokhorovkán. Déli oldalról kezdtünk. Felmentem a dombra, majd onnan lőttem a középen lévőket pár egyéb tankkal együtt. Folyamatosan pingelt egy Crusader (asszem), hogy kövessem, és tamadjunk. Majd egyszer csak beírta, hogy a fasznak sniperkedek a dombon egy heavyvel. Így magyarul. Ő azt várta, hogy menjek le a dombon az ellenfél elé, ahol középről spotoltak mindenkit, aki csak kidugta az orrát a sövény mögül, a lent lévő TD-k, meg artyk pedig szétszedték. Mindezt egy papír tankkal. Aztán vártam csata végén az üzenetet, de nem jött. Lehet, hogy azért, mert én top sebző lettem asszem valami 1400 körüli dmg-el, ő meg 300-at bírt összelőni?
Heavy vagy nem, az a T1 nem való front harcra. Rajta van egy egész pontos meggymag köpködő, ami gyorsan tüzel, és teljesen vissza is szűkül két lövés között. Azt kell kihasználni, és a másodvonalból csipegetni az ellent. Vagy adott esetben snipeolni. Persze nem a red line-ról. -
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #193795 üzenetére
A merciless sniper-1 (MS-1) utalás egy régebbi április elsejés videóra: How to Play: MS-1
Egyébként videó készítésben zseniális a wg. Az általad linkelt dupla csöves és az ms-1-es videó amire a visszautalás volt is pazar lett.
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #193617 üzenetére
Nálunk asszony is játszik, de a játékbeli dolgokra költést nem díjazza, szerinte az felesleges kiadás egy virtuális dologért. Szóval, ha veszek is neki egy csomagot (tervben van), akkor örül neki, meg minden, de azért valószínűleg megkapom, hogy felesleges volt, inkább a gyereknek vettem volna valamit az árán. Nem mintha nem lenne kb mindene a kis kommandernek, ami mostanában kell.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #193459 üzenetére
"E50M weak tank!"
(#193448) h1mpi
Én is így vagyok vele mint te. Gyakorlatilag zéró ingert vált ki belőlem, hogy golddal lőnek be vagy gold nélkül.
Abba egyébként érdemes belegondolni mennyit változott a játék gazdasági rendszere az évek során. Én évekig teljesen free2play játszottam, semmit nem költöttem a játékra és a mai napig vásárolt prém fiók nélkül játszom, szóval jól tudom érzékelni a különbséget a játék régi és a mostani rendszere között. Amikor én kezdtem akkor még alig volt pár 8-as prémium tank. A WZ-111 volt az első 8-as prémem amit maratonnal szereztem. Akkoriban még úgy volt, hogy a prém tank elsődlegesen kredit farmolásra volt használva és rosszabbak voltak a fejlesztési fában lévő normális társaiktól. Annak a rendszernek is megvoltak az előnyei, több csatát kellett alacsonyabb szinten játszani, lassabban lehetett haladni, ha farmolni akartál akkor alap lőszerrel kellett játszanod és jól meg kellett tanulnod a gyenge pontokat. Én gyakorlatilag a WZ-111-gyel tanultam meg igazán játszani mivel egyetlen prém tankként azt kellett nyüstölnöm orrvérzésig a 175mm-es átütésével. Aztán megjelentek a klános bónuszok és az első olyan prém tankok amik jobbak vagy ugyanolyan jól voltak mint normál társaik, például cromwell b. Akkoriban a kreditem nagy részét osztagban farmoltam, alap fiókkal sima cromwellel csináltam és így is összejött pár óra alatt pár millió kredit, jó hangulatú társaságban gyors kis csatákban. Aztán egyre több prém tank jött, egyre több maraton is, egyre jobb tankokkal. Aztán kezdetben évente egy, majd az utóbbi időben évente két event amikor +50% kredit van hetekig. Aztán jött a frontline.
A gazdasági rendszer gyakorlatilag teljesen felborult. Megváltozott a prém tankok szerepe. Manapság már nem elsődleges, hogy random csatákban kreditet farmoljunk velük, mert vannak sokkal nyereségesebb játékmódok kredit szerzésére. Én például már nem is emlékszem mikor játszottam normál csatában utoljára prém tankkal a kredit farmolása miatt. A prém tankkal való normál játéknak más okai lettek:
1) szeretem a tankot ezért játszom vele, a fun faktor miatt
2) legénységet húzok
3) küldetést csinálok ami fekszik az adott tanknak
4) op prém tankkal a győzelmi arányom növelem és molesztálom a gyengébb tankokat
5) gunmarkot húzok
6) én nem szoktam, de vannak akik statpadderkednek és a wn8-at húzzák valamelyik prém tankkalRáadásul régebben évente összeadva kb 1 hónap prémet kaptunk ajándékba, míg manapság évente 3 hónap összejön szerintem. A sok szorzóval és eventtel az xp és kredit is ömlik.
Vásárolt prém fiók nélkül is dugig vagyok kredittel. Innentől pedig sokadlagos szempont, hogy az amúgy sem farmolás céljából futtatott prém tankjaimban milyen lőszert használok. -
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Dobi 562 #193452 üzenetére
Van ilyen. Én is élő példa vagyok.
Részemről csak az volt a cél, hogy hátha kevesebb arty fókuszt kapok, ha anonimizálom magam. De mivel tegnap már így nem működött az XVM, kikapcsoltam a névtelenítőt, szóval nem derül ki hogy van-e hatása, vagy csak legenda. Túlzottan hozzászoktam, hogy látom az ellenfelem képességeit inkább menjen az XVM mint nem. Szerintem jó tudni, hogy a sarok túloldalán egy levegőbe díszsortüzet adó bot poroszkál vagy egy Skill szintű játékos.
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #193452 üzenetére
Ne értsd félre, nekem nincs bekapcsolva, csak láttam a cikket, és nem értettem, mit akar jelenteni. A cikk elejét értettem, hogy alapból 12 óránként nézi, ez tiszta volt, csak az "open" zavart be. De akkor itt azt jelenti, hogy megnyit, hanem hogy felfed.
Köszi a válaszokat!Amúgy az ilyen kombók lehetnek a bot klikkerek, akik nem akarnak extra szidást a stat miatt, de azért az xvm köllene.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #193267 üzenetére
Most ránéztem 6 streamerre akiknél követő vagyok, mindegyiknél be volt kapcsolva az anonimizáló. Persze lehet, hogy csak tesztelik.
(#193281) e-newsee
Pedig az lenne a 200 iq-s hadicsel ha az átlagos játékosok bekapcsolnák, eljátszanák hogy nagyon jó játékosok, megkapnák a fókuszt a zunikumok helyett és ezzel megnyernék a csapatuknak a csatát.Igazából azon fog múlni, hogy mennyire éri el a célt amiért fejlesztették, hogy mennyi átlagos játékos fogja majd használni. Róluk első pillantásra még nem lehet megállapítani a mozgás alapján, hogy erősek vagy gyengék.
Egyébként ez a mozgás alapján skatulyázás sem mindig működik. Én évek óta nem használok xvm-et és elég gyakran ér meglepetés amikor csata végén megnézem valaki statját mert az adott csatában úgy láttam nagyon jól vagy nagyon rosszul játszott. Volt már mindkét irányba meglepetésem, jónak gondolt játékos 50% wr alatt volt (nekik rögtön küldeni is szoktam gratuláló levelet, mert ritkább ha jó csatájuk van, megérdemlik a biztatást ha épp jól játszottak), néha meg botnak gondolt játékosról derül ki hogy egész jó statja van.
Szóval az lesz a lényeg, hogy ha azok akik hajlamosak a "fókuszolásra" és olyat fókuszolnak aki el van rejtve, milyen arányban érzik úgy csata után, hogy akit fókuszoltak azért megérte. Ha például engem fognak fókuszolni emiatt akkor valószínűleg csalódottak lesznek.Egyébként a közepes játékosok a legfogékonyabbak a konteókra. Elég ha egyszer belegondol, hogy lehet a zunikumnak azért van jobb statja mint neki, mert elrejti magát és puff már kapcsolja is be az anonimizálót.
Majd kb 2 hét múlva kell megnézni milyen lesz a használók aránya. Én azt mondom tippre, hogy egy átlagos 7-es feletti csatában a játékosok ötöde-negyede el lesz rejtve vagyis a 30-ból 6-8 játékos.
-
peterson79
őstag
válasz
Dobi 562 #193272 üzenetére
Személy szerint már meg sem lepődök az ilyen anomáliákon, sőt, már az a furcsa, ha valami normális történik a játékban
Tegnap nekem is volt pár furcsa köröm, pl amikor 3-an indultunk el a bal szárnyon, mindenki más a jobbon, de mivel csak egy T30-as állt ki velünk szembe, ezért ott áttörtünk és szerencsére a jobb szárny sem hullott szét, így végül behúztuk a győzelmet. -
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #193075 üzenetére
és akkor szerinted rendjén van az, amikor sebzek 3500, 3 killel és kapok szaros 360 XP-t csak mert a nyomorék csapatom impotens volt és semmit nem tudott csinálni, így veszítettünk, ellenben az enemy csapatában még a legutolsó IS-3 is a kemény 82 dmg-el kapott 443 XP-t!? Ha így gondolod, akkor nagy a baj.
De hozhattam volna pl a T55A vagy Skoda T50 is, akik szintén keményen hozzá tették a magukét a csatához!
Biztos bennünk van a hiba, akik szerint ez rohadt mód el van qrva! -
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #193129 üzenetére
30-bol 12 nyertes, javareszt 9-es medekkel... Ha meglenne a normalis gyozelmi aranyom, akkor mar reges-reg a X-es szakaszt csinalnam a maratonon. Egyebkent az lesz a legkonyebb, mert altalaban top xp szerzo vagyok. De a folyamatos vereseg miatt nem gyulik a kredit, meg nem kapok 850 alap xp-t sem, hiaba vagyok top sebzo 10-bol 9-szer.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #193075 üzenetére
A gyengébb játékosok maradnának alacsonyabb tier-ben ... a jobbak meg húznának vissza magasabb tier-be . Talán javulna a játékélmény . Mi a lópikulát keres egy vérvörös statisztikás játékos tier 10-ben nehéz tankban ülve ? Nem egyszer , nem kétszer fordul elő , hogy ezek a szerencsétlenek hátul , egy bokorban várják a sült galambot . Ami persze nem jön el , vagy nem abban a formában , amiben várják . Ilyenkor szinte garantált a vereség ... és habár Te minden tőled telhetőt megtettél , mégis pár lyukas garassal kiszúrják a szemed . Jól van ez így ? Nem hinném .
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #193069 üzenetére
Húzzátok már ki a homokból a fejeteket könyörgöm!
Pontosan tudjátok, hogy miről beszél és tökéletesen igaza is van, az XP rendszer egy rakás szar! Amiről meg ti regéltek egyfolytában, hogy mi volt régen.....ki nem szarja le! Mostaniról van szó, arról beszélgetünk. Felejtsétek már el, hogy mi volt akkor, amikor a MAUS a KV-1 ellen ment csatába!
Az meg hogy mennyi booster van, semmit nem változtat azon, hogy azok, akik lófaszt nem csinálnak a csatában, mégis kapnak 4-500 XP-t csak azért mert győzött a csapat, amihez rohadtul semmi köze nem volt! Ezzel van a baj. A másik csapatban, meg aki sebez több ezret és tényleg megtesz mindent, hogy nyerjen a csapat, csak a fasz rossz végére került és sok agyhalottat rakott mellé a rendszer, az meg kap kevesebb XP-t. -
3
senior tag
válasz
Dobi 562 #192786 üzenetére
Nem túl bőbeszédű, mégis sokatmondó a hivatalos wiki.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dobi 562 #192701 üzenetére
Egy naiv kérdés tőled, mint tapasztalt játékostól : Ilyen kétperces ledarálásnál nem gondolsz arra, hogy az ellenfél nagy része csak egy program, és nem valódi játékos? Picit gyorsabbak, messzebbre látnak, jobbak a reflexeik, már ott vannak a kulcspozíciókban, profi módon összedolgozik a csapatuk /random!/, fedezékből kiugorva mindig eltalálnak, te alig, a pálya összes részén többen vannak és lenyomják a csapatod középen és a két szárnyon is egyszerre... Én azért ilyenkor gyanakszom kicsit.
-
galervin93
addikt
válasz
Dobi 562 #192690 üzenetére
Használható.
Én most nyúzom, jó a sebessége, jó az ágyúja, a robbanója parádés. Kicsit nagy a teste és puha, nem egy túltolt ruszki fos, az biztos. Különösebben nagy hibája nincs, de nem is emelkedik ki olyan extrém mód, korrekt kis gép. Nincs bele igazán jó legénységem, így egyelőre egy dolog nem megy vele igazán, az a szpottolás. Tápos legénységgel ez jobb lesz, de én azt mondom, ez inkább egy vajpuha med light statokkal. Kihívás, de neked menni fog, és szerintem szeretni is fogod.
-
Warton
őstag
válasz
Dobi 562 #192690 üzenetére
Én most fejeztem be vele a grindot. Voltak vele jó pillanatok, de a szovjet vagy a francia könnyű tankok sokkal jobbak. Összességében használható a tank, ilyen sznájperkedős.
Előnye:
erős HE lőszer, de azért az AP biztosabb
nincs stock grind
prémium lőszer használata nélkül is azért el lehet lenni
pontos lövegHátránya:
soha nem pattint semmit a páncélEgyébként nem tudom megfogalmazni, olyan unalmas a tank mondjuk egy 1390-hez képest. Illetve sokkal inkább mentem volna az lwt-vel mint ezzel.
-
nanus
senior tag
-
Zolee11
senior tag
válasz
Dobi 562 #192534 üzenetére
Ha lesebzem a HP-m kétszeresét, többszörösét, akkor mindjárt megnyertük volna? A legtöbb elvesztett csatában ezt kizártnak tartom. Valóban, ha többet lövök, akkor 200 XP helyett 500-600 XP-t kaptam volna. De a vesztes oldal "büntetése" akkor sem szűnik meg. Ahogy az összes többi hátráltató tényező sem. Valóban, ez a tapasztalatlanság számlájára írható.
De az, hogy kezdőként folyamatosan eleve vesztes helyzetbe rak, ahol töredékét tudom elérni annak, amit el lehetne, na az már igenis a játékon múlik, ahogy a szórás, ahogy minden más, ami random-szerű.
Ha meghallanád más mondandója lényegét, és nem kiforgatná(tok)d azt, mint ahogy tette itt valaki a lövedék szórással is, (nem is reagáltam rá, mert nem is értem honnan vette az egész mondandóját, én meg se említettem az átütést, csak annyit, hogy el se találom a tankot), akkor nem azt éreznéd, hogy meg akarom magyarázni azt, hogy miért vagyok olyan játékos amilyen. Hanem azt próbálom elmondani, hogy a MM mennyire olyan amilyen, és egyértelmű minták vannak benne, arra, hogy nem random működik, és elve nem kéne lehetőséget sem adni ilyen mértékű unbalance-ra. Na ez a lényeg.
Ha nem lenne jó oldala is, rég kidobtam volna az ablakon, de előbb utóbb ez lesz a sorsa, mint minden egyéb más megunt játéknak.
Részemről a téma lezárva. -
Zolee11
senior tag
válasz
Dobi 562 #192509 üzenetére
Látod, mondtam én.
Ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, sőt, érdekes módon akivel ez idáig beszéltem ugyanezt tapasztalta, érdekes itt a fórumon, mindig akad valaki aki szerint ez ostobaság. Nem szándékos az, hogy olykor valaki felül a szopórollerre. Nos az elmúlt 2 napban valahogy ezt érzékeltem, és még tegnap kevésbé, mint tegnap előtt.
Nyilván sosem fogok top játékos lenni, mivel nekem nem ez az életem. De nem is akarok. Nyilván próbálok többet kihozni, és tanulni, de ahogy tegnap is, volt, hogy esélyem nem volt semmire, próbáltam menteni a menthetőt, de közepes tankkal + tierben, úgy, hogy a top tier játékosok tolatva mennek előre egy oldalon, ott nem sok mindent tudok csinálni. A tegnapi nap (is) szarul ment, így van. Igaz így is volt, amelyik csatában 8 killem volt, volt ahol meg lőni nem tudtam semmit...
Az elmúlt 2 napban a tegnap javítva sikerült elérni a 35% win rate-et. Minden statom lefele ment, minden piros volt, persze, mert én játszottam sokkal rosszabbul mint korábban. Még a WN8 900 is csoda."Vannak csatak amiket nem lehet megnyerni mert akkora a tudaskulonbseg a ket csapat kozott vagy az egyik csapat tankjai hatranyban vannak az adott palyan."
Ahogy korábban is írtam, a játékosok teljesítménye tökéletesen mérhető, tehát össze is lehet állítani azt, hogy kit kivel érdemes összeengedni.
Ebben a játékban ez valahogy nem lehetséges, nem megoldható. Baromság. Minden adott csatában sokkal jobb balanszot lehetne elérni, csak a játékosok megfelelő elosztásával. Ne akarja ezt senki bemesélni, hogy nem lehetséges. Természetesen nem várok el tökéletes egyensúlyt, de ennyire elbillent egyensúlyokkal ez nem szórakoztató.
Azt már mindenki maga döntse el, hogy miért van ez így, és miért van az, hogy egyes napokon folyamatosan nyertes csaták, másoknak meg bukta. Az nem válasz, hogy mert én rossz játékos vagyok, és azért, nyilván egy rossz játékos ront az esélyeken, de attól az összes csata nem vesztes, hogy ő maga rossz játékos. Gondolom a logikai összefüggéseket nem kell ecsetelnem.
Az pedig, hogy 10 vagy 20 akár 30-50 csatán keresztül szinte folyamatosan a jóval gyengébb csapatba pakol... hát az minden, csak nem random-szerű. Egyáltalán miért van arra szükség, hogy ekkora eltérés legyen a két csapat között? Mert így nagyon szórakoztató? Hát nem az, na és ez az ami kivágja a biztosítékot, hogy órákon, napokon keresztül olyan csapatba pakol, ahol esélyem nincsen bármit is csinálni, a sz*r teljesítményen kívül. Nyilván ennyi tapasztalattal a káoszt nem tudom uralni. Jah és még ezzel is sokszor a top játékosok között voltam a csapatomban... ez azért mindent elmond. -
Zolee11
senior tag
válasz
Dobi 562 #192464 üzenetére
Nem 15 éves vagyok és nem is 25, játszottam már pár játékkal, tehát van összehasonlítási alapom. Játszottam elég sok FPS-el, stratégiával, stb. Ilyen rossz MM-el életemben nem találkoztam. Bármilyen játékban fényévekkel jobb a MM, nincs ilyen unbalance. Ezt mindenhol meg tudták oldani 10 évvel ezelőtt is.
Az, hogy ebben a játékban olyan mértékben büntetve van a vesztes fél, hogy folyamatosan vesztes oldalon nem lehet haladni, sőt veszteséges köröket is lehet futni, ez TÉNY.
Játszhatsz akárhogy, ha full noob csapatba kerülsz, már az elején el van vesztve a csata.
Nálam, hetek, hónapok telnek el eme csoda nélkül, olykor előveszem, de tegnap is kivágta a biztosítékot, hogy hogy lehet ilyet ótvar egy MM-et írni. Egyszerűen adott napokon folyamatosan (órákon keresztül) olyan csapatba pakol, ahol esélytelen lehozni egy mecset is. Ez véletlen?
Mond csak jól fizetnek neked ezért, hogy ekkora szemellenzőt viselj, és ennek ellenkezőjét állítsd?
Természetesen nekem is van olyan, hogy folyamatosan azért kell küzdeni, hogy lőjek is valamit, mert szaladni kell a damage után, úgy megyünk előre, de ez sem jó. Az élvezetes, küzdelmes, taktikás csaták száma elenyésző, a kritikán aluli MM miatt. Ezt érdekes más játékokban full jól tudják kezelni, itt nem, biztos puszta véletlen minden, az égvilágon semmi nincs manipulálva és én képzelgek... ezek puszta véletlenek. OK. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #192369 üzenetére
Emilia sokszor ott van a nézők között és csetel. Most ráér, mert kiégett a játéktól és már nem nagyon játszik. Előző 1 hónapban kb 4x játszott és akkor is tiszta ideg volt és azt írta már emlékszik miért nem játszott mostanában ezzel a szarral.
Dezgamez, Marty_Vole és Yzne is gyakran ott van aktívan a nézők között. Utóbbi időben meg ClausKellerman-t karolta fel nagyon Skill. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dobi 562 #192262 üzenetére
1. Az XVM-et nem tartom hibának, max a WG mert latszanak a korabbiak...
2. Nem tudhatod, ha használnál minimal XVM-et statok mutatasa nelkul akkor lathatnad hogy a szobanforgo jatekos vagy arty neve elott van e XVM jel azaz valóban hasznalja. Viszont az ilyen jatekosokat kell megbuntetni es nem mindenkit aki hasznalja es nem lepeget ki (99% az usereknek)
3. Szerinted, az MM leirasaban pedig benne van hogy az egyik "célja" az 50% koruli WR fenntartása, ezt pedig a battle level-lel éri el ugy hogy konnyebb vagy nehezebb csatákba pakol be. Innentol kezdve pedig nem lehetetlen egy kis extrával figyelembe venni a PR-t is a sorbanállók közul és megszórni a csapatodat touchpad-gamerekkel...
4. A fentiek nem konteók, lehet mas irogat be elvetemult dolgokat de nem mindenki medve5555 -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #192262 üzenetére
Az 5-6 vesztes csata után én is megköszönöm chatben a wg-nek az előző meccseket. És azt is ha most is bot csapatot ad. Sokszor kapom, hogy játsszak jobban. Természetesen készséggel elhiszem, hogy az előző 4-5 perces 15-3-as csaták rajtam mentek el.
Nem használok xvm-t. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dobi 562 #192255 üzenetére
Izé, ugyanazon a hozzaszolason belul tagadod amit allitasz...
Raktam fel par visszajatszast az elmult hetekben amikor szoros csataban buktunk, ugy hogy emberhatranybol indult a csapat mert a draga xvm huszarok mar a csata legelejen kozoltek, hogy ok nem hajlandoak ilyen szar csapatban jatszani...
Gondolom ok annyira fair jatekosok, hogy akkor is kilepnek a csapabol mikor a jobbik csapatba kerulnek, hiszen az sem igazsagos.
nem irtam olyat, hogy azert szar a jatek mert kilepegetnek a siros-picsogos mokuskak.
De ha nem szar a jatek mert kilepegetnek akkor miert baj az XVM ami miatt allitasod szerint kilepegetnek es ami miatt sirnak páran, raadasul ugy hogy nem hasznaljak igy nem tudhatjak bizonyosan hogy valoban hasznalja az aki ellen picsognak?
Ez nem mas csak kifogaskeresés siman. Ami tény hogy szandekosan ugy allitja ossze a csapatokat az MM hogy az overall winrate 50% korul legyen, ergo amiket tapasztalunk 0:15 és hasonlo eredmenyek ennek a kovetkezmenye, mert egyik oldalt szopóágra teszi szandekosan. -
Moleman
addikt
válasz
Dobi 562 #192259 üzenetére
Kábeles, de óccó kínai cat6. A router új, TP-Link Archer C7. Lehet vennem kéne egy jobb minőségű hálókábelt? Az asszony gépébe egy régi békebeli cat5 kábel megy, mégis tudja a gigabitet és nem laggol a tank.
Amúgy most 64bit EU2-n mentem 2 meccset, nem volt semmi probléma.
-
CirrMee
addikt
válasz
Dobi 562 #192230 üzenetére
Mert sokszor elofordul, hogy a jatekosok feladjak mar a csata legelso masodperceben mert tul gyengenek itelik a sajat csapatot a wn8 ertekek alapjan. Es sok ilyen csatat nyerhettunk volna, mert igy is szoros jatekban buktuk, hogy gyakorlatilag -x jatekossal alltunk ki a masik csapat ellen.
Szamomra ezek mind a jatekelmenyt rontjak, a WG most probal valamit tenni ellene.
Jajj, a hónap megállapítása. Azért szar a játék, mert kilépegetnek a totál balfaszul összemeccsmékingelt csapatból, a hős wégé meg most majd megmutassa.
Áááá, véletlenül sem az a gond, hogy szándékosan generálja az egyik csapatot jóval erősebbre, aztán 4 perc alatt 0:15 meccsek sorozatban. Hát várd a csodát, more...
En biztos be fogom kapcsolni az anonimitast, aztan majd meglatjuk jobb lesz-e. Ertelme csak akkor lesz az egesznek ha jo sokan elkezdik majd hasznalni, ha csak nehany jatekos fogja bekapcsolni akkor nem lesz semmi ertelme.
Azért azt feltételezni, hogy a játékosok túlnyomó többsége xvm paranoid lesz, kissé túlzott kijelentés. Xvm para hiszti a prő játékosokat érinti, és nem ők vannak többségben...
-
BsReiki
csendes tag
válasz
"Szamomra ezek mind a jatekelmenyt rontjak, a WG most probal valamit tenni ellene."
Hát Én biztos vagyok, hogy nem a játékélmény megjavítása a cél, hanem, hogy ne lásd, hogy szinte semmi esélyed sincs a győzelemre, abban igazad van, hogy nem lehet nagy élvezet úgy játszani, hogy fókuszt kapsz, de Te sokkal jobb játékos vagy annál, hogy ez befolyásolja a teljesítményed.
A játék elején való xvm által tisztán látható vereség chatba bejelentése valóban nem túl jó dolog, de ha neked van xvm legalább látod, hogy a drága wg mit akar veled csinálni.
A te szinteden ez nem akkora probléma, de az enyémen annál nagyobb. -
vbbb
őstag
válasz
Dobi 562 #192242 üzenetére
Nekem fel se villant egyáltalán, csak 'pukk' volt.
Tegnap még azt hittem ez valami cheat. Ez játékos lőtt ki két lövésből egy bokorból úgy, hogy pont telibe kapott.
Kicsit kételkedtem benne, hogy csak úgy blind shoot-olt...de elképzelhető. Voltak még körülötte kempelők, de csak ő egyedül lőtt belém egymás után. Ha érdekel valakit feltöltöm a replay-t.(#192244) Gyuri27
Valszeg jah, az amcsi hetes light-al - T71 CMCD - szedtem össze mind a kétszer. -
ooloo
őstag
válasz
Az , hogy a játékosok feladják , ha sokkal gyengébb a csapatuk WN8 tekintetében , az esetek többségében nem igaz . Egyszerűen divat lett hátul maradni és sunyiban nyomni ...
Mit figyelsz arra , hogy a bolondok Téged ócsárolnak a chat-en .... már sokszor bebizonyosodott , hogy az idióták - akik rend szerint gyenge játékosok is - osztják az észt . Bár nem tudom , hogy miből , hiszen maguknak sincs .
Nekem inkább visszacsatolás , hogy miért van akkora szórása a lövegnek bizonyos játékosoknál. Vagy ha el is találom , akkor is pattanok a papír tankokról is .
Én azt tapasztaltam , hogy a gyenge játékosoknak csak papíron van jó páncél értékük . A gyakorlatban - enyhe túlzással - ott hugyozhatók át , ahol csak akarod .Inkább a prémium lövedékeket tennék rendbe . Egy általános buff és nerf sem ártana . Sokkal jobb lenne a játék , ha csak árnyalatnyi különbségek lennének két tank között ... most fényévek vannak tank és tank között .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #192228 üzenetére
A játékélményben igazad van , de arról nem az xvm tehet . Mint ahogyan arról sem , hogy emelkedik , avagy csökken a véennyóc értéked . Akkor mi végre ez a közutálat ? Személy szerint Téged miben gátol az xvm ? Az xvm nélkül és azzal együtt is jó játékos vagy ... egyszerűen nem értem , hogyan lehet gyűlölni egy olyan kiegészítőt , aminek semmi köze a személyes eredményekhez és értékelésekhez .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dobi 562 #192211 üzenetére
Majd megoldják. Így legalább nem lesz az hogy túl könnyű, daralos csata a statpaddereknek, végre megmutathatják hogy oda tartoznak ahová felment az értékelésük.
Egyébként az anonimizerre visszatérve, sokszor láttam hogy sír valaki az arty fókusz miatt miközben nem tudja hogy az arty valóban használ e XVM-et, és olyan is volt streamer aki elkezdett háborogni, nyomott egy tab-ot és nem volt ott az XVM jele az arty mellett. Egyszerűen sokan tulkepzelik ezt és ezzel az anonimizálással csak annyi történik hogy elrejti a WG a kiegyensúlyozatlan csapatokbol adódó 15-0-kat.
Egy biztos, ha kulcspozicioban látok név nélküli embert, automatikusan rá fogok fókuszálni artyval a lehetosegeim szerint akár később is ha döntenem kell két célpont között. :)
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Dobi 562 #192215 üzenetére
Miért baj, ha más szerint számolja? Ha heavyvel játszol, heavy szerint számítja. A skillre simán lehet következtetni belőle.
Egy dologra nincs felkészülve, a sniperkedő conquerorra, meg facehugger grillére.
Ha sok xp-t szerzel, akkor jól játszottal az adott tankkal. Ismétlem, JÓL (444).
Ha a prémiumot nem érted, akkor csak sajnálni tudlak, de segítek. Wotban a prémium sok esetben erősebb, mint a nem prémium. Ergo ugyanannyi skill mellett több xp-t kap.
Ha csak a tank miatt lesz jobb, akkor közepes skillel beb*ssza majd a jobbak közzé. Ez van, majd megoldja valahogyan. De ha fáj, hogy nem tudsz defenderrel vagizni t6-t7 ellen, akkor szerintem megoldható, hogy a prémium tankos meneteket súlyozottan nézze.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Dobi 562 #192211 üzenetére
Ennyire azért nem vészes. Ha tier 8 tankkal mész, akkor megnézi az összes t8 tankod összesített statját pl az elmúlt 3 hónapban, és ennyi. Ez azért is jó lenne, mert a prémium tankok noobok helyett jó játékosokkal kerülnének szembe. (Persze ezért is nem fogja a wg implementálni)
Bőven elég ha a csata végi xp-t átlagolja, nem kell száz fajta rating.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #192184 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy Skill bekapcsolja-e majd. Logikus lenne, hogy bekapcsolja, mert azok között van akik a legtöbbet sírnak az xvm fókusz miatt. Viszont látni az arcán mennyire örül ha felismerik csata alatt és ha olvassa a nevét a cseten mindig válaszol, na ezt bukná az anonimátorral.
-
Eugene Roe
őstag
-
KISDUCK
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #192134 üzenetére
Amúgy jogos, amit mondasz. De az XP számoláson már meg sem lepődöm. Múltkor semmit nem csináltam a csatában, de kb. szó szerint. Lőttem párat, de ami talált, az is lepattant. Se spot, se assist, mégis többet kaptam, mint aki sebzett, kilőtt egy tankot, felderített egyet, és volt némi assist-ja is. Az egyedüli előnyöm annyi volt, hogy én nem top tier voltam.
Oszt ezt mégis hogy?
Íme (én vagyok a Dicker): -
Moleman
addikt
válasz
Egyetértek, de ehhez sajnos túl lassan őrölnek a WG malmai.
Mikor 8 éve elkezdtem játszani, nem volt türelmem a kis tankokhoz, afk-val "farmoltam" a munkahelyi gépen, vagy öngyilkos scout voltam.
4 hónap és kb 3500 meccs kellett hozzá, hogy bannoljanak, már volt két 7-es tankom. Így utólag nézve amúgy teljesen fair volt a hozzáállásuk, még a nicket is visszakaphattam volna, ha lenullázzák az accountot.Ezek után igazán kétségbeejtő, mikor a csatákban látok 100-200 wn8-cal játékosokat több tízezer csata után, ők aktívan rontják a csapat teljesítményét, mert nekem a rengeteg afk mellett is megvolt 350...
-
peterson79
őstag
válasz
Teljesen jogos amit írsz, lehetne így is, de valószínű sosem lesz ilyen. Én értettem elejétől fogva mit írsz, csak saját tapasztalatot is beírtam. Úgy ahogy csapattárs sebzéséért anno volt bünti, ezért lehetne nulla XP, igazad van.
Így is van egy csomó logikátlan dolog és szerintem rohadtul hibás is az algoritmus ami alapján számol, de ugye nem látunk bele az Ő kis fejükbe ami szerint anno megírták.
Annyi mindent "javítottak" már az évek folyamán, reménykedjünk, hogy egyszer ez is bekerül. Nyomai vannak, ugye Ranked-ben szerep szerint számolja, bár erre cáfolt rá Khryss az IS-7 képpel..de ez a WG -
KISDUCK
addikt
válasz
Dobi 562 #192128 üzenetére
Ilyen téren történhet sok minden amit a többi játékos nem lát. Lehet, hogy elment az áram, meghalt a net teljesen, besz@rt a router, megjött a futár, elütötte a kutyáját egy kocsi vagy éppen szívrohama van. A nem tetsző játékosokra ott a report mást nem lehet csinálni. A wg meg nem hiszem hogy változtatna a rendszeren, hány ígéret volt amiből még nem lett semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest