- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
-
bartucc
addikt
válasz
jano_77 #3553 üzenetére
Hát, a Type 58-ra azért tudok véleményt mondani, mert ugye Tier 6-os tankokkal megyek, és aránylag sokat látom őket a harcmezőn, így Tier 7-8 körül is sokszor berakja, szerintem. (legalább minden második csatában kb látok egyet, gyakoriságát tekintve)
nyunyu: nekem a 38t volt ilyen kis tank, az kapott minden jót, de nyertem is vele, szinte mindig, 3 kill teljesen átlagos volt vele, a 100-as legénységgel.
-
bartucc
addikt
válasz
jano_77 #3553 üzenetére
Hát, amitől félsz, valahol jogos, de valljuk be, elég nagy botorság az alapján szavazni. A T34-1 pedig nem rossz tank, legalábbis ellenfélként sem a Jumboval, sem az M6-al nem szívesen állok ki ellene nyílt harcban.
polgi803: Jogos! Nekem is megvan a 300 jelszóváltoztatásért, de inkább elrakom, amikor a garázs féláras lesz, egy olyan akcióra. Ezüstöt sokat lehet keresni egy délután alatt is, aranyat már kevésbé.
Esetleg valakinek van kedve szakaszozni? Tier 4-6 környékén vagyok még, de jöhet Tier 7 is.
-
bartucc
addikt
válasz
jano_77 #3550 üzenetére
Nálam most mindenképp T29, ha már az a következő. Múlt héten is így lett meg féláron az M6
Moleman: nálam a T1-en nagyon jól jött a töltésgyorsító
polgi803: ventit, de azért lehet meggondolnám, hogy ne a KV-1S-re rakjam-e először ezeket, 1-1-et raktam az 5-ös tankokra is, de 3-at szerintem ott nem éri meg, ahol annyi a kiegészítő, mint maga a tank. Pedig eléggé maximalista vagyok, inkább lassabban fejlődök, de jobban használható tankjaim legyenek, ezáltal jobb win rate.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #3545 üzenetére
Sikerült....ide is a hivatalos oldali reggel tudtam belépni
Mondjuk az első opciót azt nem nagyon értem: Nehéz tank (Szovjetunió) ez milyen tank, melyik?!?
Illetve jól láttam, hogy a Type 58 kínai medet 7-11 Tierbe teszi be!? T6-os tankot nem is teszi be saját osztályába? Szerettem volna az IS-2-re szavazni, hogy a kínaiakat féláron tudjam megvenni, de ez eléggé elbizonytalanított és elszomorított.Hogy van ez?
Amúgy IS-2 vagy T-34-1 a jobb? -
Sanya
nagyúr
válasz
jano_77 #3537 üzenetére
a nem írtál árat és az ingyenes termék között azért van különbség
a másik kérdés, hogy nem hiszem, hogy a saját kódodat adod el, hanem a kilopott szajréból árultok, amit egy lopás, vagy csalás előzött meg, szóval nem teljesen volt tiszta az ügy
Tenken: és a végére lesz 6db acca 6x1.000 golddal külön-külön, amivel nem tud mit kezdeni
-
yarsley
aktív tag
válasz
jano_77 #3463 üzenetére
Szerintem folosleges az ilyen emberekkel foglalkozni, tollem maximum kapnak egy lol cifrabb valtozatat, vagy megemlitem, hogy 55wr-rel biztos en vagyok a total nub...
Hulye gyereknek ha elmondod, hogy o egy hulye gyerek, meg attol nem fog kigyulladni a lampa a fejeben, te meg csak foloslegesen idegesited magadat. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
jano_77 #3472 üzenetére
Ez nem feltétlenül az ő hibája ám. Velem is megesik néha, hogy egyetlen lövést nem adok le nagyobb tierben, mert vagy hozok egy nagyon rossz döntést, vagy egy lövésez az arty, vagy leadok 3-5 lövést amiből csak 1 sebez a többi pedig 0 penetration.. Ez a csatája nem úgy sikerült ahogy kellett volna, de lehet, hogy 10-ből csak 1 ilyen rossz. Szvsz veled is előfordult már hasonló.
-
Macka
veterán
válasz
jano_77 #3472 üzenetére
Azért nem kell rögtön valakit megbélyegezni a "noob" jelzővel, ha egy csatában 1 lövést ad le. Ha 10 csata alatt meccsenként átlag 2-3-szor lő, akkor már tényleg az.
Nem védek senkit, nem vagyok jó játékos (a 920-as WN6-ommal éppen, hogy átlag), de attól, hogy van olyan meccs, hogy ez elején bespotolnak, lövök egyet, majd 4 darab T7-es arty akar egyszerre megenni, attól még nem vagyok noob. Ha meg nincs tiszta helyzet, én sem lövök, főleg, hogy 1030 credit egy ammo.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #3273 üzenetére
Ez most csak 4 killes lett, de 3.716 dmg
Győzelem!
Widepark 2013. május 4. 16:04:25
T29
Szerzett tapasztalat: 2 062 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 3)
+ kredit: 53 682 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 945)
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész -
Steelheart2
őstag
válasz
jano_77 #2886 üzenetére
Szia Jano.Én is épp az elöbb néztem és nem nullázodott a tegnapi nap után.Kitöröltem a playersnál a nevem és ujra beraktam a dossier fájlt neki és most már nullát mutat,ami igaz is,mert ma még nem játszottam.Valami gebasz lehetett náluk,mert nem frissült éjfél után.Probáld meg azt.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #2604 üzenetére
T8-T9-T10es tankok lesznek akciózva holnaptól....jól olvasom, értelmezem?
vagyis teljes hónapban
Honap elso feleben csak az IS-3, IS-8, IS-7 akcios.
-
Patrick76496
őstag
válasz
jano_77 #2551 üzenetére
Nekem először fel sem tűnt, hogy kevés lenne, csak az off topic-ban említette meg az egyik kolléga. Gondoltam kirakom ide is, majd valaki ír róla véleményt, de senkitől sem kaptam választ.
(#2560) Cseri0058: Ennyi erővel: 76 csatát mentem az M103-mal, 75% a win rate-em, de az átlagsebzésem nem bírom 2100 felé vinni. Még csak a kis 120-as van rajta, aminek még kisebb is az átütése, mint az E-75-nek (242) és mégis bőven meg lehet lenni vele. Ha csak ez a löveg lenne rá, akkor sem lenne problémás az ellenséges T9-10-es tankok penetrálása, max a pontosság és a célzási idő zavarna. Azzal a páncéllal és sebességgel (amit az előbb Snakeiboy videójában látni) nem lehet annyira rossz tank, főleg, hogy még a gun depression-je is -8°. Most mondjam én is, hogy szarrá lövik az M103 tornyát szemből, hiába a hull-down lenne a lényege.
Egyébként meg az IS-8 tornyát is gond nélkül be lehet lőni szemből. Múltkor facehug-olt egy, amikor IS-2-vel mentem és a gold ammo 235 átütése elég volt ahhoz, hogy átvigyem. A lövegpajzs mellett a torony legalsó részén a lapos részeket kell lőni.
(#2586) jahrn: Ez a legjobb: there will be "other options" for those who fear arty (artyphobes)
Egyébként itt a teljes hír.
-
-
jahrn
senior tag
válasz
jano_77 #2585 üzenetére
Szerinted fogok adni linket hozza??
Egyertelmuen anti-arty es anti-TD mod, a tobbi jarmu azert kevesbe veszelyeztetett. Engem is lottek ki mar csata elejen TD-vel elegge megkerdojelezheto helyzetben, es az eggyetlen ellenszer a mozogni-mozogni-mozogni (nomeg a fedezekeket kihasznalni).
SerB a 8.6-rol (juniusban jon):
"there will be different types of Spall Liner for tanks.
+15%, 20%, 25% and 30% absorption.
the Maus will be equippable with 30% variant" -
Patrick76496
őstag
válasz
jano_77 #2529 üzenetére
1000 sima + 6000 spot damage-re 900 xp.
(#2537) virkir: Szvsz kell az a camo, az előbb kirakott körben is úgy mentem el Murovanka erdő szélén, hogy nem vett észre engem 5 TD. És akkor még csak 3 emberen van 60-70%-on. Régen a Type-on is használtam, anno akkor meg is lett százas, csak ment reset BiA miatt. Nem nagyon vettek észre, 4. skill-nek full camo lesz megint.
A T-54 - T-62 esete szinte ugyan az, mint az ST-I - IS-4, csak a T-62A nem akkora csalódás. Az IS-4-et ugyan úgy átlövik elődjéhez képest, ST-I UFP-je pattogósabb, és ugye az a -8 gun depression sem semmi egy orosz vastól. Ha nem járnék CW-re, az IS-4, IS-7 páros 100%, hogy lecserélődne IS-8, ST-I-re.
(#2523) Napfénysüti: Próbáld ki a T-54-et, az tetszeni fog. Igazából nem csak az a baj a Patton-nel, hogy papír, hanem az is, hogy nagyon pontatlan. 0,42 elég gyenge T9-10-ben. Persze van, aki ezekkel együtt tud élni, de ha téged zavar, akkor nem érdemes erőltetni azt, ami nem megy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
jano_77 #2543 üzenetére
Ugyanezt mondtam én is egy másik újoncnak nemrég. 1000 csata alat totál fölsöleges statokkal foglalkozni. Sőt talán még 2000 csatáig sem igazán éri meg nézegetni majd utána amikor már tisztában lesz a dolgokkal ráleshet hogyan alakul nyilván akkortól fog javulni is mikor már tudja mikor mit meg merre kell.
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #2534 üzenetére
Egyszerű. Nem te spottoltál, hanem valaki más, vagy akármi, de egy screenshottal, vagy replayel sokkal okosabbak lennénk.
AMD power: Ez a szám a játékbeli farkad hosszát mutatja, de mivel neked bőven 6 alatt van az átlagtiered, sok büntetést kapsz akiszámításakor, ami miatt egyenlőre mínuszos. De 50 csatánál ezzel nem kell törődni. Majd olyan 1000-1500 csatánál pillants rá.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #2423 üzenetére
Bár a fránya T25/2-vel megszenvedek a nagy ágyú nélkül
Csodat ne varj a +10 pentol, ugyanugy nem fogja atvinni a nagyobb tankokat.
Regebben mintha 0.2mp-vel gyorsabban is toltott, mint a kicsi, de most elnezve a T25/2 wikijet nincs kulonbseg a ket csuzli tuzgyorsasaga kozott.
Ha jol remlik, 100% legenyseg+rammerrel tolt valami 6.64 mp alatt, mig a masik ~6.9 volt, de lehet, hogy a Hellcattal keverem. -
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #1695 üzenetére
Akkor bocs,
viszont én még soha nem tököltem olyan keveset mod mappával mint most.
Szinte percek alatt összeállt, tesztelés után 1-2 dolgot cseréltem mert nem tetszettek az ikonok pédául, és kész is lett. Szóval egy csomó problémát nem is értek hogy lehet.Tessék megosztom, mert jó fej vagyok.
Wot_0.8.5_emre_modpack.rar
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #1692 üzenetére
na még egyszer elmondom hátha
Az eredeti magyar/ felirat megtalálható a játék mappájában, amit vissza kell másolni a res/mods stb...text/lc_messages mappába asszem a battle results fájl kivételével és ennyi....
Flayer
Veled is csak eggyel többen vagyunk,
ott van pár hsz-el feljebb egy link, amin ha körülnézel lesz ott más használati utasítás is oktatóvideók címszó alatt.
Oktató videó - XVM telepítés, bemutatás
Egyébként az xvm.xvmconfig fájlról van szó.Inkább megyek jáccani, mert kezdek olyan lenni mint virkir
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #1682 üzenetére
igen, nálam is csacskaságokat mutat
MÁS
Itt az XVM tutorial. XVM online editor használata - Videó
Azt meg végképp nem értem, hogy a statos cuccot minek magyarosítani, mikor az eredeti magyar feliratokból ezen kívül mindent vissza lehet állítani magyarra. Ha meg valaki nem tudja értelmezni a win/battle szöveget azt sajnálom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #1680 üzenetére
Menet közben utána néztem és cscsali fórumtársunk készített magyar Stat Pack-ot.....már írtam Neki, hogy várható-e a 8.5-höz is!
Aki használ PlanetWot-ot, azoktól kérdezném, hogy Náluk is hasonló hibákat jelez a tegnapi napjuk?
Nem értem, hogy Tiger II miért nem talál....a másik 2 még érthető, mert új tankok, de ami nagyon furcsa, hogy minden tankot felsorolt, pedig nem mentem minddel....legtöbbje már nincs is meg!?XVM file-omat én is mindig viszem tovább a korábbi verzióból....elég sok időt töltöttem vele, hogy olyan legyen, ami nekem bejövős.
-
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #1575 üzenetére
Rosszul írtam. Nem top tierekre gondoltam, hanem konkrétan a Leo1-re. (Csak elírtam
)
Mondjuk szerintem az Indien panzerrel kell majd a legtöbb xp-t elérni, mert ahogy mondod, elég népszerű lesz.
Szóval azzal nem fogok próbálkozni(#1578) Imilenni: Nézd meg az előző ilyen event eredményeit. A type59 megnyeréséhez se kellett 2000 xp, nemhogy a bejutáshoz...
-
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #1504 üzenetére
MM még mindig nem veszi figyelembe a WN6 vagy akár bármilyen effiency értéket, mivel az a WG-n kívül kitalált mérce.
Szóval amikor azt mondod, hogy "míg a másik oldalra betett 6 scout tankot ráadásul adott esetben akár 1200 feletti WN6 értékkel! Hajrá egyenlőség!" itt csaka 6 scout tankkal lehet probléma. Bár nekem azzal sincs általában.
Én szoktam örülni a sok scout tanknak. Sokkal könnyebb őket kilőni, mint egy jól páncélozott heavyt -
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #1481 üzenetére
Azok mind jók (P2, T2 és IS3). Kb egy hónapja lettem túl a Tiger2-n meg a Panther 2-n. Viszont nincs pénzem megvenni a E50-E75 párost.
Úgyhogy most, amikor van egy kis időm farmolok. Úgy tervezem 15-20 millát kiszedek aztán megveszek mindent, ami hiányzik.
Napi szinten kb 10 csatát tudok menni (átlagban), ebből 250e-500e kreditet tudok kiszedni attól függően hogyan megy. -
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #1477 üzenetére
Én egy ideje nem teszek töltésgyorsítót a medekre, T10-esen is inkább optika van, mint gyorsító. Inkább a venti legyen, az mindenen segít kicsit, vert.stab meg meden éri a legtöbbet, szerintem erre a legérdemesebb tenni. Ha gondolod a vizes cucc helyett tehetsz rá gyorsítót is, ízlés kérdése, de vices rekesszel jóval kevesebbszer lőtték el a sérülékeny rekeszt rajta.
Napfénysüti: hátja, már gondolkodtam, miért van így, de nem jövök rá. Szinte mindegyik T9-es meddel 47% a win rate, gondolom a végére majd a T-54-gyel is erre áll be (vagy kevesebbre). Holott T8-asokkal mind sikerült a nálam átlagos 51%-ot elérnem. Pedig többféle stílust igénylenek a T9-esek, mégse megy egyikkel se, ugyanazt csinálom, minta T8-asokkal és mégse. Több med ágat már biztos nem indítok, elég lesz ez a 4.
Angel1981: Nem nehezebb a német HT-vonal, egyszerűen csak értelmetlen a végcélt tekintve. A köztes gépek viszont egészen jók. Orosz vonal: az IS7 ágat csinálom ugyan, de csak azért meg CW-n elvárják, hogy legyen legalább egy IS7-esed, magamtól neki nem álltam volna. Lassan töltő, pontatlan, lassan célzó ágyúk jellemzik, amik ugyan sebeznek, de ez mégsem a kedvenc kombinációm. Most esedékes az IS3-IS8 váltás, kíváncsi vagyok, milyen lesz, az IS3 nem a kedvenc T8-as vasam, de nem is utálom. Sokan mondják, hogy gyúlékonyak a német tanok (és valóban azok), de engem tankból annyiszor nem szedtek ki full életről, mint ebből. Simán robbantják szemből, ami eléggé idegesítő. Amúgy orosz vonalon élesebbek a különbségek: az IS7-vonal mozgékony, lapos, kemény tornyú, de érzékeny testű tankokból áll, a KV-vonal meg kicsit németes, nagy méretű, nehézkes, vastag, merőleges páncéllal rendelkező gépeket tartalmaz, ágyú legtöbbször kb. ugyanaz, bár ugyanaz a puska gyorsabban céloz/tölt az IS7-vonalon(pl.: IS8 vs ST-1). Amúgy az ST1-IS4 nekem jobban tetszik, mint az IS7-szál, ezért előbb-utóbb azt is kihúzom majd, jópár modul úgyis meglesz már hozzá.
-
jahrn
senior tag
válasz
jano_77 #1477 üzenetére
En a Safe Stowage perket vettem fel a toltovel, ezert nalam a rammer+vent+vs harmas valt be.
Skillek:
Commander: Sixth Sense, BiA, Repair
Gunner: Snap Shot, BiA, Repair (mondjuk ha valamiert inkabb latotav novelesre mesz - pl coated optics - akkor a Designated Target jobb lehet a Snap Shot helyett)
Driver: Off Road Drv, BiA, Clutch Braking
Radioman: Situational Awareness, BiA, Repair
Loader: Safe Stowage, BiA, Repair -
AlexWolf
senior tag
válasz
jano_77 #1475 üzenetére
Valahogy nekem az amcsi med ág T20-ig élvezetes, néha Pircinggel volt 1-1olyan kör amikor jól éreztem magam, de inkább nem. A T8-as Puttonnyal meg annyira nem szeretek menni, hogy nem is megyek, így kb az életbe nem lesz T10-es amcsi medem. Mondjuk ezért bőven kárpótol a T10-as TD (T110E4).
-
Atlantis
veterán
válasz
jano_77 #1475 üzenetére
Aránylag keményfejű, így hull-down taktika jó lehet vele, menet közben is egészen pontos. Én meglepően sérülékenynek találtam az ammorack-et, így tettem rá vizes rekeszt, amúgy meg venti+vert.stab. Szerettem, jó tank, a Patton utána egy Isten csapása, mert ugyanazok a gyengeségei megvannak, mint a Pershing-nek, csak még páncélja sincs.
Bár azt már megállapítottam, hogy a T9-es medekkel kivétel nélkül mindegyikkel béna vagyok, pedig T8-asokkal még magamhoz képest jól ment. Hogy miért, fogalmam sincs...Azt reméltem, hogy a T-54 már jó lesz és valóban jó az a tank, ennek ellenére 40% körül van vele a win rate, ami siralmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged