- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz Plasticbomb #163847 üzenetére
ami kb 1 órája megy az katasztrófa , megerősíthetem balanc is on
-
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #163835 üzenetére
Nézd , kinek a pap kinek a papné Azért javasoltam őket mert nagyon jó a dpm, simán láncon tartasz vele bárkit míg egy leoval vagy centel nehezebb vagy lehetetlen.
Valójában elmondásod alapján felesleges rágörcsölnöd vagy egyáltalán foglalkoznod vele. Nem a te stílusod a ruszki nehéz tankok meg ezek a tankok se akkor majd beadja 1x. Viszont felkeltetted az érdeklődésemet, akkor melyik stílust szereted ? -
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #163819 üzenetére
Javaslom az orosz X medeket illetve a T-54,obj-430. Én ha jól emlékszem obj140 el csináltam meg nagyon sokadik alkalomra. Akkor te nem csalódsz akkorát vagy semennyit sem Jók a tárasok is de nagyon ki kell fogni az alkalmat és jól időzíteni a tárat. Amiben hatalmas potenciált látok az olasz tankok. Gyorsaság,viewrange, unlimited burst.
De most a T50 ... olyan a kezemben mint az isten haragja Remélem a tvp is lesz ilyen jó vagy valamivel jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz galervin93 #163808 üzenetére
IS-7 , nekem megvan az obj260 és egy hulladék a X heavy repertoárban. Az egyetlen pozitívuma hogy gyors kb mint egy med és használhatóbb az ágyúja az IS-7 nél. Azt hittem hogy úúú - ááá obj260 mmm na majd ha az meglesz akkor lesz igazán buli Hát *urvára nem Trágyalé de komolyan ... azon gondolkoztam hogy eladom 4+ misit , még az is többet ér annál mint hogy porosodik a garázsban a semmiért. Nem katasztrofális de a mellé támasztott elvárások és a küldetések végig szenvedése után , becsületesebb tankot kaphattunk volna.
A tornyát szemből a guntól közvetlenül jobb és bal irányban beverik ami azért kissé szánalmas. Sidescrapelni lehet vele viszont terep függő , ha hátrafelé csökken a szint és szükséges lenne pár fok gundepre már nem látsz rá rendesen a célpontra. 5 fok sokszor kevés. Az ágyú egész jó viszont a dispersion értékek miatt fele annyira jól használható mint ami papíron kinéz. HP tragikusan kevés és így tovább.Nem akarom elvenni a kedved de inkább most csalódj mint gyakorlatban nagyot. Mindezeket úgy írom hogy én ezekre a tankokra lettem kitalálva vagy fordítva Imádom az összes orosz heavy játékstílusát , főleg az is7/obj260 hasonló agresszív megmozdulást. Ezekkel a heavykkel tudok a legjobban érvényesülni , azért konyítok valamennyire hozzájuk.
Félre ne érts , nem játszhatatlan de olyan érzésed lesz benne mintha egy is3/is6 ban ülnél egy defenderrel szemben Nem tudom mi történt ezzel a tankkal de régebben nagyon pofás volt ... Számomra hatalmas csalódás ... Az előző reward tankok is mentek a lecsóba és több mint valószínű hogy ez is menni fog. Az egyetlen visszatartó erő hogy sokat kellett érte gürizni (jófajta régi burn küldetések )
Az összes reward tankba csalódtam eddig de az obj 260 volt a legnagyobb pofára esés. A T55a után.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #163721 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem hogy a szél hordta össze a statját , ismerősnek ismerős volt a neve de nem nézem.Megvannak a bejáratott emberkék akiket érdemesnek tartok rá. Erről beszéltem , nem kell ahhoz "wr" ra menni elég ha skilles emberek összeverődnek.
Azt azért sajnálom hogy Barry már nem nagyon nyomja ... -
Rick3D
senior tag
Mióta kijött az 1.0 rányomok a meccs keresésre , nyomok egy alt-tabot (szokás szerint) , mikor villog 5sec van hátra indulásig - rányomok és kb 8-10secet várat még a töltő képernyőnél ... pedig lószart sem tölt ugyanis ha megnyomom a W -t elindul a tankom közbe a töltőképernyő van még mindig .... 1.0 előtt normálisan ment ...
Van rá fix ? (ssdről megy a game amúgy és már újra is telepítettem.) -
Rick3D
senior tag
obj.430U egy álmomat váltotta valóra , med 440 alfával pofás átütéssel +armor+low profile
Olyan pofátlanul aggreszív vagyok vele hogy azt már nem tudom szavakkal kifejezni , nyomom a W-t szinte egész csatában , X is félnek meg pattognakNincs már több időm játszani
Szerintetek milyen lett ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Van valami hivatalos infó arról hogy pl: az IS-6 és vagy a régebbi prémek kapnak valamiféle buffot vagy ahogy a kolléga írta lejjebb Elég buff neki hogy nem megy t10-be ? Esetleg régebbi hírrepesz ? Mintha rémlene a 17es évből hogy majd lehet lesz valami velük.
Mert pl az IS-6ot már lemarkoltam , közel 500 csata és unalmassá vált nem élvezem vele a játékot. Hasonló sorson van a t34és a szupipöri.
Löwe,mod1,liberté - ezeken gondolkozom.
(Reménykedvén hogy egyszer az IS-6 - defender szintre balacolják )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz e-newsee #156423 üzenetére
Én a tapasztalataimra támaszkodom , a lightok átdolgozásával megmaradt pl a t49en az XP-m és a 1390-en is szóval én épp húzom az is3-at ( már csak 1-2 csata a T10ig). A T10en gyorsan kiszedem az is7-et és meghagyom a tankot, így amikor átdolgozásra kerül az ág meglesz a t10 és nem kell újra kihúznom. Sőt még lehet ennél is biztosabbra megyek és hagyok rajta +200k xpt hogy egyből kitudjam venni a X-est illetve a nerf sem elhanyagolható tényező amit a WGnél soha nem lehet tudni legrosszabb esetben átváltom a róla az xpt , de kétlem ... mint írtam erre elég csekély az esély.
-Én ezt tanácsolom neked is.(Vártnál sokkal jobb tank az is3 mint amit reméltem )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Vannak valamiféle hírrepeszek az új kampánnyal kapcsolatban ?
-
Rick3D
senior tag
Ezeket a karácsonyi festéseket amiket a díszek összegyűjtése után kapunk jutalomba, később is fellehet használni vagy csak limitált a mostani ünnepekre ? (Ugyan ez a kérdés a tank % vételár akcióra is)
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Holiday Opsból származó jutalmakat ( tank % off ) meddig lehet felhasználni ?
Illetve , van már pontos dátum hogy mikor zárul le ? -
Rick3D
senior tag
válasz Papooo #142026 üzenetére
Ebben a formában nem értek ezzel egyet. Kedves wwenigma kollégának szánt szándékkal írtam ilyen stílusban és hangnemben. Ami még fontosabb én nem nézem le a nálamnál rosszabb stattal rendelkezőket. Ezért is írok ide és szeretem olvasni a fórumot amikor játszom ha nem így lenne akkor nem írnék sőt még csak nem is olvasnám. El lehetett volna normálisan is magyarázni de már annyi de annyi ilyen emberrel találkoztam és ennek fejébe itt fórumon osztja a butaságát már nem volt türelmem az ő butaságát is elnézni.
Ezek nem piszlicsáré dolgok az egyik jelentős oka annak hogy nem nézek le más játékost pontosan az amit írtál. Mivel már én sem iskolás vagyok így teljes mértékben átérzem és megértem azokat a játékosokat - apákat stb.. akik kidolgozzák a belüket és amikor leülnek játszani már nem tudnak agyilag annyira ott lenni mert a mindennapok folyamatos nyavalyái totál elveszik az időt és az energiát.
(#142028) notika77 Nem foglak de nekem ez az állításod enyhén szólva is ellenszenves volt : Szerintem a lilákat kellene kitenni a játékból!
(#142029) wwenigma
(#142033) wwenigma Reménytelen[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz wwenigma #142002 üzenetére
+(#142004) notika77
1. Nem igazán értem mit nem fogtál fel abból amit először leírtam javasolnám olvasd el még egyszer kérlek de ha nem megy elnézem neked mert te még nem voltál a lilák helyében így csak a száraz prédikációt tudod nyomni
2. Nab*sszameg nem is tudtam hogy egy látnokkal van dolgom. Az még csak meg sem fordul a tomato fejecskédben hogy tán azért töltöm be rá mert csak úgy tudom átütni ? -vicc. Ezt nagyon benézed komám ugyanis én nem szoktam szakaszozni 100%ban soloban tolom már amikor van kedvem és időm játszani. Tipikus tomato duma
3. Az igazi pró nagyon kevés ez így van ! Ezért is sokszor nem tudom hova tenni mikor itt magyar körökben a próval dobálóznak teljesen indokolatlanul. Semmi közöd hozzá de a beszélgetés kedvéért leírom hogy évi 1-2 alkalommal ülök le wotozni kb 1-4 hétre mikor hogy ... elsősorban időm és kedvem van.- Részemről ennyit az életbeli flusztrációkról .... A lowtier statpadderek eddig akiket láttam mind mind elbuktak tier X-ben illetve egy darab 3rd gunmarkjuk sincs ... Kezdj el jobban játszani - Jelentkezz egy erős klánba és szerezd meg a tankot addig kb 0 az amit írsz és sírsz. Ja igen ezt a dumát ismerem én csak azért vagyok Super Unicum mert vannak tomatok és nélkülük sehol sem lennék Édes istenem
4. Közelről sem erről szól a téma. Újra megkérlek hogy olvasd el az első pontban leírtakat ! Majd erről beszélgetünk akkor amikor elértél legalább egy Lila !! EFF-WN7-WN8 szintet és lejátszottál 7-8k meccset majd akkor de csak akkor fogod tudni hogy miről is beszéltem.
Képzeld el az első klánom tomato koromban a klánvezér és annak a felesége ugyan ezt a bullshit dumát nyomta le a torkunkon amit te írtál és képzeld el el is hittük neki. Sok időre rá viszont én egy kicsit elgondolkodtam ugyanis eddig 99%ban minden játékban a lehető legmagasabb színvonalon játszottam és nem tudtam össze rakni az általa mondottakat azzal amit látok. Elkezdtem egyre egyre magasabb célokat kitűzni , meccsről meccsre javítani a már elkövetett hibáimon és ennyi a történet. Az egész szösszenet amit levakartál kb kukába dobható kivétel ez a mondatod : Nagyon kevés pro van Ti tomatok csak annyit láttok hogy van egy lila és ő csak azért játszik mert dmg dmg dmg -> WN8888 holott közelről sem erről szól a téma csak számotokra fáj alapul venni egy statisztikát ugyanis a WN7 WN8 EFF pontosan arra találták ki hogy egy játékos teljesítményét meghatározzák. És ezek után rá van aggatva részetekről az összes lilára hogy STATPADDDDER , EPENIS HUSZÁR ! Tiszta röhej öregem. Első körben javaslom olvasd el a wn7,wn8,eff algoritmusát hogyan is számol pontosan ...
Nem csak neked kellene megtanulnod játszani nekem is kell csak kettőnk között az a rohadtul nagy különbség hogy én teszek azért amikor játszom hogy jobb legyek te pedig csak fikázol mindenki mást aki jobb nálad. Ha már elértél volna egy szintre akkor még csak eszedbe sem jut ennyi sületlenséget legépelni. Azért látod így mert tomato vagy és fikázni kell azokat akik jobbak nálad. Amolyan önnyugtatás de a valóság nem az amit gondolsz.
Örülök neki hogy a WGL-en és a CW mapot uraló stb... nagy klánok játékosainak szerinted magukba kellene nézni....
Számomra hihetetlen hogy még mindig itt tartanak emberek ... Teljesen mindegy mit írok ameddig nem jutsz el egy bizonyos szintre addig nem is fogod megérteni. Úgy hogy nem is ragoznám tovább mert teljesen értelmetlen.Sőt tovább megyek elpocsékoltam jó pár percet ennek a sz*rnak a leírásával pedig totál semmi értelme nem volt ...[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz wwenigma #141997 üzenetére
Nagyon egyszerűen válaszolok és őszintén !
1. Minden valamire való játékos rühheli az artykat , nem kell nekem hinni utána lehet nézni de egy biztos ahány ilyen játékossal beszéltem vagy láttam videót esetleg irományt tőlük mind ugyan azon a véleményen volt mint én. A WG az artykat a kempelés megszüntetésére találta ki ! Mi lett a végeredmény ? Az artyk azokat lőtték akik csinálták tették a dolgukat. És most mi van ? Az a retkedék csöves arty a k*baszott lightokat és medeket focusolja mert olyan pontosságot kaptak hogy el is találják őket ... Be kéne már látni hogy ez a sz*r nem jött be és ki kéne vágni a játékból az összeset. Rohadtul nem tudom sajnálni az arty játékosokat miután minden meccsben ( lassan 7000-8000 csata óta )teljesen mindegy hol vagyok és milyen tankban ülök kapom az instant focust. Mindezt úgy hogy reagálni sem tudok rá mert a map sarkában veri éppen ... 100% -ig állítom neked hogy minden Uncium és Super Uncium játékosnak teli van már ezzel a töke ...
2. A type4/5 heavyre ezek után is befogom tölteni a 330as heatot mindenféle szívbaj nélkül ahogy elnézem ezzel sem vagyok egyedül de az sem érdekelne ha egyedül lennék vele ... Egyébként a lövegük valami gusztustalanul elbaszott szar ugyanis amit már 1x leírtam a probléma az ! Hiába játszol tökéletesen heavyvel egy ilyen hulladék szembejön és rádbontja a DMG-t. Függetlenül attól hogy mindenki más pattog ő nem fog és ezáltal elcseszi a játékodat.
3. Megint ment a célozgatás hogy a "prók" igen az a réteg akik tudnak játszani és veszik a fáradságot és elmennek megszerezni a 907-et meg is érdemlik. Számomra teljesen logikus a valamiért valamit ... Miért a "pró" játékosokat kell tápolni ? Mondjuk azért mert már raktak le eleget az asztalra itt wotban és ezáltal jutalmazva vannak.
4. Csak hogy tudd nincs meg a X bat nekem. Tomato korom óta a batchat ilyen volt. Számomra az is meglepő hogy elővették mint rebalancolandó tankot , WTF?? Remélem hogy nem nerfelik mert én is be akarom szerezni a közeljövőben.Tudod hányszor yoloznak rám a batak randomban és táraznak ki rajtam ? Megsúgom minden meccsen kivétel nélkül bepróbálkoznak ha csak el nem hullanak ... már külön counterem van ellenük bizonyos mapokra. Elég rég óta figyelek erre és azóta érdekes módon nincs problémám velük ...
Összességében csak annyit mondanék hogy meg kéne tanulni játszani komolyan ... Én kérek elnézést már a tököm kivan azzal hogy a lilák így a lilák úgy. Eddig akármelyik OP nak titulált tankkal eltudtam bánni , azt kéne végre megérteni hogy elsődlegesen az számít hogy ki ül a tankban ...
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz notika77 #141961 üzenetére
Alig van , örülök is neki ... bár azért a medes küldimhez kéne legalább 3 de mindegy... már csak egy hajszálra vagyok az obj260 megszerzésétől és az ilyen idióta küldetésekre megy el egy halom idő. Ez is pont olyan mint az LT15 csak egyszer kellett beadnia a jó mapot jó spawnal és megcsináltam de addig 50 csata kuka volt ebből a szempontból.
Ha már artyk ... rá kellett vetemednem hogy beüljek azokba a dögökbe csak is kizárólag a küldetések miatt. Osztottam szoroztam és ez így még mindig kellemesebb és hamarabb megvan mint a kitüntetéseket vadászni ilyen map rotationel. Így lesz 5x 4 nem pedig 4x5(#141960) szbalogh : Szerencsére azt év elején megcsináltam Grillével még nerf elött rohamfuttába ... 200csata bánta a kárát mire vége valahára meglett. El nem tudom mondani hány olyan alkalom volt ahol 7,2 , 7,5,7,9 k dmgt toltam le és csak egy lövés kellett volna akár repesszel.
LT,TD,HT megvan már csak a mednél kellene az artys és az utolsót lazán megcsinálnám.No meg az arty ahh pff -
Rick3D
senior tag
válasz po1son #141904 üzenetére
A jelenlegi T9 ben lévő 13 90-nek olyan pofátlanul pontos lett az ágyúja hogy csak pislogok. 320m ről menet közben kitárazott rám úgy hogy közben én is száguldottam 50-60al ... biztosan úgy van ahogy írod én még a light rebalance/nerf előtt mikor a t49/13-90/ltw t8-as volt kiszedtem a 3rd gunmarkot azóta feléjük sem szagoltam. Biztosan jók de így hogy a 10es lightok nem vonzanak jelenleg van más amit húzok. Bár a T49 még mindig best of the best nálam a DerpiDörpGunnal. Annak idején a 1390-et csak azért 3rd markoltam le mert cw tank (volt) ... rühelltem azt az ágyút , borzasztó soft statjai voltak és mint kiderült totál felesleges volt a kínlódás csak annyi hogy elmondhatom : nekem le van 3markolva , na oszt ?
A jelenlegi tapasztalataim alapján amit szereztem az X lightokkal 10x átfogom gondolni hogy a németeknél elinduljak avagy sem. -
Rick3D
senior tag
válasz po1son #141886 üzenetére
Szerintem pedig az X lightok pont ellenkezőleg vannak balancolva , közelről sem OP-k vagy egyáltalán túl lennének tolva. Nagyobb átütéssel és pontosabb ágyúval már igaz lenne , de sajnos nem így van. Eszméletlenül nagyot csalódtam bennük ... Nálam sem úgy muzsikál ahogy én azt szeretném köszönhetően annak hogy szó szerint gyengék tier X-ben. Épp most játszottam le az utolsó azaz ötvenedik győztes csatámat ahol mágikus módon bent voltam a top10 ben. Végre megkaptam a 20 db személyes tartalékot. Egy biztos ha csak nem jön újabb küldetés a WZ-132-1-hez nincs az az isten hogy újra elővegyem. Borzasztó volt ez a 106 csata , soha többet Az eddigi lehető leguslessebb ág volt amit valaha kihúztam.
DE ! Megcsináltam vele Ötödik alkalomra is az OBJ 260 LT 15 küldetését ... legalább ennyi haszna volt ennek a sz*rkupacnak. Rankeden 12k spot stb... De nem baj legalább lesz szép 5skilles legénység instant a 110be[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz kchryss #141856 üzenetére
Meglesem ezt a faceit dolgot , még régen mikor esleztem akkor mondták hogy így szuper meg úgy aztán .... mire érdekelt volna meg abbahagytam a wotot. Részemről rendben van ha összeállnánk. Mindenképp még ezen a héten meg szeretném szerezni mert később nem biztos hogy lesz rá időm. Most amolyan porszívózást tartok minden ami elérhető és megcsinálható ráfeküdtem. Holnap rálesek a többit PM-ben (vagyis ma )
-
Rick3D
senior tag
Van itt olyan köztetek aki szokott csapat csatát játszani ?
Szeretném lepörgetni a küldetéseket lehetőleg minél hamarabb.
-
Rick3D
senior tag
válasz szbalogh #141825 üzenetére
Még nem adom el mert van éppen elég más amin ügyködök de ha nem fogom használni akkor tuti megy a lecsóba. Még egy olyan tank sem maradt meg a garázsomba amit ne használnék. Nem vagyok tankgyűjtő , nálam csak annak van helye amivel játszom is számomra ez így ideális mi több logikus.
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #141822 üzenetére
Nem egy nagy durranás. Szinte dettó ugyan az mint a t54 csak lassabb és valamivel jobb dpm ja és rosszabb hullal. Legénység képzésre rendben van de nekem már ez sem oszt vagy szoroz. Már gondolkoztam hogy a kredittel amit érte kapnék többre mennék mint hogy ott porosodik a garázsban.
Más : Egy raklap " csata mód " küldetés van nálam. Ezeket pontosan hol lehet játszani ? SH ? ESL CW ? érdekelne mert jó kis rewardok vannak értük amiket szívesen felhasználnék
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Visszaolvastam és láttam a hírek között ezt a nagy " Prém akciókat 7-17 amilyen még nem látott a világ " Ebben benne lehet a defender ? Most itt van a Patriot és szó mi szó nagyon tetszik már csak egy hajszálra vagyok a vételétől de ha lesz 2 nap múlva Defender akkor azt megvárnám.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Tök jó akkor nem kell kihúznom a 62őt csak szimplán visszaveszem az 140-t Egyébként sem hiányzott az a kredit temető t54...
-
-
Rick3D
senior tag
válasz egyedülülő #140998 üzenetére
minimum az IS3 ágyújának a statisztikáit kellene megkapnia ... reménykedem benne. Átütés és szórás buff.
-
Rick3D
senior tag
Ranked 18:00tól lesz elérhető vagy 20:00tól ? Valamiért már nem mutatja az időpontot nekem csak azt hogy MA
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Jadro #140908 üzenetére
Nálam is a type64el kezdődött még régen SH miatt vettem meg. 60k-s köröket mentem vele csak úgy ömlött a kredit Nem rég azt csináltam hogy kiszedtem a type64 legénység az ment rá a wz ágba és a rádióst átképeztem parancsnoknak így az is2 kapta meg Pofásan néz ki 4skilles parancsnok a többi zöld fülű között
-
Rick3D
senior tag
válasz sequator #140897 üzenetére
Lehet hogy félreértettem azt amit mondani akartál de én mást nem látok majdnem minden 100hsz között hogy a jobb játékosokat értem ezalatt unicum - s.unicum csak szidva van és meg van bélyegezve statpaddernek,epenis huszárnak miegymás. Sokszor csak burkoltam van írva csak az értse akire vonatkozik ... Már egy kicsit unalmas.
Ha visszaolvasod a fórumot, akkor láthatod a tendenciát: ehhez legyen 1800as WN8ad, ahhoz legyen 1800as WN8, stb. Na erre írtam, hogy szánalmas.
Az e-kukizás meg onnan indul, hogy a többség lenézi azokat, akiknek kevesebb a WN8 és irigykedik azokra, akiknek több. Az WN8 alapú előítélek meg tönkreteszik az esetleg izgalmas csatákat is.Összességében értem hogy mi a probléma de ezzel sok mindent nem tudsz kezdeni. az 1800 as érték baromi alacsony ha őszinték akarunk lenni tehát én szerintem nem is igazán lehet rá adni. Én nem nézem le az alattam lévő wn8asokat már csak azért sem mert ugyan olyan büdöset szarok én is és mert nem látom/foglalkozom vele ... node onnantól kezdve hogy rámír,beszól,szándékosan hátráltatja a játékomat már más a téma
Szerintem úgy ahogy van az XVM-et ki kellene venni a játékból.
Nézd meg hogy tanuló tanknak mit ajánlgat a többség ... hülye biztos med vagy nehéz tankokat. Hatalmas nagy hiba és ebből lesz az hogy nem tud papír tankal játszani. Pedig ha azt tanulja meg először mint én ... akkor a heavyzés már gyerek játék.
-
Rick3D
senior tag
válasz sequator #140884 üzenetére
Miért volna szánalmas amit írt ? Ez itt nem hit kérdése meg misztikum a stat. Jelentősége van akármennyire is nehéz felfogni. A szánalmas az hogy a játékos állomány akik e-kukiztak meg noob statpadderesdit írogattak 3éve még a mai napig csinálják mert egyszerűen képtelenek egy egyszerű dolgot megérteni.
Jr pedig szerintem jó szándékkal írta amit írt és elég rendesen meg is fogalmazta. Az pedig hogy valaki "rosszabb" wn8al is élvezi a játékot lelke rajta erre nem látom hogy tett volna utalást. -
Rick3D
senior tag
válasz e-newsee #140869 üzenetére
Nem kell irigykedni Már megszoktam ezt a stílust a játékosoktól.Azért azon én is meglepődtem hogy ekkora retardált tud lenni valaki rankeden ... de nem számít volt már sokkalta rosszabb is tudnék mesélni
Ezek a játékosok nem többek egy irigy kisgyereknél és pontosan ennek megfelelően is kezelem őket. Én általában nem vagyok nyugodt ember ... inkább hirtelen de ahogy múlnak az évek egyre inkább megfontolt Azért nem lőttem vissza mert nem lett volna értelme lesüllyednem az ő aberrált szintjére. Én így is úgy is lila maradok és hozni fogom az átlagomat és időről időre jobb leszek ő pedig mindezek ellenére akkor is csak kék marad még egy jó darabig ahogy elnéztem még elég sokáig (Nem bántom én a kékeket de aki ilyen agresszív viselkedést nyújt felém jobbat ne várj visszafelé. )
Annyit írtam csak neki chatbe hogy : I hope it's worth it for youMár már............... nagyon várom hogy letegyek erről a WZ grindról rohadtúl kezdek nyűgös lenni és megy át kínlódásba a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Első rangsorolt csatám. A saját E4 játékosunk ahogy betöltötte az első lőszert - seggen lőtt. Azzal az üzenettel címezve : Enjoy retarded unicum. Kiment a motor a lőszer rekesz és nem utolsó sorban ki is gyulladtam. Ez már kezdés bzmeg A csata első fél percében ... mentem volna középre spottolni
_SirBruce_[BIos][ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz jano_77 #140855 üzenetére
Tisztán jóindulatból írom mielőtt félreértenél !
Tarts szünetet 1-2hét vagy legalább 4 napot !!!
Én 1 hét eltelte után már csak azt látom csata ... csata után alig van élvezeti élmény és igen belefásulok kiégek napi 60-90 csata után. Idegesítő dolgok amiken máskor csak mosolyognál vagy megvonnád a vállad totál felb*sz. Sajnos ez a játék ilyen hatással van az emberekre ha sokat sokáig játszanak. Lenyomom a wz grindot és legalább 1-1,5 ha nem 2 hétre szüneteltetni fogom.Ezért nem veszek 1hónapos prém tagságot max 1 hét vagy 3 naposat. Nekem sokkal jobban megéri mert ha nem használom ki hiába venném meg az 1havit ... hiába osztva szorozva olcsóbban jön ki.
Egy szó mint száz , szerintem jól fogsz járni ha rám hallgatsz
Komolyan , Tarts szünetet !![ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Jadro #140840 üzenetére
Valamelyikőtök a két szép kék szememért adakozhatna egy pár darabot ha már úgy sem használjátok fel
Ehh ehh valóban nem vészes a 132 de a 131et nem hogy nem előzi le de kb mögötte kullog ... a 132A pedig jó lenne ugyanis elég impozáns az alfája de mellé az a pontosság .... te jó ég Na mindegy ha már elkezdtem még a héten megszerzem a X példányt belőle és reménykedek hogy hozni fogja az elvárt szintet -
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140836 üzenetére
pff tök jó nektek én 2hét alatt ledaráltam 80darabot de ami igazán lényeges lenne az a sima xp bonus 4-5k körök hamar összejött minden. Na majd benézek rankedre még nem próbáltam. Elvagyok foglalva a wz light húzással ... Erősen ajánlom hogy a 10es elnyerje a tetszésemet mert eddig a 131 volt szuper a többi hulladék és már 9nél járok
-
Rick3D
senior tag
Személyes tartalékokat honnan lehet gyorsan szerezni ? Csak küldetésekkel ugye ?
Ezzel a pakkal szemezgetek már kínomban ... -
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140776 üzenetére
decha szokta rázogatni az egeret de nem olyan gyakran mint a többi swift pedig egyáltalán nem, a többieket pedig nem is szoktam nézni azért mert ebben a két streamerben megtaláltam azt a színvonalat amit kerestem.
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140761 üzenetére
Ha nem gond kiegészíteném a listát két pure skilled animal játékossal. Ők nem showmanek mint QB és nem kommentálnak minden mozzanatukat de megéri nézni őket
Swift_m0ti0n
dechapl
Mind a ketten brutálisak és van mit tanulni tőluk. 5k+ recent.
Skill4ltu nagyon hasznos tud lenni ha a 3rd markolást akarod elsajátítani.
( Én orzanelt már nem nézem ... jó játékos szó se róla de már nem tud újat mutatni.) -
Rick3D
senior tag
válasz RAiN91 #140704 üzenetére
Pedig reális. Én wotinfot használok legtöbbször mert pontos értéket mutat minden fölös sallang nélkül.
Ezen az oldalon tudod megnézni a tankok dmg-wn8 értékeit. Tapasztalataim szerint eléggé pontos.
A te esetedben pedig ezt nézd meg.
Az S.Unicumhoz pedig számolj rá az ágyúd alfája szerint 2-3 lövést. 4k+ wn8hoz 7+ lövést.
( Garázs - arl 44 - ott látni fogod az átlag sebzésedet, nekem eddig még mindig stimmelt az amit a garázsba láttam és amit wotinfon a bővített tank statisztikái alatt szerepelt. Garázsost jobban szeretem )
Még egy fontos dolog : wotinfo csak akkor frissül ha kiloggoltál az accodból.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Viktoár #140514 üzenetére
Én a TD-kel vagyok pontosan így , számomra untató a játékstílusa. Az obj260 miatt végigcsináltam a küldetés parádét még év elején de kész kínlódás volt.
Azonban az is irritáló tud lenni amikor egy light körbeautókáz egy fix tornyos td-ben ülve és nem tudom kivédeni a támadását. Mégsem mondom azt hogy vegyék ki
Hatalmas nagy különbség van az arty focus és egy fix tornyos td-t körbeautókázni. Ha épp nem szar helyen vagy a jelenlegi fizika miatt nagyon szépen seggel vagy oldalról fordulással feltudod borítani a lightot vagy medet. Nagyon sok példát láttam rá a napokban. Szerencsére nem én voltam az áldozat mert track+dmgel szoktam flankelni Megértem hogy irritáló és nyilván különbözőek vagyunk de én a helyedben hagynám a TD-ket funnak és küldetést húzni ha van még hátra.
Azt hogy kiveszik szerintem el lehet felejteni.Hamarabb fogják újra "balanszolni" a sok sírás miatt.
Melegen ajánlom nekik hogy minél hamarabb. Mikor még zárt alfa és béta volt az AW sokat játszottam és ők érdekes módon megtudták oldani az artyt hogy ne legyen zavaró - illeszkedik a játékba és még a counter artyzás artyként is jópofa Igaz azóta nem játszottam vele ... nem tudom milyen lehet most.
De ez most megint olyan hogy az arty első a közellenség listán akkor hozzá kell nyúlni? Rendben, utána jön a második a listán? Legyen valamelyik táras, vagy orosz med?
Legyen valamelyik táras akár med felőlem ... Én mondjuk nem tudok olyan táras-light-med tankot a játékban amelyikre az OP szót rálehetne akasztani főleg a lightokat érintő balanc után. Azt is elfogadom ha te OPnak érzed őket és szerinted őket kellene nerfelni , kinek mi ... de azt azért ne felejtsd el hogy míg egy light vagy med lövéseire tudsz reagálni addig az arty ott csücsül hátul és habzó kefires szájjal várja a következő targetet
Az nem furcsa hogy a lilák csak a medeket hajtják mert azokkal lehet szopatni a mazsolákat? Amiatt nem sírnak hogy hozzá kéne nyúlni.
Az arty útban van nekik,addig kell sírni amíg szerintük rendben nem lesz..Számomra nem furcsa ugyanis én tudom miért is mi van mögötte. Kezdjük a legalapvetőbb dologgal a játékstílussal. A legtöbb valóban valamire való lila játékos agresszívan játszik és ehhez eszméletlenül jól passzolnak a lightok vagy medek.-> Ez a játékos rendelkezik 3rd gunmarkokkal mert nem csak a f*szát veri a free dmgre hanem tesz is a győzelemért. Gyorsak - relatíve jó a tűzerejük és magasabb tierben még armorjuk is van pár pattintáshoz. JACKPOT. Minden ebből következik ... én is imádok agresszívan játszani - esetleg az első sorból irányítani az oldalt stb... ezt élvezem és azért játszom mert élvezem - ezért imádok bizonyos medekkel és lightokkal játszani. Még csak közelről sem arra megy ki az egész hogy szegény mazsolákat szívassam ... Ahhoz hogy legyűrjek egy mazsolát nem kell szívatom, mióta pedig nem használok semmilyen módot még csak azt sem tudom hogy piros vagy lila ellenfél jön velem szembe.Még annyit hozzátennék imádok heavyzni és itt most a pure super heavyket értem E-100/Maus stb ... Hamarosan bővülni fog a garázsom X ... már nagyon várom.
Továbbra is azt tudom írni hogy reménykedek az arty kivételében vagy nerfben és igen nagyon remélem azt is hogy a sok sírás elfogja hozni azt az állapotot ami tűrhetőbb vagy tökéletes lesz. Sajnos akikről te beszél lila játékosok és azon belül is azok akik sírnak pl official fórumon baromi kevesen vannak ...Te mit szolnál ha úgy lenne megoldva az arty mint AW-ben volt ? (esetleg van ? idk.)
(#140518) Viktoár Még jó hogy nem minden lila játékos ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Viktoár #140511 üzenetére
de ne csodálkozzon ha focust kap mert "tartanak" tőle.
Sokszor az egy dolog hogy jön a focus és számítok is rá viszont egy egyszerű példa : +2 T mm , épp egy medben vagy lightban ülök , komolyabb fenyegetést nem jelentek senkire mert nincs penem hozzá vagy épp egy fostalicska ágyúm van ( ejj ejj t69 ) Ilyenkor a létező legnagyobb f*szop*ság amikor kapom az instant 3 artys focust egészen addig míg ki nem döglök ... teljesen mindegy hogy t10es meccsen t8as tankban ülök vagy t8as meccsen t6osban - instant focus az egész kicseszett meccs alatt. Nem érdekli az artykat ha a mező közepén egy letrackelt E75 van ... és így tovább. Gusztustalan és egy ponton túl rohadtul irritáló ami a játékélmény rovására megy annak ellenére az esetek többségében jól jövök ki belőle.Ez a negatív oldala viszont szerencsére a pozitív oldala sokkal többet számít hosszú távon Számtalanszor hozzájárult a győzelmünkhöz.
Ha egy platoon lerohan vagy épp random ellenfelek focusolnak azzal nincs semmi bajom , az esetek többségében mindig ők húzták így vagy úgy a rövidebbet de ezek a retkedék artyk ... az egész játék legnagyobb baromsága. Továbbra is bízom benne hogy eljön az a nap amikor a WG bejelenti az artyk kivételét teljesen ... jobbára ahogy én tudom nem vagyok ezzel a nézettel egyedülMás :
Szokott nyáron valamikor akciós free exp váltás lenni ? 1 arany = 50 freexp vagy valami hasonló ?
-
Rick3D
senior tag
válasz Zolee_70 #140491 üzenetére
Pár napja pörgetem a WZ light ágat és sajnos az 59-16 már a saját tierjében is nagyon gyengének számít. Nyomjad tovább és fullozd ki a wz-131-et mindent megfogsz bocsájtani és örökre elfelejted az 59-16ot.A wz-131 nem csak hogy a saját tierjében állja meg a helyét pofátlanul jól de még ha a legrosszabb MM-et kapod is lehet vele darálni. Az átütés+alfa nagyon jó Teljesen beleszerettem. Ezek a T7 lightok nagyon pofásak lettek.
(#140508) Viktoár
Ellenben "sírnak" ha mindenki először a jó játékost szeretné a garázsban tudni.
- Pontosan és tovább kevesen látnak ahogy te is írtad. Onnantól kezdve hogy már az elmúlt legalább 2-3+ ezer csatát úgy nyomtam le hogy az arty elől folyamatosan táncolnom kellett , az ellenfél pozicionálását kellett figyelnem az átlagosnál sokkal jobban, mielőtt lerohantak volna el kellett foglalnom lényeges pozíciókat és a többi .... Borzasztó nagy mértékben hozzájárul ahhoz hogy fejlődjön a játékom , folyamatosan readolnom kell a csatát az első perctől az utolsóig ( amíg élek )
Egyébként mióta pontosabbak lettek az artyk nagyban megnehezítik a medes és lightos játékomat. De nem probléma egyre több counterem van ellenükSzokott nyáron valamikor akciós free exp váltás lenni ? 1 arany = 50 freexp vagy valami hasonló ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
11kill wz-131 beast mode on , új kedvenc a garázsban
A hétvégi retard áradat után igazi felüdülés a hétfő[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz RAiN91 #140313 üzenetére
Azt így nem tudom megmondani neked mert nem játszottam vele és nincs is tervben. Ránézésre nem rossz tank support játékstílushoz de a pennel lesznek gondok ha csak nem viszel elég prémium lőszert.
Én az 59-16os ágon fogok elindulni. A WZ-132nél lehet folytatni a med ágat is WZ-120.
Szerintem indulj el a light ágon - dupla profit , jelenlegi állás szerint én is így fogok tenni már csak 18k freexp[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz jimmy74 #140299 üzenetére
+ (#140300) wwenigma
Valami mintha rémlene a közelgő nerfről vagy változtatásról - valamelyik streamben hallottam a napokban de nem vagyok benne 100% biztos. A derpi Dörp tetszik de máskülönben nem igazán érdekel ez a heavy ág, szóval ha ettől megfosztják akkor részemről felejtős kivétel ha nem jobbat csinálnak
A probléma azzal van hogy jelenleg fix DMG amit tol -> ezzel van ki a töke a legtöbb embernek. totál mindegy hogy ha a fejed tetejére is állsz akkor is sebezni fog és azért ezek a 400-550 avg dobálások pl egy is7 arcába vagy egy E-100ra nem elhanyagolható arról nem is beszélve ha egy medet kapsz oldalba vagy egy papírt szembe
Belőni nem olyan bonyolult megfelelő pennel az igazNa szóval azért tettem fel a kérdést hátha valaki tud biztosabbat nálam , azért nem fogom kihúzni roham tempóban az ágat hogy mire bejön a július eleje vagy közepe meg egy ócskavast csinál belőle a WG megint.
-
Rick3D
senior tag
válasz polgi803 #140293 üzenetére
Én sem vagyok és neked sem kell így tenned. Nézd nagyon egyszerű a képlet mert csak két lehetőséged van.
1. Most beruházol egy prémtankra a jelenlegi kínálatból és a probléma letudva.
2. Elindulsz egy olyan ágon ami jövedelmező tud lenni és kivárod míg újra bedobják az OP prémium tankokat.Eddigi tapasztalataim szerint AMX-M4-45,AMX 50 100,AMX 12t,AMX 30,T37,T71,T69,T49,T29,Nashorn,Tiger2,Panther,Cromwell,Comet -> tudnak szimpla prémium fiókkal jövedelmezők lenni a nem prémium tankokhoz viszonyítva.
Én továbbra is a 2. pontra voksolok Nem igazán látom értelmét kiadni pénzt egy olyan prémium tankért aminél van sokkalta jobb ezen felül van egy nagyon jó alternatíva amivel áthidalhatod a várakozási időt Rajtad áll[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz polgi803 #140283 üzenetére
Szerintem a legjobb opció ha egyenlőre vársz és csak prémium fiókra ruházol be. Olyan tankkal érdemes játszanod amelyiknek van elég penje még a legrosszabb mm ben is , így elkerülöd a a gold ammo használatát.Például én ezen a héten játszottam az amx 30al - prémium fiókkal körönként hozott 30-40k profitot mert nem volt szükségem a gold ammora. A t71 is hozott 20-30k-t nála sem volt szükségem goldra.3,5 millió jött be míg teljesen ki xpztem őket és még 800k míg 3markoltam.Szerintem tégy úgy ahogy én várd meg míg a defender vagy patriot újra megvehető lesz. Nekem megvan közel az összes prém tank illetve ami nincs másott már próbáltam és igaz ami igaz ... az új prémtankok erősebbek ez minden.Már bánom amikor a boltban volt nem ruháztam be rájuk. Ha csak nem kapnak egy über buffot a régi prém tankok akkor maradni fog elég sokáig a jelenlegi helyzet és ahogy ismerjük a wgt $,,$
Amit a többiek írnak Szupipöri jó tank , hülye biztos-kezdőbarát de ! Pofátlanul lassú ami nem elhanyagolható tény és még a lövegével sem fogsz tudni jól sniperkedni az esetek többségében.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
-
Rick3D
senior tag
Várható az elkövetkezendő pár hétben T5-T8ig akció ?
-
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140187 üzenetére
Folytasd ... mindenki alulról kezdte. Ha elég időt raksz bele egy idő után meg lesz az eredmény.
Én annak idején lépésről lépésre haladtam. Amikor megvolt az 1500 recent akkor 1600 volt a cél és így tovább. Bár azért itt ahol most vagyok nem lehet minden tankkal tartani. A BC ág tökéletes ahhoz hogy ha fejlődni akarsz vagy akármelyik light ág szerintem ne ugord át.(amx12t-13/75-bc12t-1390 nagyon frankó ág és most már végig lightokkal játszhatsz, nem kell szenvedni a lórival .)Sokaknak javasoltam az 50B ágat ... na komám ott megtanulod mi az a papír páncél és a support játékstílus . Arra már lehet alapozni az én véleményem szerint.MÁS :
Közben meglett a drágaszág 4 napba kerültEzzel a meccsel zártam ha esetleg valakit érdekel. Nem a legszebb / legjobb meccs amit valaha mentem a drágaszággal de azért ott van a szeren. ( Ha minden jól megy az amx30-ra is meglesz hamarosan 92% )
Mennek T69 képzésre a hölgyek és supipöribe pénz farm velük.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140181 üzenetére
Vannak prémtankjaim még régebben élveztem velük a játékot pl : IS6 még le is 3markoltam , supipöri is jól muzsikált és még sorolhatnám de nincs egy olyan prémtankom se ami jelenleg megállja a helyét és igazodik a játék stílusomhoz. Na például a defender az lenne mert imádom az offensive heavy tankokat.Viszont AMX30 hoz hasonló prém nincs is a játékban és onnantól hogy nem élvezem a játékot már probléma van...
A rerollról csak annyit ez volt az első accom ha jól emlékszem Sárga és narancs sárga között volt aztán tavaly év végén húztam fel idáig de különösebben nem foglalkozom vele. Ami a statisztikáimat illeti , nem tudom feltűnt-e de maga a név : Susnyásbaviszlek nem véletlenül választottam. Ez egy vicc-poénkodós-trollkodós accnak indult egyik régi haverommal. Low tierben az első 300-500 csatát végig trollkodtuk meg röhögtük. Nézd meg most hova jutottam Én ezen az accom tanultam meg játszani az 50-100 ágon -> ott van fehéren feketén statokban is akár Alapból ez egy elb*szott acc volt fekete-piros és utána ahogy fejlődtem lett egyre jobb. Papíron reroll de ... az alább leírtak miatt én távolról sem tekintek úgy rá. Hiszen sokakkal ellentétben nem 20-30-40k csata után kezdtem szándékosan egy új accot hanem k*rva nagy handicappel indulva full nooból fejlődtem fel idáig és még most is van hova ....
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140179 üzenetére
Nagy tévedésben vagy Egész egyszerűen eladtam a tankjaimat mert már régebben is rühelltem pénzt farmolászni randomban
-
Rick3D
senior tag
válasz fradi81 #140170 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat ! Igazából a probléma az hogy nincs tankállományom a garázsban. Most előbb neki kellene feküdnöm a prémium tankjaimra randomba pénzt keresni de baromira nem szeretem egyiket sem.P2W tankom meg nincs Az lett volna jó ha bejutok valahova és 1-2 nap alatt SH közben vissza vásárlom őket de ahogy néztem a kritériumokat még csak szóba se jöhetne Még meglátom.
-
Rick3D
senior tag
válasz fradi81 #140164 üzenetére
Mindenképpen 10-11k + CR , Stronghold X és lehetőleg 20+ életkor.Főleg SH-t nyomnám szívesen így indulásnak.Fontos szempont még hogy tovább szeretném magam fejleszteni szóval mindenképp erős játékosokra volna szükségem.
WG oldalán keresgéltem és eddig őket találtam : NPH,M-B-Z,F0W
Kissé furcsállottam hogy a minimum elvárások elég alacsonyak 1,9K recentől 2,5k-ig.
Egyenlőre szempont a magyar nyelv ... nem mintha gond lenne az Angollal de még azért csiszolgatok rajta
Ha esetleg tudsz még akkor jöhetnek a tippek
Ja igen és a profilom ,wotinfo[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Melyik oldalon érdemes nézelődni magyar klánok után ? Lehetőleg olyat keresek ahol folyamatosan frissítik a listát.
-
Rick3D
senior tag
válasz Viktoár #140125 üzenetére
Soha nem sírtam az arty miatt publikusan inkább csak szidtam őket magamba.Továbbra sem vagyok kiegyezve hogy a játékban vannak de mérföldekkel jobb a helyzet mint régen.Remélem egyszer totál kinyisszantják a játékból örökre de addig is a jelenlegi support osztály amit betöltenek szerintem rendben van.Még az is lehet hogy az obj 260 miatt kipróbálom őket de azért azt még sem kéne érzés fog el valahányszor ilyen őrültségek jutnak az eszembe
Szerintem próbáljatok meg kicsit pozitívabban állni a játékhoz nem mindig csak a negatív oldalát látni.Egy idő után belefásul az ember a kérdés csak az hogy mikor ? Tegnap ha már arty a téma 3x vágott ki T71ből menet közben full hpról és utána pár meccsel később amx 30 al kaptam be párszor szép kerek 800as hiteket a motor környékére - jót mosolyogtam rajta és tovább álltam
All in all minden topik olvasónak csak annyit üzenek : BE POSITIVE ![ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140083 üzenetére
Én is így csináltam de helyette váltottam a következőre : Sector ping - SOS / Follow me többször működik mint amit te írtál. Ma volt egy szitu 30hp val fedeztem az sta2-őt aki szintúgy egylövéses volt. Kihúzta az ellent én ledaráltam még azt is aki ráakart esni a végén benyomott egy : Értettem gombot és én is utána csak chatben mosolygott Egyébként az unikornisoktól se félj + nyugodtan merj rámenni , biztosan dönteni fogj a tankját esetleg riszálni a seggét vagy épp a lánctalpat belefordítja majd a lövésedbe 50-50 hogy sikerül szóval ezzel nem érdemes foglalkozni. Ugyan olyan ember mint te és ugyan úgy a WG által kreált tankban ül.
Ma volt egy magyar srác aki meccs után egészen mérges hangnemben írt azért mert E5el kiment a mező közepére és tracken tartottam Betudta a saját szerencsétlenkedését a következő mondattal : Azért látszott hogy az RNG PAJZS melletted áll. Itt megfordult a fejemben hogy ma sem hagyom ki a WG GOD rituálét lefekvés előtt
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140074 üzenetére
Vannak fura színezések ezt aláírom.Ha tehetném kivenném a játékból és meghagynám meccs végére aki akarja BR-t nézegethet.Többet árt mint használ ... ezt elég jócskán érezni a meccseken hogy instant focust kapok artytól - platoonoktól , hiába vagyok 4másik tank között akkor is ott a célkereszt a fejem felett A kedvencem mikor T8as tankban ülök egy X meccsben és a drága arty engem focusol
Többek között azért is nem használok semmit mert csak zavar... Mikor utolsó alkalommal abbahagytam a játékot csak kíváncsiság képen leteszteltem és all in all az eredmény : Azokon a meccseken mikor láttam a színezést sokkal jobban rá voltam feszülve -tryhard volt nagyon sokszor ha lila ellenfeleket kaptam ... főleg ha platoont. A másik véglet piros/narancssárga javarészt és elbíztam magam amiből rosszabb végeredmény sült ki. Színskála nélkül pedig pontosan telibe*zarom ki jön velem szembe a tankot és a flankeket figyelem próbálom megnyerni a meccset. Nem csak hogy sokkal jobban élvezem így a játékot hanem még jobban is megy ...
-
Rick3D
senior tag
válasz DVlad #140071 üzenetére
Elég ha ránézel a BR az adott játékosnál - katt ide - -> Ez csak eff skála de itt igazából csak a színek a lényegesek. Egyébként van 6-9-12 színű wn8-wn7-eff skála 3 különböző típus ahol pl az Unicum 1950től indul de van ahol 2200tól vagy S.Unicum 2900tól indul vagy 3-3100tól.
6k BR alatt zöld ( Ennél lejjebb soha nem számoltam.)
6,5-7k BR között kb kék
7,5k -8,5k BR között lila
9k BR felett pedig S.UnicumEzek csak kb arányok én nem használok semmilyen modot és így ha valaki érdekel akkor BR-t nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Még régen használtam egy battle trackelő programot ha jól emlékszem még weboldala is volt. Nem csinált mást csak szépen kilistázta a csatáim eredményeit és tudtam közötte keresgélni. Feljegyezte a játékosok nevét, a mapot az időt másodpercre pontosan stb... Szeretném újra elővenni de már egy órája keresgélem eredménytelenül. Valaki esetleg tudja a nevét ?
-
Rick3D
senior tag
válasz szbalogh #140019 üzenetére
Nagyon szívesen ha találok olyat Lehet hogy csak a friss visszatérés szerencséje áll mellettem és majd beindul a szop*szerkezet nálam is ... majd kiderül. Pedig nekem tényleg úgy tűnik hogy pozitív irányba változott volna a játék ami ha a WGről van szó akkor aranyat érő megjegyezés
-
Rick3D
senior tag
Egy gyors kérdést intéznék felétek. Hová tűnt a szopóág ?
Eddig akár hányszor leültem játszani ha csak 2 hétre re is , lebontottam egy hetes ciklusra és tökéletesen látható volt hogy pl : első nap avg 3,5k wn8 - második nap éppen hogy 3,1k és így tovább. Tisztán emlékszem hányszor ütött meg a guta a retard csapat-wn8 focus-artyk miatt. (és még sorolhatnám.) Egyszer adott a WG máskor esetleg másik napon pedig elvett. De ez ma már mintha eltűnt volna.
Day 1
Day 2 (ma)
Mindezt úgy hogy még csak most jöttem vissza és totál semmit nem csináltam tehát fingom nincs melyik tankot nerfelték vagy buffolták az új tankok felé sem néztem még.Többnyire elégedett vagyok az MM-el , 10ből ha 1-3 meccsen vagyok bottom tier. Igaz csapatársaimtól azért párszor már égnek állt a hajam de ennyi. Még t49el is alig 1-1 lövést vétett csak el az rng hibájából(Original TrollDerpiDurpGun ).Az artykat továbbra is rühellem mert még mindig szín szerint focusolnak ....Elég furcsa és én baromira ledöbbentem hogy ez így van. Még év elején mikor töröltem a WOT-ot feldobott egy kérdőívet hogy miért töröltem indokoljam meg.Abban pillanatban Angolul levakartam nekik az összes kínomat amiért töröltem és nem igazán voltam szégyenlős sem pedig jó hangulatban. Az artykat leszámítva mert még mindig játszható classként funkcionálnak mindent helyrehoztak amit oda leírtam. WUT
Biztosan velem van a baj mert nem vagyok hozzászokva a jó wotvilághoz.
Ti hogy tapasztaltátok ? Van másnak is hasonló feelingje ?
ui.: Ha már gyors nem is lett a kérdés de legalább hosszú igen
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Ezekről a zöld és (lila) addonokról tudna valaki linkelni egy leírást ? Az megvan hogy ranked meccsek után lehet kapni kötvényeket és abból lehet megvenni viszont nekem rémlik lila színű is de azt nem látom a játékban. Lehet csak rosszul emlékszem ?
Ha van jöhet Angol leírás is nem gond.
KösziÉv eleje óta most ültem le huzamosabb időre játszani és nekem nagyon bejön az új light leosztás. Jelenlegi kedvencem a T71. Még 3rd mark challenge is lehet belőle annyira megtetszett Valaki még anno írta itt fórumon nekem : Majd akkor fogok én igazán sírni amikor bejönnek az új lightok. (Emlékezetből írtam lehet nem 100% pontos.) Csak annyit mondanék hogy öröm könnyeket hullatok minden meccsen szóval majdnem bejött a prófécia
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #128052 üzenetére
Köszi , Hát azt még nem tudni mit hoz a 2017 lesz-e elég időm játszani mert eddig sem volt túl sok. Évente 1 max 2 hónapot tudtam. Darálom magam előtt az utat de még nagyon sok van vissza , most jelenleg azt saccolom ha lesz időm játszani akkor rámegy az egész év.
(#128053) jano_77 : Semmiség , ha tényleg rá akarsz menni és komolyan gondolod akkor ajánlom figyelmedbe Orzanel streamjeit és ezen kívül még van egy arc akiknek 200+3rd gunmarkja van egy litván csávó Orzanel hostja szokott lenni (ha valaki tudja a nevét dobja be legyen szíves) Na ők csak ezt tolják és szépen megmutogatják mit hogyan de amit leírtam az az alapja. Amikor elkezdtem érdeklődni a gunmarkolás iránt sokat néztem őket. ( Ha meglátom annak a litván csávónak a nevét beírom mert sokkal informatívabb és gyakorlatiasabb mint Orzanel.)
Még pár dolog amit észrevettem bár lehet hülyeség :
Lightal jobban adja a GM %-ot a spotra mint dmgre , kb le se sz*rta amikor összelöttem 4k-t
TD-re jobban adja DMG-re de ettől függetlenül ugyan úgy kell a spot dmg ( az az ökör aki ezt kitalálta).
Heavy+Medium kiegyenlítettnek éreztem eddig. (Artyról nem tudok beszámolni mert nem artyzok de majd egyszer )
(#128067) zodo : Köszi[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz rlazol #128049 üzenetére
Köszi Neeem ehehe nope azért ott még nem járok T5-ben szereztem meg az orosz T-34-re még nagyon nyúlcipőben járó koromban teljesen véletlenül. Imádtam ezt a járgányt mobilitás + über rof nagyon lehetett vele aprítani. Azt még nem döntöttem el hogy T10-ben 100% ot valaha el akarok-e érni mert egyébként ez sehol nem követelmény és finoman fogalmazva elég sok fejfájást tudna okozni.
(#128050) jano_77 : Nem de azért pakolj be abba a szúnyogba goldot mert szükséged lesz rá az biztos Hangsúlyozom hogy nem , szó sincs full gold setupról és nem is kell folyamatosan azzal lőnőd, átütésedhez mérten legyen elegendő. Jelen esetben pl : 45ap - 25 gold ( ezt most csak hasra ütés szerűen írtam , lehet kevesebb is elég vagy több fog kelleni. Már olyan rég játszottam nem tudok pontosat írni.)
A gunmarkokhoz dmg+asist dmg kombinált kell. Ezt láthattad az előző pár hszembben hogy 6,5k kombinált. Pl : 3k dmg + 3,5k spot. Csak DMG-el spot nélkül nem fogod elérni a 3rd gunmarkot és senki sem érte el még vele. Böszme egy rendszer az igaz de ez így működik. Ha kifejezetten gunmarkra adod a fejed akkor 1. Viewrange aktív - amennyi csak belefér és nyugodtan meny el light helyekre entry spotolni aztán vissza mész lődőzni. Illetve trackeld az ellenfeleidet azért is jár asis-t dmg és még csak nem is kérdéses hogy az egészet te kapod avagy sem. Ha semmiképp nem tudod átütni és nem igazán tudsz másfele menni akkor trackeld le a csapatársaid majd talán megoldják[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz jagada #128040 üzenetére
Jogos , párszor összefutottam ilyen csapatokkal . . . viszont azt mindig figyelem hogy merre helyezkednek , nyilván az alap spot bokrokat szeretem kihasználni ahova van rutinom de ha nem tudja lőni senki a spotom eleve oda sem megyek keresek mást Mind kettő ritka példa .
(#128041) 4580693 : Hajrá ! Nyomd tovább , sajna senki nem úgy születik hogy keni vágja a wot-ot
(#128042) galervin93 : Köszi , már már zavarba jöttem Nekem sem egyformák a napjaim van amikor heavyvel megy jobban van amikor meddel ... mikor hogy. Közbe elő jön belőlem az igazi sneakyb*tch és beülök e-25be megy az aprítás ha normális mapot kapok Azt hittem a grille is ilyen lesz.
(#128045) Antonius1978 : Köszönöm a felkérést de egyedül játszom amíg el nem érem a kitűzött céljaimat. Másoknak is ugyan ezt szoktam írni csak általában angolul. Szeretek független maradni és élvezni a random tomato illatát every f*cking day
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #128024 üzenetére
Ez még lemaradt :
Köszi Igazából a T8-as lightokkal ha mindent mindig tökéletesen csinálsz akkor mapfüggő mikkora lesz meg. Az igazi kihívást a T10 3rd gunmarkok jelentik. Arról nem is beszélve hogy vannak olyan őrültek akik 100%ra kitolják ( 100% felviszed utána akár milyen gusztustalanul sz*r kört mész nem esik vissza. Már van egy darab 100% -os tankom de .. bah ) Most megvettem az AMX 30-at (megkapta az 50b legénységét.) Igazi vadállat Nem akarom elkiabálni de ha ilyen jól adja és nem kell túl sok erőfeszítést bele raknom akkor lehet hogy az E-50 és AMX 30 is 3rd gunmarkra kerülhet ahogy a T-54.
Más : Már sokadjára látom hogy leteszed magadat hsz-ben. Ne tedd ! Én is vérvörös piros játékos voltam mikor felraktam először az XVM-et. Igaz a pofámról lesült a bőr mikor megnéztem a táblázatot hogy mennyi az annyi Azóta rakok időről időre energiát ebbe az egészbe és úgy tűnik kezd jövedelmezővé válni. Én neked is csak azt tudom mondani attól eltekintve hogy fogalmam nincs a statisztikádról, bárki ! hangsúlyozom bárki ! elérheti az S.U. vagy U. szintet. Ha én eltudtam érni akkor bárki eltudja. (Megtartani poénosabb )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #128024 üzenetére
8k + spot ( csak azért sikerült mert a tökéletes spottolos mapon tökéletes spawnt kaptam. Máskor is menne ha nem a túloldalra rakna az esetek többségében Ha esetleg megnéznéd a replayt látni fogod hogy miért is volt ennyire fontos az a spawn. Ha rosszabb spawnt kapok mi történt volna ? 1. Batchat felér előttem E1-be és mielött köpni nyelni tudtam volna már killött volna az amúgy mögötte tollászkodó több mint fél csapat , legjobb esetben kispottolom ha ! rám lő. 2. Az enemy 13-90-en megnézed amikor én már felértem akkor ért volna újra a szélére = ha rosszabb spawnt kapok ő is lazán kispottolt volna.
Ez pedig a 3rd gunmark , összességében nem nagy durranás de ajánlom figyelmedbe hogyan blokkoltam a 4-5 target közötti visiont egy fa lombjával Azt se tudták eszik-e vagy isszák a témát
Ez volt az utolsó meccsem a 13-90-el igazi Yolo spott és ezt a meccset csak azért nyertük meg mert szarr* spottoltam a fullos bal oldalt Csóri Persing szakadtam az épület mögött Tankásszal búcsúztam az utált járgánytól
Amikor a Tankász és az átlag tartása nem boldogít csak a Gunmarkolas marad mint hobby. Szerintem te is nyugodtan próbálkozz vele , veszteni nem vesztes semmit és nagyon keményen megtanít mindenre !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest