- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Tarill #158681 üzenetére
Meglepően jó tier leosztásokat kapott, már én is túl vagyok rajta, sokkal jobban szerettem vele játszani mint most a pantherrel. Látom a csajok se piskóták, azért nagyon kell bele a jó legénység, meg a full kifejlesztés, én sajnos alaptól kezdtem úgy horror volt. Nem free xp-zek, azt röhögöm egyébként hogy a panther 135 sebzésén a 8-as meg 9-es tankok röhögnek, ki kopogtat
még az a szaros t34/85 is 180-at sebez, kemény sniper support tank, nem lehet vele yolozni soha sehol.
Fehéroroszok eléggé gyűlölik a német vonalat látszik. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Tarill #158066 üzenetére
a koenish vagy mi az jo, 157/221 az atutese ha jol emlekszem azzal lehet apritani azert, nekem mukodgetett a sidscrape is, persz nem kv1 szinten, de igen sok tankaszom lett vele, elegge elveztem lehet h megint elkezdek jatszani vele, mert a tesztszerver alapjan nem tetszett amit muveltek az uj tankokkal :S
-
Jag
senior tag
válasz
Tarill #158086 üzenetére
Hát nem. Marha idegesi'tő egy fazon. Hangos, túlreagálja a dolgokat és nincs humorérzéke.
És szerintem egy erőszakos ember, csak szerencsére ezt ő is tudja magáról és ezt a harsánysággal tartja kordában. Meg a saját maga nyugtatásával. Sokat rá mernék tenni, hogy ebből volt már gondja és életmódváltásra kényszerült. Ami egyébként becsülendő.
Viszont durván jól és korrektül játszik. És nem csak akkor, ha sikerül jó pozi'cióba kerülnie. -
jr1994
addikt
válasz
Tarill #156625 üzenetére
Mikor várható ez a patch? Addig ki kell húzni a 10-est. Majd átrakom a T-54 legénységet a 9-esbe, mondjuk ki akartam húzni a 62A-t de meg úgyse venném még, szóval mindegy.
Amúgy ez az M48 egy állat. Én 1100 hp ellenfél AX 1200 hp dombos terepen rámentem (Highway keleti bázisnál), úgy végeztem ki hogy egyszer tudott megsebezni, pedig nem volt rossz játékos.
(#156627) wwenigma: fater végigtolta az arti küldiket még az átdolgozás előtt, úgyhogy nekem nem kell velük játszanom, megvan a 260
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #155539 üzenetére
Erre nem tudok magyarázatot. Vagy marha nagy mákja volt és 2x elkapott blind lövéssel vagy volt egy kémje a csapatotokban és riggeltek.
(#155544) @Enter65:
Ha egyszer találja el vagy többször, de közben mellé is lövöldöz akkor azt mondom véletlen, de így hogy 2x lőtt és mindkettő telibeverte, így elég fura. Első találat előtt még nem is lőtt, fát sem döntött így kontrázni nem tudott az ellenséges klikker, a második találatnál pedig elmozgott lövés után. Szóval ha véletlen volt akkor 5-ös lottó szint. -
hitman77
senior tag
válasz
Tarill #155338 üzenetére
Na igen így utólag bele gondolva ha mondjuk abba hagyom a játékot akkor totál nem érte meg. De mivel lehet a goldbol prémet venni nem olyan vészes. A lényeg hogy a wg-nek bejött a húzása tudtam hogy mi van mögötte húztam is egy határt amíg elmegyek. Ezt elértem megvettem a t34-3-at és nem bántam meg. Kapott fekete özvegy festést így nagyon jól néz ki.
Csak a fekete özvegy összeállítás érhető el? Nem lesz más? -
-
po1son
addikt
válasz
Tarill #150745 üzenetére
Nem bugosak csak nehezek. Így akarják növelni a játékosok játékidejét, hogy pár olyan küldetést betesznek amit csak sok bele ölt óra játékkal lehet szerencsésen megszerezni, mert hogy ez nem skill alapú az biztos...
Szívem szerint küldenék nekik egy levelet, hogy rohad.... -
notika77
senior tag
válasz
Tarill #150559 üzenetére
Az előre gondolkodók legkésőbb ma reggel 5 felé eladták a kilencest, ha el akarták. Már több hete lehetett tudni, hogy mától az egész ág akciós lesz.
A kárpótlás majd két részletben fog érkezni. Jól elhúzzák és a héten csak az Ordert kapjuk meg és csak a jövő héten adják ki a női legénységi tagot.
Tegnapi bejelntés Ph3lantól:
Hey guys!Quick update: The Personal Missions will be available today at 22:00 CET (UTC+1). We are planning the compensations for later this week (Order) and the rest (Female crew member) next week.
By Ph3lan
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #150206 üzenetére
Ott válogatott emberek vannak, ők a szuperteszterek. Többnyire jó játékosok és az ő véleményeik alapján állítják be a tankok paramétereit. Bejutni oda max úgy tudsz ha van ismerősöd aki bejuttat. Titoktartási szerződésben dolgoznak, nem kotyoghatnak ki semmit a fejlesztésekről. Egyébként nem is külön szerveren szoktak lenni hanem a sima szerveren WG account-tal, néha találkozhatsz velük csatában. Ezeket az acc-okat szokták kiadni streamer-eknek is amikor bemutatják az új tankokat a kiadás előtt.
(#150219) @notika77:
2 tankra nem tudják optimalizálni akkor mit várunk a sima mm-től? -
Czmorek
aktív tag
válasz
Tarill #149076 üzenetére
Mauschen-en én nem is húztam mást (motort, felfüggesztést) csak a Maus felé a nagy löveget, többit hagytam. Xp kidobásnak tartottam.
Free-ből lett a nagy löveg, aztán szinte végig 100%-os boost-al húzva 145 csata kellett a Maus-hoz.
Viszont a Maus-t könnyebben szétszedik a +1 tier miatt.
Mauschen-el top 3-ban móka és kacagás volt a játék.Ez a legénység dolog le van írva valahol?
Ha ezt tudom folyton vettem volna még ilyen tankokat, hogy mindig +1 skill legyen, mert a b.i.a.-t rakom elsőnek a legényeknél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Revolut
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iOS alkalmazások
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest