- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Veatta #218414 üzenetére
Most ez csak nekem nem jön ki?
Van még 4 darab 8as a listában, cromwell és bretagne, ma lesz még 1 ajánlat, holnap 2, meg 11-én 11ig tart a móka szóval aznap csak egy, meg valszeg egy ráadás. Az nálam 5 ajánlat, és maradt 6 tank a listában.Egyelőre 1.2-t tettem az is2 berlinre(állítólag Budapesten is járt ilyen). Végülis megérhet 2-t, de rám ne hallgasson senki, nagyon nem érzem ezt a BM dolgot.
Nincs orosz prémium heavym(csak obj260 de az nem prém és nem is szeretem), viszont van 4 orosz heavy ág a tech treeben, kellenének rendes legények. A kínai is2-vel nagyon jó tapasztalataim voltak hajdanán. -
törölt tag
-
kchryss
veterán
válasz
Veatta #171792 üzenetére
Érdekes wiki-n is találtam erre utaló jelet: [link]
"Red: This state signifies that a module is not operational/a crew member is knocked out. Crew members remain in this state unless a consumable is used to restore them to full health, whereas modules will automatically be repaired over time by your crew up to the "Yellow" state of being operational.
Ammo Rack: Vehicle is destroyed unless there are 0 rounds remaining. Light, Medium, and Heavy tanks will have their turrets 'blown off'"Majd kipróbálom gyakorlóban, na nem mintha sok jelentősége lenne, mert csak 0 lőszerre vonatkozik, lőszer nélkül meg nem érdemes bemenni csatába.
Egyébként a wiki szerint úgy működik ahogy gondoltam csak ezt a kivételt nem ismertem. Vagyis minden modulnak van egy saját hp-ja, ez teljesen független a tank hp-jától. Ha a lövés eltalálja a modult és annak legalább 50% hp-ját sebzi akkor besárgul a modul, ha pedig 0-ra fogy a modul hp-ja akkor piros lesz. Ammo rack esetében a piros a robbanást és ezáltal halált jelenti. Egy tankban egyébként több helyen is lehet ammo rack, különálló modulokként. Például az IS tank moduljai megnézhetők itt a "Modules Scheme"-re kattintva: [link]
Jól látható, hogy az IS-nek 4 ammo rack-je is van. 2 a vezető mellett két oldalt, ezeket szokták ellőni amikor az első görgőnél sebzik, van egy a vezető mögött, ezt szokták ellőni amikor a tank testének oldalát lövik és van egy a torony hátuljában is. -
greg77
csendes tag
válasz
Veatta #133229 üzenetére
Kb. arról beszélünk, hogy az ember mit ad miért. Mennyi is egy token? ~650 HUF? Ezért 2-3-4 órát szánjak rá a napom korlátozott idejéből? 650-ből kb. 2 sör, vagy csipsz+kóla van meg, max ennyivel kevesebbet fogyasztok (nabumm ...). Persze ha megéri, hogy téhuszonötre gyűjtsek. A küldetés teljesítésekor felmerülő esetleges idegeskedési faktort már meg sem említem
Szerintem ezek a küldik arra tanítanak, hogy az ember észrevegye a fától az erdőt. Mint a fentiekben: mennyit is ér a napi 2-3-4 órám? Kicsit kifordítva a kérdést, munkásember (vagy meló-diák szemszögből) : ha csak azt nézem, hogy pl. egy X ember órabére nettó 1000 HUF (havi nettó 160-200 eFt, tényleg cask a péda kedvéért), akkor talán érdemes elgondolkodni, hogy mi a jobb neki - (1) kicsit melózni a szabadidejében (pénzt termelni) és abból kisebb hobbicélú kiadásokat fedezni (tankot/tokent venni), vagy (2) legürüzni/-idegeskedni a többórás küldetéseket? -
-
Djuree
félisten
válasz
Veatta #133229 üzenetére
na bammeg. akkor ma (is) kihagyom a dolgot. amúgy se lesz sok időm a héten, ha ilyen lesz a többi is akkor felejtősek nekem, nem ér annyit h idegbeteg legyek. tele vagyok 8-as premekkel (azokat se használom csak nagyritkán), szükségem nincs rá, csak a gyűjteménybe kéne a tank.ui. tegnap meglett vna simán. jól adta...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Veatta #132829 üzenetére
Az eredeti jelzéssel a T-54-en is van 3+3%!! Éppen azt mondom, hogy minden tanknak az eredeti jelzéssel van valamennyi álca bónusza. 2-3-4%-ot láttam eddig. Amin kettő embléma van, az kétszeresen számít!
Utoljára Karácsonykor csicsáztam a tankjaimat, akkor nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. Lehet, hogy az új patch-el jött be? Hírét nem hallottam. Viszont továbbra sem értem, hogy az aranyért vásárolható emblémák miért nem adnak többletet. Ha jó a gyári, akkor van bónusz, ha fizetsz, hogy más lehess, akor nincs?!?!?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Veatta #130600 üzenetére
Új járgány megvétele után kedvezményes besorolás:
However, according to another aspect, players who have just acquired a new higher tier vehicle are encouraged by being placed into battle sessions near the lower boundary of that vehicle's accessibility range, which allows the player feel more comfortable in the game.Winrate szabályozás
According to another aspect, the matchmaking server may store a win/loss percentage for each user (or vehicle) at a given battle level. As the player's win/loss ratio decreases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the lower end of the allowable range, whereas as the player's win/loss ration increases, the player becomes more likely to be placed in battles having battle levels at the upper end of the allowable range. Thus, when a player has been repeatedly put into too many difficult battles, the balancing is done in favor of easier battle sessions, thereby encouraging the player by providing an easier game environment. Similarly, when the player has been repeatedly put into too many easy battles, the balancing is done in favor of harder battle sessions, thereby keeping the player challenged instead of letting the player become bored with easy games.De van szó benne az adott járgánnyal ment csaták számától függő besorolás, ilyenek is. Nem feltétlen alkalmazzák de igy gondolkodnak. Ugyanakkor pontosan ebbol kifolyólag előfordulhat hogy kiemelt MM-et is alkalmaznak, egyszeruen egyeseknek jobban sorsol a gép, de ez már sci-fi és alusapka kategória, ehhez jóóóóó sok csatát kellene elemezni jó sok lilától.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Veatta #125778 üzenetére
ismerni kellene a Prohardver oldalát és ha legörgetsz az aljára tökre, akkor át tudod állítani a mobil nézetet Teljes nézetre és lám-lám lesz minden, mint a PC-n! De ha nem érted meg, akkor sajnálom!
Esetleg kell venni egy normális mobilt, ahogy h1mpi javasolta.szerk. bocsi a dupláért
-
jano_77
nagyúr
válasz
Veatta #125757 üzenetére
Ezt sosem fogom megérteni mikor arra hivatkozik vki, hogy telefonról ír, ezért nem tud linkelni. Ugyan úgy kell mint PC-n.
Kijelöl, másol, ide beírni hogy mondjuk AMX 1390 csata és miután kijelölted, rányomsz lent a linkre, beilleszt és kész is.Most telorol írok én is nézzük sikerül-e.
Calendar -
-
kchryss
veterán
válasz
Veatta #123933 üzenetére
Na ezek király buffok lesznek. Pont a kedvenc tankjaimat buffolják. Az fv4202p és wz111 eddig sem volt rossz tank. szerintem nem volt szükség javítani rajtuk, de így még többet játszom velük.
Mondjuk lassan a prém tankok annyi buffot kapnak hogy nem lesz értelme nem prém tankkal játszani. Pay to win. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Veatta #121250 üzenetére
49% a winratem. csak azert raktam be a kerdest mert neztem vmi masik oldalt es ott az overall wn8am kevesebb volt
[link]
altalaban ezt szoktam nezni, es itt stabilan emelkedo a folyamat wn8 tekinteteben. az elejen nyilvan annyi volt h mentem amerre lattam, nem ismertem a palyakat semennyire, pl azt se tudtam h a celkeresztnel jelzi h elmeletben atutom-e a az ellenfel panceljat, vagy a sniper modra is csak egy ido utan jottem ra h vanstb.. letoltod a jateekot, de nem vgod h kene jatszani, aztan szepen kezdtem megismerni a dolgokat de azert van par palya amit nem erzek h mit kene csinalni bizonyos tankokkal bizonyos oldalakrol. nagyon szamit h op pozicioban vagy-e a terkepen vagy sem. de majd meg fejlodunk
utso 1000 csatara adott 1164 wn8at
utso egy hetre 1453at.
egyenlore emelkedik, es valszeg fog meg mert egyre kevesebbet fog beleszamitani az elso idoszak az atlagba, ill csommo tapasztalnivalo is van
szal tudom h meg noob vagyok, ettol fuggetlenul nem tetszik ami a cseten megy, viszont neha hasznos is lehet a kommunikacioban ha ugy adodik -
lacibacsi
addikt
válasz
Veatta #121245 üzenetére
Nem hiszem, hogy a winrate miatt ennyi. A kolléga alacsony tierben nyomja, amihez a 35 csatára sikerült 1151-es átlagsebzést hoznia. A WN8 alapja pedig a sebzés és alacsonyabb tierben (főleg ha a csatákban még lowtier is volt) ez az átlagos sebzés azért elég jó...
A győzelmek, killek, foglalási pontok és a felderített járművek száma csak alig tesznek hozzá valamit a WN8-hoz. -
lacibacsi
addikt
válasz
Veatta #115040 üzenetére
Csubakka! Nem vagy te egy kicsit zaklatott Han halála óta?
Egyébként mutass nekem egy olyan fórumozót, aki elárulta a játék beli nevét és a többiek fikázni kezdték az esetleges rossz statja miatt? Senki? Ellenben sorolhatnék néhány nevet, aki nem fedte fel a nevét, de az írásai alapján joggal kapott hideget-meleget. A szkepticizmusnak pedig mindig van alapja, ha valaki annyira sem méltat, hogy felfedje magát. Ne kelljen már a "PanzerZoli"-k világát elfogadnom! (Aki jár a wotinfo-ra az tudja miről beszélek)
De hogy ON is legyek (nehogy elvigyenek a csőszök): Megvettem a Tiger I-t. Lehet használni a VII-es ágyúval, vagy vegyem meg free-ből a tornyot és tegyem fel rá az egyébként már kifejlesztett VIII-as löveget? Mondjuk 11k XP nem olyan sok, de ha nem muszáj, akkor nem szenvedek.
-
-
-
nightmare13
őstag
válasz
Veatta #114601 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de az tuti, hogy nincs kiemelt MM neki! Úgy rémlik, mintha egyszer T34-t kellett vele fenekelnem, de lehet, keverem mással.
Ha már nem jó helyen találod el a KV-1-t, akkor nehéz sebezni, nem beszélve az esetleges KV-220-ról
Persze valószínűleg én vagyok a béna általában, de néha tényleg kevés az ereje. Mindenesetre jobbnak hat, mint a Stug IV, pedig az ágyú kb ugyanazt tudja. Jah, igen, a lövedék viszonylag alacsony sebességgel megy ki a csőből, így távolról való lövöldözésnél okosnak kell lenni. És csak 34 lövedék fér el!
-
Szasinka
tag
válasz
Veatta #114381 üzenetére
Nahát
Tudtam én, hogy ismerős a név csak betegen nem az igazi a koncentráció... Nem szabad olyankor játszani...
Meglett az E5, nem volt sok szerencsém vele tény, hogy én is bénább voltam most. Hanyagolni is fogom egyelőre most a Leo PTA lesz terítéken. Az M103 egyébként tényleg használható tank, nem a legerősebb a tierjében de nem kell megijedni se tőle. -
Noisyboy666
csendes tag
válasz
Veatta #114017 üzenetére
Hát azért mert te nem mersz írni a wg-nek én már írtam de ha akarod elküldöm neked az összes beszélgetést velük!Pont ezt írják bármi problémám van nyugodtan keresem meg őket
Semmi fenyegetőzés nem volt benne én írtam nekik te hogy nem tudsz vagy nem mersz arról nem tehetek!És nyilván akkora hibája van a játéknak hogy szikla mögül ki lehet bárit szedni?És miért vagyok segg hülye? Mert nem vagyok unikum?Ember ez egy játék, ki hogy játszik kinek hogy adja a wg, ez nem a csak a játékoson múlik ha non stop szar csapatban vagy!Vagy te azt is lehozod nem? -
popey37
addikt
válasz
Veatta #112325 üzenetére
a szinek csak a csaták számát jelölik, sokan el vannak tévedve, hogy huuu lila játékos tuti tudhat valamit, de csak azéert lila mert van 50k csatája. lehet hogy a winrátája csak 50% körüli.
engem amugy nem érdekel a stat, ha valaki artyzik akkor amugy is szar a statja, mert az arty lehuzza rendesen bármit csinálsz. -
emre
veterán
válasz
Veatta #111166 üzenetére
Van lejjebb
766xp, 1032 spot, 1476 sebzés, 1 kill.Ugyan ebben a csatában egy O140 össze sznájperkedett 2248 sebzést kill nélkül és kapott 576 xp-t.
De a Maus volt a király, csak mert szó volt a 12k sebzéses küldetésről.(#111169) Enzolord
Pedig az AX-el nem kell finomkodni.
Ha 10-es orosz medek, közé kerülsz amúgy is hamar véget és a csata számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest