- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
WestBam #4830 üzenetére
Én már kiirtottam magamnál minden hozzászólást, nincs reg, nincs hírlevél, nincs árfigyelőre feliratkozás, semmi kétirányú dolog, így még contact form sem.
Ráadásul mindenki mást mond, a cookie policy sem felel meg a sima bannerrel.
Beszéltem már jópár jogásszal, mindenki mást mond sajnos. A szakfórumokban is megy a fejvakarás, így senki nem tudja, hogy pontosan mi lesz. Ausztria épp ma vétózta meg az egészet.Eddig egy GDPR nevű plugin van ami a legjobb, de ez sem teljesen. Amúgy már párszor feltettem magamnak ugyanezeket a kérdéseket amiket Te...
-
adatfalo
senior tag
válasz
WestBam #4020 üzenetére
Gixer alatt értem azt, hogy pl: Cpanel-ben új kiegészítő domaint adok egy tárhelyhez, de órák(napok) múlva se élesedik a domain, rákérdezek, hogy mi lehet az oka és kapom is a választ, hogy a DNS rekordok nem lettek átírva stb. Szóval van egy online support szolgáltatásuk, ahol készséggel segítenek az ilyen jellegű problémákban, nem kell ticket-et indítanod és akár napokig húzódó levelezésbe kezdeni, ha véletlen elbeszéltek egymás mellett. Mondjuk mindez egy haladó, tapasztalt webfejlesztőnek lehet kevésbé érdekes, mert nem fut bele ilyen hibákba, de egy kezdőnek (mint amilyen én is voltam, mint mindannyian) nagy segítség lehet.
Egyébként színvonalas és kiegyensúlyozott szolgáltatást nyújtanak (és még csak nem is fizetnek azért, hogy ezt mondjam), azért "olcsóbbak" mert nekik van úgymond butább szolgáltatásuk, ami egy alap weboldalhoz teljesen elegendő lehet, míg a tárhely.eu-n a belépő szint is már magasabbról indul (mind árban, mind szolgáltatások tükrében).
-
sz.j
nagyúr
válasz
WestBam #3922 üzenetére
Ha ennyiszer gond van a tárhelyszolgáltatóddal talán érdemes lenne váltanod, mert például a mi szolgáltatónk (mediacenter) évek óta szinte hibátlan szolgáltatást nyújt és szinte rögtön reagál a felmerülő kérdéseinkre ...
Hibás szolgáltatásra/kimaradásra nem is emlékszem, hogy lett volna ... -
infectedmann
őstag
válasz
WestBam #3557 üzenetére
Ha jól látom két éve nem volt frissítve a plugin ezért kétlem, hogy bárkinek is lenne ezzel kapcsolatban tapasztalata.
Amúgy pont én is vízlejező pluginnal kapcsolatban akartam kérdezni, úgyhogy bárkinek van egy jól bevált pluginja vagy bármi más megoldása erre, akkor ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged