- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
CharlieDrop #7653 üzenetére
- 80 és 443 portok vannak beállítva
- gépnévvel nem találja a böngésző, "IP/index.php:80" (vagy 443) ugyanúgy 403 Forbidden. -
zone
őstag
Laragon 4-et használok helyi WP tesztelésre, Windows 10-en.
localhoston működik az oldal, de helyi hálón nem érem el máshonnan, 403 Forbidden nginx üzenetet látok csak.
Itt az apache2.conf fájlra hivatkoznak, de az én apache2 mappámban nincs ilyen. Létrehoztam a fájlt, bemásoltam a kódot, megadtam a www mappa útvonalát, de nem segített. A laragon szervert persze újraindítottam.Valakinek van ötlete?
-
zone
őstag
Találtam átirányításra megoldást itt: https://wordpress.stackexchange.com/questions/160705/best-way-to-redirect-category-to-page-and-hide-category?answertab=votes#tab-top
-
zone
őstag
Gutenberg Post Blocks plugint használom és ezt szeretném a kategória oldalakon is használni, meg lehet ezt oldani valahogy? Kerülő megoldásként jelenleg egy sima Page oldalra mutat a felső menü link, de külön a Postoknál a generált kategória link az eredeti default kategória lapra mutat.
Tehát vagy át kellene alakítanom a kategória oldalakat (bár nem tudom hogyan, mert mindegyiknél egyedi a layout), vagy valahogy kiírtani/átirányítani a default kategória linket a megfelelő Page lapra. -
zone
őstag
WordPress Mega Bundle
Szerintetek megéri? Elég olcsó és sok minden van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest