- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Frankó
Ha csak a blog.hu felületet tartom meg akkor is kell ilyennel foglalkoznom, vagy akkor megúszom?
Egyáltalán, miért kell nekem mint hobby blogger ilyen hülyeségekbe beleásnom magam??? Miért nincs erre még egy sablon sem amit csak be kellene tennem mint plugin, vagy mint külön oldal aztán csókolom? Komolyan attól kell rettegnem, hogy mikor jön a szakhatóság pár százezres büntetése? Frankó.
Amerikai szerverre költözés megoldja a problémám vajon? -
The DJ
addikt
Alapértelmezetten nem engedélyezett az iframe használata WordPress-en belül, de természetesen erre is létezik okos kis plugin: [link]
Saját JS+CSS-hez akár külön oldalakhoz/bejegyzésekhez is: [link]
(#3675) SharpSA: A WooCommerce már egy külön iparág, komplexitásából adódóan nem is tudok minden kérdésre választ adni, mert nem ez a fő profilom. Ilyen esetben szoktam javasolni a magyar WooCommerce Facebook csoportot, itt vannak profi fejlesztők, akik ezzel kelnek/fekszenek, itt érdemes feltenni a kérdéseidet: [link]
-
SharpSA
veterán
Köszönöm, ez végül csak összejött. Én is úgy gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy melyik mappában van és mi a domain, ha az adatbázisban megadom az új nevét. És itt van jelentősége, hogy a Wordpress-nek mi van megadva domainurl-nek. Csak írd át másra és egyből nem fog működni az oldal. Miután másodjára is újra megadtam mindent, egyszercsak jó lett. Nem tudom előtte mi volt a baja...
Ezekre nem kaptam választ, megoldásra javaslatot, ötletet:
WooCommercehez:
1, Van lehetőség valamilyen partner programra? Például valaki hoz egy vásárlót, akinek a vásárlásaiból x %-ot kap? Erre nem találtam semmit még megoldást.2, Hogyan lehet például csv-ból tömegesen importálni termékeket? A képeket nyilván utólag hozzá lehet adni, de gyorsabb lenne feltölteni több terméket így. Főleg mivel egy másik áruházból lenne költözés. Ezt sikerült megoldani, találtam bővtményt: Product CSV Import Export (BASIC)
3, Keresek megoldást arra, hogy az újonnan regisztrált vásárló csak akkor tudjon már belépni, ha a regisztrálását követően azt engedélyeztem. Találtam bővítményt: New User Approve
4, Az áruházban csak a már bejelentkezni tudó vásárlók lássák bejelentkezés után az árakat. Erre is találtam megoldást (Hide Price Until Login), viszont csak az árakat rejti el a bővítény, a kosárba rakást nem, de a kosárban sem látszanak az árak.
5, Nem tudom miért, de a másik WooCommerce oldalam, azaz az áruház csak akkor jelenik meg, ha be vagyok jelentkezve, egyébként a főoldalra ugrik. Mit állíthattam el?
-
The DJ
addikt
Valószínűleg a sablonod category.php fájljában találod ezt a részt belekódolva.
VIBO & heaven: Pedig működik az, most megnéztem látogatóként másik browserből. Nyiss meg egy cikket a főoldalon, mindegy melyiket, várd meg míg betöltődik az oldal és abbamarad a homokóra, utána kezdj el menni a bezárás gomb felé jobb felül és már aktiválódni is fog az ablak. A főoldalon valóban nem jelenik meg, ez szándékos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest