Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
WestBam
üzenetére
Gixer alatt értem azt, hogy pl: Cpanel-ben új kiegészítő domaint adok egy tárhelyhez, de órák(napok) múlva se élesedik a domain, rákérdezek, hogy mi lehet az oka és kapom is a választ, hogy a DNS rekordok nem lettek átírva stb. Szóval van egy online support szolgáltatásuk, ahol készséggel segítenek az ilyen jellegű problémákban, nem kell ticket-et indítanod és akár napokig húzódó levelezésbe kezdeni, ha véletlen elbeszéltek egymás mellett. Mondjuk mindez egy haladó, tapasztalt webfejlesztőnek lehet kevésbé érdekes, mert nem fut bele ilyen hibákba, de egy kezdőnek (mint amilyen én is voltam, mint mindannyian) nagy segítség lehet.
Egyébként színvonalas és kiegyensúlyozott szolgáltatást nyújtanak (és még csak nem is fizetnek azért, hogy ezt mondjam), azért "olcsóbbak" mert nekik van úgymond butább szolgáltatásuk, ami egy alap weboldalhoz teljesen elegendő lehet, míg a tárhely.eu-n a belépő szint is már magasabbról indul (mind árban, mind szolgáltatások tükrében).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi