- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Skynet258 #6829 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ezeket már nagyjából mindet kipróbáltam (eleve pluginkereséssel kezdtem
), de sajnos egyik sem azt az eredményt hozta, amit el szeretnék érni.
Ezért gondoltam, hogy akkor inkább megírom én. De amúgy belegondolva ez (a programozós része) nem is ennek a topiknak a témája, szóval bocsánat, rossz helyen kérdeztem. Átnézek majd a PHP topikba.De azért van ott még 2 plugin, amit nem néztem, hátha az egyik az lesz, amit keresek.
Köszönöm.
-
psg5
veterán
válasz
Skynet258 #6801 üzenetére
Köszönöm!
Igen hajlok divire :) megertve hogy nem webshop motor. Viszont annyit olvastam rola, videot neztem hogy vallalhatonak tunik azzal a woocommerce alakitas, de holnap megnezem Prestashopot ha tenyleg kb minden funkcio elérhető hozzá elég lehet. Prestashopban vannak demo tartalmak? Marmint akkor már jobbnak tunik torooni és "vissza" alakitani mint nullarol epiteni. -
psg5
veterán
válasz
Skynet258 #6798 üzenetére
Ok latom Prestashop megint egy kulonallo.
Igen azt ertem hogy divi nem kell aruhazhoz azt akar alapbol lehet, de ugy tunik divivel konnyebb szebbé tenni es ha tenyleg 10k ezen az uj oldalon, boven belefer.
sot ha jol ertem themeforestrol ha letoltok egy sablon aruhazat az már készen hasznalhato is ? -
-
-
The DJ
addikt
válasz
Skynet258 #6621 üzenetére
Tökéletesen megfelel ez a módszer is
Csak ennyi kell a teljes helyreállításhoz.
(#6622) cigam: Ez azért van így, mert a sablon csak az excerptet (kivonatot) jeleníti meg a főoldali blog listázáskor, az excerpten pedig végigfut egy filter és kinyes belőle mindent, ami nem szöveg, tehát HTML kód nem marad benne. Ha átállítod a WP beállításaiban, hogy ne a kivonatot, hanem a teljes blog posztot mutassa, akkor ez lehet megoldódik, cserébe viszont minden bejegyzés látszani fog a főoldalon teljes terjedelmében. A másik opció, hogy reszelsz az excerpt működésén, hogy ne nyesse ki a HTML-t: [link]
-
sz.j
nagyúr
válasz
Skynet258 #6478 üzenetére
Hát nem tudom, hogy valójában hogy van ez az 1 éves időszak, mert lehet, hogy nálad frissít továbbra is, de most a neten böngészve az Elementor Pro-nál egy év supportot és egy évig tartó frissítést ír .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest