-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az lényegtelen, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs, ha van benne biztonsági rés, akkor azt bárki kihasználhatja az aktiválási állapotától függetlenül is. Ezért is szoktam mindig azt mondani, hogy ami szükségtelen, azt töröljük inkább, csak az legyen fenn, ami tényleg fontos.
-
adatfalo
senior tag
Nagyon sok ilyen plugin létezik. Role, User Role vagy Membership plugin néven kereshetsz rájuk, én több ilyet is használok, de a Role Scoper-el akár minden különálló postban megmondhatod egyenként, hogy ki láthassa (lepontozását annyira nem értem, lehet mert nem a legszebb, nekem eddig mindenhol működött).
-
spiritex
veterán
Próbáld ki ezeket:
Ha az adott file a szerveren van:
< a href = "file://///szerver-nev/konyvtar/file.txt">file< / a >Ha az adott file a C meghajtódon van:
< a href = "file://///localhost/c:/file.txt">file< / a >Ha pedig az adott file egy másik gépen van, amit pl. Bela-nak hívnak, és van rajta egy Bela_megosztas nevű megosztott konyvtár, akkor:
< a href = "file://///Bela/Bela_megosztas/file.txt">file< / a >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest