- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... ebben nem értünk egyet, mert ha az utolsó kifizetett állapotot állítom vissza - ez volt az eredeti gondolatom / jeleztem is neki még május végén - azzal jobban kib@sztam volna vele, mert a pluginek / skin / PHP verzió miatt az oldal megáll, ha mégsem, akkor meg a rajta hirdetett állások eltûnnek, mert havonta kell frissíteni ezeket kézzel!
Akkor tényleg kárt okoztam volna. A hirdetései már több hónapja párhuzamosan fent vannak LinkedIn-en is.
Abból lehetne baja esetlegesen, ha a helyi médiahatóság rászállna, mert elavult adatok vannak az oldalán vagy nincs oldala. Karbantartás nem tiltott. Elérhetõségei pedig publikálva vannak.
Ha szigorúan vesszük, akkor tényleg zsarolás, ha a tartozása miatt van karbantartásra állítva az oldala, de mint már részletez a szitut, nincs más lehetõségem a helyzet feloldására.
Az oldalak letörlése egyszerûen nekem nem fér bele!
A hírnevének a csorbítása sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest