- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
"Csak nem a közszférában dolgozol?" - én nem, de az említett oldal igen
A plugin-t max én intézném, ha engedi hozzám és nem az adott honlaphoz rendelni. De ezt nem minden engedi...
A wp-admin rejtés sem lenne rossz, ezt még nem találtam meg. A 2fa-t már igen, ezt be fogom kapcsolni.#9308 Met - "De a fentiek teljesen feleslegesek ha a szolgáltató felől törik fel a rendszert." - ez lesz a gyanús. Hogyan fér hozzá a wp-config.php-hoz?
#9310 Met - Kiveszed a pipát "Engedélyezzük az embereknek, hogy hozzászóljanak az új bejegyzésekhez." opció elől a beállításokban. Ha bejelentkezés sem kell, akkor azt a felületet sem jeleníted meg (valamit még ki kell venni és akkor még csak a nyoma sem marad, hogy lehetne hozzászólni - hirtelen nem találom).
Illetve a sablonfájlokban szoktam kiszedni, ami nem kell (ha nem engedi a megjelenés sablon a testre szabásban). pl. feltöltő, dátum, utolsó módosítás, stb.Fejlemény (mert észrevették, hogy nem jó, így nem várhatott hét végéig):
Malware tiszta, ESET sem jelez.Leszedtem az összes állományt az FTP-ről. Átnéztem az összes php-t és html fájt a script után kutatva. Harmadikra meg volt: wp-config. Azért átnéztem a többit is, ne ezen múljon akkor már.
Már csak az érdekelne, hogyan... Nem gondoltam rá és nem néztem meg, mi volt az attribútuma a korrupt állománynak. Felraktam a tavaszi mentésből a jó config-ot.
DB-t is mentettem és átnéztem. Sem a config-ban, sem táblákban nincs idegen bejegyzés.
Jó lenne db-t és jelszót módosítani, de ezekhez megint csak nem férek hozzá (mint ahogy újat sem tudok csinálni).A takarítás után rendesen lehetett törölni a plugin-eket, ment a frissítés és a plugin kereső is. A Wordfence-t előzetesen kinyestem (kézi, külső állomány telepítés volt), majd visszatettem normál kereséssel és letöltéssel. Bejegyzések mentésénél sincs hibaüzenet.
Biztos, ami biztos, havi offline mentést fogok innentől csinálni + minden nagyobb volumenű módosítás után egy plusz back-up lesz.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest