- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
"Csak nem a közszférában dolgozol?" - én nem, de az említett oldal igen
A plugin-t max én intézném, ha engedi hozzám és nem az adott honlaphoz rendelni. De ezt nem minden engedi...
A wp-admin rejtés sem lenne rossz, ezt még nem találtam meg. A 2fa-t már igen, ezt be fogom kapcsolni.#9308 Met - "De a fentiek teljesen feleslegesek ha a szolgáltató felől törik fel a rendszert." - ez lesz a gyanús. Hogyan fér hozzá a wp-config.php-hoz?
#9310 Met - Kiveszed a pipát "Engedélyezzük az embereknek, hogy hozzászóljanak az új bejegyzésekhez." opció elől a beállításokban. Ha bejelentkezés sem kell, akkor azt a felületet sem jeleníted meg (valamit még ki kell venni és akkor még csak a nyoma sem marad, hogy lehetne hozzászólni - hirtelen nem találom).
Illetve a sablonfájlokban szoktam kiszedni, ami nem kell (ha nem engedi a megjelenés sablon a testre szabásban). pl. feltöltő, dátum, utolsó módosítás, stb.Fejlemény (mert észrevették, hogy nem jó, így nem várhatott hét végéig):
Malware tiszta, ESET sem jelez.Leszedtem az összes állományt az FTP-ről. Átnéztem az összes php-t és html fájt a script után kutatva. Harmadikra meg volt: wp-config. Azért átnéztem a többit is, ne ezen múljon akkor már.
Már csak az érdekelne, hogyan... Nem gondoltam rá és nem néztem meg, mi volt az attribútuma a korrupt állománynak. Felraktam a tavaszi mentésből a jó config-ot.
DB-t is mentettem és átnéztem. Sem a config-ban, sem táblákban nincs idegen bejegyzés.
Jó lenne db-t és jelszót módosítani, de ezekhez megint csak nem férek hozzá (mint ahogy újat sem tudok csinálni).A takarítás után rendesen lehetett törölni a plugin-eket, ment a frissítés és a plugin kereső is. A Wordfence-t előzetesen kinyestem (kézi, külső állomány telepítés volt), majd visszatettem normál kereséssel és letöltéssel. Bejegyzések mentésénél sincs hibaüzenet.
Biztos, ami biztos, havi offline mentést fogok innentől csinálni + minden nagyobb volumenű módosítás után egy plusz back-up lesz.
Köszi mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest