Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
"Csak nem a közszférában dolgozol?" - én nem, de az említett oldal igen

A plugin-t max én intézném, ha engedi hozzám és nem az adott honlaphoz rendelni. De ezt nem minden engedi...
A wp-admin rejtés sem lenne rossz, ezt még nem találtam meg. A 2fa-t már igen, ezt be fogom kapcsolni.#9308 Met - "De a fentiek teljesen feleslegesek ha a szolgáltató felől törik fel a rendszert." - ez lesz a gyanús. Hogyan fér hozzá a wp-config.php-hoz?
#9310 Met - Kiveszed a pipát "Engedélyezzük az embereknek, hogy hozzászóljanak az új bejegyzésekhez." opció elől a beállításokban. Ha bejelentkezés sem kell, akkor azt a felületet sem jeleníted meg (valamit még ki kell venni és akkor még csak a nyoma sem marad, hogy lehetne hozzászólni - hirtelen nem találom).
Illetve a sablonfájlokban szoktam kiszedni, ami nem kell (ha nem engedi a megjelenés sablon a testre szabásban). pl. feltöltő, dátum, utolsó módosítás, stb.Fejlemény (mert észrevették, hogy nem jó, így nem várhatott hét végéig):
Malware tiszta, ESET sem jelez.Leszedtem az összes állományt az FTP-ről. Átnéztem az összes php-t és html fájt a script után kutatva. Harmadikra meg volt: wp-config. Azért átnéztem a többit is, ne ezen múljon akkor már.
Már csak az érdekelne, hogyan... Nem gondoltam rá és nem néztem meg, mi volt az attribútuma a korrupt állománynak. Felraktam a tavaszi mentésből a jó config-ot.
DB-t is mentettem és átnéztem. Sem a config-ban, sem táblákban nincs idegen bejegyzés.
Jó lenne db-t és jelszót módosítani, de ezekhez megint csak nem férek hozzá (mint ahogy újat sem tudok csinálni).A takarítás után rendesen lehetett törölni a plugin-eket, ment a frissítés és a plugin kereső is. A Wordfence-t előzetesen kinyestem (kézi, külső állomány telepítés volt), majd visszatettem normál kereséssel és letöltéssel. Bejegyzések mentésénél sincs hibaüzenet.
Biztos, ami biztos, havi offline mentést fogok innentől csinálni + minden nagyobb volumenű módosítás után egy plusz back-up lesz.
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Met
nagyúr
Azt hiszem a fence nem tudja.
Amiket használok
WPS Hide Login
Two Factor
Disable Comments (ha nem szükséges a hozzászólás) és ebben a Disable Comments via XML-RPC és Disable Comments via REST API, de ezekre is van külön plugin.Valamelyik fenti pluginban a wp verziót is el lehet rejteni.
Ezek mellett erős jelszó ajánlott.De a fentiek teljesen feleslegesek ha a szolgáltató felől törik fel a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest