- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Site Origin Page Builderben készült az oldalunk, TranslatePress-el többnyelvűsítettük. Sajnos időközben kiderült, hogy kell 3. nyelv, aminek a díja már 99 euró lenne. Manuálisan fordítottuk az oldalakat, nincs változó tartalom.Milyen más plugint lehetne használni, amivel 3 nyelvre is tudunk fordítani egyszerűen?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Woocommerce -ben van valakinek tapasztalata a konverziókövetéssel? A woo rengeteg direkt és organikus forrást jelöl meg a vásárlásoknál, amit elképzelhetetlennek tartok a termék jellege miatt.
Fut Ads és FB hirdetés is, ezeket a legjobb tudomásom szerint agyonszórtam UTM kódokkal.Hogyan lehetne megbizonyosodni arról, hogy melyik vásárló honnan jött?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Lelkes laikusként építek egy oldalt. Az asztali verzió PageSpeed Insights szerint 99%, mobilon viszont valami elcsúszott, 79 pontot hoz.
WP Rocket-et használok és CloudFlare-t.
A slider 1 slide-ból áll, LazyLoad-nál szerintem mindent beírtam kivételnek, ami szóba jöhetett nála.
A "fő szálban hosszú feladatok" nem világos, hogy mit akar, az oldal URL-jét listázza többször, mint "belső fél". -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Elementort használok, mellée WP Rocket-et.Valamit elkattintgathattam, mert ha nem vagyok adminként bejelentkezve / inkognitóban nézem az oldalt, az Elementor saját slidere "nem diánként" jeleníti meg a slidert, hanem egymás alatt teszi be a két diát.
Kódban is látszik, hogy 2 külön div-ben kerülnek be.Update: az oldalra scrollozós "idézetek" blokk is szétesik darabokra.
Adminként bejelentkezve oké. Mit cseszhettem el?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok plugint ajánlani, ami az összes feltöltött képet átkonvertálja és lecseréli WEBP formátumba? Az sem hátrány, ha közben a képeket tömöríti / optimalizálja is -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok WP-Woocommerce alá olyan termék importálót ajánlani, amivel egy excel táblából tudok variálható termékeket importálni? -
r6man123
senior tag
Köszi az előző segítséget, le tudtam menteni a teljes oldalt.
Most az új FTP-re való másolásnál akadtam el (SQL fellőve, config file beállítva)Warning: require(/web/xxx/xxx/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/vendor/composer/ClassLoader52.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/xxx/xxx/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/vendor/composer/autoload_real_52.php on line 10
Fatal error: require(): Failed opening required '/web/xxxx/xxxx/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/vendor/composer/ClassLoader52.php' (include_path='.:/usr/local/php5.4/lib/php') in /web/xxxx/xxxx/wp-content/plugins/google-analytics-for-wordpress/vendor/composer/autoload_real_52.php on line 10
Ha ezt a két érintett mappát átnevezem akkor a következő hibát kapom
Fatal error: Class 'scbOptions' not found in /web/xxx/xxx/wp-content/plugins/wp-pagenavi/wp-pagenavi.php on line 19
Hol lehet a bibi? Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Adott egy WP oldal, aminek a tárhelyéhez nem, de az admin felületéhez hozzáférek. A teljes oldalt egy másik tárhelyre szeretném költöztetni, ezért a sablont, plugineket, gyakorlatilag mindenről szeretnék egy importálható / (az új tárhelyre) felFTP-zhető verziót kapni.
Mi lesz az én megoldásom?
Előre is nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest