- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Elég. Gyak. ugyanaz, mint a Kingsing W8, amit én használok. Gyárilag nekem 4GB szabad helyem volt, szóval némi frissítés szerintem becsúszott a kínaiknál, ezt onnan gondolom, hogy a (közvetve) tőlük kapott telepítővel újratelepítve 6.5GB szabad helyem maradt, majd első frissítés után 3GB, (s plusz 1 GB-ot "visszahozott" a lemezkarbantartó). 4GB is elég nálam a win appokra, mivel nem igazán telepítek játékokat, alkalmazásokra meg elég ennyi is. Egyéb telepíthető programok meg SD kártyára vannak telepítve. 4300mAh-s akku van az enyémben is, meglepően jó az akkuidő. Én kellően gyorsnak érzem, egyelőre nincs vele problémám, nem hinném, hogy ettől súlyosan eltérő tapasztalatokat generálna a teszkós...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest