- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
davesopron
csendes tag
Sziasztok!
Megelégeltem az androidos Cube tabletem katasztrofális szoftverét, és elkezdtem nézelődni a win10-es tabletek irányába. A hordozhatóság miatt egy 8-9"-os modell érdekelne (esetleg egy könnyebb 10-es). Alapból nem vagyok ellene a külföldi rendelésnek sem (bár az előd miatt kicsit tartok a kínai márkáktól...), emellett nézegettem újonnan és használtan is. Szokásos alap dolgokra használnám (filmnézés vonaton, netezés, facebook, stb.), a hosszú akkuidő is jó lenne.
A befutóim:
- Chuwi hi8 pro: hardver elég jó, a dual oprendszer is tetszik (bár nem tudom van-e hátránya a tárhelyen kívül), ellene szól a "kínaisága", bár sok a pozitív tapasztalat
- Onda. Teclast 8"-os dual boot tabjai, ezek hasonlóak mint a chuwi, de nem annyit ajánlgatják őket
- Lenovo Miix 2 8" használtan: tele van vele a hardverapro, hasonló áron mint a Chuwi, de nem tudom, hogy a régebbi technológia mennyire veszi fel a versenyt az újjal
- Acer és társainek a lenovohoz hasonló paraméterű 8"os tabjai: ezekből kevesebb van, gondolom azt tudják mint a lenovoHa ezek közül valamelyiket tudjátok ajánlani, vagy esetleg más tippetek van, írjátok meg légyszi! A keret mint a fentiekből látszik kb 35.000, de ha van valami jó ajánlat, feljebb is mennék (~50 ezer), cserébe egy tényleg használható tabletet szeretnék.
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged