- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappzo
csendes tag
válasz
cidalain #10957 üzenetére
Igen én is így indultam el. MIUI nekem is szimaptikus lenne, mivel Xiaomi telefonom van (legnagyobb megelégedettségem mellett), de dual opos tabletje nincs 10"-ban neki sem sajnos.
Chuwi nekem elég ismeretlen márka, most kicsit okosodom ott is, hátha.
Egyszerűen nem találok sajnos ilyet. Vicc az hogy jó páran mondták, ha találok szóljak, mert őket is érdekelné egy ilyen megoldás.
Hackelt cuccoktól félek én is gari és egyéb problémák miatt is, de ha nincs más, akkor ez lesz az út.
Pl az Acer sok szempontból jó lenne, ha menne az Androidos út. Mindegy olvasgatok még kicsit hát ha megtalálom amit keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest