Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
értem mit szeretnél.
ugyanakkor azt azért hozzátenném, hogy egy egy ilyen moddolt android nem tűnik nekem egy életbiztosításnak. ki tudja ki, ki tudja milyen módon kalapálta össze (nem feltétlenül csak stabilitás probléma lehet, de egy rosszul kezelt egység pl ki is nyíródhat)
én mindenképpen olyan irányba indulnék el első körben, hogy van e valami hivatalos android (mondjuk CM, NXrom, MIUI) valamilyen csak win platformos (itthon is kapható) tabletre. ha van, akkor azokból az eszközökből választanék.Ezeket nem tudom értelmezni:
Ezzel az is gond, hogy esztétikailag milyen lesz, illetve a szállítás is macerás.
Esztétikailag? Mármint hogy egy lezúzott használt szart kapnál újonnan? Vagy karcos kijelzőset? Vagy hogy a sajtófotón jobban mutat, mint élőben?
Szállítás? Semmivel sem macerásabb, mint hazai webshopból, max több időbe kerül.Illetve megjegyzendő azért, hogy egy gyárilag dual bootos kínai tab olcsóbb, és érvényesíthető garanciával rendelkezik. Míg egy hazai vásárlású tab rámoddolt androiddal szerintem kapásból garanciavesztős lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest