- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Nem jó helyen nézed szerintem. Van egy olyan kapcsoló, amivel a megosztt mappa jogait, ha öröklödhetnek, akkor érvényesíti az összes gyerekobjektumon. Ezt csináltasd meg vele, és ha a megosztott mappa engedélyei jól vannak beállítva, menni fog.
A Filmek mappán kell azt megcsinálod, amit az előbb írtam.
-
DopeBob
addikt
Most csak egy magyar Win7 van előttem, de 2k8-on is ugyan ez:
Megosztott mappán jobb gomb\tulajdonságok\biztonság\Speciális -> engedélyek módosítása
itt a legalsót bepipál (gyerekobjektumok engedélyeinel lecserélése v. hasonló) és alkalmaz.
Amit esetleg jó tudni, ha nem másolsz egy könyvtárat, hanem áthelyezed, akkor az eredeti engedélyeit viszi magával, és nem fogja automatikusan örökölni az új szülő mappájától.
-
_NCT
addikt
Nem tudom mennyire segít, és a képek milyen meghajtón vannak, de esetleg még a Folder Redirection jut eszembe.
Amúgy meg van még WindowsLive szolgáltatásai között a SkyDrive, + van free könyvtár szinkronizáló program is neten.
-
_NCT
addikt
Nem akarok hülyeséget írni, de ha a kliens gépeken szerintem állítsd be a képes mappákra az offline files opciót.
-
_NCT
addikt
Szia!
Nekem is azt tanácsolta egy szakember, hogy jó a Server 2008 r2 beépített tűzfala, klasszisokkal jobb mint a 2003-é volt, tehát megéri nekiállni és bekonfigolni. Hiába szedsz le szoftveres tűzfalat, azt is ugyanúgy be kell lőni, mint a beépítettet, ráadásul plusz erőforrást zabál feleslegesen...
Sok minden tiltva van, de nem minden
-
_NCT
addikt
Nem tudom mennyire megoldható kölcségvetés szempontjából, de itt az én tippem: ESET SMART SECURITY BUSINESS EDITION
Egész jókat olvastam róla, hatékonyság szempontjából, bár ha abból indulok ki, hogy nálam évek óta NOD32 van (kliens),akkor bizony ez sem lehet rossz termék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest