- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
En most probalgatom az mRemote programot. Tud RDPt, VNC, ICA, SSH, Telnet protocollt is. Memoria hasznalata nem tunik annyira huzosnak mint a remote desktop connectionnal es ami nekem nagyon bejon, hogy lehet folderen belul is letrehozni a foldert (RDCMannal en nem jottem ra hogy hogyan lehet egy Group ala berakni meg egy groupot).
-
bobsys
veterán
[link] 22. oldal Matekozd ki mi tortenik.
Ha egy disk elhal akkor nagy az eselye, hogy tobb is elfog leven altalaban ugyanaz a sorozat van benne. Nekem volt, hogy dead on arrival disk volt, visszakuldtem, a csere szinten nem mukododtt. Ugyanaz a szeria, ugyanugy Magyarorszagon keszitve
-
bobsys
veterán
válasz
DonThomasino #3089 üzenetére
a nason valami korlatozas, hogy milyen IProl lehet felcsatolni?
-
bobsys
veterán
Shadowprotect
Egyszeru es nekem mindig mukodott a restore -
bobsys
veterán
válasz
Forza_JUVE #2113 üzenetére
cmd->control userpasswords2 es itt beallitod, hogy ne legyen automatikus logon
-
bobsys
veterán
válasz
picinrossi #1888 üzenetére
Akkor fel kell rakni a kliensekre eloszor ezt
-
bobsys
veterán
Raadasul a gpupdate /force kiadasa utan szol a cucc, hogy a computer policy miatt kell neki egy ujrainditas es yes or no, hogy most azonnal ujrainditsa
-
-
bobsys
veterán
válasz
Core2duo6600 #961 üzenetére
Klonozott gepek? Rendesen sysprepelve voltak a gepek?
-
bobsys
veterán
válasz
Core2duo6600 #955 üzenetére
kraftxld jol mondja, ha megvan a megfelelo szamu CAL tokmindegy hany server van, a kapcsolatok ossz szama nem lepheti tul a licensek szamat
-
bobsys
veterán
A 47 az nem port hanem protocol szam, teljes neve IP Protocol 47 alias GRE. Na ezt kell tudnia forwardolni a routernek. Csak port az keves.
Raadasul a 1723 sem eleg. A kinyitando portok szama fugg az authentikacio fajtajatol.PPTP
TCP 1723
UDP 500L2TP
TCP 1701
UDP 500IPSec/ESP
UDP 500 -
bobsys
veterán
Hat en utoljara 2k3 es xp kliensnel csinaltam, hogy a kivant softwarert kirakta az ADba igy a user a prograsmok telepitese torlese menuben latta es ha kellett neki tudta telepiteni.
Valahogy igy -
bobsys
veterán
Ha a user tagja a lokalis gepen a Power user csoportnak? Meg sohasem probaltam, de hatha.
Group Policybol viszont megoldhato szepen, kitudod publikalni a programokat egy meghatarozott csoportnak vagy usernek es akkor tudja telepiteni(#737) iwu jopar eve multinal vagyok, de kezdek elgondolkodni, hogy jo-e ez nekem
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
hardveresnél gondolom még telepítés előtt kell a raid tömböt megcsinálni, de szoftveresnél? Egyik vinyót telepítéskor partícionálom, felhúzom rá az oprendszert, és utána kapcsolom a másikkal raid tömbbe, vagy hogy van ez?
Pontosan ugy ahogy irtad. Os telepites utan lovod be a software raidet. Bizonytalansagot nem okoz csak lasabb mint a hardware raid. Szetesni nem szokott.Halozatot en ugy csinalnam, hogy modem->router->switch->server es kliensek. DHCP meg a serveren fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest