- Milyen GPS-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
4 portosból az Intel SRCSASLS4I jó választás szerintem, PCIe csatoló, bár az ára viszonylag magas, ha olcsóbb árfekvésűt keresel, akkor az Adaptec megoldásai még jó alternatívát jelentenek (akár 4 akár 8 portos változatban), pl. a 6805E SGL 8 portos, 70e Ft környékén tanyázik.
-
havri1
félisten
Igazából nem.
Telepítettem a szolgáltatásokat, szerepköröket, kért egy újraindítást, és azóta nem látható a szerver, de még a logmein-en sem
Lemásztam a géphez, és a hálókártyát sárga felkiáltójellel látta el. Valamelyik szerepkör licencelésével volt probléma, hozzá kellett adni licenceket, de ennyire nem vágom, így leszedtem a dolgokat. Most újra él a hálózat.
Jónak tűnne ez, csak be kéne tudni állítani -
kraftxld
félisten
Amúgy meg ha torrentkedni kell csak akkor én simán felraknék rá egy 64bites Win7 Pro-t, olcsóbb is a licensz, ugyanaz a kernel, simán lehet benne jogokat állítani, meg ahhoz elérhető egy patch amivel nem rugja ki a helyileg belépett felhasználót ha valaki távolról belép.
Google: best tcpip patchJaja, itt tengetem a napjaim a világ végén, a kecskék jól érzik itt magukat
-
brd
nagyúr
LGA775-ből sokkal olcsóbban jössz ki, ha elég a 8GB RAM (viszont többet fogyaszt majd összességében a gép, ill. valószínűleg nehezebb lesz eladni). Az Intel alaplap nem sokkal jobb, mint a nem Intel, a minőséget tekintve, legalábbis a gyakorlatban, tehát szerintem kár a másfélszeres árat csak ezért megfizetni. ASUS-t viszont semmiképpen nem javaslok. De bármilyen alaplapot is választasz, a chipset hűtésére figyelj oda, mert azzal nem szoktak desktop vonalon foglalkozni, inkább a design a lényeges.
A több user >2-t (+1 console) jelent? Mert akkor már TS licence is kell majd. Ha nincsenek direkt 2008-as igényeid, akkor a 2k3 is jó, és arra van okosság is (ha már úgyis csak tesztcélből üzemelnéd be, bár 180 napig licence nélkül is működik a >2 user)... -
brd
nagyúr
Teljesen jól fog működni, a chipset driver úgyis települ rá, a storage driver szintén, LAN-nak pedig ott a Win7-es driver (ha nem lenne támogatott server driverrel esetleg, de ez amúgy is valószínűtlen), mással nem nagyon lehet gondod (esetleg még a RAID vezérlő lehet problémás, ha van az alaplapon, nem néztem utána).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest