-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz Medical #79749 üzenetére
1. Windows Insider app telepítése az Áruházból.
2. Windows Insider appban a Release Preview Ring választása
3. Beállítások, Telefonfrissítés alatt frissítések kereséseA lengyel ROM csere már macerásabb és veszélyesebb, NSU-val kell feltenni a magyar független Product Key szerinti ROM-ot. Szerintem találsz hozzá részletes leírást, ha rákeresel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ZavaBalazs #79750 üzenetére
Sokra nem mégy vele, mert az elmúlt 30 napban nem volt mobilneten a szerencsétlen (itthoni készülék, leginkább az asztalon tárolva).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #79753 üzenetére
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #79756 üzenetére
Bocs azt hittem már felrakta a telefon a 242-t de ez még csak a 218
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #79760 üzenetére
Az FB saját, ios-ről portoló izéjét használták.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
Baszki a Viberem magától hívogat embereket. Már ketten jelezték hogy megcsörgettem őket. WTF
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Francia91
veterán
Nekem ma frissült a Facebook, akkor ez lehetett? Mondjuk a gyári FB alkalmazás eddig is ki volt lőve nálam, eztán sem használom
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
consono
nagyúr
válasz #78032384 #79772 üzenetére
Hát, a 3rd party azt csinál amit akar, örülhet az MS, hogy egyáltalán csinál bármit is a Facebook, nem tudja kényszeríteni az UWP-re.
Viszont az érdekes, hogy ezek szerint a FB iOS portoló cucca előrébb jár, mint az MS-é? Mondjuk itt két specifikus, általuk írt progit portoltak vele, nem pedig egy általános frameworköt adtak, de akkor is....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Na, ez gyors volt, mobilon most frissült az Instagram a véglegesre
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Plazmacucci #79767 üzenetére
Nalunk is hetek óta a wp es a viber gyilkos páros
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
consono
nagyúr
válasz Rob700 #79776 üzenetére
Nincs nagy különbség, van amiben jobb, pl. a keresés közben hosszan nyomva a kis képet kinagyítja, de a design teljesen rendszeridegen. Fel meg még nem töltöttem vele, arra eddig a 6taget használtam.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Lumia 820 (8.1 Denim) használatával merült fel egy kis problémám.
Vasárnap kaptam egy sms-t, ami rendben megérkezett, de e mellett az alábbi üzenet is megjelent vasárnap 8:13-kor:
Ami roppant érdekes, hogy azóta minden nap, pontban 8:13-kor megkapom ugyanezt a médiatartalmat. Ha rányomok, nem történik semmi csak a nyomás után megjelenik a szöveg után 3 pont, de egyből el is tűnik és nem történik semmi.
Találkozott valaki már ilyennel?
-
consono
nagyúr
válasz albiosz #79780 üzenetére
Ez nem MMS? Én ugyan így voltam, még a Jollán, amíg be nem állítottam az mms APN-t. Aztán utána végre lejött és azóta sem kaptam mmst
-
chipesz
őstag
válasz Plazmacucci #79767 üzenetére
Hé, akkor ezek szerint nekem is. Múltkor hívogattak ketten is Viberen folyamatosan. Aztán amikor visszahívtam őket, hogy mi a fa*nak hívogatnak mondták, hogy én kerestem őket. Persze állítottam hogy nem igaz és biztos elnéztek valamit, ezek szerint nem.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Medical
aktív tag
válasz confuser #79751 üzenetére
Köszi.
Még át gondolom mi legyen, illetve melyik választás lenne a legjobb.ROM csere egy kicsit macerás, sőt nem kicsit! Pedig, szerintem e lenne az igazi. - vagy még sem?
[ Szerkesztve ]
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Gabzso71
csendes tag
Szerettem volna letölteni az új Instagrammot, erre ez fogad: "Az alkalmazás használatához egy ennél több funkcióval ellátott eszköz szükséges".
Értetlenül állok a dolog előtt. Lumia 950-em van, az utolsó hivatalos build-el.
Valakinek valamilyen ötlete esetleg?
-
albiosz
őstag
válasz zsoltzsolt #79781 üzenetére
De az MMS nem kéne, hogy aktív netkapcsolat nélkül is működjön, ha jók a beállítások?
-
Medical
aktív tag
-
snakebait
senior tag
válasz MrCsiT #79741 üzenetére
Üdvözletem!
Még mielőtt ezt a hsz.-ed megírtad volna én már olvasgattam a neten,mert nem hagyott nyugodni ez a viber értesítési probléma és külföldi fórumon akadtam rá egy olyan javaslatra,hogy a viber beállításíban az üzenetek és hívások alatt ki kell kapcsolni a viber-in (bejövő hívás fogadása viberrel ha lehetséges) opciót. No,én ezt kikapcsoltam és a mai nap működött a viber értesítés hangja,csempén,állapotsoron...kopp,kopp,kopp. Próba cseresznyePoco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest