-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz Plazmacucci #79100 üzenetére
Létezik, sőt sem verziószámot, sem kiadási dátumot nem lehet megnézni.
Ezért kikapcsoltam az automata frissítést, hogy lássam mik jönnek.
Napi kétszer rányomok.
A hírek szerint "újratervezik" az Áruházat, reméljük jobb lesz a felület, és több információval is ellát majd. -
válasz Plazmacucci #79100 üzenetére
A onedrivon belül van egy olyan lehetőség hogy onedrive alap visszaállítás . Hát ha segít. Csak nem tudom hogy a tartalmat törli vagy sem. De nagy rá a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Engem meg azzal szórakoztat hetek/hónapok óta, hogy 3 naponta feldobja, hogy a "... fiókbeállításai elavultak". Ugyanazt a 3 fiókot használom évek óta, asztali (W10-es) pc-ken is. Ott nincs ilyesmi soha.
szerk: az egyik az echange-fiók, a másik sima POP3-as. Az outlookosat nem cseszegeti.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mtomi95
senior tag
válasz Plazmacucci #79094 üzenetére
"- Edge-ben nem jöttem rá hogy kell az előző böngészett oldalra visszamenni, swype nincs, visszagombra kilép"
Ugyan ez van a legutóbbi RS build-en is. Kurv@ idegesítő. Kicsit kapkodnak az MS-nél a skacok. Azt megtudnád nekem nézni működik e a lezárt képernyőn az időjárás? Mert ha nem akkor tényleg értelmetlen váltanom.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
StLui
veterán
Választ tanácsot nem kaptam, így nekiláttam a HR-nek, de ilyet soha többet, még sehol nem tartok de már rühellem az egészet, számomra sikerült oda süllyednie ennek az egész szarnak ahol volt 3 éve
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #79094 üzenetére
Nálam Lumia 1020-ason a következő út:
Belakott 8.1 --> .107 --> .164 --> .218. Egy HR sem volt....
Eddig annyi az összes hiba, hogy a menüben a Groove Zenének nincs ikonja, de a kezdőképernyőn már van. Ezzel együtt tudok élni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
FishAir
senior tag
Na úgy néz ki marad ez a .218. Utoljára november végén volt fent fent valamelyik insider, de az még használhatatlan volt.
Két furcsaság volt mindössze eddig: egyszer elment a RapDialer ikonja, kétszer meg kilépett startra, mikor a mobinet korlátazásainál át akartam állítani, hogy mikortól korlátozza a háttér adatforgalmat. A soháról átraktam, arra, hogy mikor megközelítem a korlátot. Visszalépve már a kiválasztott beállítás fogadott.
Sok mindenre nem használom egyébként a telót. A store meg a proshot talán egy kicsit lassabban tölt be, de egyébként oké. A gyári elemlámpa frankó, meg a quick actionben a note nagyon tetszik. Ja és végre egy pár ezred másodperccel előbb kezd el rezegni a telefon, minthogy megszólal a csengőhang. 8.1-en a rezgés késett jó pár másodpercet.iDontcare
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki nem tudja, hogy .218 vagy valamelyikre, ami még nem az Rs, mikor jön az új Térkép app? 5-ös verzószámú, mert egyelőre ez tart még Rs-en, de lehet nem sokáig
-
Nooeca
senior tag
válasz mdraco #79095 üzenetére
Voltak, hiába toltam 8.1-en HR-t, de egyet toltam .218-on is és megjelent az összes normálisan, eltüntek az üres alkalmazás ikonok és mostmár van a grovenak is.
zsoltzsolt: nem jön oda a térképek app az csak Redstoneon lesz nyáron. Most azért a 2-2,5 hónapért nem szívesen adnák ki, főleg hogy még vannak benne bugok.
[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
Kb 20 perce frissít a telefonom úgy, hogy sem hívást indítani, sem fogadni nem tudok.
Nem tudjátok mi történik, frissül az egész rendszer?
A kamera hibákat kijavították már vajon? -
pilu85
őstag
hali. moli player alatt filmnézéskor a navigációs sávot vagy mit el lehet vhogy tüntetni?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
hroberto
veterán
Extrém módon elkezdett melegedni és merülni a 950-em. HR-en kívül van más opció? Restart nem segít rajta.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #79119 üzenetére
Jó ötlet de ez még csak a melegedést oldaná meg, a merülést nem!
-
starr
őstag
válasz pilu85 #79121 üzenetére
FLV player, Video Navigator, Video X player, ACG Player, VideoApp UWP
A kedvencem az FLV, PC is jól működik, csak az nem jegyzi meg hol tartottunk.
Megtévesztő a neve, nem csak FLV-t játszik le, hanem mindent.
A másik, ami jó a Video Navigator. A többi csak fent van, nem próbáltam. -
csabyka666
veterán
válasz kiszi07 #79004 üzenetére
Nekem nincs bajom a WP-vel, van pár nyűgje, de együtt lehet vele élni, legalábbis nekem nem probléma. A váltás inkább WP-ről iOS-re érthetőbb, mint fordítva, aztán ki tudja...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Korábban azt olvastam itt a topicban, hogy a WP-n "minden" automatikusan indul a bekapcsoláskor (Viber, Messenger, WhatsApp...), de valahogy a Skype nem akarja az igazságot.
Már múltkor is volt olyan, hogy egyik partnerem írt, de a telefon nem jelezte, csak napokkal később vettem észre, amikor beléptem az asztali kliensbe.
Ma felvett egy ismerősöm, de csak nem akart pittyenni a telefon, elindítottam hát a telón a Skype-ot magam, akkor már láttam, hogy ott van a felkérés.Mit várhatok ezután, jelezni fog, ha ír az illető, vagy egyáltalán, bárki?
Lumia820, WP8.1.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
mtomi95
senior tag
Franc egye meg ezt a TH-t. Ebbe sincs lezárt képernyőre időjárás.... De béna! Kár volt vissza szenvedni RS preview-ról, abba érdekes, tökéletesen ment. Na de nem baj, ez is megvolt az lényeg.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
StLui
veterán
az új naptárban hol találom a Feladatok-at?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
starr
őstag
válasz csabyka666 #79128 üzenetére
Minden csak akkor jelez, ha be van állítva, hogy jelezzen. Gépház, rendszer, értesítések és műveletek. Ott kapcsoló bekapcs, majd rábökve az app nevére beállítható, hogy rezgés, hang stb legyen
-
mtomi95
senior tag
A Glance sincs sehol .218-on, 640-en. Érdekes ez nekem. Ha az Edge nem lenne átemelve a 10.0.14295.1000-ből totális vissza lépésnek tűnne .164-ről. Mondjuk személy szerint, nekem így az RS preview-ról is annak számít. A Edge-es videó villogásától eltekintve az jobban bejött. De most, legálabb is ma még nem megyek vissza insiderre ennyi fogaskerék után... Rosszul is lennék már. Talán megvárom a következő buildet lassú körön, de úgy néz ki elválnak a közös útjaink a TH-val, leszarom ha már .500-nál is fog járni a következő frissítés is rá. Nem érdekel mennyire stabil, vagy legalábbis annak van beállítva, nem kell a foghíjas Win10(th). Bocs ha úgy tűnik mintha ki lennék, akadva, de szerintem jogos!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Francia91
veterán
válasz mtomi95 #79133 üzenetére
Akkor a hiba nálad van, nem a Build-ben... Lumia 1020, .218 Build, megvan a Glance Screen is, semmi hiba eddig. Esetleg próbáld meg SyssApp Pusher-rel leszedni a Glance Screen-t, telepítsd, majd nézd meg, hogy a helyén van-e és használható-e
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Partyface007
őstag
aki .218-as build-et használ és van Cortana is megtenné azt a szívességet hogy megnézi hogy visszatették-e hogy busy Calendar bejegyzésre is be lehessen kapcsolni a quiet hours-t?
köszi előre is
"Reliability improvements for Cortana reading text messages aloud and usability improvements for Quiet Hours feature. "
csak emiatt reménykedek benne
-
mtomi95
senior tag
válasz Francia91 #79134 üzenetére
Persze, hogy nálam van... HR után már mindent megtett a felhasználó amit egy buildért megtehet. A hiba mindig is a felhasználóban keresendő, csak sokszor hiába. Az időjárás lezárt képernyőnek gondolom neked sem megy TH-n.
-
-
mtomi95
senior tag
válasz Francia91 #79143 üzenetére
Igen! Nem a teljes rekeszest, hanem az óra, dátum, értesítéseket. Csak most, hogy nincs a glance sehol, csak az időt látom rajta, nem tudom beállítani. Különben az aranyos fejlesztéseknek köszönhetően TH-n még teljes rekeszes Lumiák sem tudják kihasználni az adottságukat, még.164-en sem. Ugye az időjárás miatt. Na azt hiszem nem csak nekem lesz ez a szív fájdalmam, vagy működik az időjárás a támogatott Lumiákon Glance screen-en? Fura lenne ha gyors nézet képernyőn működne, lezárton meg nem. Habár mit várok, ez Windows itt bármi előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #79123 üzenetére
Persze, többször is. De feltettem a 218-as buildet, és megszűnt a melegedés.
-
hroberto
veterán
válasz zsoltzsolt #79147 üzenetére
164. Nem Insiderezem. A brutál merülést ma kezdte, gőzöm sincs miért.
-
félisten
-
csabyka666
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest