-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
Hali. Megerősítéseket várnék, hogy nemsoká lesz egy lumia 950-em. Ugye hétköznapi használatra megfog felelni a rendszere miatt?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Bocsi, hogy csak most válaszolok a Waze-s felvetésemre. Szóval.
@ MrZidi: Nem tudom Here nem jó? Az megy offlinban plusz ha be van kapcsolva a net akkor forgalmi infókat ott is kapsz. Legkorrektebb ingyenes offline navigáció és a térképek is frissülnek rendszeresen. Igaz nem egy waze, de a célnak tökéletes eddig engem sosem hagyott cserben.
Ez lenne a másik opció, sokan dicsérték, csak a funkcionalitás ugye...
###
@ Francia91: Csakhogy júniustól nem lesz elérhető a HERE Win10-es eszközökön...
Bakker...akkor gondolom 8.1-en sem.
###
@ consono: Én napi rendszerességgel használom, de nálam beszél... Csilla van beállítva. Nincs lehalkítva a média hangerő?
Nincs, maxra felhúztam, de semmi. Lehet újratelepítem, úgyis akarok venni egy kártyát, felrakom oda a Waze-t.
Egyébként attól függetlenül, hogy az alkalmazást nem fejlesztik WP-re, teljes értékűnek számít így is? Leszámítva, hogy néha kilép, elveszíti a jelet, és benneragad a memóriában?###
@ zsoltzsolt: A Térképek app nem jó? Abban van offline térkép.
Próbáltam, lehet én vagyok béna, de csak úgy tudtam használni, ha én magam húztam a térképet, nem úgy, mint egy klasszikus GPS, hogy mutatta a kocsit, meg hogy merre menjek...
###
@ ajani: Én ma próbáltam először (péntek óta van 950-em), de nekem sem beszél
Eddig nagy szívás iPhone6 után...
A "késni fogok" funkció viszont nagyon tetszik!Zsír, nekem ugyan 820-asm van, de azon is némasági fogadalmat tett. Ha rájöttél a megoldásra, dobj egy PM-et, légyszi.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Mit kéne állítanom az otthoni wi-fi ruteren, hogy automatikusan csatlakozzon a telefon, ne csak akkor kezdjen, ha lehúzom a rolót? Máshol nincs ilyen gond.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #78790 üzenetére
Nem ragaszkodás, nem tudok másikat venni.
De egyébként bajom sincs vele, nekem a WinMo-val se volt. Ezerszer inkább ez, mint egy 10 ezres szappantartó droid.[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz zorzy4 #78810 üzenetére
Üdv!
Szerintem ez WP sajátosság, nálam is csak akkor csatlakozik, ha lehúzom a rolót, aztán lehet, hogy ez csak a látszat, és magától is fenn van.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
sunpower
tag
Lumia 830, Win10m.
Ha frissítéseket keresek az áruházban, akkor állandóan feldobja, hogy van az Equalizerhez is, de ahogy frissíteném, kb. 0,1-0,2 megánál megáll, majd kiírja, hogy hiba van és lásd a részleteket alább. (Hol lehetnek ezek a részletek?)
Ha bármi máshoz van frissítés, az tökéletesen lefut, települ.
MMi baja lehet az Equalizernek? Azt sem bánom ha nem frissít, de nem lehet ezt valahogy eltüntetni?Találkozott már ilyennel valaki?
Ha igen, kérem ossza meg mi a megoldás.Köszönöm.
sun
-
this is life
Ármester
-
sunpower
tag
válasz this is life #78816 üzenetére
Rábökök, de akkor újraindítja (újraindítaná) a letöltést. Semmit nem tudok kihámozni, hogy mi baja van.
mflex
Belső tárhely van beállítva.
Esetleg valami más ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
sunpower
tag
válasz this is life #78819 üzenetére
Nincs ilyen hogy hiba történet.
Igen, dátum, idő oké.Azt írja ki, hogy "Hiba, lásd a részleteket."
Két dologra lehet kattintani: az újra és a töröl ikonra.
Más nincs.
Se részletek, semmi.[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Időszerű már az új build
[link] -
sunpower
tag
válasz confuser #78821 üzenetére
Nem tudom törölni, mert nem jelenik meg külön app-ként.
Leszedtem a sysapp pushert is, de az általa felrakott funkciók fent maradtak a rendszerben és működnek is.
Ha a tárterületet nyitom meg, akkor megjelenik külön app-ként, de ott meg nem lehet törölni.Valami nagyon beragadt.
-
ttamashu
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném két ügyben is.
1. Van egy olyan program a listában, hogy "@C:\data\Programs\WindowsApps\Mi...." (többi nem látszik)
Azt sejtem hogy került oda (frissítés futása közben töröltem ki egy rakás előretelepített programot, ezt pont rosszkor?), de ezt hogy tudom eltüntetni?
Tárterület részen nem jelenik meg a programlistában meg ha eltávolítást nyomok semmi nem történik.2. Ha bedugom a fülhallgatót elindul a zene. A kisalkalmazásokban - melyet csak trükkösen sikerült elővarázsolni - átállítottam már oda vissza hogy ne induljon a zene alkalmazás, de akkor is indul.
Előre is köszi a segítséget!
PS: legfontosabb lemaradt WP10 insider slow lane-en vagyok egy lumia 535 dual simmel.
Tea az élet!
-
-
snakebait
senior tag
Üdv!
8.1-en Core Playert használtam (megvettem),de itt 10-en leáll lezárt képernyőnél ezért a Loco Playert próbáltam ki most,ami nekem bevált,nem áll le ,kopp,kopp,kopp. Viszont olyan halk a zene,max. hangerőre teszem,próbálgatom eqalizőr beállításokkal,de mindegyik lejátszó halk. 8.1-nél sokkal hangosabb volt,max. hangerőn nem is bírtam hallgatni. 640XL,dual. A kérdésem : Valami programmmal,vagy valami módon meg tudnám-e oldani zene hangerejét vagy törődjek belePoco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
StLui
veterán
Látrehoztam (8.1) naptárban egy feladatot, egy másikat pedig asztali gépen az online outlook.com felületen szintén, ugyanazon account alól, egyik sem került át a másik eszközre már egy órája, miért lehet ez? Naptár maga rendben van
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Joker88
őstag
hmm..
tegnap este, újraindítottam a telefont, majd kis idő múlva elmentem lefeküdni, a telefont repülőmódba raktam.. reggel háromkor 90%-ról, 70%-ra esett... W10M, Lumia 640XL LTEIn loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
-
csabyka666
veterán
Üdv ismét!
Keresek kettő fajta alkalmazást. Az egyik (szerintem ez az egyszerűbb) egy olyan, amibe be tudom írni, hogy milyen kilométeróra-állásnál mennyit tankoltam, esetleg mennyiért, és kiszámolja nekem az átlagfogyasztást. Tudom, Excelben is lehet, de nekem program kellene rá.
A másik egy "szervizkönyv", amibe ugyancsak kilométer szerint tudom írni, hogy az autón/motoron milyen beavatkozások történtek, olajcsere, alkatrészcsere...stb.
Ha egy programban lenne ez a két funkció, az lenne a legjobb. Szándékosan nem keresem meg az áruházban, jobban érdekelne, hogy szerintetek melyik a legjobb, akkor nem kellene végigpróbálgatnom az összeset.
Köszi a segítséget előre is!
-
mdraco
őstag
Na vajon a .218-as build-ban is bugot kaptak és azért nem adják ki?
-
MODERÁTOR
válasz csabyka666 #78834 üzenetére
fuelly.com, bár app nincs hozzá, de van mobil nézet
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
tooolz
tag
Szép napot lumia 920 kapcsolatban lenne 1 kérdésem nem hajlandó semmi kép elfordulni a képernyő Explorer és bizonyos menük esetében tehát sehol sem ..legfrissebb win 8.1 van rajta mi lehet az oka min1 h le van zárva az elforgatás gátló v feloldva köszönöm..
-
MrZidi
tag
My car ?
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
Bukk900
őstag
Mileage log tankoláshoz, a onedrive mentés is jól működik rajta.
-
-
tibike8
őstag
Én is a my cart használom amit fentebb is ajánlottak. Tudja amiket kérdeztél. Statisztika, riasztások, szerviz, könyvelés, biztonsági mentés a drive-ba... Nem tudom hogy van-e free változata. Én megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz tibike8 #78845 üzenetére
Hú, ha egyben tudná a tankolást meg a szerviz dolgait is, akkor nagyon örülnék!
Az appokkal csak annyi félelmem van, hogy nehogy aztán leálljanak vele, bár ha ez csak WP felületre van, akkor kisebb az esély rá.
-
félisten
-
tibike8
őstag
válasz csabyka666 #78847 üzenetére
Tud mindent ami kell és magyar is, ha az szempont. Másfél éve használom.
-
MODERÁTOR
válasz csabyka666 #78847 üzenetére
app-ot csak akkor használnék ilyen dolgokra, ha minden platformon és esetleg weben is elérhető.
ha csak saját magával kompatibilis, akkor hiába tud biztonsági mentést, ha később semmivel se tudom azt felhasználni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs