-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #67336 üzenetére
Lepj be a live naptarba es szinkronizald manualisan.
"Bad reklám is reklám too"
-
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #67346 üzenetére
Lehet, hogy az általam észlelt Lumia830 vs Voda 4G csatlakozási problémám, valójában user error a részemről.
Teszteltem, hogy nem megy, és elkezdtem utána nézni alaposabban.
A 4G-hez szükséges feltételek:
- telefon támogassa (igen)
-legyen 4G lefedettség (van)
-legyen az előfizetés képes arra, hogy 4G-n csatlakozzon - na ezt majd holnap tudom meg, mert flottás a teló, és ÜF:bizt. kódot nem tudtam mondani, így nem tudták megnézni. Nekem eddig az tűnt logikusnak, hogy minden előfizetés elérheti a legmagasabb sebességet."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Integrale
veterán
válasz ZavaBalazs #67336 üzenetére
Bovebben: live naptar, jobb felul fogaskerek-> beallitasok
aztan valaszd ki a naptarat, pl a szuletesnapit, gorgess lejjebb es frissites."Bad reklám is reklám too"
-
burny
aktív tag
Kicsit off-os:
Telefon vásárlás előtt állok, és a kettő kiszemelt a redmi2 és a lumia 640, ebben a sorrendben. Nyilvánvaló hardveres dolgokat összetudom hasonlítani (redmi2 nyer; ha lenne 2gb-os akkor nem lenne dilemma hogy melyiket vegyem), de a szoftver abban nincs (wp-s) tapasztalatom. Valaki le tudna beszélni a redmi2-ről?
Kicsit idegenkedek az androidtól (főleg hogy még mindig a 4.4-et nyomják kifele a gyártók és a redmi1-es az még 4.3 android-ot futtat).
Röviden az elvárásokról: dual-sim, és az edigiből. -
spider23
aktív tag
Nekem ez vált be: IP cam controller
-
chipesz
őstag
Szerintem senki sem fog lebeszélni a Redmi2-ről, természetesen azt veszed meg, amelyik számodra megfelelőbb.
Ebben a topikban valószínűleg a 640-et ajánlanák többen, mivel főleg Windows felhasználók vannak itt.
A magam nevében annyit tudok neked mondani, hogy androidra semmiképp sem váltanék, nekem a felület is ocsmány (ízlések és pofonok persze), meg az egész rendszer sosem vonzott. Jómagam egy 640XL-t készülök venni amint pénztárcám megengedi (bár addigra valószínűleg már lesznek gyárilag Win10-zel kijött mobilok is). Ha egyszer nagyon olyan irányba fog elmenni a rendszer, amit nem vesz be a gyomrom akkor is csak az iOS jöhetne szóba.
WP-t használok a 7.5 óta, azóta végignéztem a különböző generációkat, használtam őket - s bár tisztában vagyok a hibáival/hiányosságaival - ezek után is Windows-os mobilt vennék.
Remélem valamennyire tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Pikkolo^^
addikt
Én használtam WP után Redmi1S-t és Asus Padfone S-t, de mind a kettő esetén hatalmas hiányérzetem volt. Mind a két gyári kinézet bazári a WP után, MIUI kifejezetten ronda. Végül visszatértem, a droidok pedig maradtam második telefonnak. Én főként telefonálásra, levelezésre használtam ill. a hamarosan megszűnő Groups amit használtam.
-
Burt1793
veterán
válasz azopi74 #67364 üzenetére
Bakfitty... megvettem a gta-t amikor kijött, persze nem volt még időm játszani vele. Jó lenne W10-zel elkezdeni, hogy ne kelljen újrakezdeni, vagy cibálni a mentést. Vagy neten szinkronizál a játék és a felhasználómmal bejelentkezve onnan folytathatom?
Amúgy mindegy, nyáron úgyse nagyon nyomkodja az ember a PC-t, csak hát kezdenek belassulni az animációk a 8.1-en, jó régóta fent van már... -
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
egy nem tervezett kattintás során ma reggel felment a w10 beta a 925-re.. Nem békültem ki vele, visszaraknám a 8.1-et, viszont azt nézegetem,h onedrive (webes) alatt csak egy mai biztonsági mentést látok. Biztosan csináltam többet, ezeket miért nem listázza? Illetve a telefonszámaim benne lesznek ebbe?
Sajna w10 alatt egyszerűen be sem töltődik a Gépház, tehát nem tudok újabb biztonsági mentést csinálni, patthelyzet.
-
kiskakas
senior tag
windows phone recovery tool-al megy vissza egy korabbi verzio. most csinalok ilyet eloszor,azthittem legalabb ki lehet választani a verziót,de semmi..
-
-
Joker88
őstag
A képernyő feloldási mozzanatát hol tudom módosítani ?
hogy ne csak simán fel kelljen húzni az ablakot,hanem pl egy karaktersort ,PIN-t , kelljen bepötyögni...In loving memory of Garrett Lockhart
-
kiskakas
senior tag
visszaállt win 8.1-re, bár érdekes módon lumia cyan-t jelez.. a biztonsági mentést szerettem volna visszaállítani,de nem jött meg az sms ellenőrző kód negyed óra alatt sem, így átugrottam.. majd most megjött, viszont most a Biztonsági mentés visszaállításánál nem talál egyetlen mentést sem. Ilyenkor mi a helyzet? :I
-
Melack
veterán
-
UnSkilleD
senior tag
melyik újabb lumiában van dual band wifi?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
kiskakas
senior tag
utolsó gyors kérdés.. a biztonsági mentés visszaállítja pl az appok, játékok beállításait, "mentéseit" is?
szerk:
lehet,h külföldi fórumon meg is találtam a választ sajna:
"I just upgraded my Nokia Lumia 920 to an HTC One M8 for Windows Phone. I did the backup/restore to transfer my data from one phone to another. I did not realize this, but any local game saves are NOT backed up. So, I lost my progress in games like Angry Birds. Games with cloud saves, such as Castle Siege or Wordament, are fine b/c the save is on the cloud. Please consider transferring game saves as well."[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
válasz Zsoleszhun #67384 üzenetére
ja csak sima n 5ghz-en, ac nem kell
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Воланд
titán
válasz kiskakas #67383 üzenetére
a 8.1 megjelenese ota lenne ra lehetoseg, hogy a fejlesztok gyorsan es kenyelmesen betegyek a felhos mentest a jatekaikba. nos, ezzel a tobbseg nem foglalkozik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Joker88 #67378 üzenetére
beállítások - zárolási képernyő menüben alul van egy jelszó opció, ha ott beállítasz egy kódot, akkor felhúzáskor csak félig engedi fel a zárképernyőt, alul feljön egy tárcsázó, ahol megadod a pin kódot, és utána enged be.
droidos pöttyöket összekötögetős megoldás nincs.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
chipesz
őstag
válasz ZavaBalazs #67389 üzenetére
Tényleg, azt tudja valaki, hogy a Live lockscreen projekttel mi lett?
Nem jött frissítés, nincsenek alkalmazások. Pedig XDA-n voltak kezdeti stádiumban lévő programok.
Elkaszálták volna?Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
Воланд
titán
válasz #42308056 #67392 üzenetére
de, tudtak. gondolom az 512mb-os keszulekekkel nem tudtak mit kezdeni. aztan w10-tol kezdve nincs kiskapu az ms szamara, a sajat alkalmazasaiban is csak azokat az apikat hasznalhatjak, amit a tobbi, kulsos fejleszto. es ha nem nyitjak meg ennyire a lock screen-t, akkor teljesen felesleges lett volna tobb energiat beleolni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
NGA
addikt
Keresek wifi-s kapcsolható konnektort, ami wp-vel is megy. Mint pl a SmartThings, csak 220V-osban.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #67352 üzenetére
Megvan a válasz a 4G Voda hálózati kérdésre:
van pár díjcsomagjuk, amivel már használható a 4G, de a flották és azok tagjai számára még nem elérhető - az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint. Elvileg valamikor a "közeljövőben" lehetséges, hogy a flották számára is elérhetővé teszik."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
cs1rk3
tag
Miért nem csipog a Facebook app ha engedélyezve van minden vagy ez is lumia only?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Villanyszerelés
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest